Dr. Haydar Dümen Kadın bu isten soğursa...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın bu isten soğursa...

Haberin Devamı

Büyük penis erkeklerin hayali ama kadının canını yakıyor. Bırakın mutlu etmeyi, acı çektiriyor. Bu yüzden erkeklerin yavaş hareket etmesi gerekiyor. Kadının sözünü dinleyin. Eğer yanlış davranırsanız eşinizi hayat boyu cinsellikten soğutursunuz

BÖYLE SORU YOK!

Kız beni kucağına alıyor


Kız arkadaşım benden iri. Ne zaman ilişkiye girsek ben onu değil, o beni kucağına alıyor. Onun kırmadan bundan nasıl kurtulurum? CEVAP Şansını niye tepiyorsun be değerli okurum? Sen bu kızla evlen. Pazar poşetleri onun elinde, ağır bir şey kaldırılacaksa hanım hemen devreye girer. Gerdeğe seni kucakta taşır. Seni hem çocuğu hem erkeği olarak sever. Bu yüzden sana aşkı iki katına çıkar. Çocuğu gibi bakacak, kocasına enerjisini harcatmayacak. Hele bir sokak dalaşması olsa kolları sıvayacak, seni arkasına alacak!!! Bu kadar şansa ne olmuş yatağa taşıyorsa? İki kat sünger yatak koy altına, yaylı branda da zıplar gibi zıpla. Yaylan yavrum yaylan. Ne zaman seni kucağına alacak, bir bahane uyduruver, 2 dakika sonraya randevu ver.

GÜNÜN SORULARI

Sevgilime aşığım ama...

Erkek arkadaşım 32 yaşında, görmüş geçirmiş biri. Cinsel organı küçük ve ben zevk almıyorum. Ona aşığım ama dayanamıyorum. Ne olur bana bir akıl verin. CEVAP Sevgili okurum, cinselliği sekse monte ederek elimizde fenerle aşkı ararsak kendimizi kandırırız. Bir erkek, kadının güzelliğinden klasik deyimle elektrik alır! Kadınların kimileri de erkeğin beyninden, dünya görüşünden, sanatından elektrik alır. Bu durumda her türlü ortamda sohbet, muhabbet, hayatı yorumlama ve fikir dünyalarında gezerken kadınlar kendi akülerini doldururlar. O beynin de enerjiye ihtiyacı vardır. Böyle bir durumda erkek de kadından elektrik alarak kendi dinamasonu doldursa, topluma daha yararlı olsa olmaz mı? İşte bu ülkemizde olmaz. Oysa sen devi birkaç santime kurban ederek çıldıracak gibi oluyormuşsun. 80 yıllık dinamomdan sana bir kıvılcım. Çıldırma, bulduğun nimeti kaçırma.

Bekaretim bozuldu mu?

Erkek arkadaşımla birkaç kez birlikte olduk. Ama hiç kanama olmadı. Bekaretim bozuldu mu? CEVAP Sevgili okurum, bekareti bozulmamış kız bakiredir diye yorumlanır. Sağlık nedeniyle kızlık zarı alınmışsa, kız yine bakiredir. Bekaret ancak bir erkekle ilişkiden sonra bozulur. Bunun da nişanı kızlık zarının yırtılmasıdır. Zar yırtılmamışsa, ilişki olmuşsa, mantığa göre bekaret bozulmuş, zar yerinde kalmıştır. İşte zurnanın zart dediği yer dedikleri budur. İlişkiye girdin, zar yırtılmadı. Ama çok ilişkide bulundun, zar duruyor hâlâ bakiresin. Yarım ilişki bile değil, sevişme sırasında ufak bir zorlama oldu, zar yırtıldı, kan geldi, bakire değilsin. Sevgili okurlarım, bu çelişkiler dünyasında Hocanız ne desin? Derler ya, sen seni bil, sen seni. Sen seni bilmezsen başkası kaşır enseni

* * * *

Test yaparlar mı?

19 yaşında kızım. 17 yaşında mastürbasyon yaparken parmağımı vajinama sokmuştum. Kan gelmemişti. Kızlık zarım bozulmuş mudur? Test yaptırmak istiyorum ama nerede yapılır? CEVAP Sevgili okurum, kızlık testi diye bir test yok. Kızlık zarı muayenesi var. Ama senin kızlık zarın bütün estetiği ve düzeni ile orada duruyor. Esnek olduğu düşünülebilir.

İlişkide canı yanıyor

23 yaşındayım, penisim 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde canı çok yanıyor. Benden ayrılırsa ne yaparım? Çok üzülüyorum. CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapmazsın. Kızların da seçim hakkı var. Bu onun hayatı. Sen ileride bu kızla ya da başkasıyla evlendiğinde acısız birleşmeyi de öğreneceksin.

Akıntım oluyor


18 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Sevgili yavrum, hiçbir şey. Normal fizyolojik bir akıntı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

Hamile miyim?

23 yaşındayım, erkek arkadaşımla 15 gün önce ilişkiye girdik. Adetimin son günleriydi. Sevgilim içime boşaldı. Sizce hamile olabilir miyim? CEVAP Sevgili okurum, kalmamış gibisin. Hep söylüyorum burada oranlar söz konusu. Oranda yüzde 99. O yüzde 1’i de takma kafana. Zaten olan olmuşsa yapılacak bir şey yok. Duruma göre çaresine bakılır.

Normal mi?

25 yaşında kadınım. Kimseyle birlikteliğim olmadı. Hiç mastürbasyon yapmadım. Sizce bu benim için sorun olur mu, yoksa normal mi? CEVAP Değerli okurum, bilemem ama ileride cinsel sorunlar yaşayacağını sanıyorum. Tren hareket etmiş. Biraz hızlan ve yakala. Ayakların yerden kesilsin artık.

Kıllarımdan nasıl kurtulabilirim?

17 yaşındayım. Vücudum fazla kıllı. Tek çözüm yolu lazer epilasyon mu? Doğal bir tüy dökücü kullansam etkili olur mu? CEVAP Değerli okurum, bırak kendi haline. Para kazan, iş kur, evlenmeye karar verdiğinde, eşin olacak kişiye de sor. Nereden biliyorsun belki o kıllısını sever.

Karım yalan mı söylüyor?

36 yaşında, 5 yıllık evliyim. Penisim biraz büyük. Eşim canının yandığını söylüyor. Karım bana yalan söylüyor olabilir mi? CEVAP Değerli okurum, eşin sana niye yalan söylesin? Acı çektiği kesin. Cinsel organ uyumsuzluğu akla geliyor. Yaşam boyu acı çekecekse çaresiz olduğuna göre o çare için uzmana başvurulmalı.

Doymuyorum

20 yaşındayım. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Penisim kıpkırmızı oluyor, kan geliyor. Bana zararı olur mu? CEVAP Değerli okurum, zararı olmasa bile hâlâ devam edecek misin? Psikolojik yorumu iradesizlik, sekse düşkünlük ve takıntı. Haftada 2’ye indiriver, rahat et.

Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum

19 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. İleride bana bir zararı olur mu? CEVAP Sevgili okurum, alışkanlık olacak. Belki eşin yatak odasında seni beklerken, sen gizli gizli banyoda mastürbasyon yapacaksın.

Tatmin olmuyormuş


22 yaşındayım. Penisim 20 santim. 20 yaşındaki kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama sevgilim penisimi küçük buldu, tatmin olmadı. Sorun bende mi yoksa onda mı? CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşınla ilişkini kestiğin gibi ona yol ver gitsin. Onun dünyadan haberi yok. Umarım sen doğru söylüyorsundur. Çünkü kızların vajinası o boyutta penisi almaya uygun değildir. Birazcık ciddi konularla uğraşsak daha iyi olmaz mı?

Üç yıldır ilişkiye girmedim


28 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Sizce hasta olabilir miyim? CEVAP Hiçbir şey yok değerli okurum.

Zevk alamıyorum

26 yaşındayım, ilişkiden eskisi gibi zevk alamıyorum. İlişkide eşim de bana ilgi göstermiyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, galiba karının biraz eğitilmesi gerekir. Ama onun da içi bu konulara karanlık gibi gözüküyor. Anlattığın tablo topal bir ilişkidir. Yani bu topal binekle uzun yol kolay alınmaz. Düşünün, taşının ve çareyi arayın.

GÜNÜN SÖZÜ


Ruhu, sevgi tadıyla sarhoş eder, nefret acısından komaya sokar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder