Dr. Haydar Dümen Kadın eşinden uzaklaşır
HABERİ PAYLAŞ

Kadın eşinden uzaklaşır

Büyük penis erkeklerin hayali ama sorunu kadın yaşıyor.

Çünkü ilişkiden zevk almak yerine acı içinde kıvranıyor.

Pek çok erkeğin rüyası, kadını cinsellikten soğutuyor, eşinden gün geçtikçe uzaklaştırıyor.

Eşinize zaman tanıyın, acele etmeyin. Acı çekmesin ki sizin de canınız sıkılmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Pek sevmedim

37 yaşında kadınım ve hiç evlenmedim. Önceki gün sevgilimle ilk kez ilişkiye girdim. Yaşadığım şeyden hoşlanmadım. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, senin durumun ‘Ne umdum ne buldum’ olmuş. Böylesi doğal. 18 yaşında evlenme yaşına girdin, 19 yıl perhize girmişsin. Sonra aklına erkeğinin kollarında bulutların üzerine çıkanlar girmiş, şansını denemişsin.

Haberin Devamı

Sevgili kızım, dönüşü olmayan bir yoldasın. Ufak ufak kazanımlarla ayakların yere bassın. Önünde bir dağ var. Zaman kazman, sabır küreğin, öğrenme ufak dinamitlerin olsun. Nerede, nasıl patlatacağını bil. Erkeğinle önce konuşmayı öğren. Yemeğe birden yumulma, ufak lokmalarla işe başla. Asla vazgeçme, sonunda aradığını bul. Ama ona olma kul.

GÜNÜN SORULARI

Doyamıyorum

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla her gün 3-4 kez ilişkiye giriyoruz ama ben doyamıyorum. İlişkinin sonunda sevgilimin penisi yamuluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, önüne konanı sonuna kadar yiyip içerek adamın rezervini mi bitireceksin? Yoksa sen kapkaççı mısın? Delikanlıyı iğne ipliğe mi döndüreceksin? Bak şimdiden yamulmalar başlamış. Aslında organ size mesaj vermiş: Önce yamulurum, belim bükülür, iki kat olurum demiş. Tabii anlayana. Kızım, haftada 1 kere buluşun da sorunlar bitsin.

Ya reddedilirsem?

20 yaşındayım. Sevgilim olmadı hatta bir kızın elini bile tutmadım. Reddedilmekten korkuyorum. Benden küçüklerin bile sevgilileri var. Bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, bir sevgilinin olmasını en az senin kadar istiyorum. Duyguların gelişsin, ruhun çiçek açsın. Gençliğini yaşa. Çevreye hoşgörülü bak.

Aile ilişkilerin düzelir, ders başarın artar. Kendini kaptırmazsan sana sevgili bulmanın 3 formülü vereceğim. 1) Kız arkadaşlarını cinsel obje gibi görme. 2) Kızlara güven ver. 3) Bekle. Ürkütücü hareket, söz, cinsel içerikli girişimlerde bulunma. En fazla 3 ay sonra sevgilin kolunda olacak.

Haberin Devamı

Mutlu edebilir miyim?

27 yaşındayım. Penisim 11 santim. Ben küçük olduğunu ve evlenince kadınımı mutlu edemeyeceğimi düşünüyorum. 3 ay sonra evleneceğim. Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, evlen. Bunalımda olacak bir durum yok. Doğanın yarattığı her şey kendi içinde ölçülü ve dengelidir. Tıp kitaplarına göre penis normal. Çünkü kadının vajinası 8 santim dolaylarındadır. Girişteki ilk 2-3 santimi duyarlıdır. Boyu değil, işlevi sözü burada geçerlidir. İşlevi yerinde olan penisle mutlu da olursun, mutlu da edersin.

Zarar gelmesin istiyoruz

20 yaşında kızım. 3 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımı seviyorum. İlişkiye gireceğiz ama zara zarar gelmesin istiyoruz. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarına zarar vermeden ilişkiyi daha dünya tıbbı çözemedi. Bilemem. Bilsem de söylemem. Söyleyenin de önünü keserim. Sizin için en iyisi neyse her zaman onu dikkate alıyorum. Bozma ve bozdurtma. Bu yaştaki bir hatanın bedeli ağır ödenir. Biraz frene basmanız şart olmuş.

Haberin Devamı

Hamile miyim?

3 ay önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, cinsel organıma boşaldı. Adetlerim düzenli. Ancak karnım şişiyor ve sürekli aş eriyorum. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, adet görüyorsan hamile değilsin demektir. Aş ermeyle, karın şişmesi sen kendini hamile zannettiğin için oluyor. Tamamen psikolojik Bu söylediklerimin oranı yüzde 90’ın üzerinde ama bu işler çok sürprizlidir. Biraz daha bekle, acelen de varsa gebelik testi yaptırıver.

Vajinam büyük

26 yaşında kızım, vajinam çok büyük, normal mi? İlişkiye girmediğim halde neden büyük?

CEVAP

Sevgili yavrum, yapısal özellik. Normaldir. Kimilerinde böyle, kimilerinde öyle olur. Kötü bir anlamı yoktur. Kızlar bu konuda biraz titiz ama erkekler pek buna bakmazlar. Sen kendi haline bırak. Komplekse girme. Yani kendinle barış.

Denedim, sertleşmedi

12 yıldır günde 1 defa bazen de 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum. Çünkü bir kere denedim, sertleşme olmadı. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada bir yapmanın zararı olmaz. Mastürbasyon yapmayan erkek hemen hemen yok gibi. Tümü evlendiklerinde mutlu yaşamlarını sürdürüyorlar. Her şeyde olduğu gibi çoğu zarar, azı karar. Bunu hiç unutma.

Çok büyük

26 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali ise 22 santim. 2 hafta sonra düğünüm var. Beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, gerçekten cinsel organın çok büyük. Megalopenis olarak anılır. Kadın için zorluklar yaratacaktır. İlk birleşmeyi bir haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz hareket edin. Eşini korkutma, sakin ol. Ameliyatla küçültmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.

Karım kaçıyor

Biz yeni evli bir çiftiz. Eşim cinsel ilişkiye girmek istediğim zaman benden kaçıyor ve korktuğunu söylüyor. Eşimle nasıl ilişkiye girebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin olayı vajinismus. Bu konuda Türkiye kaynıyor. Evladım doktorlar ne işe yarıyorlar? Bir de bunun uzmanları var. Gerisi size kalmış yavrum.

Korkuyorum

26 yaşında kızım. Bir ay sonra evleneceğim. Ben ilk geceden çok korkuyorum. Şimdiye kadar hiçbir erkekle ilişkim olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Çok acı çeker miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, yardıma ihtiyacın yok. En büyük yardımcınız doğanın kendisi. İkinci yardımcın eşin. Anlayışlı sevecen davranır. Her şeyi ilk geceyi sıkıştırma telaşına kapılmazsa iyi olur. İlk gece yatağın kenarına oturup biraz seni alıştırırsa geçişin daha kolay olacağına inanıyorum. Özellikle çarşaf bekleyenler olmasın. Bir süre sonra her şeye alışırsın.

Acaba gebe kaldı mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, tüm bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Biraz sabredin. Kız arkadaşın adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Kolaydır, ucuzdur. Ancak bu dediğim süreyi de kafanıza bir şeyi takmadan geçirin. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Erken boşalmam var

27 yaşında, 1 çocuk babasıyım. Benim erken boşalmam var. Benimki sürekli sert bir halde. Banyodan çıkamaz oldum. Derdime bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı tedavi ediyoruz. Bunu defalarca yazdım. Ama devamlı sertleşmiş olmasının işini ve sorumluluğunu eşine aktarıyorum. O bir çaresini bulsun ve onu eğitsin.

Zevk suyu geliyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla genellikle telefonda konuşuyoruz. Normal konularda bile zevk suyu geliyor. El ele tutuştuğumuzda bile penisim sertleşiyor. Çok kötü durumdayım. Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Yardımınıza ihtiyacım var.

CEVAP

Değerli okurum, panik yapmak, yardıma ihtiyacın yok. İşin doğası böyle. Sende de bezler fazla çalışıyor. Ne yapalım? Hayat senin, at senin, araba senin. Dizginler de senin elinde. Yanlış yapmadan bırakıver gitsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın esiri olmanın keyfi esir alanın insafı kadardır. HD.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder