Dr. Haydar Dümen Kadın arada kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın arada kalıyor

Kadın, sevdiği adamla evleniyor. Ne düşler kuruyor, mutlu cinsel yaşam, harika çocuklar, anlayışlı bir koca. Ama hiç aklına gelmeyen mastürbasyon onun hayatını karartıyor. Eşinin gençlik aşkı mastürbasyon düzen bozuyor. Tatmini evin başka yerlerinde arayan erkek kadını şaşkına döndürüyor.

BÖYLE SORU YOK!

Filmlere kızıyorum

23 yaşındayım. Penisim 12 santim. İlişkiye girerken utanıyorum. Filmlerdeki adamların penisleri beni sinirlendiriyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, herkesin malı kendine, yüreği sevgilisine. Bu yoldan çıkmayın, kimseye aldanmayın. Filmlerdeki adamların penisleri seni neden sinirlendiriyor? Tabii ki komplekse giriyorsun. Bak dinle, sana ne diyeceğim oğlum. Tarihte en ünlü çapkının adı Kazanova. Bu adamın elinden geçmeyen kadın kalmadı. Saraydaki prensesler bile ona hayrandı. Bu ünlü çapkın günün birinde öldü. Anlaşıldı ki penisi epey küçüktü, ölçüldü, biçildi, sonuçta tarihe geçildi. Dert etme, seninki sana yeter.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Beni çok yoruyor

Kocam 40 yaşında. Ağır bir işi var, yine de her gece sabaha kadar ilişkiye giriyoruz. Bir çözüm önerin. Her gece yorgun düşüyorum.

Sevgili okurum, kocan son kozlarını oynuyor. Kaçak mal bulmuş depolamak ister gibi. Üstelik ağır işte çalışıyormuş. Bir de üstüne seninle yatak sporu yapıyorsa şurada 3-5 yılı kalmıştır. Sermaye bitecek o da senin gibi bu köşeyi ziyaret edecektir. Böyle maskaralıklara elimizden bir şey gelmez. Çünkü yoruluyorsan kocana söylersin. Kadınlığını kullanır, iyilik meleği gibi olup onu ikna edersin. Şimdilik çözüm yok. Sen kocanla başa çıkamıyorsan ben burada mektupla okuyup üfleyecek miyim?

Nasıl anlarım?

20 yaşında kızım. Bir erkeğin bakir olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Sevgili okurum, bazı şeylerin yıllanmışı iyidir. Ya da bazı şeylerde deneyimli olanlar öne geçer. Örneğin; yıllanmış şarap iyidir. Usta bir piyanist daha zevkle dinlenir. Erkeklerde de, bakirlik özellikle ilk günler acemilik olarak karşınıza çıkarsa, çatal, bıçak kullanmayı bilmeyen birinin yemek yemesine döner. Her şeyi üzerine döker ve birbirine karıştırır. Bu da kadını mutsuz eder. Bu konularda fazla ayrıntı insan ruhunu labirente sokar. Kızım, sen yuva kuracağın erkeğin sözüne inan.

Haberin Devamı

Haftada 5 çok mu?

20 yaşındayım. Haftada 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, 3 iyidir. Beş ise sınırları zorlamaktır. Ama bu alışkanlık beyinde yerine oturursa evlilikte de bu duyguları ve istekleri yaşayabilirsin. Kadına yani eşine transfer olurken zorlanabilirsin.

Kan gelince isteğim bitti

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ondan kan gelince benim isteğim bitti. Boşalamadım. Böyle olmaması için ne yapmam gerekir ?

CEVAP

Yapacağını yapmışsın oğlum, kızı kana bulamışsın. Ruhun incinmiş, ya kızın ruhu ne oldu ve ne olacak? Sonra, iki yol var. Ya işi güçü bırak, git kızla evlen ya da kızı incitmeden hemen terk et. Veya aklını başına topla, evlenene kadar da sabret.

Bozuldu mu?

8-9 yaşındayken cinsel organımı bisikletin demirine çarpmıştım, kanama olmuştu. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızlık zarına zarar gelmedi sevgili okurum.

Çok mu kullandım?

25 yaşındayım. Benimki şahane işler yapıyordu. Ama son günlerde pek çalışmıyor. Çok fazla kullanmış olmamdan kaynaklanabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, biraz dinlensin. Her canlı yorulur. Atlar, kuşlar, kış uykusuna yatan hayvanlar yani bir düzen içinde yaşam döngüsü sürer. Şunun şurasında bir süre sabrediver. Birkaç ay sonra bir de bakacaksın ki her şey normale dönecek. Ya dönmezse? Bakarız be çaresine yavrum.

Kan sonradan gelir mi?

19 yaşında kızım. 3 hafta önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik. Yalnız benden o an kan gelmedi. Eve gittikten sonra çamaşırımda kan gördüm. Erkek arkadaşım da kanı görmedi. Bu durum normal mi? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kan içeride bazen akmadan kalabiliyor yani orada kendine ufak bir yer buluyor. Ayağa kalkıp hareket edince de dışarı çıkıyor. Ancak kızlık zarı tamamen mi yırtıldı yoksa zedelendi mi bilemiyoruz. Erkek arkadaşın bize yazdıklarını kabullenmek zorunda. Eğer kaliteli ve iyi bir insansa. Nerede bu yoğurdun bolluğu? Hem yat hem şüphe et. Böyle biriyse hemen onu terk et yavrum, terk et.

Yırtılmış olabilir mi?

19 yaşında kızım. 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımın penisi birkaç santim içeri girdi ve “Bir şey olmaz” dedi. Eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı. Ona söyledim, inanmadı. Bir ay sonra tam anlamıyla beraber olduk. Hiç canım yanmadı. Bu ne demek oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, o birkaç santim olayı zaten bitirdi, kızlık zarı gitti. Bu bu demek oluyor. İkincisine de zaten yol açılmış. Herkes hayatından memnun. Şimdi ben ne diyeyim?

İdeali nedir?

21 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 11 santim. Bir sorun olmasından çok korkuyorum. İdeal penis boyu nedir? Evlenmek istiyorum ama eşime mahcup olmak istemiyorum. Sizce çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii evleneceksin. Eşini de tatmin edeceksin elbette. Ama gel bir de şöyle düşün. Pekala eşini tatmin edecek bir penisin varken hayat boyu bekar mı kalacaksın? Hem de çoluksuz çocuksuz.

İsteksizleşiyorum

30 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşim geç saatlere kadar televizyonda porno film seyrediyor. Daha sonra da banyoya gidip yanıma geliyor. Cinsel hayatımız düzenli. Bu durum beni her gün biraz daha isteksizleştiriyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan için tehlike çanları çalıyor, farkında değil. O bu tür sevişmeye şartlanmış. Eşinin bu konudan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Ama şu bilimsel öneriyi ona aktarırsın: Böyle devam ederse birkaç yıl sonra cinsellik tamamen o tarafa kayar. Sabaha karşı bile yanına gelmez. Bu erkekliğin normal yolundan çıkıp dağa taşa vurması gibidir. Felaket kapısından bir an önce geri dönsün.

Pişman oluyorum

18 yaşındayım. Sorunum erken boşalma ve mastürbasyon yaptıktan sonra isteksizlik, pişmanlık. Tedavisi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bunun tedavisi derslerine çalışmak, işine, gücüne yoğunlaşmaktır. Evlendiğinde erken boşalma tedavi edilir. Her erkekte boşalmadan sonra isteksizlik normaldir. Doğrusu da budur.

Meni azaldı, neden?

26 yaşındayım. Canım sıkıldıkça mastürbasyon yapıyorum veya kızlarla ilişkiye giriyorum. Meni kızlarla ilişkiye girdiğimde az geliyor. İleride sperm sayımda azalma olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, spermde azalma olmaz ama beynin mastürbasyona saplanır kalır. Kızlar, kadınlar fazla zevk vermez. Ama spermlerin ne azalır, ne çoğalır. Çünkü o fabrikan durmadan çalışır.

Mutlu etmiyor

Penisimin küçüklüğünden şikayetçiyim, sadece 13 santim. Bazı yerlerde normal olduğu yazıyor ama beni mutlu etmiyor. Düzenli bir cinsel hayatım yok. Bu yüzden çok utangacım. Ne olur bana yardım et.

CEVAP

Değerli okurum, iyidir. Kararı bizler vereceksek iyidir. Bazı şeyler keyfe kalmıyor. Yani mavi göz mü, siyah göz daha iyi midir olayı gibi. Yeterli boyutta olmalı ve iyi görmeli. Önemli olan budur.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet aşkın özüne düşen bir kurttur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder