Dr. Haydar Dümen Isi zorlastırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Isi zorlastırmayın

Haberin Devamı

Cinsellikle geç tanışan, bedenini zamanla tanıyan kadın bir türlü orgazmı yaşayamıyor. Eşini seviyor, tüm şartlar yerinde ama olmuyor. ‘Acaba orgazm olacak mıyım?’ diye sorgularsanız her şey kötüye gider. İşinizi zorlaştırmayın....

Hiç zevk almıyorum

24 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle birbirimizi seviyoruz. Sorunum ilişkiye girdiğimizde benim hiç zevk almamam. Hiç orgazm olmadım. Bende bir sorun mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorunu. Zamana bırak. Örneğin eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknikler ve fantezilerden yararlanmak gerekir. Her defasında kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur.

Hemen boşalıyorum

25 yaşında bekar kızım. Mastürbasyon yapmasam da tahrik olunca hemen boşalıyorum. Evlendiğimde ön sevişme sırasında hemen boşalırsam ve akıntı olursa eşim rahatsız olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sen orgazmı bilmiyorsun. O akıntının adına halk “Zevk suyu” diyor. O akıntı olmazsa, cinsel birleşme biraz zor olur. Tabii ki ön sevişmelerde aynı akıntı yine olacak. Erkeklerin hoşuna gidiyor. Çünkü beğenildiğini ve ondan hoşlanıldığını anlıyor ve gurur duyuyor

İlişkiye girince penis uzar mı?

Penisim normal haldeyken küçük ama ereksiyon halinde 17 santim. Bunun nedeni nedir? Bir de ilişkiye girince penis büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiye girince penis büyümez. Sertleşmiş hali 14 santimi bulmuşsa neyi arıyorsun, ne soruyorsun anlamadım. Eskilerin dediği gibi öküzün altında buzağı arıyorsun.

Nasıl büyütebiliriz?

27 yaşındayım. Eşimin vajinası çok küçük. İlişki sırasında acı duyuyor. Acaba vajinayı nasıl büyütebiliriz? Boşanmak zorunda kalacağız.

CEVAP

Sevgili okurum, düzelecek bir sorundan söz ediyorsun. Bir tür kas kasılması, bir tür vajinismus. Çaresi olduğunu defalarca yazdık.

Mastürbasyon yapmak kızlık zarıma zarar verir mi?

19 yaşında kızım, mastürbasyon yapıyorum. Acaba kızlık zarıma bir zarar verir miyim? Evlendiğim zaman eşim bunu anlar mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, mastürbasyon olabilir, yap. Vajinaya bir şey girmediği sürece kızlık zarı kanamaz. Mastürbasyon sayın çoksa haftada 1-2’ye indir. Evlendiğinde eşin mastürbasyon yaptığını anlamaz. Kendinle barışık ol. Şimdilik kafandaki bu yanlış düşünceleri kov.

İlaç alsam büyür mü?

25 yaşındayım ve nişanlıyım. Penisim 16 santim. Bana küçük geliyor. Eşimi tatmin edemezsem diye düşünüyorum. Televizyon ve gazetelerde gördüğüm ilaçlardan alsam büyümü olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne dersen de cinsel organının boyu idealdir. Anatomi kitabına göre 1 santim de uzundur. Penisin içindeki süngersi dokular tamamen oluşmuş. Makineyle, pompayla, ilaçlarla, pomatlarla ve de başka şeylerle büyümez. Pompaya monpaya para veriyorsunuz da neden bir uzmana gidip her şeyi doğru dürüst öğrenmiyorsunuz?

Kan gelmedi ama...

26 yaşındayım. 1 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kahverengi leke geldi. Sonra birkaç defa daha ilişkiye girdik ama yine kan gelmedi. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Bozulmadı, sevgili okurum, kızlık zarın esnekti. Gelen o kan dediğin şey de içeriden, rahimden geldi. Sana bir zararı yok.

Yeterli mi?

Penisim 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Cinsel organım yeterli mi? Penisi büyüten kremler var yarar sağlar mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Bir bakıma idealdir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda, haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Ufak santimlerle uğraşma.

Ergenliğe girmedim

18 yaşındayım. Ergenliğe girmedim ve penisimin boyu kısa. Ne olur bana yardım edin. Ailemi bu durumu açamıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ailene açılman gerekiyor. Miden ağrısa, ailene açılmayacak mısın? Şu anda bir hormonal bir dengesizlik söz konusu. Bunların ölçümü yapılmadan bir şey söylenmez. Endokrinolog ya da üroloji uzmanına başvurmanızı öneriyorum.

Doğum sonrası ağrı çekiyorum

29 yaşında, 8 yıllık evliyim. Doğumdan sonra eşimle ilişkiye giremiyorum. İlişkiye girdiğim zaman vajinamda büyük bir ağrı oluyor. Nasıl düzelebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, jinekolojik bir sorun yoksa, ağrılarına çözüm bulacağımıza eminim. Üzülmeyin, yatak mutluluğunuz bozulmasın.

Böyle soru yok

Partnerim kaçtı

Benim kuşum çok büyük. Partnerim görünce kaçıyor ve ilişkiye girmiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, 16 yaşındaysan, bu maili de gönderdiysen 3 kere okur, susuz limondan su çıkarır gibi sıkar sıkar mailini çöpe atardım. Sana da içimden ‘Bu işi çoluk çocuk işi değil’ diye not iletirdim. 18 yaşındaysan, ‘Hop, yavaş ol. Dün neydin, bugün ne oldun, yarın ne olacağın belli değil’ der, sırtını sıvazlardım. 24 yaşındaysan, ‘Vah benim şans ararken ayağı burkulan, av ararken mermisiz, altın ararken meteliksiz kalan okurum’ dedikten sonra şöyle bir gülerek ‘İşte büyükmüş daha ne istiyorsun?’ diye yanağından bir makas alırdım. Şimdi hepinize söylüyorum, kendi dünyanızı kendiniz kurun ve bu konuda olumlu bir kullanma yöntemi bulun.

GÜNÜN SORUSU1

Kuşum geç ötüyor...

23 yaşındayım, ilişki sırasında kuşum geç ötüyor, 30-40 dakikada boşalıyorum. Acaba normal mi yoksa sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, altın madeni aramaya giden adama “Şu altın sevdasından vazgeçersen sana 30-40 dakika süren bir ilişki garantisi veriyoruz. Sonucu da yarın bekliyoruz” deseler, adam o anda “Altın ararken pırlanta buldum. Tanrım, ben erkeklerin en zengini oldum” diye göbek atardı. ‘İki şapşup bir laplup, iş bitti, dön arkanı yat’ ritmi yerine, “Al gülüm, ver gülüm. Ben bu umutla servetimi veririm” diyecek olanlar şu anda zaten sıraya girdiler bile. Bu nedenle şansına sürme leke, bir de ona bir mavi boncuk tak. Nazar değmesin diye!!!

Kocam bana yüz vermiyor

32 yaşında kadınım. Çok istekliyim, cinselliği seviyorum. Ama eşim bana yüz vermiyor ve arkasını dönüp yatıyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, bu tür mailleri okudukça aklıma hep düğün törenleri gelir. Damat, gururlu ve sahip havalarında. Gelin bir melek ve zafer kazanmış kraliçe durumunda. Dans varsa bu, evliliğin ilk yıllarındaki resmi. Göbek havaları yani curcuna... Çoğunda sahte gülücükler, masal arası uzaktan bakışmalı öpücükler, sonrası hikaye. İlk aylar acemilikle geçer, ilk yıllar şöyle böyle. 10 yıl sonra biri ötekine başlar: “Doğruyu söyle ha, doğruyu söyle...”. Evlilik öyküsü de sürer böyle de senin şansına daha ilk yılda yıldırım düşmüş be sevgili okurum!!! Profesyonel bir yardım paratoneri bulursun inşallah!

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder