Dr. Haydar Dümen İşe ruhundan başlayın
HABERİ PAYLAŞ

İşe ruhundan başlayın

İlk gece hem genç kızlar hem de erkekler için çok önemli. Çünkü bir yandan heyecan bir yandan da korkuya esir oluyorlar. Korkmayın, acele etmeyin. Evlendiğiniz kadının da endişeli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Ona sevgiyle yaklaşın, güzel sözlerle kalbini kazanmaya, ruhunu okşamaya bakın.

Kız fazlasını istiyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşım ne kadar çok ilişkiye girersek girelim hep devamını istiyor. Hiç memnun değilim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yolunun önü açık. Sevgilin tabelasını koymuş “Durma, koş” diyor. Sen böyle tam sürat giderken bu mail ile şansın döndü. Falına bakıyorum, bir yol ayrımındasın. Yolu bırak, kızı hemen terk et. Bu yolun finişini fala bakmadan da ben biliyorum; felaket. İlişki sürdükçe bu çamurlu yol bataklığa dönüşecek, dostların ağlayacak, düşmanların gülecek.

Haberin Devamı

Büyütebilir miyim?

21 yaşındayım. Penisim 7-8 santim civarı. Kadını tatmin edemediğimi düşünüyorum; penisimi büyütebilir miyim?

CEVAP

Okurum, penisin ereksiyon halinde 7-8 santim ise hemen bir üroloji uzmanına git.

Rüya görüyormuş

24 yaşında kızım. Bir süredir erkek arkadaşım var. Onunla öpüştük. Ayrı olduğumuzda beni rüyasında görmüş. Rüyası cinsel içerikliymiş. Sevgili acaba bana cinsel istekleri için mi yaklaşıyor? Kafam karıştı, ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşın her türlü istek birbirinin içine girmiş vaziyette sana yaklaşıyordur. Tek bir cinsel istek olsa, birkaç kuruş biriktirir amacına ulaşacak birini bulur ve olay biter. Fiziğine, güzelliğine, davranışlarına, ruhuna ve tümünün bileşkesi olan sen ve senin cinselliğine yönelik yanaşıyor. Öyle olması doğru ve doğal. Öbür türlü sevgilin değil, sıradan arkadaşın olurdu.

Nasıl yaklaşmalıyım?

25 yaşındayım. Pek çok kadınla ilişkiye girdim, sorunum yok. Yakında evleneceğim. İlk gece nelere dikkat etmem, nasıl bir yol izlemem, nasıl yaklaşmam gerekir?

CEVAP

Okurum, ilk önce eşin bir insan yani cinsel obje değil. Ona öyle bak. Uzun yıllar senin aşkını, kaprisini ve senden doğacak çocukların zahmetini, yorgunluğunu taşıyacak yüce biri. Önce mutlaka beğenecek sonra seveceksin. Ve bunlardan sonra da cinsel açıdan bir elektriklenme olacak. Bir sefere çıkar ya da göreve gider gibi değil. O arada zaten önüne çıkacak tabloda sen doğrularını bulacaksın.

Haberin Devamı

Eşim beni anlamıyor

34 yaşındayım. 15 yıldır evliyim. Son 10 yıldır kocam bana dokunsun istemiyorum. Onu seviyorum ama cinselliği yaşamak istemiyorum. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, sana neden, neden, neden diye soruyorum. Yani cinsellikten mi iğreniyorsun? Zevk mi almıyorsun? Ayrıntıya ihtiyacım var. Ama senin de ciddi profesyonel yardıma ihtiyacın var. Çok gençsin. Önünde uzun yıllar var. Bunları da hesaba katarak daha bire bir yardım almandan yanayım.

Gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve sevgilimin üzerine boşaldım. O da temizlenmemiş, oturunca ıslaklık hissetmiş. Meni içeriye girmiş olabilir mi? Bir yerden vajinanın üzerine akan meniyle hamile kalındığını duydum. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, bu ıslaklıktan gebe kalma şansı zayıf. Ama kadının cinsel organına boşalan meniden gebe kalma şansı var. Sen rahat et, bir şey olmayacak. Bu kesin. Ama bundan sonrakilere kadının cinsel organına doğrudan boşalmamaya dikkat edin.

Haberin Devamı

Kız çok zevk alıyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla 8 aydır birlikte yaşıyoruz ve günde 5 kez ilişkiye giriyoruz. Sevgilim çok zevk aldığını söylüyor. Ben de onu kırmamak için kendimi ilişkiye zorluyorum. Sıkıldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bilmem ne yapacaksın? Yedin, yedin, 150 kilo aldın. Yemeye devam ediyorsun. Ve bana soruyorsun “Ne yapmam lazım?” diye. Üstelik de bahanen var. Annem bir yandan yediriyor, babam bir yandan, arkadaşlarım bir yandan. Ben kilo alıyorum. Yeniden soruyorsun “Hoca ne yapacağım?” Ne yapacaksın yavrum? Kural tek ve kesin. Diyet yapacaksın. Kız arkadaşın da çok zevk alıyorsa o da kendine “Dur” desin.

Tatmin olmuyorum

Bir yıldır evliyim ve eşim beni tatmin etmiyor. Ben ise onun tatmin olması için elimden geleni yapıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım mastürbasyona şartlanmışsın. Yaşını yazmadığın için daha net bir şey söyleyemiyorum. Ancak toplumda çok gördüğümüz olaylar bunlar. Eşinle fanteziler keşfedin. Ve sen de kaçamak mastürbasyon yapıyorsan bunu eşinden gizleme. Belki ortak bir çözüm bulabilirsiniz.

Evleneceğiz

Kız arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz var. İlişkiye girdikten sonra “Tiksiniyorum” diyor. Doktora gitmek istemiyor. Yakında evleneceğiz. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ben evlenmenden yanayım. Düzelebilir diye düşünüyorum. Varsayımlarım pek boş sözler değil. Bu işin kaygılarını çekmektense, ilerlemiş bir ilişkiyi tatlıya bağlayıp tedavi yapılsın, o zaman bakalım.

Cinsel organım küçük

24 yaşındayım, ilişkiye girince kendimi yetersiz buluyorum. Penisim 8 santim. Balık etli kızlardan hoşlanıyorum. Arzularım şelale hissettiklerimin damla damla göl olmasını beklemekten bıktım. Bunun çaresi var mı?

CEVAP

Maşallah okurum, şelaleden yolu çıktık, göle vardık. Gürül gürül bereket. Anladık, bunlar his yani duygu çağlayanı. Gelelim gerçeğe; bak kardeşim gölün önündesin. Fincan fincan doldur. İster iç, ister vazgeç. Bu tabloyu ‘Kendim ettim, kendim buldum’ gibi sen yaratıyorsun. Biraz bencil ol. Adam var, ölçüler maşallah! Kadın buz. Adam var, dağınık, güvensiz ve huysuz. Kadının ruhu tuzla buz. Uygun partneri bulursan dokunsan orgazm olur. Geri adım yok, zaman çok.

BÖYLE SORU YOK: Bahçeyi çok mu suladım?

Sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Dört ay görüşemedik. Kız arkadaşıma gittiğimde bahçenin kuruduğunu ve sulamam gerektiğini söyledi. Usta bir bahçıvanım, bahçeyi sularken fazla su gitmesin diye hortumun ucuna kılıf takıyordum. O kadar heyecanlandım ki takmayı unutmuşum. Bahçeyi çok fazla suladım. Kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Vay benim bilmece gibi soru soran değerli okurum. Çiftçi damla damla su arıyor, sen muslukları kuruttun. Bir de bana soruyorsun tohumların yeşerip yeşermediğini? Nasıl bir bahçıvansın sen? Yoksa bahçıvanlıkta ilk günün mü? Acemi misin? Bir test al, uygulayın. Mektubun baştan sona kuruntulu. Aklını başına topla, kimsenin de canını yakma.

GÜNÜN SORULARI

Ten uyuşmazlığı mı?

48 yaşındayım, 21 yıllık evliyim. Severek evlendik ama 15 yıldır eşimi istemiyorum. Hep karımın ısrarı ile birlikte oluyoruz. Acaba bizimki ten uyuşmazlığı mı? Kendisi beyaz tenli, ben ise esmerim. Yardım edin.

Değerli okurum, geçmiş olsun. Evliliğinizin 6 yılı sorunsuz bir cinsellik yaşamışsınız. Ten uyuşmazlığı olsa ilk ilişkinizde ortaya çıkar, kendini belli ederdi. Libidondaki yani cinsel isteğindeki düşüş için mutlaka doktora görün. 15 yıldır hayatta ne yaptığını da anlamış değilim. Önünde daha 40 yıl var. Kadınını da üzme, el ele hayatı toparlayın, evliliğinizi kurtarın.

Kilo versem kaç santim uzar?

23 yaşında, 1.80 boyunda, 150 kiloyum. Cinsel organım ereksiyon halinde 6-7 santim. Kilo versem boyu uzar mı? Uzarsa kaç santim?

Değerli okurum, kilo verirsen 3-5 yerden kazanç sağlayacaksın, en azından uzun yaşayacak, hayatın tadını çıkaracaksın. Hazır elin değmişken bir de beslenme uzmanını ara. 23 yaşında 150 kilo çok fazla. Normal kiloya indiğinde organın yağ dokusu içinde kalan bölümü de göreve katılacak. 80’li, 90’lı kilolara inip bir daha kilo almaman için önerdiğim yolu izlersen keyifli bir ömrün olacağını sanıyorum. Mutlu yaşamlar.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk evliliğin değil, önce ruhun gizeminin kapısını açmalıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder