Dr. Haydar Dümen Kadın da o tadın peşinde
HABERİ PAYLAŞ

Kadın da o tadın peşinde

Kadınlar kolay kolay orgazmla tanışamıyor, üzülüyor. Bazısının derdi eşinden kaynaklanıyor, erken boşalma huzurunu kaçırıyor. Bir kısmı ise duygusallığın olmayışından yakınıyor. Eşin ustalığı, kadına yaklaşımı önemli. Onu düşünün. Çünkü kadınınız da sizin gibi o tadın peşinde.

Olgun kadınları seviyorum

20 yaşındayım, 30-35 yaşındaki kadınlar bana çekici geliyor. Hepsiyle sevişmek istiyorum. Bazılarıyla bakışırken bile boşalıyorum. Psikolojim bozuk mu? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojini düzeltmen gerekir. Arabanın dingili ya da direksiyonu bozulmuşsa ve senin de ne yapman gerekirse onu yapacaksın. Yanlış yola sapmayacaksın. Bakarken bile orgazm olduğun o kadınlarla beraber olsan 10 saniye sonra işin bittiğinde kadın seni tekmeyle dışarı atar. Konuları tek yönlü düşünmeyin, oyunu kuralına göre oynayın. Beğenine karışmıyorum o sana ait. Ama yürüyeceğin yolun projesi de bana ait.

Haberin Devamı

Hap kullansam olur mu?

Erken boşalma sorunum var. Sevgilimle sevişirken 2 dakika bile olmadan boşalıyorum. Hap ya da geciktirici kullansam geçer mi?

CEVAP

Değerli okurum, gerçek ilacını ve yöntemini bulursan geçer.

Kızlardan çok çekiniyorum

24 yaşındayım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, acemiliğini kızlar üzerinde denemen hoş olmaz. Ama senin bu yaşa kadar bir şeyler öğrenmen gerekirdi. Böyle bilgisiz evlenilmez. Paniklersin. İlk izlenimler seni üzer. Evlenmeden önce bu deneyimleri biraz yaşasan iyi olur. Sorun bulacağın partnerde. O da sana kalmış.

Frenleyemiyorum

Son zamanlarda çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Yapmayı istemiyorum ama kendimi frenleyemiyorum. Başıma ağrılar giriyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Zor işlere gir. Einstein’ın formülünü çözmeye çalış. Bir buluş için kolları sıva. Spor yap. Derslerinin ötesine geç. Beynin pırıl pırıl aydınlansın. Cinselliğe az zaman kalsın.

Boyum yeterli mi?

18 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim 12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bu durumun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık yağları biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. İşe zayıflamakla başla gerisi kolay.

Haberin Devamı

Neden kan yok?

20 yaşındayım, 2 yıllık bir birlikteliğim var. Cinsel organım 17 santim. İlişkisi sırasında ben hepsinin vajinaya girdiğimi gördüm. Tabii anlamamış da olabilirim. Sevgilim “Hiçbir şey hissetmedim” dedi. İlk deneyim olduğu için kan bekliyorduk, gelmeyince şaşırdık. Acaba kızlık zarı esnek mi?

CEVAP

Değerli okurum, kuşkusuz öyle. Ancak sevgilinin bir şey hissetmemesi vajina dokusundan kaynaklanıyor. Çünkü o doku doğuma programlı. Doğa öyle ayarlamış. Evlilikte bu engeller aşılır. En azından aşılmaya çalışılır. Sonunda da bir ortak nokta bulunur. Şimdilik kendinizi öyle kabul edin. Fazla tedirgin olmayın. Yani karamsarlık yüreğinize oturmasın.

Zarıma zarar verir mi?

19 yaşında kızım, mastürbasyon yapıyorum. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Ancak merak ediyorum acaba kızlık zarıma bir zarar verir miyim? Evlendiğim zaman eşim bunu anlar mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, mastürbasyon olabilir, yap. Vajinaya bir şey girmediği sürece kızlık zarı kanamaz. Mastürbasyon sayısı eğer çoksa haftada 1-2’ye indir. Evlendiğinde eşin mastürbasyon yaptığını anlamaz. Kendinle barışık ol.

Haberin Devamı

Yatakta öylece kalıyorum

32 yaşındayım, evliyim. Çok isteyerek başlıyoruz ama eşim erken boşalıyor. Ben yatakta öyle kalıyorum. İlişki 6 ya da 8 dakika sürüyor. Sizce çok mu uzun bir zaman istiyorum? Artık cinsellikten soğumaya başladım.

CEVAP

Sevgili okurum, 6-8 dakika fena süre değil. Daha da uzun olsa kuşkusuz iyi olurdu. Bu ölçüler normal sınırlara giriyor. Ama senin orgazma erişmen için zamana ihtiyacın var. O tempoya ayak uyduramıyorsun. Eşinin süresini uzatabiliriz. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler ve eşinin de sana olan yaklaşımı, ustalığı ile zamanla bu sorunu aşacağına inanıyorum.

Gebelik şansı azalır?

23 yaşındayım, sevgilim de 21 yaşında. Çok güzel giden bir cinsel hayatımız var. Benim sorum şu: Acaba kız arkadaşımın hamile kalma olasılığının düşük olduğu günler hangileridir?

CEVAP

Değerli okurum, bunun için birkaç kitap karıştırsan. Bir kadın doğum uzmanına danışsan. Çünkü benim sana vereceğim günler yüzde 100 kesinlik göstermiyor. Yani sen takvim yöntemini soruyorsun. Bunun da güvencesi yüzde 70. Ayrıca o günlerin dışında ekstradan yumurtlama olabilir. Böylece benim söylemlerime uyarak korunmasız birleşme yaptığınızda gebelik olursa sorumluluğu ben nasıl alabilirim?

Bozulmuş mudur?

Ben sevgilimle cinsel ilişkiye giriyorum ama tam bir birleşme sağlayamıyorum. Acaba kız arkadaşımın kızlığı bozulmuş mudur? Bozulmamışsa ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kan gelmemişse kızlık zarı esnektir. Kızlık zarı sınırını aşmışsın. Gerisi size kalmış.

Nasıl uzatabilirim?

18 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. Acaba nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, 10 santim işini görür. Büyütme operasyonla ancak 1-2 santimle büyür. Bence ona da gerek yok.

Böyle soru yok!

Eşim beni tatmin edemiyor

40 yaşındayım, 3 çocuk babasıyım. Eşimle haftada 4 defa ilişkiye girmemize rağmen doymuyorum. Eşimi çok seviyorum ama dışarıda da ilişkim oluyor. Karım öğrenirse benden nefret eder diye endişeliyim. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Okurum, eşini nasıl ki sevmezsin, sana 3 pırlanta vermiş. Kadının geri çevirmiyor ama sen doymuyorsun. Yengemiz “Çocukları büyütüyorum, yoruldum. Sen beni düşünmüyorsun. Bir gün o motorun benzini tükenirse” derse ne yapacaksın? Haftada 1-2 senin yaşın için idealdir. Kadını zorlama. Dışarıdaki kadınların hepsi risk faktörüdür. Unutma, ‘Bir kuyudan ne kadar çok su çekersen, ya da hiç su çekmezsen kurur.’ Kuyun kurumasın, suyun bereketli olsun, ama huyun da berrak olsun lütfen. Aile mutluluğunu bulandırma.

Günün soruları

Hazır hissediyordum

Erkek arkadaşımla kendi isteğimle ilişkiye girmek istedim. Hazır hissediyordum ama acı hissettim ve ilişkiye hiç giremedik. Acaba neden kaynaklanıyor?

Sevgili okurum, bir reklam vardı eskiden “Açıyorum, kapıyorum” diye. Ne kadar kolaydı bu musluk olayı. Tık açıldı, tık kapandı. Ne güzel mekanizma tıkır tıkır işliyor. Sular geliyor, hayat devam ediyor. Aman ne oldu böyle? Musluk kapalı. Kural konulmuş “Ona dokunulmamalı.” Tıp bilimi adını vajinusmus koymuş. Ülkemizde sözleşmiş gibi pek çok musluk açılmaz olmuş. Çözümsüzlük kader olmuş. Bu kilidi açıyoruz, derde düşmeyin.

Onsuz ne yaparım?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım, çok perişanım. Beni çok sıktığı için ondan ayrıldım. Arkadaşlarımla görüşmemi, çalışmamı istemiyor. “Böyle yaparsan evlenince zorluk çekmezsin” diyor. Ne yapacağım?

Kızım ağla. Erkek arkadaşın üzerinde kurduğu baskılar ileride seni intihara bile götürebilir. Senin de bir hayatın, beklentilerin var. Bu engellendiğinde evlilik köprüsünün bir ayağı yıkılır. Ve tek ayakla köprü kurulamaz ve bir uçurumun kenarında kalır, bir adım öteye geçemezsiniz. Her genç kızın ve erkeğin bu tür acıları olmuştur. Bu acıların ayrıca bir yararı vardır çünkü ruhu olgunlaştırır. Sakın dönme kızım.

Günün sözü

Yaşam evrensel süreçte biyolojik bir döngüdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder