Dr. Haydar Dümen İlişkinize renk katın
HABERİ PAYLAŞ

İlişkinize renk katın

Cinselliğe alışmak zaman alır ve bir süre sonra renklendirmek gerekir. Burada kadın ve erkek birbirlerine kulak vermeli, ilişkiyi fantezilerle süslemeli. Tabii aşırıya kaçmayın. Fanteziyi yemeğin sosu gibi düşünün. Nasıl fazlası ağzın tadını bozarsa fantezinin de çoğu ilişkinin tadını kaçırır.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla yüzeysel bir birliktelik yaşadık ama birleşme olmadı. Kız çamaşırında kan ve sıvı görmüş. Adet dönemindeydi. Hamilelik olabilir mi ya da kan kızlık zarından mıdır?

CEVAP

Okurum, kanın kızlık zarından olma ihtimali fazla gözüküyor. Ama tahrişten de olabilir, tabii adet kanı da olabilir. Bunları öğrendin, ne olacak şimdi? Hangisiyse ne yapacaksın? Bırak kızı kendi haline, artık burnunuzu bu kadar derinlere sokmayın, kızın da ruhunu bozmayın. Ortada fol yok, yumurta yok. Fol ve yumurta ararsak ikinizsiniz.

Haberin Devamı

Zevk alıyorum

36 yaşında kadınım. İlişkiye girince hemen orgazm olamıyorum. Partnerim de boşalmamı beklediği için eziyet çekiyor. Çok zevk alıyorum ama orgazm olmuyorum. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, dert edecek bir sorun değil. Kadınların yapısı genellikle böyle. Yani ruh yapısıyla organdan gelen sinirlerin algılama frekansları örtüşmüyor. Klitoris zevkini devreye sokmak ya da fantezilerinizi seçip ona göre değerlendirmek işe yarar. Partnerinizi çok yormayın ki sonunda o şahlanan at küsebilir.

Seksi çok seviyorum

22 yaşında, seksi çok seven biriyim. Kızlarla ilişkide enerjim bitmiyor. Çok kızla ilişkiye girdim. Kendimi durduramıyorum. Bir de sorunum var, erken boşalıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, seksten bıktıysan ara verirsin. Erken boşalman tedavi olmadan cinselliğin keyfine ve tadına tam varamayacaksın. Onun tedavisi evlendiğinde olur. Ölçüleri kaçırma. Açgözlülük her zaman zararlıdır. Dengeli git ki ileriki yaşlarda belin bükülmesin, ayağın topallamasın.

Canım çok yanıyor

32 yaşında, 1 yıldır evli kadınım. Benim sorunum cinsel ilişki sırasında canımın çok yanması. Canım yandığı için boşalma güçlüğü çekiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Eşimi de mutsuz etmek istemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin penisi büyük değilse ve sert ilişkiyi benimsememişse olay senden kaynaklanıyor demektir. O zaman bir kadın doğum uzmanına gidersin. İltihap, akıntı, mantar gibi bir engel yoksa ağrılar vajina kaslarının kasılmasıyla ilgilidir. Bunun da çözümünü artık biliyorsunuz.

Haberin Devamı

Penisimi küçük buldu

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. 18 yaşındaki kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama sevgilim penisimin küçük buldu, yeterince tatmin olmadığını anlattı. Sorun hangimizde?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşınla ilişkini kes ve ona yol ver gitsin. Onun dünyadan haberi yok. Umarım sen doğru söylüyorsundur. Çünkü kızların vajinası o boyutta bir cinsel organı almaya uygun değildir.

Geciktirici kullansam mı?

22 yaşındayım. Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. En fazla 3 dakika sonra boşalıyorum. İlişkiye girmeden önce geciktirici kullansam sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu gibi ilaçlar doktor kontrolü olmadan olmaz ki. Herkes her şeyi satıyor, her şey de dilediğiniz gibi kullanılmaz. Erken boşalma için bir uzmana gidiver. Bu kadar zevkin bedeli bir doktor ziyareti olsun.

Haberin Devamı

Gebe miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve içime boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama bir şey yok. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap testle anlaşabilir.

Eşim erken boşalıyor

35 yaşında kadınım. Eşimden çok memnunum ve cinsel sorunlarımız var. Çünkü eşim erken boşalıyor. Ben tatmin olamıyorum. Bir de eşime karşı çok soğuğum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, kocanın erken boşalması tedavi edilebilir. Ve bir kadına yetecek süreyi kazansa da sen yine orgazm olamayabilirsin. Bu da senin ruhsal, cinsel yapınla ilgili. Burada eşinden işe başlamak gerekiyor. Süre 10-15 dakikaya çıkarsa iyi bir zaman dilimidir. Bu arada senin fanteziler kurmana yararlı olur. Eşinden memnun olmak güzel de, bir de fiziksel ya da beyinsel yapısından etkilenme söz konusu. Öncelikle şu erken boşalmadan işe başlayın. Kalanı duruma göre çözeriz.

Kafam karıştı

Bir ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, kan gelmedi. Daha önce ilişkisi olmadığını anlattı. Ertesi gün acısı vardı. Tuvalete gittiğinde kanama olduğunu, acının geçtiğini söyledi. Kafam karıştı. Böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sevmeye devam. Sosyal yapın uygun olduğu zaman tabii ki evleneceksin. Bak kendine gelince ne kadar hassas davranıyorsun. Sen onu terk edersen, senin düşüncene göre onunla evlenecek adama kazık mı atacaksın yani? Kız masum. Her şeyi doğru söylemiş. Onu kaçırmamaya dikkat et ve kuşkularınla onu yorma.

Kızdan soğudum

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla beraber olduk. Bu olaydan sonra kız arkadaşımdan soğudum. Ayrılmayı bile düşünüyorum.

CEVAP

Okurum, ayrıl gitsin. Neyi zorluyorsun? İkinize de yazık. Zaman kaybı, iş kaybı ve üzüntü. Sen derslerine çalış, işine bak.

Hemen sertleşiyor

20 yaşındayım. İlk defa bir sevgilim oldu. Sevgilimle el ele bile tutuşsak penisim sertleşiyor. Beni öyle görecek diye korkuyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

CEVAP

Değerli okurum, çözümü yok. Ama giysilerle önleme olanağın var. Onu da sen düşün. Ama bazıları bağlıyor, sen bağlama.

Böyle soru yok!

Zamanla süre uzar mı?

22 yaşındayım. Mastürbasyonla 15 yaşında tanıştım. Günde 2 defa yapıyordum. Üç yıldır boşalma sürem 2 dakika, uzar mı? Doktora gideyim mi? Haftada 1, bazen 2 haftada 1 mastürbasyon yapıyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Okurum, belli ki tanıştığına da çok memnun oldun. Ancak tanışmak yetmez, tanımak ve bilmek gerekir; ne yer ne içer, kaç günde bir ister, ne zaman uyur, ne zaman kalkar? Şimdi okurlarım “O yaşta nereden bilebilir ki” diye düşünebilirler.

Bu noktada cinsel eğitimin sorumluluğu anne-babaya düşüyor. Okurum, yemek yemek ne kadar zevkli olsa da kararında kalmalı. Cinsel doyum da tıpkı böyledir. Asıl doyum şekli olan birleşmede süre iki taraf için de yeterli olmalıdır. Bana bundan haber ver değerli okurum.

Günün soruları

Yetersiz hissediyorum

24 yaşındayım. Sevgilimle cinsel ilişkiye giriyorum. Ben 2 kere boşaldığım halde partnerim orgazm olmuyor. Sadece mastürbasyon yapınca tatmin olabiliyor. Bu yüzden kendimi çok yetersiz hissediyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli 24’lük okurum, hoş geldin köşemize, sefalar getirdin. İyi hoş da ben saatlerdir düşünüp duruyorum. Okurum, erkek misin yoksa kız mısın? Haydar Hoca bunu bilmezse ne yapar? Ayrıntı yok, yazmamışsın. Şimdi ben sana soruyorum apar topar, yoksa ip inceldiği yerden kopar. Yok yok, o değil de eğreti kuyruk tez kopar.

Neden sertleşmiyor?

Boyum 1.96, kilom ise 75. Penisim bir türlü sertleşmiyor. Bir kadınla ilişkiye girmeye korkuyorum. Cinsel organımın boyu 20 santim. Ne yapmalıyım? Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Yavrucuğum kurban olayım, aman boynuna dolanmasın. Ona bir paye verdin, boyuna posuna bakmadın. Üstelik hayat boyu, onu iç çamaşırının içinde sakladın. Ona buna, bize yutturmaya kalkma, o bir ceylanı bile yutar. Ne santimi be çocuk, korkutma kızları. Haydi herkes kendi yoluna, şişinip durmayın boşuna.

Günün sözü

Eğitim yaşamın eşiğinden anne beşiğinden başlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder