Dr. Haydar Dümen Kadın bunu hak etmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın bunu hak etmiyor

Haberin Devamı

Ergenlikten itibaren erkeklerin hayatının vazgeçilmezi olan mastürbasyon bazılarında öyle bağımlılık yapıyor ki evlilikte bile onu bırakamıyorlar. Tamam, siz alışkanlığınızdan vazgeçemiyor, mastürbasyonu seviyorsunuz ama evlendiğiniz kadının suçu ne?

BÖYLE SORU YOK!


Benden önce uyanıyor

18 yaşındayım, benimki sabahları benden önce kalkıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sabah saat kaçta kalkıyor değerli okurum? Eğer okul ve iş saatini haber vermek için seni uyarıyor, kendi de biriken idrardan rahatsız oluyor diye kalkıyorsa şanslısın. Çünkü senin sistem sağlam, iyi kullan, kolay gelsin. Onu gereksiz yere harcama, uygun partnerini de bulunca ver elini 60 yıl dersin. Eşin mutlu, çocuklar geleceğe umutlu yol alacaksınız.

Yani onu bağlamak falan mı istiyorsun? Yoksa senden önce uyanmasın, uyansa da ölü taklidi mi yapsın? Ben anlayamadığım için ne yapacağımı bilemedim özür dilerim.

Eşimin makinesi çok sıcak

Eşimin makinesi çok sıcak. Bu da erken boşalmayı neden oluyor. Doktor çare bulamadı. Acaba bir ilaç ya da tedavi önerebilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, iyi ya! Çünkü erkeklerin çoğu sıcaktan hoşlanır. ‘Bazıları Sıcak Sever’ diye çekilen bir film yıllardır oynatılır. Bir de buna Marilyn Monroe görüntüsü eklenince kadın, kadınlığın erişilmez kraliçesi tahtına oturtulur. Eşini süsler, ruhuna hitap ederek güven verirsen ne güzel olur. O da biraz cilve, naz, gözlerine süzülüp büzülmeler, dudaklarına anlamlı dalgalar eklerse dünyada olabilecek yani erkeklerin içini geçirtecek şansın sahibisin diyebilirim. Erken boşalmana gelince; onu da bize bırak, sen eşinle keyfine bak, biz halledelim.

Cinselliğe karşı hiç ilgim yok

40 yaşındayım, bekarım. Cinselliğe karşı hiç ilgim yok. Kız arkadaşım olmadı, aramıyorum da. Sorunum psikolojik mi?

CEVAP

Değerli okurum, durumunun adı: Aseksüalite’dir. Yani sen, hiçbir cinse yönelmeyen bir kimliğe sahipsin. Homoseksüalite kendi cinsine, heteroseksüalite karşı cinsel yönelme diye yorumlanır. Hiperseksüalite cinsel taşkınlık, hiposeksüalite cinselliğe fazla ilgi duymama, biseksüalite ise, hem kendi cinsine hem de karşı cinsi ilgi duymadır. Bir de otoseksüeller vardır; sadece kendi kendilerini tatminden zevk alırlar. Mastürbasyon bu gruba girer. Narsisizm ise, kişinin kendisini beğenmesi, fiziksel olarak kendine adeta aşık olmasıdır. Değerli okurum, durumunu anlatabilmem için, bu ansiklopedik bilgileri verdim. Tedavi ile senin karşı cinse yöneleceğini sanmıyorum. Kendini öyle kabul et, ne şiş yansın ne kebap, çıkmasın ortaya yanlış bir hesap!!!

Penisime kan bulaştı

Partnerimle cinsel ilişkiye girmeye çalıştık. Daha tam ilişkiye gerçekleşmemişti ki gözükmeyecek kadar kan penisime bulaştı. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Zedelendi değerli okurum. Belki de bozuldu. Çünkü kanın ölçüsüyle bozulma ya da zedelenme anlaşılmıyor. Siz her iki ihtimali de düşünerek ona göre hareket edin. Olan olmuşsa da birbirinizin başını yemeyin ve güven duygunuzu kaybetmeyin.

Kızlığım bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın ısrarıyla birlikte olduk ama fazla bir şey olmadı. Benden kan gelmedi. Ertesi gün çamaşırımda kan lekesi gördüm. Sizce kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, normal birleşme yapıldıysa kızlık zarı zedelendi. “Bir şey olmadı” dememden ben bir şey anlamadım. Yani giysili miydiniz nasıl bir şey olmadı?

Zevk alamadım, neden?

16 yaşındayım, çok erken boşalıyorum. Birkaç kez ilişkiye girdim ama hiç zevk alamadım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, zevkini bilmem ama tam 10 yıl ve evlenmenin üzerinden 2 ay geçtikten sonra bulursan beni, tedavi ederim sen.

Hamile mi, yorgun mu?

Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. 10 gün önceki korunmasız ilişkiye girdik, kızın içine boşalmadım. Sevgilim son ilişkiden 10 gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamış. Bunlar 1 saat kadar sürmüş. Acaba bu hamilelik belirtisi midir yoksa çalışıyor olduğundan mıdır? RUMUZ: TELAŞLI

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın gebe falan değil. Ne yapsın çocuk, bir yandan çalışıyor, bir yandan da sen yoruyorsun. Ailece el ele verin, yiyin kızın başını. Biraz moral ver, arada bir parka falan götür, elini tut, hava alsın. Ama aklına muzur şeyler getirme.

Yararı ya da zararı var mı?

19 yaşındayım, benim ufaklık 26 santim. Günde en az 4-5 kere mastürbasyon istiyor. Bir zararı ya da yararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yararını bilmem ama o penis boyunun ileride büyük zararı olacak. Şimdiden kendini psikolojik olarak ona hazırla. Yapısal bakımdan uygun bir eş seç. Evliliği de eşinin burnundan getirme. Organını idareli kullanmayı öğren.

İlişkiye girdikçe kan geliyor

23 yaşındayım, kız arkadaşım da 20 yaşında. İlişkide biraz kan geldi. 1 ay sonra yine çok kan geldi. Kan gelmeye devam edecek mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazı evliliklerde bu 1 ay sürer. Her seferinde biraz kan gelebilir, olabilir. Büyük ihtimalle kız arkadaşın kendini sıkıyor da olabilir. Penis çapının da burada rolü var. Ayrıca senin de sert ilişkiler içinde olduğunu tahmin ediyorum. Bunlara dikkat ederseniz birkaç ilişkiden sonra kanama olmayacak. İyi ya da kötü bir anlamı yok o kanamanın. Kafanıza takmayın.

Acaba vajinada kemik mi var?

33 yaşındayım, ilişkide penisim, karımın vajinasının içinde kemik gibi bir şeye değiyor. Sizce bu ne olabilir? Acaba kötü bir şey mi?

CEVAP

Değeril okurum, rahmin başına dokununca, onu da ileri doğru zorlayınca. vajina kasları da limitinde kullanılınca bu dediğin olacak. O kadar derinlere inmeyiver yavrum.

Çok mu küçük?

16 yaşındayım. 70 kiloyum ve penisim 10 santim. Çok mu küçük? RUMUZ: ÇILGIN

CEVAP

Genç okurum, biraz büyü, doğa son kozunu oynasın. Bu konuyu 3 yıl sonra yorumlayalım.

Penisimi nasıl büyütürüm?

Penis büyütmek için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapma.

Bu işten nasıl soğurum?

19 yaşındayım, günde 3-4 mastürbasyon yapıyorum. İnternette gördüğüm kadın fotoğrafı bile cinsel organımı sertleştiriyor. Bunun zararlı olacağını biliyorum ama bırakamıyorum. Bu işten nasıl soğurum?

CEVAP

Değerli okurum, bu köşeyi sizin için hazırlıyoruz. Buradan siz sorup öğrenmeniz kadar bilgilenmeniz de önemli. Okuyun, dersinizi alın. Tabii ki kendinizle ilgili sorularınızı da sorun. Sertleşme olduğu için kendini mutlu say. Sorun yok, sorun onu frenleyip frenlememende. Kimliğini kazan, cinselliğini kendi haline bırak.

Üniversiteyi mi bekleyeyim?

17 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Acaba üniversiteye gitmeyi mi bekleyeyim?

CEVAP

Evet, evet, evet.

Neden hamile kalamıyor?

8 aylık evli erkeğim. Eşim hamile kalamadı. Neden bizde gelişme yok. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, mutlaka senin spermlerinin sayılması gerekiyor. Kolay bir yöntem, hemen saydır. Sonuçlara göre karar verelim. GÜNÜN SÖZÜ Aşıklar sevgilinize çok iştahlı bakmayın, korkutursunuz. Çok çekingen de olmayın, ürkütürsünüz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder