Dr. Haydar Dümen İkinciye ne gerek var?
HABERİ PAYLAŞ

İkinciye ne gerek var?

Cinsellikte önemli olan iki tarafın da mutlu olması, ilişkiden zevk alması. Pek çok erkek bir kez cinselliği yaşadıktan sonra fazlasına gerek duymuyor. Zaten doğru olan bu. Beyler, ikincinin, üçüncünün peşine düşmeyin, bu size bir şey kazandırmaz...

Dudaklar çok büyük

28 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum ama cinsel organımın dudakları çok büyük. Ne yapabilirim?

[[HAFTAYA]]

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapamazsın. Ameliyatla küçültebilirsin. Ama değmez. Bütündeki ufacık bir fazlalık seni rahatsız etmesin. Bütünlükten de en iyiyi, en güzeli yakalayıp doruklarda dolaşmayı amaçlarsan her şey düzelir. Keyifler yerine gelir.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

18 yaşındayım. İlişkiye girebiliyorum ama erken boşalıyorum. Bu durum sevgilimin hoşuna gitmiyor. Sertleşmesi için krem de kullanıyorum ama faydası olmuyor.

CEVAP

Değerli okurum, olmaz. Bu iş kremlerle meremlerle olsaydı doğanın kurallarına ne gerek vardı. Sür kremi, çık yola. Aman ne âlâ. İşin özü öyle değil bu bir. Erken boşalma kıskacına yakalanmışsın. Bu sende şartlanma yapacak. Herkes gibi dengeli bir düzen içinde kendi yörüngelerine oturur. Hadi bakalım bas düğmeye iş başına.

Acaba kız hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kız çıplaktı, benim çamaşırım vardı. Vajinasının üzerine boşaldım. Hamile olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olmaz. Ufak bir not: Kız çıplak soyunmuş, sen neden soyunmadım anlayamadım? Çünkü genellikle tersi olur. Vajinamın dar olması sorun yaratır mı? 18 yaşındayım. 2 yıldır ilişkim var. Geçenlerde ilişkiye girmeyi denedik ama olmadı. Muayenede vajinamın dar olduğu söylenmişti. Evlenince sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamana bırak, alış. Olayınız yasalaşsın. Güven duygun pekişsin. Acemilik geçsin. Eğer sorun varsa çözülür.

Normal mi?

13 yaşındayım. Penisim sadece 5 santim oluyor. Sizce bu yaşıma göre normal mi? Arkadaşların daha büyük. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili yavrum, umarım gelişir. Ancak testislerinin, yumurtalıklarının boyutu şu anda fındıktan daha büyük olmalı. Kasık bölgende kıllar da çıkmış olmalı. Annene, babana söyle. Hemen üroloji uzmanına götürsünler. Sanırım, arkadaşımız hormon testi yaptırır. Bu araştırmalar normalse sorun yok. Ama bir eksiklik varsa tedaviyle giderilir.

Haberin Devamı

Yatakta tatmin olmuyorum

21 yaşındayım ve bekarım. 7 aydır ilişkim var. Sevgilimle birkaç defa çok ileriye gitmeden birlikte olduk. Yatakta sevişirken orgazm olamıyorum ama sevgilimin kucağında çok rahat oluyorum. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Sevgili okurum sebebi sensin. Bünyen, ruhun. Yemeği ister masada yersin, ister yer sofrasında bilmem ki! Hangisiyse o.

Hâlâ kız mıyım?

16 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla seviştik ama benden kan gelmedi. Bir hafta sonra adet gördüm. Hamile kalmış mıyımdır? Hâlâ kız olduğumu düşünüyorum.

CEVAP

Sevgili çocuğum, çok erken başlamışsın bu işe. Kızlık zarın esnek. Bunu avantaj gibi kullanma. Bir başkasında kanayıverir. Adet gördüğün için gebe kalmadın. Ama ha, sakın ha! Biraz büyü.

Kız ilişkiye girmek istemiyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Onun için yapmadığım şey kalmadı. Daha ne yapmam lazım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, namuslu ve sorumlu olmalısın. İki taraftan biri istemiyorsa zorlama olmaz. Kız doğru yolda. Hadi senin dediğin olsa ne güvence veriyorsun? Evlenecek misin yoksa bir süre sonra “Hadi bye bye” mı diyeceksin?

Sırtımı dönüp yatıyorum

24 yaşındayım. İlişkiye girdikten sonra yeni bir ilişkiye girmek istemiyorum. Sırtımı dönüp yatıyorum. Sadece bir sefer, eksiksiz ve büyük bir zevkle yaşıyorum. İkinci kez yapmak istemiyorum. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bedeninin fizyolojisi, duyguların programlanışı ve biyolojik saatin böyle ayarlanıp böyle kurulmuş. Ne güzel. Bu arada sen kendini sorgular, stres yaratırsan performansında psikolojik kayıplar olabilir.

Hafta sonu mastürbasyon sayım artıyor

Günde 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Cumartesi-Pazar günleri bu sayı 3-4’e çıkıyor. Bu bana ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Düzenini niye bozdun yavrum? Günde biri, gün aşırı bire indirecektin. Sen hafta sonları çoğaltıyorsun. Ne yani tatile mi gidiyorsun? Karnavallara, festivallere mi katılıyorsun? Yoksa 5 yıldızlı otellerde turistlere mi bakıyorsun?

KOBRAM ESKİSİ GİBİ DEĞİL!

21 yaşındayım, kobramın eskisi kadar istekli olmadığını hissediyorum. Bu cinsel hayatımın bitmesine neden olur mu?

CEVAP

Ne başladı ki ne bitsin be oğlum? Senin goncagülün yani cinselliğin daha çiçek bile olmadı, hâlâ tomurcuk. Sen onu biçerdöver sanıyorsun. Orkide tarlasına girip onları budamak istiyorsun. Üstelik organını da sürünen zehirli bir hayvanla da özdeşleştirmiş, onu idol yapmışsın. Nereden baksak şimdilik yönsüz fırtınaların önünde savruluyorsun. Önce 24 yaşına gel, kızlarla sohbet etmeyi, çay içmeyi öğren.

26’na gelince birini kalıcı seç, 1 yıl hesap kitap et. Sonra ufukta kara göründüyse arkadaşlığını sürdür. Olayın bu. Oysa “Cinselliğim biter mi?” diye soruyorsun. Geç Allah’ını seversen. Sadece kobra benzetmesini değiştir, gerisini ona bırak.

KOCAM İSYAN EDER Mİ?

30 yaşında kadınım. Cinsellik hiç aklımdan çıkmıyor. Gecede 2, haftada 4 kez ilişkiye girmek istiyorum. Bu tempoya kocam isyan eder diye endişeliyim. Acaba eşim beni terk eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, koca var, kocacık var. Mübarekler çeşit çeşittir. Yüzde 90 kadının elinde cinselliğinden bir halka, boynunda cilvesinden bir zincir vardır. Adamı sulu dereye götürür, susuz getirir. Yani demek isterim ki bu konuda onu fazla arpalama! Gak deyince su, guk deyince ekmeği ağzına dayama. İkincisi, onu her yönüyle zorlama.

Evlilik koşullarının anahtarlarını cinsellik kasasına saklama. Kısaca, armut dersem çık, elma dersem çıkma hesabı yapma. Ve doğru yolu bırakıp da “Burası asfaltmış” diye başka bir yola sapma.

Ancak bir notum var ki unutma. Önümüz kış, hayat yakıtını idareli kullan. Ne onu üşüt, ne sen sapulayı pusutlama yani pusulayı sapıtma.

ACABA EŞİM ANLAR MI?

18 yaşında kızım, 2 yıl önce ilişkiye girdim, kan gelmedi. Kızlık zarımın esnek olduğunu öğrendim. Yeniden ilişkiye girdim. Şimdi cinselliği yaşamak istiyorum ama ileride kocam bu durumu anlar diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, esnete esnete durumu idare etmişsin. O sırada asıl hesap verilecek kişiyi aklına getirmemişsin. Ötekilerin umrunda mı? İster esnesin, ister uyusun, isterse kanlı gözyaşları döksün, yeter ki kuyunun suyu kurumasın. Onların duası tutmuş gibi senin kuyu sebil olmuş, herkesin keyfi tıkırında! Oysa bir takıntın var aklında.

“Evlenince kocam anlar mı?” diyorsun. Eğer IQ’su 60’ın üzerindeyse, zardan değil, hal ve tavrından anlar. Gerisi boş kuruntu. Bir sorun çıkarsa hoş yaşadığına sayar, ödeşirsin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder