Dr. Haydar Dümen İradeli ve idareli olun
HABERİ PAYLAŞ

İradeli ve idareli olun

Erkekler için varsa yoksa cinsel organın boyu. Büyük kısmı büyütüp kalınlaştırmak istiyor. Büyük olan da küçültmek için çare arıyor. Beyler, elinizdekini idareli kullanın, iradeli olun. Her şeyi organa yüklemeyin, kadının gönülü alın, ruhunu okşayın ve mutlu olun.

Zevk almıyormuş

Eşimle 3 yıl önce severek evlendik. Ancak son 1 yıldır eşim bana çok soğuk. Nedenini sordum, birleşme sırasında hiç zevk almadığını söyledi. İlk günden beri böyleymiş. Üzülmemem için söylememiş. Yardım almaya sıcak bakmadı. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kadınların pek çoğu böyle. Doku zevk almaya programlı değil. Bu nedenle cinsel birleşme onlar için işkence oluyor. Yani iştahsız birine zorla yemek yedirmek gibi. Kesin bir tedavisi olmamakla birlikte yine de kıyısından köşesinden bazı yardımları almak için bir uzmana başvurun. Zamanı iyi kullanıp fantezileri iyi değerlendirirsiniz. Tabii bunlar sözle olmuyor. Çünkü önünüzde uzun yıllar var.

Neden meni geri geliyor?

2 yıllık evliyim. Eşimle düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. Ancak ben boşaldıktan sonra meni vajinadan dışarıya akıyor. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, vajina çıkmaz sokak gibidir. Eğer karın boşluğuna boru biçimde uzanmış olsaydı bütün kadınlar karın zarı iltihabından ölürdü. Vajinanın sonunda rahim var. Rahimin de ağzı kapalı. Yalnız spermlerin geçmesine izin veriyor. Meni ise bir madde. Orada nerede duracak? Tabii geri çıkacak.

Uykum kaçıyor

25 yaşındayım. Mart ayında geneleve gittim ve ilişkiye girdim. AIDS bulaşmış mıdır? Bu evlerde çalışanlar ne kadar sağlıklı?

CEVAP

Değerli okurum, bulaşmamıştır. Çünkü oradaki kadınların hepsi kontrol altında. Ama kuşku ve evham seni yorar. Emin olmak için test yaptırabilirsin. Sırf psikolojik olarak rahat etmen için söylüyorum.

Canı yanıyor

20 yaşındayım. Sözlümle ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Sözlüm 3 gün arayla pembemsi bir kan geldiğini söyledi. O ilişkiye girmeden önce istekli oluyor, ilişkide acı duyduğunu ve zevk alamadığını söylüyor. Acaba bize ne yapmamızı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, vajina penise alışamadı. Yani tam kapasite uyum sağlayamıyor. Korkuyor, kendini sıkıyor. Ayrıca da kızlık zarında hassasiyet var. Ufak zedelenmeler söz konusu ama yırtılma yok. Bütün bunları bilerek davranırsanız önünüzdeki engeller zaman içinde aşılır. Kızın ruhunu, güvenini incitip kanatma. Gerisi sorun değil.

Haberin Devamı

Penisimin boyu kısa

18 yaşındayım. Penisim 6-7 santim. Haftada 3 kere boşalıyorum. Her şey normal ama penisim küçük. Uzaması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ölçüm tam ise normalden küçük gözüküyor. Uzaktan teşhis zor. Bana göre bir üroloji uzmanına başvurursan daha iyi olur. Bu konular çünkü ihmale gelmez.

Hamile kalır mıyım?

Sevgilimle ilişkiye girdim, kendisi dışarı boşalmıştı. Ben meninin içeri gitmesinden korkuyorum. Hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bir hafta sonra durumunu bildiren yeni mailini bekliyorum. Adetini göreceksin, üzülme.

Prezervatif yeter mi?

İlişkiye girerken gese kalmaması için sadece prezervatifle korunmak yeterli olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, çok büyük ölçüde evet. Zaten başka ne yapabilirsiniz ki?

Haberin Devamı

Adet görüyordu

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve vajinasının üstüne boşaldım. İlişkiye girdiğimizde kız adet görüyordu. Ertesi hafta da ilişkiye girdik, sevgilim ertesi gün hapı aldı. Kız arkadaşım adet görürken hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, adet görürken hamile kalınmaz. Adetten 1 haftaki sonraki birleşmede gebe kalma şansı yüksek. Geri çekme yöntemi yüzde 100 etkili değil. Gebelikten korunma haplarının ise her gün bir tane alınırsa yararı var.

Zevk suyu olur mu?

Sevgilimle öpüştüğümüzde zevk alıyorum. Yumurta akı gibi bir sıvı geliyor, bu nedir? Kızlarda zevk suyu diye bir şey olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum her kadında belli bir ölçüde ıslanma olur. Doğanın bir ön hazırlığıdır. Doğanın bütün canlıları için kurduğu en başta gelen yasa, canlıların üremeleri yani çoğalmadır. Ve doğa zamanı gelince üremenin kendince yollarını açar. Ve hazırlık yapar. Psikolojik ve sosyolojik koyduğumuz kurallar başkadır. Doğa neden bu salgıyı yapar? Kayganlaştırıcı olan bu salgıyla birleşmenin kolaylığı için ön hazırlık yapar.

Kızdan soğudum

20 yaşındayım, yakışıklıyım. 2 yıldır bir kız arkadaşım var. Birçok kez birlikte olduk. Son birkaç haftadır kızdan soğudum. Utangaç olduğum için arkadaşlarımla da konuşamıyorum. Neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, soğudunsa soğudun. Gönül bu. Üzerine fazla gitmeyeceksin. Kıza zarar verip oyalamayacaksın. Bencil olmayacaksın. Bana göre bu ilişkiyi sonlandıracaksın.

Kaygılıyım

19 yaşındayım. 64 kiloyum ve 1.87 boyundayım. Penisim 13 santim. Bana küçük gibi geldi. Kaygılansam mı?

CEVAP

Değerli okurum, kaygılanma, yeterli.

Rahatsız ediyor

19 yaşındayım. Sorunum cinsel organımdaki kıllar. Acaba tedavisi ya da ilacı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, var ama sana ne zararı var? Kim bilir belki de yararı var. Bunu partnerine sor. Tedavisi lazerle kılları yok etmek. Konunun uzmanları bunu yapıyorlar.

BÖYLE SORU YOK!

Arkadaşım 7-8 kez boşalıyor

27 yaşındayım. Bir arkadaşım cinsel ilişkiye girdiği zaman 7-8 kere boşalıyormuş. Ben ise ne yaparsam yapayım en fazla 2-3’ü buluyorum. Acaba benim sorunum nedir?

RUMUZ: HERGELE

CEVAP Seni gidi hergele seni. Gel birlikte senin şu biraz yüksekten atan arkadaşına şöyle bir bakalım. Değerli okurum, basit bir hesap yapalım. Günde 8 kez 5 dakikadan 40 dakika eder. Giyindim, soyundum, banyo yaptım, ön sevişme derken her ilişkiye 1’er saat eklersek 8 saat 40 dakika eder. Ee kaliteli yaşam nerede kaldı? Arkadaşın ne iş yapar? Evde avare avare sadece cinsellik mi yaşar? İnanma o arkadaşına, ölçüyü kaçırma, düzenini de bozma.

GÜNÜN SORULARI

Yüksekten uçmuyor

25 yaşındayım. Kuşum hep yüksekten uçardı. Dengesini kaybedip yağ çukuruna düştü. Temizlemek için sirkeli suyla yıkadım, pudra serptim. Şimdi eskisi kadar uçamıyor. Ne olacak?

RUMUZ: İBİKLİ MUHABBET KUŞU

Değerli okurum, rumuzundaki gibi böylesine benzetmeli bir yapı hekim olarak bizi bile şaşırtıyor. Bu kadar ayrıntılı öykü için hiç ihmal etmeden bir psikoloğun karşısına oturuver. O gerçeği bulur, teşhisi de en iyi şekilde koyar. Sana da tıbbi raporu sunar. Önce ruhunu iyileştir, geri kalan sorunlara biz bakarız.

Nişanlım şüpheleniyor

19 yaşında kızım, nişanlıyım. İlişkiye girdik, kan gelmedi. Nişanlım şüpheleniyor. Doktora gitmek istiyorum ama ailemi ararlar diye korkuyorum. “Neden kan akmadı, başkasıyla mı ilişkiye girdin?” diyor. Evlenince kan akmazsa beni bırakıp gider. Ne yapmalıyım?

Vah sevgili okurum vah. Çok genç ve tecrübesizsin. Sen kendinden emin misin? Eline nişanlından başka el değdi mi? E ne duruyorsun o zaman, hemen jinekoloji uzmanına git, raporunu al, nişanlının önüne koy. Sonra onun yüzüne dikkatlice bak. Belki utanır da senden özür diler ve bu çelişkiye bir son verir.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşıklar sevgilinize çok iştahlı bakmayın, korkutursunuz, çok çekingen de olmayın, ürkütürsünüz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder