Dr. Haydar Dümen İlişkiyi ateşleyin
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiyi ateşleyin

Orgazm olamamak sadece kadının derdi değil. Çünkü cinsellik bir pasta ve herkes oradan hakkına düşeni almalı. Kadın hep yarıda kalıyorsa, erkeğin sorunları varsa tedavi olunmalı. Ya da ilişkinin eksiği romantizm ise, mutlaka o ateş de yakılmalı

BÖYLE SORU YOK

Bitsin istemiyorum

44 yaşındayım, 20 yıllık evliyim. Kocam sevişme isteyince istemiyorum. Ama orgazm olmaya başlayınca da bitsin istemiyorum. Ne yapacağım? CEVAP: Sevgili okurum, hasadı toplar toplar, depolar, kışın yersin. Yemeğe başlayınca da doymak bilmezsin. Bu doğal. Ancak “Hadi sofraya” denildiğinde oturmaz, oturunca da kalkmazsan Tanrı kocanın yardımcısı olsun. Sana şansın yardım etsin. Kocan da ne yapıp etsin bir yöntem bulsun.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Karım sürekli dalga geçiyor

22 yaşındayım. Cinsel organımın boyu tamı tamıma 7 santim. Sizce kısa mı? Karım benimle dalga geçiyor, nasıl uzatırım? CEVAP: Değerli okurum, kilon var mı kilon? “Evet, 10-15 fazlası var” dersen 2-3 santim oradan kazandın sayılır. Bir zahmet zayılayıverirsin. Sen ne zaman evlendin? Daha dün sokakta futbol oynuyordun. Yani iş, okul, askerlik falan tamam da bir evlilik mi kalmıştı? Aşık oldun, kaçırmayayım bu dilberi diye mi evliliğe erken adımını attın. Bak el alemin genç kızı yani eşin daha olgunlaşmadığından seninle dalga geçiyor. Ona “Hocam, önemli olmadığını söylüyor” de. Bir de üroloji uzmanına danış. Nedir, ne değildir bir yol bulmaya çalış ve orada kendinle yüzleşmeye alış.

Her yerim tutuluyor

27 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 29 yaşında. Bir araya gelince ilişkiye giriyoruz. Orgazm olduktan sonra başım ağrıyor ve her yerim tutuluyor. Ne yapmam gerekir? CEVAP: Sevgili okurum, sert, aceleci, heyecanlı, yorucu yani tansiyon yükseltici, adrenalinin deşarjına sebep olan bir teknikten söz ediyorsun. Ne oluyor, yangından mal kaçırır gibisiniz? Yumuşak, çığlıksız ama derecesi yüksek orgazmlar da yaşanır. Siz haftayı, ayı birkaç güne sığdırmaya çalışan yağmacılar gibisiniz. Beden, baş ve boyun ağrıları genellikle ilişki sırasındaki kasılmalardan ve yorgunluktan kaynaklanır. Ancak sen bir kere de tansiyonunu kontrol ettiriver. Yumuşak, sevecen, okşayıcı ama tadı damakta kalıcı ilişkileri bilmiyorsanız öğrenin. Aç kurtlara özenmeyin!!!

Haberin Devamı

*****

Ön sevişmeyi uzun tutuyoruz ama...

22 yaşında, 1 yıldır nişanlı kızım. Ön sevişmeyi uzun tutmamıza rağmen birleşme esnasında dayanılmaz acı duyuyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP: Sevgili okurum, bir ihtimal vajinada bir hassasiyet ya da yüzeysel bir iltihaplanma söz konusu. Buna kadın-doğum uzmanları karar verir. İkinci ihtimal ise sen kendini kasıyor olabilirsin. Her birleşmede ‘Acaba yine acıyacak mı?’ diye kendini kasarsan acı olur. Her ikisi de sorun değil. Kadın doğum uzmanına gidin, olayın adı konulsun. Hangi durum çıkarsa çıksın bu evliliğine engel değildir. Evlilikte cinsel mutluluğunuzu yaşayacaksınız.

Karım çok isteksiz

Eşimle 25 yıldır evliyiz. Mutlu bir hayatımız var. Son 3 yıla kadar cinsel olarak sorunumuz yoktu. Ancak 3 yıldır eşimde cinsel soğukluk, orgazm olamama ortaya çıktı. Psikolog ve psikiyatristlere başvurduk. Ne olur bizi aydınlatın. CEVAP: Değerli okurum, kadınlar böyle. Orgazm zorluğu çekiyorlar. Hiç orgazm olamayanlar da var. Bir süreden ya da doğumdan sonra artık orgazm olamamanın nedeni, kadının fizyolojik ve psikolojik yapısından kaynaklanıyor. Bu şikayetler için verilen ilaçların da yararı olmuyor. Genellikle eşlerin aralarında çözmeleri gereken bir sorun. Bu tür teknik yardımlara ihtiyacınız olabilir.

Haberin Devamı

Faydası olur mu?

33 yaşındayım ve penisim 10 santim. Penis uzatıcı haplardan almayı düşünüyorum. Acaba bu haplar dedikleri gibi penisi 5 santim uzatır mı? Bana bilgi verir misiniz? CEVAP: Değerli okurum, o haplar 5 santim değil, 5 milim uzatmaz. Kandırıyorlar da bu kandıranlara engel olacak güç, yasa nerede?

Hasta mıyım?

20 yaşındayım, korunmasız olarak ilişkiye girdim. Bende baş ağrısı, sürekli kırgınlık, yorgunluk ve boğaz ağrısı başladı. Neden böyle oldu? CEVAP: Değerli okurum, yüzde 99 psikolojiktir. Korktun, kuruntu yaptın.

Benden sıvı gelmiyor

27 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Ben orgazm oluyorum ancak 2 aydır daha az zevk alıyorum. Porno film izlerken kadınlar boşaldıklarında bir sıvı geldiğini gördüm. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım. Ne yapmalıyım? CEVAP: Sevgili okurum, önce şu sıvı işini halledelim. Kadınlardan gelen salgı, duygunun ve isteğinin işaretidir. Ama orgazmın işareti değildir. Doğru yoldasın. Kendini denetlemeyi sürdürür, konsantrasyonunu bozar ‘Acaba ne oluyor?’ gibilerden düşünürsen orgazm güçlüğü sürer. Kendi haline bırakıver, o işini bilir.

Hiç orgazm olmadım

10 yıllık evli kadınım, 31 yaşındayım. Ben hiç orgazm olmadım. Kocam cinselliği seviyor, bazı geceler 4-5 kez ilişkiye giriyoruz. İlişki artık zevk vermiyor. Eşim de bundan çok sıkıldı. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Değerli okurum, galiba kocan seni bıktırdı. Sayısı çok olan birleşmelerde erken boşalma vardır. Bu da kadınlar için olumsuz faktör. Böyle hızlı temponun içine romantizm pek girmez. Duygusal hazırlık, kadının ruhunu okşama gibi girişimler sanırım yok. Ama pek çok kadın orgazm sorunu yaşıyor. Bir klasik söz var: ‘Soğuk kadın yoktur. Kadınının ateşini yakamayan erkek vardır.’ Bu Freud’un sözü. Yardıma ihtiyacınız var. Kaynağı sende değil, eşinde aramaktayım.

Nasıl hamile kalınıyor?

Hamile kalmak için penisin vajinaya girip boşalması mı lazım? Yoksa vajina üzerine boşalırsa ya da sperm ele bulaşırsa da hamile kalınabilir mi? CEVAP: Sevgili okurum, ilkinde hamile kalma şansı her zaman var. İkincide de gebe kalma şansı var. Ama oranı zayıf. Üçüncüsünde ise bu oran sıfır. Ama elinizle, belinizle oraya buraya sürmenin ne anlamı var? O ki işiniz bitti. Gidin elinizi, yüzünüzü, münasip yerlerinizi yıkayın.

Çaresi yok mu?

Cinsel organımın boyu çok büyük. Doktor da bir çare bulamadı. Ne olur bana yardım edin. CEVAP: Değerli okurum, gerçekten çok büyük. Bu mutlu evlilik ya da birliktelik yaratmaz. Her şey senin elinde. Ameliyatla da küçültülmüyor. İdareli kullan. Evlenirken de uygun birini seç. Yani çok minyon olmasın.

Hemen boşalıyorum

25 yaşında kızım. Mastürbasyon yapmasam da biraz tahrik olunca hemen boşalıyorum. Evlendiğimde ön sevişme sırasında hemen boşalırsam ve akıntı olursa eşim rahatsız olur mu? Bunun tedavisi var mı? CEVAP: Sevgili okurum, sen orgazmı bilmiyorsun. O akıntının adına halk “zevk suyu” diyor. O akıntı olmazsa, cinsel birleşme zor olur. Çünkü akıntı kayganlık sağlar. Bu da birleşmeyi kolaylaştırır. Ön sevişmede aynı akıntı yine olacak. Bu da erkeklerin hoşuna gidiyor. Çünkü beğenildiğini ve ondan hoşlanıldığını anlıyor ve gurur duyuyor. Bazı şeyleri gereksiz yere dert ediniyorsun. Ben bir sorun görmedim.

GÜNÜN SÖZÜ

Mantık duyguya yenik düşerse iş şansa kalmıştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder