Dr. Haydar Dümen Israrcı olmayın yeter
HABERİ PAYLAŞ

Israrcı olmayın yeter

İlk gece hem kadınların hem de erkeklerin korkulu rüyası. Bir de üstüne üstlük cinsel organın büyüklüğüyle ilgili sıkıntılar varsa işler zora giriyor. Beyler, eşinizi korkutmayın, ille bu gece diye ısrarcı olmayın. Bir süre bekleyin, birbirinize alışın, ardından el ele yürürsünüz.

BÖYLE SORU YOK!

Çok zayıfladım

27 yaşındayım. 3 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım çok istekli, sürekli ilişkiye giriyoruz. 3 ayda 21 kilo verdim. Sevgilimi nasıl ikna edebilirim?

CEVAP

Vah yavrum, sen aslan gibi delikanlı olarak 3 ayda 21 kiloya veda etmişsin. Az kalmış be! Birkaç ay sonra önüne çıkacak çukura düşersen erken, vah ki ne vah vah hepimize, bu ders olsun cümlemize. Temel, bir suçtan idam cezası almış. Darağacında “Diyeceğin son bir şey var mı?” diye sormuşlar. Temel “Evet, bu bana ders olsun” demiş. Ders, iş işten geçtikten sonra olmasın, anan da saçını başını yolmasın. Sen de söyle senin bu kıza, çıkarsın seni temize. Haftada 1-2’ye “He” desin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kadınlardan soğudum

35 yaşındayım, evlenmedim. Cinsel organımın sönük hali 3 santim. Genelevde bir kez ilişkiye girdim, kadın alay etti. Kadınlardan ve seksten soğudum. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, ciddi bir psikoterapiden geçmelisin. 35 yaş şiirlerde ömrün yarısı diye geçer. Bilim edebiyatına göre önünde 60 yıl var. Yani her şeye sıfırdan başla. Bırak genelevi, kadın deneyimlerini. Onların işleri bilgi vermek değil. Şu kağıdı kalemi unut. Çünkü bu işler yazışarak olmaz. Geç bir uzmanın karşısına, bilimin imkanlarından faydalan, hayatını ona göre planla.

Yeterli mi?

Cinsel organım 10.5 santim. Sevgilimi tatmin ediyorum ama bu durum sinirimi bozuyor. Bu boy yeterli mi? İlaçlar çözüm olur mu?

Vah değerli okurum, sonunda seni de düşürdüler boy derdine. Bu konuda eksper kim? Sevgilin ya da eşin. Ne diyor? “Bence sorun yok” Boyu posu, marifeti de sen ve sevgilince belli. Şimdi sen sorularımı yanıtla. Senin at iyi koşuyor mu yoksa arada topallıyor mu? Uzun mesafeye dayanıklı mı? Nazlı, mızmız mı yoksa boğazlı yani iştahlı mı? Okurum, bak işine, düşme boyun peşine. Evlen, para kazan, büyütmek istersen üroloğun ameliyat masasına uzan.

Haberin Devamı

Korkuyorum

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz ve cinselliği yaşamak istiyor. Ben de istiyorum ama korkuyor ve utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, korkmakta haklısın. Bu işin sonu ne olacak? Utanma duygunu günün birinde yani evlendikten sonra yeneceksin. Başka türlü nasıl olabilir ki?

Kızlara ilgim yok

26 yaşındayım. Karşı cinse karşı ilgim yok. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu durum psikolojik mi?

CEVAP

Değerli okurum, sadece mastürbasyon alışkanlığın var. Yavaş yavaş bundan uzaklaşıp kızlara duygusal yaklaşmalısın. 10 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Kızlara alışana kadar 3-5 yıl geçer. Evleneceksin, çocukların olacak. Ama her kız arkadaşın için “Bununla yatayım” diye düşünürsen işte o zaman hapı yutarsın. Bu defa mastürbasyonun dönülmez yoluna girersin.

Hiç zevk almıyorum

19 yaşında kızım. Vajinamın büyüklüğü 10 santim. 3 kez ilişkiye girdim ama zevk almıyorum. Bende mi bir sorun var? Yoksa birlikte olduklarımda mı problem var?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, acemilik dönemini yaşıyorsun. Bu yaşta biraz fazla partner değiştirmişsin. Kendi olgunluğunu yakalamadan, ne istediğini bilmeden gözü kara bir yola dalmışsın. Ve o yol şimdilik engebeli. Uygun iklim şartlarında çiçekler açacak. Bu da senin elinde. Zamana ve yaptığın seçimlere bağlı.

Hayat kabusa döndü

29 yaşında, 7 yıllık evliyim. Eşimin sertleşme sorunu var. Ayda 1-2 kere birlikte oluyoruz. Çocuğumuz da yok, olmasını çok istiyoruz.

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğunuzun olacağına inanıyorum. Eşinin de sertleşme sorunu tedavi edilebilir. Ama onun hekimden yardım alması gerekiyor. Kocanın uzman doktora gidip bunu istemesi dahası el ele seninle gitmesi çok iyi olur.

Evlenmesem mi?

Benim problemim cinsel organımın çok büyük olması. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Şu an nişanlıyım. Nisan’da evleneceğim. Yoksa vaz mı geçsem?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Ancak bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece de “Olacak” diye ısrar etme.

Tatmin edemiyorum

İlişkilerimde geç boşalıyorum, karşı tarafı memnun edemiyorum. Yeni sevgilim de artık ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, herkes uzun süreyi mumla ararken sen niye yakınıyorsun? Ne yapalım böyle gidecek bir süre. Kız arkadaşlarının kimisi çok, kimisi daha az mutlu olur. Senin mutluluğundan ne haber? Önce ona bak.

Küçükmüş

22 yaşındayım. Cinsel organım 20 santim. 5 gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama sevgilim penisimi küçük buldu ve tatmin olmadığını anlattı. Sizce sorun kimde?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşınla ilişkini kestiğin gibi ona yol ver gitsin. Onun dünyadan haberi yok. Umarım sen doğru söylüyorsundur. Çünkü kızların vajinası o boyutta penisi almaya uygun değildir. Birazcık ciddi konularla uğraşsak diyorum.

Karım ilgilenmiyor

25 yaşındayım, 4 haftalık evliyim. Karımla ilişkiye giremedim. Bunun sebebi de cinsel organım. Çünkü sertleşme olmuyor. Tam ilişkiye girecekken sönüyor. Cinsellikten soğudum. Karım artık benimle ilgilenmek istemiyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sakın dert etme. Çünkü birçok erkeğin başına gelir böyle şeyler. Heyecan, önyargılar bu olayı tetikler. Bir süre daha birbirinizi kırmadan deneyin. Ama sonuç alamazsanız kesin çözümü var. Geçmezse sen bir üroloji uzmanına başvur, her şey yoluna girsin.

İş yapamıyorum

25 yaşındayım. Düzensiz cinsel hayatım var. Kafam bütün gün cinselikle meşgul oluyor. Başka bir işle uğraşamıyorum. Cinsel hayatımı nasıl düzene sokabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapıp edeceksin, mutlaka tedavi olacaksın. İnsanoğlunun binbir tane işi var. Hadi bunun 500’ünü cinselliğe ayıralım. Ama geride 501 var. İşte o artı 1 için uğraşıyoruz. Onu yakalamaya çalış ve saplantılardan kurtul. İşini kur, kendini yarat. Yaşlandığında da keyfine bak.

Nişanlım korkuyor

3 yıldır kız arkadaşım var. Bu yıl nişanlandık. Onunla ilişkiye girmek istiyorum. Ama nişanlım ailesinden korkuyor. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, erkenden evlenin. 3-5 ay daha sabredin. Başını ve nişanlının ruhunu niye zora sokuyorsun ki? Acelen ne?

Kısır olur muyum?

18 yaşındayım. 2 yıl önce mastürbasyon yaparken spermlerin geldiğini hissettim. Etraf kirlenmesin diye penisimi sıktım. Daha sonra spermle birlikte kan geldi. Arkadaşlar “Kısır olabilirsin” dedi. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kısır mısır değilsin. Aslan gibi delikanlısın. Sıktığın zaman idrar ve meni yollarında kılcal damar kanaması oldu. Bünye onu bir gün içinde onardı. Bu da geçti gitti, sen keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir doğru için yalan söylediğinde o söz belki senin hayatını kurtarabilir ama yaşam boyu yakanda bir rozet gibi kalır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder