Dr. Haydar Dümen İşler rayına giriyor
HABERİ PAYLAŞ

İşler rayına giriyor

Haberin Devamı

Cinsellikte zaman ve tecrübe çok önemli. Kadının ya da erkeğin birbirini tanımak, anlamak için zamana ihtiyacı var. Yıllar geçip ilişkide denge kurulunca cinsellik rayına oturur. Tecrübe kazanan çift mutluluğun kapısını birlikte rahatça açar...

BÖYLE SORU YOK

Bütün kızlara aşık oluyorum ama...

21 yaşındayım, seks isteğim gelince bütün kızlara aşık olabiliyorum. Ama birlikte olduğum kişiye aşık olamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Seni gidi hınzır okurum, dışarıda ne kadar kız varsa senin mi yani? Ne yapacaksın? “Al içlerinden birini” denildiğinde ruh ve gözler yine vitrinlerde. İyice çaresiz kalınca senin ruhunu çağırdım ve ‘Ey ruh, geldinse vur’ dememle kendimden geçmiş halde, yerde yatıyordum. Bir değil, binlerce ruh birden geldi!!! Kafamda trompet çalmaya başladı. Hele ikisi vardı ki Kazanova ile Don Juan onlar da sanki tokmakla davul çalıyorlardı. Biraz kendime geldikten sonra sana bir çare bulayım, seni kurtarayım, bugünlük bana müsaade.

Kaderime razı olayım mı?

Okul, kurslar, askerlik, iş güç derken 29 yaşına geldim. Benim beğendiğim güzel kızlar beni beğenmiyor. Ailemin seçtiklerini istemiyorum. İstemediğim biriyle evlenip mutsuz mu olayım yoksa “Kısmette yokmuş” deyip evde mi oturayım?

CEVAP: Değerli okurum, her şeyden şikayet et ama yaşından asla etme. Her kadının, kızın favorisi yaşlardasın. Ailen şimdilik kendi işleriyle meşgul olsun. “Hocam, siparişle evlilik olmaz diyor” dersin. Dik dur, senin gözdelerin ve beğendiğin körpelerin aklı mankenlikte ya da dizilerde rol kesmede!!! Onları devre dışı bırakalım. Yaşamlarının ağırlıklarını taşıyamazsın. Marka gözlük, marka ayakkabı, dolu bir portföy taşımaya gücün yetmez. Üstelik lüks bir lokantada elin ayağına dolaşır. Garsona verdiğin bahşişten dolayı kız seni bırakır. Biz bu fantezileri bırakalım, gerçeklere bakalım. Ben kendi adıma söylüyorum, beğenmediğin kızların tümü o artistlere taş çıkartır! Gözünü havadan indir, onlara çevir.

Sevgilim birden benden soğudu

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ama sonra kız “Kendimi kötü hissediyorum. Hiç sevmedim, zevk de almadım. Seni sevmiyorum” dedi. Acaba ten uyumu var mı? Varsa tedavisi var mı? Sevgilim 1 saat önce çok severken nasıl benden soğudu? Bu mümkün mü?

CEVAP: Yarı çocuk, yarı delikanlı okurum, ya fizikte, kimyada merak ettiğin bir şeyler yok mu senin? Durup dururken meraklı turşucu gibi ten uyumunu soruyorsun. Var da diyemem yok da diyemem. Bu bir manyetik algılamadır. Buna ten uyumu derler. Yorumu da insanların kolayına gelir. Sen bu konuyu çok erken merak etmişsin. Yine de ben seni bilgilendireyim. İleride sen değerlendirirsin. Bu yaşlarda yaşanan cinsellikte demir pamuk, buz ateş, sade su şerbet gibi gelir insana. Yaş ilerledikçe de tensel bazı durumlar su koyvermeye başlar. Teşhiste ten uyumu bir kurtarıcı gibi gelir. Çünkü suçlu bulunmuştur. Sevgilin çok hayal etmiş, çok şey beklemiş. Beklediğini bulamayınca da seni suçlamış. Eğer onun beklediği gibi çıksaydı haftasına gelir evinize otururdu!

*****

Aşırı istekliyim

26 yaşındayım, aşırı seks isteğim var. Günde 4-5 kere sevişmek istiyorum. 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce bu isteğim ne olacak? Sevgilimden çok mastürbasyon yapmayı arzuluyorum. Lütfen yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, tedavi olacaksın. Yoksa evlendiğin gün bile karını uyutup banyoya koşar mastürbasyon yaparsın. Karıcığın da cinsel zevklere, rüyalara programlanır. 3-5 yıl sonra herkes dünyanın kaç bucak olduğunu görür. Ama burada da suçlu olan karın değil, sen olursun. İradeni kullan, doğru yola gir. Ve kesinlikle tedavi ol.

Baba olabilir miyim?

30 yaşındayım, penisim 11 santim. Evlenince baba olamamaktan ve eşimi tatmin edememekten korkuyorum.

CEVAP: Eşini de tatmin edersin, baba da olursun yavrum. Bayrakları zafer burçlarına dikersin. Verimli tohumları da ekersin. Amma velakin, kilon artarsa, senin sıcak yemeğine soğuk su katarsa işte sorun bu. Haber vermesi benden.

Kız hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkimiz var ama korunmuyoruz. Kız sanırım hamile. Mide ağrısı ve bulantısı çekiyor. Sürekli yorgun ve iştahsız. Ne yapalım? Çocuğu düşürmenin yolu var mı?

CEVAP: Değerli okurum, anlattıkların yalancı gebelik bulguları. Çok düşük de olsa bir risk var. Bunun için görmesi gereken adetini görmez, aradan 15-20 gün geçtiği halde kanama olmazsa bir gebelik testi yapılır. Gebelik kesinleşirse sadece kürtajla sona erdirilir. Ama üzülme, bunlar olmayacak. Sen dikkatli ol.

Çok heyecanlanıyorum

17 yaşındayım, 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Zevke gelince heyecanlanıyorum. Kalbim hızlı atmaya başlıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, sayıyı azalt. Kalp antrenmanlarını hızlı merdiven çıkarak geliştir. Hayatın uzun ve zor yarışına hazırlanıyorsun. Kalbin güçlensin. Ama alt takımlar da biraz disiplini öğrensin.

Penisim yara oluyor

17 yaşındayım. Ben çok mastürbasyon yapmak istiyorum ama her seferinde penisim yara oluyor. Bunun çaresi yok mu?

CEVAP: Yaralı yavrum, penisini yaralarken ruhunu da yaralama. Korkum o. Bu ne hız ula? Ne kaçıyor? Önünde dağlar gibi yıllar var. Sen şimdiden kaşığı kırmaya yönelmişsin. İrade, denge, akıl, iş, okul ve aile köşeleri arasında mekik doku. Aradamastürbasyona selam ver.

Gebelik riski var mı?

17 yaşındayım. Erkek arkadaşımla oldum, kan gelmedi. Adet günüm geçti. Bakire miyim bir de hamile kalma olasılığım nedir?

CEVAP: Sevgili okurum, hamile kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.

Kasıklarım ağrıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmediğim zamanlar kasıklarım ağrıyor, bu normal mi?

CEVAP: Değerli okurum, kasık ağrıların normaldir. Oradaki iç kasların ve dokuların spazmından (kasılma) kaynaklanır. Bu senin elinde değil. Boşalınca geçer.

Geneleve gitmek istiyorum

17 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum, acaba bir sakıncası var mı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da bekle büyü be yavrum. Acelen ne?

Hiç ilişkiye girmedim

18 yaşındayım, yoğun bir işim var ama ben günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Yine de bana mısın demiyor. Bazen 8-9’a da çıkıyorum. İlişkiye girmedim. Ne yapayım?

CEVAP: Sevgili okurum, ne yapacağını sen artık düşün. Çölün ortasında kalmışsın. Bir süre sonra olabilecek her olumsuzlukta da elinde değil, bu durumda olacaksın. Kimse sana “Git biriyle ilişkide bulun” demiyor. Ama bu kadar açgözlülüğü ve iradesizliği de insan mantığı ve kimliği içine sindiremiyor. Yol senin oğlum.

Kadın nasıl orgazm olur?

22 yaşındayım, kadınları orgazma ulaştırmak için ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Cinsel birleşme süresi ne kadar olmalıdır?

CEVAP: Değerli okurum, önce tecrübe kazan. Kadınların yarısı vajinal orgazmı yaşamadan bu dünyadan gelip geçiyor. Çünkü vajina doğuma programlı. Bu nedenle doku duyarlılığı zayıf. Ama kullanmasını bilene bedenin her noktası heyecan ve uyarı kaynağı. Bedenden önce ruhu keşfedeceksini. Onun bir kadın olduğunu ve kadınların neye önem verdiğini öğreneceksin. Erkeklik gücünü, kıskançlıklarını yani komplekslerini onun üzerinde tatmine gitmeyeceksin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk bitene kadar hoş, bittikten sonra boş bir hikayedir. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder