Dr. Haydar Dümen Kadın ilişkiden ne bekler?
HABERİ PAYLAŞ

Kadın ilişkiden ne bekler?

Kadınlar çok hassas, duygusal. Cinselliği yaşamak için sevgi, ilgi, aşk bekliyorlar. Ama erkekler ilişkiye daha farklı bakıyor. Unutmayın evliliği sürdürmek iki şoförle virajlı yolda otomobil kullanmak gibi. Eşinizle bütünleşin, istek ve beklentilerine kulak verin.

Eşimi mutlu ediyorum

Beş yıllık evliyim. Cinsel ilişkide eşimin 2 kez orgazm olmasını sağlıyorum. Boşalmamı kendim ayarlıyorum. Durumum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, harikasın. Sanal dünyada birçok kadının hayal dünyasını süsleyebilirsin. Kendini ve olayları çok yargılamadan, fazla da övünmeden yola devam et. Mutluluğun daim olsun.

Haberin Devamı

Çelişkiye düşüyorum

32 yaşında, 1.86 boyunda, 87 kiloyum. Cazibemle bütün kadınları etkiliyorum. İlk günlerde ilişki normal giderken, daha sonraları çelişkiye düşüyorum. Bu da ilişkimize zarar veriyor. Kafama göre bir kadınla tanışmadım. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Okurum, Tanrı sana büyük bir lütufta bulunmuş, her şeyi dört dörtlük vermiş. Sen de girmişsin menekşe tarlasına, eline alıp “Bu da olmadı, bu da olmadı” diye atıyorsun. Silkelen ve kendine gel.

O muhteşem kadınların arasından boyu boyuna, huyu huyuna, görüntüsü zevklerine uygun birini bulduğunda evlenmeni öneriyorum. Çünkü hem yaş hem kuracağın yuva bakımından bu önemli.

Ayrıca etiğe uygun olmayan tarlalarda dolaşmaktan kurtularak beynini kadınına odaklarsın. İşte olayın çözümü bu.

Kan geldi

33 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim. İkimiz de istedik. İlişkide kaslarım kilitlendi. Bir de boşaldığım zaman penisimden kan geldiğini gördüm. Bu ileride bir hastalık ya da soruna yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kasılma nedeniyle iç kılcal damarlarda yırtılma olabilir. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama bir idrar tahlili belki gizli kapaklı bir şeyler varsa onu ortaya çıkarabilir.

Çocuğumuz olabilir mi?

Kız arkadaşım amcamın kızı ve 19 yaşında. Ergenlikten sonra 2-3 ay düzenli kanaması oluyor. Sonra kanama durmuyor. Doktor “Yumurtalıkları gelişmediği için oluyor” diyor.

Arkadaşım ilaç kullanıyor. 4-5 yıldır düzenli adet görüyor. Benim şüphelerim var. Yumurtalıkları ilaçla geliştirilen kızların ileride çocukları olmuyormuş. Doğru mudur? Bizim ileride çocuğumuz olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli yavrum, jinekolojik kısmı benim uzmanlık alanıma girmiyor. Ama amcanın kızıyla evlenmenden yana değilim. Biraz kuruntulu olduğunu sanıyorum. Bir de doğacak çocukların engelli doğma olasılığından yürüdüğün yolda doğum ve sonrasına kadar ateş üzerinde olacaksın.

Sertleşmiyor

Evli, 4 çocuk babasıyım ve 44 yaşındayım. Yaklaşık 1 yıldan beri cinsel organım sertleşmiyor. Cinselliği çok seviyorum ama olmuyor çünkü sertleşme sağlayamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bana bir mektup yaz ya da bir mail daha gönder. Kilonu yaz ve hemen açlık kan şekerine baktır. Sonuçlarını bana bildir. Ben sana ne yapacağını uzaktan kumanda ile yol göstereceğim.

Eşim cinselliğe soğuk

İki çocuk babasıyım, 17 yıllık evliyim. 48 yaşındayım. Eşimle haftada 1-2 kere ilişkiye giriyoruz. Ona kalsa ayda bir ilişkiye gireriz. Ben de arzumu dışarıda gideriyorum ya da haftada 4-5 kez kendimi tatmin ediyorum. Bu anormal mi? Bana yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşlarda, erkekler cinselliğin doruklarında yaşıyorlar. Kadınlar da çocuklarını evlendirme telaşına kapılıyor. Ya da kadınların doğası ve yapısı gereği, bir de bizim toplumumuzdaki dünya görüşü nedeniyle cinselliğe karşı biraz duyarsız ya da soğuk kalıyorlar.

Oysa aynı yemekten yiye yiye artık iştahı kapanmak zorunda olan erkekte bu monotonluğa bir de isteksizlik katan ve cinsellikten kaçan kadın eklenince alarm zilleri çalmaya başlıyor. Hanımın cinselliği kolay kolay değişmez. Onun cinsellik gemisi okyanusun ortasına demir atmış, sen de cankurtaran sandallarına binmişsin. Vallahi ne yapayım şaşırdım.

Neden yırtılmadı?

18 yaşında kızım. Bir ay sonra düğünüm var. Nişanlımla 2 ay önce birlikte olduk ama kızlık zarım yırtılmadı. Nişanlım bana çok güveniyor, doktora götürmedi. İlişkiye girmeden önce adetim bitmişti ya da bittiğini sandım. Biraz kanama oldu ama bence adet kanamasıydı. Kızlık zarım neden yırtılmıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kanaması da, adet kanaması da olabilir. Şu kan sözcüğü biraz ürkütücü kavram içerir. Artık bu ürkütücü kavrama kafanıza takmayın. Doğanın yaratma gücünün size sunduğu özelliklere daha saygılı olsanız, mutluluğunuz ve huzurunuz artar diye düşünüyorum.

Hastalık kapar mıyım?

21 yaşında, 1.80 boyunda, 70 kiloyum. Okuyorum. Artık ilişkiye girme yaşamın geldiğini düşünüyorum. Hastalık kapmaktan korkuyorum. Sizce ilk cinsel ilişkimi ne zaman ve nerede yaşamalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, artık zamanını ben seçtim. Yerini ve kimin olacağını sen belirleyeceksin. Hastalık kapma korkusu sende büyük izler bırakırsa, bu kez ilişkiden soğuyabilirsin. Ayrıca bütün kızlar ve kadınlar hastalık yayıyor diye bir kural yok. Bir yığın da korunma yöntemi var. Bunları kullandığında bu sınavdan sapasağlam çıkarsın.

Çatlaklar var

30 yaşında, 1 çocuklu kadınım. Eşimden ayrıldım. Sekiz aydır sevgilim var. Onu çok seviyorum ama orgazm olamıyorum. Göbeğimde çatlaklardan yana dertliyim. Sevgilim görmesin diye hep karanlıkta ilişkiye giriyoruz. Bu çatlaklar için ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, o çatlaklar estetik operasyonunla gideriliyor. Yani işin ucu paraya dayanıyor. Paran varsa tedavi var. Bu kural yaşamın her alanında geçerli. Paran varsa yok yok.

BÖYLE SORU YOK!

Şifacıya gittim

21 yaşındayım, mastürbasyon yaparken sertleşmiyordu. Bu yüzden şifacıya yönlendirdiler. Şifacı bana doğal bir krem önerdi. 3 gündür benimki hep sert, sabahtan beri başım ağrıyor. Doktora görünmeye utanıyorum. Lütfen yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, onbinlerce bilim insanı bunun dik durması için uğraşıyor. Sen gittin bunu şifacıda mı buldun? Adresini ver de soranları yönlendirelim. Ya da dur ben internetten bulurum. Sonuçta bu işi çözdüyse dünya o şifacıdan bahsediyordur ve muhtemelen şatoda falan yaşıyordur.

Sen hocanı dinle, inanma şarlatanlara. Cinsel yönden de sıkıntın olursa doktora gitmekten çekinme. Nasıl ki saçın uzadığında berbere gitmeye çekinmiyorsun, doktorun da işi bu.

GÜNÜN SORULARI

Eşim zevk almıyor

29 yaşındayım. Eşim de 27 yaşında ve 2 yıldır evliyiz. Eşim isteksiz. Haftada 2 kez ilişkiye girsem göbek atıyorum. Eşim bitse de gitsem derdinde. Ne yapmamız gerekiyor? RUMUZ: ÇARESİ NE

CEVAP

Değerli okurum, cinsellik bir ilişkinin temel taşıdır. Bu tarz konuları içine atıp kendim yaşarım dersen sonunda sorun içinden çıkılmaz bir hal alır.

Senin şimdi yapman gereken eşini karşına alıp ikna edici bir konuşma ile evlilik terapistine götürmek. Ama kesinlikle yapıcı bir konuşma ile merak etme her şey çok güzel olacak. Bu olanları beraber atlatacaksınız, geçmiş olsun.

Küçülsün istiyorum

20 yaşındayım, bekarım. Penisim çok büyük. Başta gurur duyuyordum ama kimse benimle ilişkiye girmiyor. Küçültmek istiyorum, ameliyattan korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, umutların suya düştü. Ne yazık ki ameliyatla küçülmüyor. Her şeyin normali iyidir. Büyük penis kadını rahatsız eder. Ağrı yapar, acı verir. Gerek duyarsan yine ileriki yaşlarda sertleşmeyi sağlayan içerideki süngersi doku atılır.

Yerine normal boyutta mutluluk çubuğu konulur. Buna penis protezi denir. Kadınlara takılan silikonlar gibi. Bugünlerde birkaç kızın karşısına çıkarsan onları korkutma, dikkatli olmanı öneririm.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan olmak zor zanaattir. Buz üstünde kaymaya benzer. Düşüp bacağınız kırmadığınız sürece ne mutlu size. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder