Dr. Haydar Dümen İşler raydan çıkmadan
HABERİ PAYLAŞ

İşler raydan çıkmadan

Haberin Devamı

Evlenmek büyük sorumluluk, kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama bazen işler yolunda gitmiyor. Ya da sıkıntılar nefes aldırmıyor. Tabii bu arada cinsellik tehlikeye giriyor. Çiftler birlikte olmaktan kaçıyor. Sarsılan evlilik kolay kolay toparlanmıyor...

BÖYLE SORU YOK


Makine her sabah ayakta

19 yaşındayım, benim makine her sabah ayakta. Onun yüzünden rahat uyuyamıyorum. Ne olur bana yardım edin.




CEVAP
Makine var, makinecik var. Hızlısı, yavaşı, paslısı, cilalısı var oğlu var. Seninkisi gibi uykuyu fırsat bilip “Geceler yarim oldu aman aman” diyenlerden tut da milyonları harcayıp eve gelince “Bana ne bana ne” diyenleri de var. Üstüne iyilik biraz da zekası geri olduğundan disiplin ister. Bu konuya geceler gebedir. Unutma ki ipler senin elindedir. Yakayı bir kaptırırsan adamı delirtir

Kızın başını yakmak istemiyorum

27 yaşındayım, kasaplık yapıyorum. Mastürbasyon yaparken sertleşme oluyor. Bir kadınla olurken gözüne bakamıyorum, utanıyorum. Bu nedenle sertleşme bitiyor. Evlenmekten korkuyorum. Kızın başını da yakmak istemiyorum.



CEVAP
Kasap kardeş, yolum senin dükkana düşerse artık bir kıyak çeker, etin en lezzetli yerinden verirsin. Çünkü sana evlenmenin yolunu açacağım. Çocuklarını severken beni anımsayacak, bayramda onlarla birlikte elimi öpmeye geleceksin. Yavrum, yazacağım formülü iyi sakla, kimseye de verme. Kadının yüzüne bakamıyorsun: Işığı karart ya da sigortayı attır. Bu yetmezse yüzünü görmeyeceğin bir pozisyon seç. Kadının gözleri hiç sorun değil. Zaten o gözlerini kapatıp fantezilerini yaşayacaktır. O da mı yaramadı? Gözüne siyah bir gözlük tak, kadının cebine bir yüzlük at. Kadın onunla ne alacağını düşünürken sen işi bitirirsin.

Ruhsatlı tabanca tutukluk yaptı

20 yaşındayım. Her kadının isteyebileceği bir tipim. Haftada 3-4 kere ilişkiye giriyorum, gecede 7-8’i buluyorum. Birkaç gündür benim ruhtsatlı tabanca tutukluk yaptı. 3’üncü seferden sonra sertleşme olmuyor. Bana ne tavsiye edersiniz?



CEVAP
Yavrum, aklı yakışıklılığına takılmış, narsist okurum. Nasılsın, son günlerde iyi uyundun mu? Hesap dengen yerinde mi? Sana bir soru. 12’den 9’u çıkarıp 3 eklesen kaç eder? Evet, doğru söyledin. Şimdilik akıl melekelerin yerinde. Bozuk olan ruhsatlı tabancan. Kökeni sana ait, bu belli. Ruhsatı kime ait? Evli misin, bekar mısın? Çünkü bazen ruhsat eşler ve sevgililer üzerine çıkar da ona göre hesap etmelisin. Anlaşılıyor ki senin beynin son günlerde 3’ler, 4’ler, 7’lere fazla takılmış. Tutukluk yapsa iyi, yalama olmuş. Ne yapalım, başa gelen çekilir. İdare et, zamanla düzelir.

İlişkiye isteksizim

28 yaşında, 9 yıllık evli kadınım. 6 aylık çocuğum var. Evliliğimin başından beri cinsel birleşmeye karşı isteksizim ve acı hissediyorum. Bu sorunum psikolojik olabilir mi?



CEVAP


Sevgili okurum, önce bir kadın-doğum uzmana gideceksin. Ondan sonra başka nedenler arayacağız. Senin kasılman, erkeğin cinsel organı ve bu işteki tutumu rol oynar. Onlar da bir bakıma çözülür. Ama isteksizlik konusunda çok zorlanıyoruz. İstek kişinin huyuyla ilgili olduğundan bu huydaki açılımlarda
eşinle el ele ver. Tabii fantezileri de eylemin süsü olarak kullanılması koşuluyla.

Orgazmda ne hissedilir?

20 yaşındayım. Kadınların orgazm olurken hissettikleri erkeklerinkine oranla farklı mı?



CEVAP

Sevgili okurum, erkek ve kız yemek yiyorsunuz. Hanginizin damak zevkini daha fazla aldığını kim bilebilir? Artısı yok, ısı ölçer gibi termometresi de
yok. Kesinlikle her iki taraf da bu olaydan zevk alıyor ki insanlar birleşiyor. Bunun da amacı çocukların doğması, soyların sürmesi. Şimdi ben soruyorum. Herhangi bir kadının erkekten biraz daha zevk alıp almamasından sana ne? Bırak, herkes kendi dünyasında kendi duygularını yaşasın.

Ayrılsam olur mu?

20 yaşındayım. Ben kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama o her gün birlikte olmak istiyor. Ben gebe kalmasından korkuyorum. Ondan ayrılmayı düşünüyorum. Yardım edin.



CEVAP

Değerli okurum, ayırlabilirsen ayrıl. Çünkü bu işin sonu yok. Sonsuz boşlukta, dipsiz kuyuda zaman tüketmek, bir şeyler aramak ikinizi de belirsizliklere sürükler. Yaşanacaklar yaşanmış ama bunun bir adım ötesi tehlike çanlarının çalmaya başladığının işaretidir. Bence sen kurtul, kızın da aklı başına gelir umarım.

Hazır hissediyorum ama başarılı olamıyorum

20 yaşındayım, deneyimim olmadı. Ne zaman kendimi cinsellik için hazır hissetsem başarılı olamıyorum. Acaba bunun sebebi nedir?



CEVAP


Doğaldır, değerli okurum. Cinsellik sınava girer gibi bir eylem değildir. Kendi ortamını bulmayınca başarısızlıklar dengeleri alt üst eder. Cinselliğin konusunda en ufak kuşkun olmasın, kendini yargılama, hesap sorma. Uygun ortam ve uygun zamanda her şey düzelecektir. Kız arkadaşlar edin.


Kocam 6 aydır bana elini sürmüyor

26 yaşında, güzel kadınım. İyi bir işim var. Evleneli 2 yıl oldu. Kocam evliliğin ilk aylarında iyidi. Ama 8 aydır bana elini sürküyor. Ayrılmak istediğimi söyledim. Beni sevdiğini söyledi. Artık onu istemiyorum, kalbim kırık. Sizce ne yapmalıyım?


CEVAP

Sevgili okurum, bu ilişkinin sonu gelmez. Bugüne geliş nedeninin ardındaki sebep senin cinsel ilişkiye girmemen değil. Neden eşinin ruhunun karmaşık labirentlerinde gizli. Seni istediği kadar sevsin, sevmeye devam etsin. İnancım onun bir profesyonel bir yardım olacağı doğrultusunda değil.

Birlikte orgazm olsak...

3 yıllık evliyim. Eşim her birlikte olduğumuzda acı çektiğini söylüyor. Sürtünme ile orgazm olabiliyor. Bazen birbirimizi kırıyoruz. Bunun bir tedavi şekli ya da ilacı var mıdır?


CEVAP

Değerli okurum, birçok kadında olan sorundan söz ediyorsun. Hiç merak etme, düzelecek. Bunun için zamana ihtiyaç var. Birbirinizi kırmayın. Bir, iki ay daha acıdan yakınırsa jinekolojik muayeneden geçmesi gerekir. 5-6 ay sonra vajinal orgazma geçememişse bana yazarsın.

Kız acele ediyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım da 17 yaşında. 3 aydır ilişkimiz var. Kız hemen ilişkiye girmek istiyor. Çok acele etmiyor mu? Ben uygun bulmuyorum ama size de sormak istedim.



CEVAP


Değerli okurum, bence de uygun değil. Eğer önerime uyarsan sana teşekkür ederim.

Mastürbasyon yapmaya korkuyorum

14 yaşındayım. Daha önce hiç mastürbasyon yapmadım ve yapmaya korkuyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?



CEVAP


Sevgili okurum, bir arkadaşına sorarsın. O ne yapıyorsa sen de onu yaparsın. Bu bir tür deneme-yanılma yöntemidir. Bana göre 1-2 yıl daha bekleyebilirsin. Şekilsel olarak kendini zorlaman yerine içinden gelen isteğe uymalısın. Böylesi çok daha doğru olur.

Büyütücü işe yarar mı?

27 yaşındayım, penisim 7 santim. İnternette penis büyütücü, performans artırıcı birçok ilaç görüyorum. Sizce bu ilaçların bir yararı var mı?



CEVAP


Değerli okurum, hiçbirinin yararı yok. Kapılma, kanma, yolunma. Penis 1-2 santim ameliyatla büyütülür. Buna gerek görüldüğünde bir uzman bulur konuşursun. Kararı hekim verir.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder