Dr. Haydar Dümen Kaçmanın faydası yok
HABERİ PAYLAŞ

Kaçmanın faydası yok

Erkeğin gençlik alışkanlığı mastürbasyon evlendiğinde başına bela oluyor. Eşleriyle ilişkiye girmekten keyif almıyorlar, kavgalar başlıyor. Kadın kendinden şüphe duyuyor, eşine yetmediğini düşünüp üzülüyor. Sorunları kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce kadına alışmayı öğrenin.

Gözüm hep dışarıda

12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşim birleşmeden zevk alıyor ama kendini çok zorluyor. Ben istekliyim. Karım beni tatmin etmiyor. Gözüm dışarıda ama aldatmak istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evliliğe devam. Gözün dışarıda kuşlar gibi uçsun ama asla birine konmasın. Türkiye’deki kadınları yarısı eşin gibi. İyi ki cinsel birleşmeden zevk alıyor. Eşine duygusal yaklaş. O da biraz kendine çekidüzen versin. Ona da bazı görevler düşüyor. Öyle yatıp “Hadi işi bitirelim” demek olmaz. Çünkü onu yiyecek at samandan bıkar. Arpasını dışarıda bulmaya çalışırsa aile çöker. İki de çocuk var. Değerli okurum, el ele verin, profesyonel yardım almaya bakın.

Haberin Devamı

Mastürbasyonu seviyorum

36 yaşında, 5 yıllık evli erkeğim. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum. Psikolojim bozuldu. Eşim çok güzel bir kadın. Neden böyle olduğunu bilmiyorum ama sürekli kavga ediyoruz. Daha çok mastürbasyon yapmayı tercih ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, olay mastürbasyonda düğümleniyor. Kuşkusuz kavgaların olumsuz rolü olmuştur. Mutlaka bir profesyonel yardım al. Eşinle çok açık konuş. Mastürbasyondan kadına transferi ve tekniği en kısa zamanda öğrenmelisin. Bu konu ilaçla fazla düzelen bir sorun değil. İleride çocukların olacak. Tabii evlilik bana göre sürmeli.

Bozulmuş mudur?

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkim var. Sevgilim biraz vajinamı zorladı. Canım çok yandığı için bıraktı. Tuvalete gittiğimde kan vardı. Ertesi gün de biraz kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evet kızlık zarı bozulmuştur. En azından yarı yarıya yırtılmış olabilir. Daha sonraki ilişkilerde kanayabilir de, kanamayabilir de. Kapalı bir kutu uzaktan bilinmiyor.

Doktora gitsem mi?

18 yaşında kızım. Sevgilim kıyafetlerimiz üzerimizdeyken bir şeyler oldu. Acaba bana zarar vermiş midir? Üç aydır adet görmedim. Çoğunlukla böyle ama yine de kafamı kurcalıyor. Annem beni doktora götürecek ama hamilelik çıkar diye korkuyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, gebe falan değilsin. Kaygılarını kafandan at. Annen hangi doktora götürecekse gönül rahatlığıyla git. Yaptığın şey de zaten üzerinde durulacak kadar önemli bir olay değil. En azından bugünden sonra huzur bul.

Alışkanlık oldu

18 yaşındayım. Mastürbasyon alışkanlık oldu. Mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum. İleride sevgilimle sorun yaşamaktan korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, önerim irade. Parça parça, az az kullanarak 6 ay ya da 1 yıl içinde doğru sayıya oturt onu. Bu tür alışkanlıklar evliliği temelinden sarsıyor. Yani kadından zevk almaz hale geliyorsunuz. Başka türlü tedavisi olmadığına göre olay senin elinde. Yani bir arabanın direksiyonundasın, yollar virajlı. Basmışsın gaza gidiyorsun. Orada neye dikkat edersen mastürbasyonda aynısı yapacaksın. Gazı kes ve frene bas.

Kız isteksiz

Kız arkadaşımla istekli başlıyoruz ama o isteksizlik yaşıyor. 3 yıldır idrar yollarında iltihap var, sürekli de iltihap akıyor. Doktor korkusu olduğu için de bir türlü uzmana götüremiyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, o gitmiyorsa, tut kızı elinden götür. Önce bunları halledin. Sonra bana dönün.

Eşimden nefret ediyorum

24 yaşındayım ve 2 çocuğum var. İlk doğumu yapınca eşimi istemez oldum. Elimi tutmasını istemiyorum. Eşim yüz kızartıcı suçlar yüzünden cezaevine girip çıkıyor. Bir ay yanımdaysa, 6 ay yok. Onu görünce sinirleniyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, zor. Çökmüş, yıkılmış bir yapıdan sesler geliyor. Acil yardımla bu sorunların altından seni kurtarmak kolay değil. Oturup çok ciddi ve derin düşünmeli, enerjik karar vermelisin. Ayrıca profesyonel yardım almalısın. Umarım, sonu iyi olur.

Sık ilişki zararlı mı?

23 yaşındayım. Penisim 7-8 santim. Acaba evlenince sorun olur mu? Bir de evlenince sık ilişkiye girmenin sakıncası olur mu?

CEVAP

Oğlum, boy için üroloji uzmanına git. Sayın normal. Canın ve performansın ne kadarını taşıyorsa o kadar üstlenirsin.

Boşalamıyorum

20 yaşındayım. Günde bazen 1, bazen 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde çok zor boşalıyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sebebi mastürbasyona alışmış olman. Azalt yavrum şu sayıları.

Sevgilim gebe mi?

23 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Boşaldım ama pantolonlarımız ve iç çamaşırlar vardı. Kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Adetinin geciktiğini söylüyor.

CEVAP

Okurum, hiç üzülme. Psikolojik sıkıntı yaşıyor ya da adeti gecikmiştir. Keyfinize bakın gebelik söz konusu değil.

Meni geri çıkıyor

Sekiz aylık evliyiz. Birleşme sonrası meni vajinadan çıkıyor. Çocuk istiyoruz.

CEVAP

Okurum, işin doğrusu meninin geri gelmesidir. Meninin geri gelmesi ile çocuk arasında bir bağlantı yok. Gebeliği sağlayan spermlerdir. Onlar yolu bulur, yumurtayı döller. Acele etmeyin, 1 yıl kadar deneyin, olmazsa araştırma yapılır.

Böyle soru yok!

Evlenince de böyle olur mu?

18 yaşındayım, cinsel hayatım olmadı. Mastürbasyon yaparken 15 saniyede boşalıyorum. İstersem ve zorlarsam 25 dakikayı buluyorum. 18 yaşıma girmeden her gün aceleyle mastürbasyon yapıyordum. Erken boşalmam var mıdır? Evlenince de böyle olur mu?

CEVAP

Aklı havalarda çaresiz, sözüm ona isterse ve zorlarsa zamanı ayarlayabilen gencimiz. Bu ne iştah! Sanki hayata tutunur gibi bellemişsin bir mastürbasyon. Biyolojini ve aklını bu işe esir etmişsin. Bu yaşta prangaları takmışsın, yazık sana. Dereyi görmeden paçaları sıvamış, evlenmeyi düşünmeye koyulmuşsun. Haydar Hoca’n sana taktik versin. Biyolojik saatin durmadan tik tak etsin. Gaflet uykundan zamanı gelince seni uyandırsın. Tik tak, tik tak... Biraz büyü de delikanlı ol.

Günün soruları

Hamile kalma ihtimalim var mı?

Eşim ilişkide dışarı boşaldı ama birkaç dakika sonra tekrar ilişkiye girdik. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı? Varsa ne yapmam gerekiyor?

Sevgili okurum, fena mı yahu! Hadi hayırlısı, 9 ay sonra sevimli yavrunuzu sağlıkla alırsınız kucağınıza. Boşver yaşam planlarını, kariyer ayarlamasını ve ekonomik kaygıları. Hayatı sizin gibi tesadüflerle yaşamak varken kim takar gebelikten korunma yollarını. İstemese birazcık bile canınız, bırakır mıydınız her şeyi kadere? Haydi hayırlısı diyelim.

Kızlık zarı esnek olabilir mi?

Kız arkadaşım 20 yaşında. Biz birlikte olduğumuzda kanama gerçekleşmedi. Sevgilim bana kızlık zarının esnek olduğunu söyledi. Acaba böyle bir şey mümkün mü?

Değerli yavrum, vampirler gibi kan kan diye sayıklayıp durma. “Bilmemek ayıp değil” derler ancak bu devirde araştırıp doğru bilgiye ulaşıp öğrenmemek ayıptır ayıp. Hadi bu seferlik armutu pişirip ağzına ben düşüreyim: Evet mümkündür yavrucuğum, esnek kızlık zarı ancak doğum sırasında kanar. Sen kızı seviyor musun? Bunu sor kendine sor. Kızlar sizin soyup soyup çöp sepetine atacağınız muzlar değil.

Günün sözü

Parası çok olan azlığından, insanlığı az olan çokluğundan söz eder. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder