Dr. Haydar Dümen İlişki işkence olmasın
HABERİ PAYLAŞ

İlişki işkence olmasın

Cinsel ilişki, ruhla beden bütünleşirse güzeldir. Eşler birbirini anlar, istekleri yerine getirirse birliktelik sorunsuz yürür.

Ancak kadın ya da erkek kendi komplekslerini partnerine yansıtır, onu sürekli başarısızlıkla suçlarsa, ilişki temelinden sarsılır ve eziyete dönüşür.

Beni seviyor

33 yaşında, evli kadınım. Eşim çok erken boşalıyor. Sonra pişman oluyor, geciktirici kremler kullanıyor. Bekarken mastürbasyon yaparmış. Ama boşalması saatlerce sürermiş. Benimleyken en fazla 3 dakika sürüyor. Beni sevdiğini biliyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, erken boşalmanın ilaçlarla tedavisi var. Olay büyütülecek bir şey değil. İlacını uzman hekim verecek. Ayrıca da mastürbasyona alışmış biri mastürbasyonda kendini tutabiliyorsa birleşmede de tutabilir anlamında tedavisi çok kolay olacaktır. Çok heyecanlanmasın başka şeyler düşünsün.

Sakıncası var mı?

Biz 6 ay önce evlendik. Şu an eşim 7 haftalık hamile. İlişkiye girebilir miyiz? Acaba bebeğimiz için bir sakıncası var mı?

CEVAP

Okurum doğuma 1.5 ay kala ilişkiyi kesiyorsun. Doğumdan sonra da 1.5 ay ilişki yasağın var. Ama o 1.5 aya kadar olan ilişkilerde sert değil yumuşak olacaksın. Ona göre pozisyonlar seçeceksin. Sana sağlıklı güzel bir çocuk sahibi olman dileğinle.

Uygun mu?

18 yaşındayım. Cinsel organım 6-7 santim. Bu yaşa göre uygun mu? Büyütmek için krem ya da başka şey var mı?

CEVAP

Okurum, sanırım penisinin sönük boyundan söz ediyorsun. Ereksiyon durumunu ölç, bana bildir. Ne yapacağını sana söyleyeyim.

Eşim yetersiz buluyor

47 yaşında, 22 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğimde 3-4 saat sürüyor. Ama eşimi mutlu edemiyorum. Penisim 15 santim. Eşim küçük olduğunu söylüyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, şaka yapmadığına emin misin? Vajinanın boyu 8 santim. Yani penis 8 santimlik bir kanala giriyor. Fakat bu kanal esnek ve uzayabilir nitelikte. 15 santimlik penis anatomi kitaplarının yazdığı bir boyuttur ve dünyada geçerlidir. Karın seni kendi komplekslerinin esiri altına almış. Senin 2-3 saat karımı oyalıyorum dediğine de inanmıyorum. Yani 2-3 saat cinsel birleşmede kalmak normal değildir. Bu hem kadını tahriş eder hem de erkek için olumsuzluklar yaratır. Her ikiniz de cinselliğin ve psikolojinin iflas noktasına gelmişsiniz. Önünüzde uzun yıllar var. İkiniz el ele tutuşarak bir uzmana gidin.

Haberin Devamı

Boşalmıyorum

Günde 8 kez ilişkiye giriyorum. Sizce sağlıklı mı? Ben pilimin bitmesine yakın, ereksiyonu sağlaması için o haplardan alıyorum. Sizce bir zararı var mı? İlacı kullanınca boşalma olmuyor. Böyle devam edersem ne olur?

CEVAP

Değerli okurum, azgın atı durmadan kamçılarsan nefesi tükenir. Sen aklını yem olarak atın önüne atmışsın. At güçlendikçe akıl cılızlaşacak. Akılsız bir at hiçbir zaman yarışı kazanamayacak. Hadi be oğlum, doğru pistte koş. Çünkü yolun uzun. Tökezleyip atın bacağını kırma, zorlama. Çünkü atın bacağı kırılırsa çözüm olarak beyne kurşun sıkılıyor. Her şey bir bütündür ona göre.

Nasıl uzatabilirim?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi nasıl uzatabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman tedavi edilir.

Vazgeçemiyorum

23 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse başaramadım. Evlendikten sonra da bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi zamanla öğreneceksin. İradenle çatışma. Yumuşak davran. Ama savaşından da vazgeçme.

Kan geldi

22 yaşındayım. Kızlara, sekse çok düşkünüm. Bir hafta önce sevgilimle birlikte oldum. Normalde 2-3 kere birlikte olurken, 4 kez denedim. Meniyle birlikte kan geldi. Bu konuda çok tedirginim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kendinizi fazla zorluyorsunuz. Aç gözlülük yapıyorsunuz. Orgazm olurken meninin fışkırması için meni kesesi şiddetle kasılır. Fazla sayıdaki birleşmelerde kan gelebilir. Çünkü içeride kılcal damar patlar. Bu ilişkileri sayıdan çok kaliteye indirsen ruhun yani psikolojinle olayı süslesen mutlu yaşarsanız.

Ya evlenemezsem?

20 yaşındayım. Penisimin sertleşmiş hali 9 santim. Bu durum benim çok moralimi bozuyor. Eğer bu boyda kalırsa cinsel ilişkiye girmek benim için hayal olur ve kesinlikle evlenemem. Önerebileceğiniz ilaç, krem veya başka bir yöntem var mı?

CEVAP

Değerli okurum, eğer şişmansan, kasık yağlarını eritirsen cinsel organın 2 santim daha görünür hale gelir. Çünkü kasık yağları o kadarını yutuyor. Mektubunda yazdığın ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, hapı, ilacı yok. Boş işlere paranızı harcamayın. Tek çare ameliyat. Ameliyatla da ancak 1-2 iki santim büyütülüyor.

Cinselliği çok seviyorum

18 yaşındayım. Seksi çok seviyorum. Kızlara ilgi duyuyorum ve çok mastürbasyon yapıyorum; günde 2-3 defa. Zararlı mıdır? Kafamdan seksi silemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, biraz rahatla, biraz spor yap, koş. İçine sakın kapanma. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yap. Kendini hayatın zorluklarına hazırla. Şimdiden beyin dağarcığa ne koyarsan ileride onu kullanacaksın. Küpünü doldurmana bak. İleride karın ve çocukların da senden bir şeyler isteyecek. Dünya seksle idare edilseydi hiç kimse yataktan çıkmazdı.

BÖYLE SORU YOK!

Vajina genişletilemez mi?

24 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girmek istedim. Penisim çok kalın ve boyu uzun. Kız penisimi görünce korktu, kaçtı. Acaba vajinasını genişletebilir miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis özlemi duyan erkeklere mesaj olsun. Bu tür penisler sanıldığının tersine, cinsel mutluluğa değil, mutsuzluğa neden olurlar. Erkek için gurur kaynağı olan büyüklük onun silahı haline dönüşür. Oysa kadın oralarda değildir. Çünkü kadın ruhu santimetrelerle değil, duygusal davranışlarla fethedilir. Okurum, işleme gerek kalmaz. Vajinanın kapasitesi bu boyutlara da uygundur. Yapacağın şey önce arkadaşının ruhunu kazanmak, oraya yerleşmektir. Geriye mobilyaların yerleştirilmesinde bir zorluk çıkarsa, onu da biz hallederiz.

GÜNÜN SORULARI

Başarılı olamadım

18 yaşındayım, 3 ay önce geneleve gittim. Ama penisim sertleşmedi. Bu durum sürer mi? Mastürbasyonu üst üste yapıyorum. İlişkim var. Görüşme imkanımız yok. Haftada 2 kez telefonda konuşarak birbirimizi tatmin ediyoruz. Bu durum tehlikeli mi?

Değerli okurum, 1) Genelevdeki başarısızlığın sorun değil. Kafaya takmazsan o kendi doğrusunu bulur. 2) Haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparsın. Neden üst üste yaptığını anlayamadım. Canın öyle istiyorsa, arada bir onu da uygularsın. 3) Haftada bir yapılan sanal seksin size zararı olmaz ama bunu da aylarca, yıllarca alışkanlık haline getirmemek lazım.

Ekstra önlem alalım mı?

Kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz. Üniversiteyi bitirip evlenmek hayalimiz. İlişkide her zaman korunuyoruz, kondom kullanmak yeterli olur mu yoksa süprizlerle karşılaşmamak için ekstra önlemler almalı mıyız?

Değerli okurum, sürprizlerle karşılaşmayalım derken kendi yapınızın doğallığını köreltmeyin. Kondom paketlerinin üzerinde yazılanlar doğru.Yani yüzde 10 çözüm sağlamaz. Hamile kalma olasılığı çok çok az, minimal de olsa vardır. Bir jinekologla görüşmenizde fayda var.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatınızın bir döneminde mutlaka bir nankörle karşılaşacaksınız. ‘İyi ki böyle değilim’ diye gururlanın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder