Dr. Haydar Dümen İlk geceye sıkıştırmayın
HABERİ PAYLAŞ

İlk geceye sıkıştırmayın

Evlenmek güzel ama ya sonrası? Pek çok kız ilk geceden korkuyor. Çünkü duydukları onu ürkütüyor. Acıdan yerine oturamayanlar, yırtılan çarşaflar derken kabus büyüyor. Erkeğin anlayışı önemli. Her şeyi ilk geceye sıkıştırmaya kalkmaz, eşinizi hazırlarsınız mutluluk sizi bulur.

Bir türlü sertleşmiyor

18 yaşındayım. Penisim bir türlü sertleşmiyor. Sizce bu durum hep böyle gider mi? Yoksa geçer mi? Geçmesi için ne yapmalıyım?

CEVAP

Çocuğum niye sertleşmesin ki? Gece uyuduğun zaman sabaha karşı sertleşiyordur. Ama gece-gündüz hiçbir zaman sertleşmiyorsa onun nereden kaynaklandığını da araştırmak lazım. Gece sertleşiyorsa sorun yok demektir.

Haberin Devamı

İsteğim çok fazla

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Penisim büyük, görenler çekinir diye endişeleniyorum. Ama cinsel isteğim en üst düzeyde. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha beklesen iyi olacak. Acele etme, kızları da o büyük penisle yaralama.

Zararlı mı?

19 yaşındayım. Biz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bu yüzden de sık sık telefonla görüşüyoruz, tabii arada da cinsellikten bahsediyoruz, ben zaman zaman boşalıyorum. Telefonda cinselliğin bize zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama alıştırır sizi. Sonra normal cinselliği yaşamak tat vermez olur, başınıza iş açmayın.

Beraber olamadık

Dört aydır nişanlıyım. Nişanlımla birkaç kez beraber olmaya çalıştık ama tam o ana geldiğimizde nişanlım kaskatı kesiliyor ve hiç etkilenmediğini söylüyor. “Hep böyle mi olacak?” diye bana soruyor. Ne kadar teselli etmeye çalışsam da artık moralim bozulmaya başladı. Kendimizi rahat hissetmiyoruz. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, ortada fazla bir sorun yok. Birçok genç kız bu tür ilişkilerden korkar. Sonunda hepimiz insanız. Üzerimizde yüklenen misyonlar, sorumluluklar var. Birtakım abartılı korkular bilinçaltına yerleşmiştir. Bunlar zamanla düzelecek şeyler, acelen ne? Sen kendini nişanlının yerine koy. Hiç yaşamadığın belki de korktuğun, bilmediğin bir olayı düşün ne kadar korkardın? Sabırlı ol, sıcak ol, yumuşak ol.

Eğrilik geçer mi?

18 yaşındayım. Penisim aşağı doğru eğri. Acaba ilişkiye girersem penisim düzelir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli çocuğum, ondan önce sen kendi okulunu, dersini, ailene ilgini, sorumlulukları düzelt. Çünkü tüm bu saydıklarım senin işin. Bunu düzeltmek ise bizim işimiz. Hiç kafana takma. Bir 20’li yaşlara gel, evliliğine adım at. Ortak o zaman konuyu değerlendir. Belki bir operasyona bile gerek kalmadan cinsel işlevlerini sürdürebilirsin. Hadi bakalım, ailen yemeğe çağırıyor.

Sorun çıkar mı?

23 yaşındayım. Şu ana kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Penisim epey büyük. Yakında evleneceğim. Sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, evlen yavrum, ama yakın zamanda evlenme. Büyü biraz be canım. Hadi uslu uslu söz dinle. Organın büyük olduğu için de kızların tenini, ruhunu incitme. İdareli kullanma tekniğini öğren.

Artık canım istemiyor

18 yaşındayım, ilk ilişkiye girdiğim zamanlarda çok istekliydim ama şimdi ise canım çok istiyor ama yaparken birinciden sonra isteksizlik ve erken boşalma oluyor. Bunun sebebi nedir tedavisi var mıdır?

CEVAP

Çocuğum, sen bu yaşta sermayeyi erken harcamışsın. Sermaye deyince aklınız hemen aşağı takımlara iniyor. Ben psikolojik sermayeden söz ediyorum. 18 yaşında romantik hasretler çekmek varken işi mekanik manivelaya bağlarsanız işte bu olur. Şimdi Haydar Hoca ne yapsın? Size bir çuval öneriyle gelse ‘Alışmış kudurmuştan beterdir’ hikayesi yine yaşanacak. Her neyse, okurum, biraz perhize gir. Altı ay kızlardan uzak dur. Kendini keşfet, haftada 2 mastürbasyonu boşlama. Altı ay sonra durum raporunu acele maille.

Haberin Devamı

Zar yırtıldı mı?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birbirimizi tatmin etmeye çalıştık. İç çamaşırım ve taytım üzerimdeydi. Vajinamda ağrı hissetim. Eve gittiğimde kan vardı. Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili kızım, tahriş olduğu kanısındayım. Narin bir bölgedir. Bu tür ilişkilerde kızlık zarı zedelenebiliyor. Siz dikkatli olun. Ama şimdilik rahat et. Bu yolun sonu ileride daha da açılımlara gidebilir. Aşk açılımı falan derken nurtopu gibi bir bebeğiniz olursa paniklemeyin. Çünkü böyle bebekler çok doğuyor.

Sertleşmedi

12 yıldan bu yana günde 1 defa bazen de 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum. Çünkü bir kere denedim, sertleşme olmadı. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver çocuğum. Arada bir yapmanın zararı olmaz. Mastürbasyon yapmayan erkek hemen hemen yok gibi. Her şeyde olduğu gibi çoğu zarar, azı karar.

Çok korkuyorum

26 yaşında kızım. Bir ay sonra da evleneceğim. Ben ilk geceden çok korkuyorum. Şimdiye kadar hiçbir erkekle ilişkim olmadı. Ne yapacağım?

CEVAP

Kızım, yardıma ihtiyacın yok. En büyük yardımcın doğa. İkinci yardımcın eşin. Anlayışlı davranır., her şeyi ilk geceyi sıkıştırma telaşına kapılmazsa iyi olur. İlk gece seni alıştırırsa geçişin kolay olacağına inanıyorum. Özellikle çarşaf bekleyenler olmasın. Bir zaman diliminde alışacaksın.

Böyle soru yok!

Hep reddedildim, siftahım yok

32 yaşındayım. Siftah yapamadım. Karşı cins beni hep reddetti. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Halim ne olur?

CEVAP

Efendim, siftahtan işe başlayalım. Siftah zor iştir. Öyle ki yeni açılmış dükkanın ilk siftah bedeli çerçevelenip saklanır. İyi yerde dükkanın olacak, sunduğun çeşit bol olacak, dükkan bakımlı, alımlı olacak, cila, boya göz dolduracak. Kendi dükkanın özelliklerini ortaya koyacaksın. Ne yaparsan yap bilinçli olacaksın. “Bitli baklanın kör alıcısı bulunur” derler. Talebe odaklı satış yapmak marifetine kalmış. Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere: Mastürbasyon. Elinin, alımlı sarışın ya da esmer ya da kızıl bomba olmadığını hatırla. Kendini dipsiz kuyudan çıkar. Yoksa halin kara bahtlı kalır. Benden uyarması, senden mücadelesi.

Günün soruları

Yanlış bir hamle yapmak istemiyorum

24 yaşındayım. 84 kiloyum ve boyum 1.76. İki yıldır nişanlıyım. Haziran ayında düğün yapıp evleneceğiz. Benim cinsel organımın boyundan dolayı endişelerim var. Normal hali çok küçük. Ereksiyon halinde 10-11 santim. Yanlış bir hamle yapmak istemiyorum. Ne olur bana akıl verin.

Değerli okurum, oldu da bitmiş maşallah, nazar değmesin inşallah deyin. 10-11 santimlik cinsel organı boyutu normal ölçülerin içinde kalıyor. Hiçbir yanlış hamle yapmayacaksın şaşkın ve düşünceli okurum. Bana kalan düğününüz için size mutluluklar dilemek olmuş. Öyleyse Haydar Hoca’nız da “... biz çıkalım kerevetine ” diyor.

Eskiden sertleşirdi

18 yaşındayım. Sabahları ve arada cinsel organım sertleşmiyor. Eskiden böyle sıkıntılar olmazdı. Sabah uyandığında ya da hayal kurunca hep sertleşmiş olurdu. Bunun sebebi ne olabilir? Her şeyi kafaya takıyorum. Bana yardım eder misiniz?

Genç okurum, her şeyi kafana takmayıver be çocuğum. Bu soğuklarda sadece şapka tak kafana, gerisini unut gitsin. Göreceksin, bir mucize olmuş gibi seninki nöbete geçmeye devam edecek. Arada onun da nazlanması tutabilir. Anlayış göster ve kendi haline bırak. O da biraz dinlensin ama değil mi? Oldu bitti maşallah.

Günün sözü

Aşkın hayali gerçeğinden güzel, gerçeğin de tadı hayalinden tatlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder