Dr. Haydar Dümen İlkler hep zordur!
HABERİ PAYLAŞ

İlkler hep zordur!

İlk ilişki deyince erkekleri sıkıntı basıyor. ‘Ya başaramazsam’ korkusuyla sinirlerini bozuyorlar. Gençler, ilk denemeler hep zordur. Şaşkınlık, korku birbirine karışır. Endişe etmeyin, zamanla ustalaşır ve mutluluğu bulursunuz

Penisim sertleşiyor Sevgilimle öpüşürken cinsel organım sertleşiyor. Kızın yanından ayrılınca her şey normale dönüyor. Ama sanki organım darbe almış gibi acıyor. Sizce sorun nedir?

[[HAFTAYA]]

CEVAP

Değerli okurum, sebebi gençlik, sorunun kendisi de gençlik. Gereğinden fazla geriliyor. İçerideki dokuları zorluyor. Bence bu olabilir. Ama böyle bir kapalı kutudan sonuç çıkar dersem, bir idrar tahlili yaptırman ya da penise baktırman doğru olur diyeceğim.

Haberin Devamı

Her gece ilişkiye giriyoruz ama...

20 yaşındayım, kız arkadaşımla her gece ilişkiye giriyoruz, ikimiz de istekliyiz. Acaba evlendikten sonra da aynı hızda devam eder miyiz yoksa azalma olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, ne bileyim? Sana kalmış bir iş. Mal senin, mülk senin, keyif senin. Ama bilgi benim: Tabii ki zamanla azalır. Azalsa ne yazar azalmasa ne yazar? Sen keyfine bak. Gerisi fasa fiso.

İçine boşaldım hamile kalır mı?

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. 18 yaşında kız arkadaşım var. Geçenlerde birlikte olduk, kan gelmedi. Ben içine boşalmıştım, acaba hamile kalır mı? Bir de penisimin boyu nasıl?

CEVAP

Sevgili okurum, penisinin boyu olağanüstü büyük. İleride bundan doğacak sorunlar yaşayabilirsin. Kız arkadaşın kızlık zarının esnek olduğunu sanıyorum.

Mastürbasyon sorunlara yol açar mı?

24 yaşındayım. Hafta içi en az 15-20 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendime engel olamıyorum. Bunun ileride sorun olmasından korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, olmuş bile. Seni insanlıktan çıkarmış, başka bir sınıfa çekmeye çalışıyor. Aklın ve iraden var. Ama bunlar çalışmıyor. Sana kalanlarla yetin. Azalt oğlum, azalt. Fırsatlar kaçmıyor, hayat bitmiyor, önündeki 50-60 yılı düşün.

Kızlara küstüm

20 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Sizce normal mi? Bu yüzden kızlara küstüm, onlara bakamıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, benim dilim o penis senin işini görür demeye yatkın. Ama yine de bir genel muayeneden geçmenden yanayım. Hem hormonal düzen hem yumurtalar bakımından bilimsel gözden bir bakılsın ki sözlerimiz havada kalmasın.

Haberin Devamı

Bozuldu mu?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim biraz vajinasına girince kan geldi. Kızlığının bozulmasından korkuyoruz. Sizce durum ne? En kısa zamanda hastaneye gideceğiz.

CEVAP

Sevgili okurum, evet bozulmuştur. Öyle gözüküyor. Hastaneye niye gideceksiniz? Kızlık zarı bozulmuşsa doktorun yapacağı bir şey yok. Bozulmamışsa dert yok. Bozulmuşsa bir daha tekrar etmemek ya da zamanı gelince kızı yarı yolda bırakmamak yani evlenmek şart.

Acaba sorun kimde?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk. İlişkiye girdik, kızlık zarından kan gelmedi. Acaba sorun kimde?

CEVAP

Değerli okurum, ne sorun arıyorsun? Fol yok, yumurta yok, kafayı takıyorsunuz saçmalıklara. Biraz okuyun, bilgilenin. İlk denemem berbattı 20 yaşındayım. İlk cinsel denemem iyi geçmedi. Acaba ileride bu sorunumu yenebilir miyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, tabii yenersin. Hangi konularda ilk denemeler iyi geçiyor ki? İlk denemeler yanıltıcı ve şaşırtıcı olur. Zamanla usta olursun. Aceleye gerek yok, önünde yıllar var. Kendini sorgulama. “Ya başaramazsam” dersen başaramamaya davetiye çıkarırsın.

Karı-koca olmadık

Benim sertleşme sorunum var. 29 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Üroloji bölümüne gittim, bütün tahlilleri yaptırdım. Evlenmeden önce böyle sorunlarım yoktu. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, hiç karı koca olamadın mı? O zaman olayın içinde başka sorunlar da olabilir. Olayın çözülecektir. Endişe etme.

Hamile miyim?

1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, içime boşaldı. İlişkiden 3 gün sonra doğum kontrol hapı kullandım. Bu ay hiç adet görmedim. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, ihtimal hesapları üzerine gideceğiz. Her zaman hamile kalma durumu vardır. Kullandığımız arabanın direksiyonu elimizde. Bunu trafik kurallarına göre kullanırsanız kaza yapmazsanız. Böylece bilinmeze soru sormazsanız hem de kazadan sonra ne yapacağız diye şaşkına dönmezsiniz.

Akıntım oluyor

18 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, hiçbir şey. Normal fizyolojik bir akıntı. Yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

NEDEN BOŞALAMIYORUM?

Yeni evliyim. Daha önceleri hep mastürbasyon yapıyordum. Evlendikten sonra ne zaman ilişkiye girsem boşalamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hep bu tabloyla karşılaşıyorum. Nerede? Ofisimde ve gazetemde. Öyle çoksunuz ki içim sızlıyor, gözpınarlarım kurumuş, yaş gelmeden ağlıyorum. Binbir umut, çaba, beklenen evlilik ve de mutluluk, tüm bunlar sende şartlanmaya kurban olmuş.

Mastürbasyon alışkanlığına 15 yaşında başladıysan 25’inde evlendiysen bu işlem 10 yıl beynine oturmuş. Daha önce de söylediğim gibi kişi tarhana çorbasına alışmışsa havyar yemiyor. Evliliğin bir tür katili bu, cinselliği sinsi sinsi eritiyor. Yeni bir teknikle bu sistem çözülecek.

Ancak diş çekilecekse dişçiye gidilecek gibi bir kural burada da işliyor, gerisi size kalıyor.

BİR TÜRLÜ DOYAMIYORUM!

5 yıldır sevgilimle haftada 3 kere ilişkiye giriyoruz. Ama yine doyamıyorum. Neden acaba?

CEVAP

Değerli okurum, bulmuşsun bir köle, vurmuşsun zincire. Ne ekmek ister ne su. Gel deyince geliyor, yat yat, kalk kalk! Vallahi şişme bebekten iyi. Şişme bebeğin bile masrafı, emeği var. Azmış, kızı gözden çıkarmış ve emrine tutsak kılmışsın. Bana ne soruyorsun? Kocaman adamsın, ister günde 3 ya da ayda 1 yaparsın. Ben burada sayım memuru değilim. Mesleğime saygınlık beklerim.

KOBRAYI SUYA TUTSAM...

Çok acılı çiğ köfte yedim, benim kobra küçüldü. Acaba soğuk suya tutsam düzelir mi? RUMUZ: ÇİĞKÖFTECİ

CEVAP

Bu dünya böyledir değerli okurum. Kimine şifa diye acılı şeyler yedirir, kimine de “Neden acılı yedin?” diye kök söktürür. Şu çiğköftenin kimyasına gelelim. İyi bir etten, yani yağsız yerinden aldın ve 2 kere makinede çektirdin. Eve geldin, baharatını koydun, eldivenlerini giydin. Kıl ve ter düşmesin diye saçını başını bağladın. Ağzının suyu akmasın diye de yanına bir yardımcı aldın. Onun da gözü alnında ve nefesinde. Yoruldun ama çiğ köftenin hakkını verdin. Marul yapraklarının üzerine koydun. Ne kaldı? Hoca’na da bir porsiyon servis, bekliyorum. Benimkinin acısı az olsun. Soğuk suyu da onun başına değil, yanan ağzına dök.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder