Dr. Haydar Dümen Kadın isyan etmeden...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın isyan etmeden...

Bazı erkeklerde enerji çok, cinselliğe de düşkünler. Her gün ilişki istiyorlar. Ama kadınları unutuyorlar. Çünkü kadın bundan rahatsız olabilir. Beyler, bu işte bencilliğe yer yok. Unutmayın, bu pasta iki kişilik. Eşit dilimlerle paylaşırsanız mutluluk gelir. Ama kadını isyan ettirirseniz hayaller suya düşer

Acaba nasıl büyütebilirim?

16 yaşındayım. Penisim 13 santim. Doğal yolla nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Yeter ki ne yeter. Ama kullanmasını bilirsen yeter.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Ne kadar derindedir?

Kızlık zarı ne kadar derinliktedir? Kızlık zarının yırtılması için penisin kalınlığı önemli midir? Kızlığı bozabilmek için cinsel organın boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişindedir. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı hangi tür penis olursa olsun, kanamaz. Kanayacak olan, çapı ince olandan da kanar. Bunlar karmaşık işlerdir. Çok ileri gitmeyin. Orta yoldan şaşmayın.

Vajinamdan gelen sıvının nedeni nedir?

21 yaşında evli kadınım. Vajinamdan sıvı geliyor. Bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu birleşme sırasında gelen sıvı ise doğal. Tahrik olduğun zaman gelebilir. Akıntılı ve kokulu bir sıvı olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse her zaman gelir. Günde birkaç kere çamaşır değiştirmen gerekir, leke bırakır, kokuludur. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olmalısınız.

Penisim bana yetersiz geliyor

Penisim 12 santim. Siz yeterli olduğunu söylüyorsunuz. Nedense bu boy benim için yeterli değil. İnternette birçok krem ve hap var. Acaba alsam işe yarar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, doktora mı inanacaksın, internet zırvalıklarına mı? Cebin delinmiş. Cebini delen paraların varsa onlar uçar gider de asıl umutların suya düşer.

Büyümesinden korkuyorum

14 yaşındayım. Penisim 16 santim. Sizce cinsel organım daha fazla büyür mü? İleride cinsel ilişki sırasında sorun olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, penisin daha fazla büyümez. Bu boy da iyinin iyisidir.

Eşim beni ilişkiye zorluyor

Haberin Devamı

Kocam beni cinsel ilişkiye zorluyor. Hem bedensel hem de ruhsal olarak artık çok yoruldum. Hiç ilişkiye girmek istemiyorum ama eşim 24 saat boyunca istiyor. Ne olur yardımcı olun. Boşanmak çözüm olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan seksomani dediğimiz bir tablo sergiliyor. Bu tür sık ilişkilerde iki şey egemendir. Biri erken boşalma, ikincisi duygudan yoksunluk. Oysa kadınlar duygu yoğunluğu içinde birleşme ister. O kadar haklısın ki diyecek sözüm yok. Tabii ki ruhun, midenin de bir kapasitesi var. Kocanın cinsel duyguları bir bakıma frenlenebilir. Ama onun bunu istemesi gerekir.

Erken boşalıyorum

40 yaşındayım, 14 yıllık evliyim. Evleninceye kadar ilişkiye girmedim. Şimdiyse eşimle girdiğim ilişkiden zevk alamıyor, erken boşalıyorum. Bu durumun düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi çok var. Ülkemizde evlilik öncesi duygusal ilişkilere bile hoş bakılmıyor. Ama bu işler de deneyimsiz olmuyor. 15 yaşında ergenliğe ermişsindir. Yaş 40. Arada geçen bir 35 yıl var. Bir bakıma cinselliğin yarı ömrü. Sen çok gerilerden işe başlayacaksın. Önce cinselliğe alışacaksın. Nitekim 14 yıllık evlilik bu alışkanlığı kırmaya yaramamış. Kadına da yazık olmuş. Bir uzman size çare bulmaya çalışır ama sonunu bilemem.

Haberin Devamı

Acaba kızlık zarı yırtıldı mı?

Kız arkadaşımla seviştik. Eve gittiğinde çamaşırında kan görmüş. Ben cinsel organını bile ellemedim. Acaba onu kucakladığım sırada bir zedelenme mi oldu? Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, niçin yırtılsın? Tahrişlerden, hormonal dengesizliklerden böyle şeyler olabilir. Zarın yırtılması için vajinanın girişi olan, 2-3 santimlik yere dışarıdan bir cismin girip o kanalı zorlaması gerekir. Tabii ki dışarıdan girecek cismin yani penisin çapı önemli. Esnek ise kanamıyor.

Çocuğum siyahi olur mu?

19 yaşındayım . Siyahi kadınları çok beğeniyorum . Onlarla ilişkiye girdim , acaba bebeğim siyahi olur mu ? Olmaması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, siyahi kadınla ilişkiye girmişsin, ne diyelim? Biz moral verelim, iyi etmişsin diye işi tatlıya bağlayalım. Peki bu kadın kim? Bir çocuk doğarsa tek sorumlusu sen misin?

Buraya da bir nokta koyalım. Doğumdan sonra kadın da kendinden eminse, seni de hedef göstermişse bunun için de senin kesenin şişkin, iş hayatında pişkin, akıl yönünden de erişkin olman gerekir.

Her neyse, sonucu DNA söyleyecek. Sıra geldi; ya siyahi olursa(!) korkuna. Oğlum, sen evladını derisine göre mi seveceksin? Siyahiyse “Git geri” mi diyeceksin? Bundan dolayı senin kimlik karnene bir eksi not koydum. Olan oldu, çocuk doğdu. Geriye ne kaldı? Erkek mi olsun, kız mı? Seçimini yap, yukarısı ona göre bir damga vursun.

Bana sorarsan yarısı beyaz, yarısı kara derili olsun. Ismarlama mümkün olsa zebra gibi olanını tercih ederim. Yani siyah beyaz şeritli. Bu durumda dünya medyası sizi bir günde bir numara üne kavuşturur. Kimi güzellik kremlerine, kimi giysilere ya da parfümlere resmini koymak için sıraya girer. Paralar Ayazma deresi gibi akar ve biraz da taşar.

Bir de boğazındaki ses tellerinin bir yanı erkek öteki yanı kadın olursa, ses yeteneği de varsa, bir konserde kadın sesiyle arya söylerken, anından bariton sese döner ve şarkıyı öyle tamamlarsa, ilk konser biletini ben alırım.

Tatlı ve gazlı iççeccekler penisime zarar verir mi?

16 yaşındayım. Çok fazla tatlı ve gazlı içecek tükettim. Penisime zararı var mı? Penisim 12 santim, 90 kiloyum. Penisimi nasıl uzatırım?

CEVAP

Değerli anasının ve babasının göz bebeği, benim de biricik okurum, deprem gelmiş, senin bedenine vereceği kadar zarar vermiş. Şimdi işimiz senin organizmayı güçlendirmek. Bu bahaneyi de burada avazım çıktığınca insanlara, gençlere bağırıyorum; ‘Şekerli ve gazlı bombalara dikkat!’ diyor, sana dönüyorum. Bedenindeki deprem hasarı geçici.

Kilolar tüm yapına olumsuz etki yapıyor. Ama güçlendirmeden sonra olumsuz izleri kalmayacak. İlk iş 75 kiloya ineceksin. Tatlı ve gazlı içecekler ayrı dert. Mide genişledi, bağırsaklar gar gur gar gur ötüyor. Bu gazdan bedenin cümle organlarında hoşnutsuzluk. Penisinin konuşacak dili olsa, “Ya bıktım usandım, bu ortama dayanamıyorum.

Bayıldıkça bayılıyor, bir türlü ayılamıyorum” diyecektir. Yağ dokusu penisinin 3 santimine çıkarma yapmış, kök bölümünü işgal etmiş! Sen boyuna bakıyorsun azman, organa bakıyorsun yıkılıyor karizman!!!

Üstelik rahatına da düşkünsün. Neden her yıl Avrasya Koşusu’na katılmıyorsun? Ama öteki yani cinsel yarışmalara da can atıyorsun. 3-5’i duyunca, arkadaşların kızlarla ilişkilerini anlatınca aklın karışıyor, derslerine yeterince yoğunlaşamıyorsun. Ne yapacağız? Doğrusu her şey yolunda. Sadece kilo vereceksin, gerdeğe girdiğin gece bana teşekkür edeceksin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder