Dr. Haydar Dümen Kadın sevilmek ister
HABERİ PAYLAŞ

Kadın sevilmek ister

Haberin Devamı

Kadınlarla erkeklerin fiziki ve ruhsal yapıları birbirinden çok farklı. Kadınlar daha duygusaldır, sevilmek, onore edilmek, ilgi görmek isterler. Birlikte olduğu kadına bu şekilde davranan erkek her zaman kazanır ve bunun karşılığını görür

BÖYLE SORU YOK

Kız dalga geçer mi?

20 yaşındayım. Şimdi kız arkadaşım var. Sürekli ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Ben kızın daha önce seks yaptığına eminim. Acaba ilişkiye girsem benimle dalga geçer mi?



CEVAP


Anladım değerli okurum, benden kaçmaz. Sen ya yıldız falcı, tarotçusun ya da dünyanın sırrını çözeceğim derken kafayı yiyenlerdensin. Oğlum, görmeden, dokunmadan, denemeden kızın seks yaptığını yüzüne bakmakla nasıl anlarsın? Gözlerinin süzülmesinden mi yoksa konuşurken ağzının büzülmesinden mi anladın? Bize de anlat, öğrenelim. Neyse, senin için iyi olmuş, acemilik çekmezsin. O dalga geçerse sen de deniz geçersin!!! Biri nasıl olsa seni görür, kurtarır.


Sarımsak yüzünden karım mutsuz

42 yaşındayım, sertleşme sorunum var. Sağlığıma çok düşkünüm, daha sağlıklı olmak için her gün sarımsak yiyorum. Ama karım bu durumdan çok mutsuz. Ne olacak benim halim?



CEVAP

Değerli okurum, açtım kitabı sarımsağın yararlarını okudum. Tansiyona iyi gelirmiş. Cinsel tansiyonundan ne haber? Yükselteceğine düşürüverir. Sarımsağın kokusu malum! Vallahi o kokuyu duyan kadın 40 bin fersah geri kaçar. Aslında kendisi kaçmasa bile isteği kaçar. Böylece kadında da cinsellik sönünce erkeğin ateşini körükleyen hava gelmediğinden, senin balon da şişmeyiverir. Bu durumda ister misin sonunda mutluluk çubuğuna mahkum ol. Dimyat’a pirinç aramaya giderken, evdeki bulgurdan olacaksın. Sarımsaktan şifa ararken hem kadınını hem organını kaybetmemek için bari dişlerini fırçalayıver yavrum.

Vücuduma bakıp önceki ilişkimi anlar mı?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Onun yanında soyunamıyorum. Çünkü önceki ilişkimi sakladım. Eğer yanında soyunursam daha önceki ilişkimi vücuduma bakarak anlayabilir mi?



CEVAP


Değil mi ya bir de bu var. Aile kararıyla ve de başlık parasıyla evlendirilen, gerdek gecesi ruhun doruk eğlencesindeyken ya kral erkek bir şey anlayıverirse!.. O “Hımm” diye horozlanırken sen ezilip büzülüp bir köşeye çekilirsen tabii ki o bir şeyler anlar. Dahası üstelik kaçıncı koordinat acaba diye bir keşfe bile çıkar. Erkek aileleri evlilik için buldukları kızı hamama götürüp akarı kokarı var mı, ağzı kokuyor mu diye denetlerken sen kalkmış anlar mı diye soruyorsun. Anlarsa anlasın. Sen çürük elma satan manav mısın? Ceylan gibi kızsın, kendine gel. Sınırını aşan her erkeğe karşı biraz aslanlık gerekir. Yoksaaaa bir süre sonra erkek eve geç gelir.


Karım yüzünden isteksizlik başladı

10 yıllık evliyiz. 45 günde bir ilişkiye giriyoruz. Karım benimle birlikte olmaktan kaçıyor. Aramızda çok yaş farkı var. Bu durum beni çok etkiledi. Artık ben de ilişkiye girmek için istek duymuyorum. Ne yapmam gerekiyor?




CEVAP


Değerli okurum, karını severek evlendiysen, ona iyi davranıyorsan, onore ediyor, sıkmadan ilgini, sevgini gösteriyorsan bu kadının için yeterlidir. Ama onun cinsellik dürtülerini harekete geçirmeyebilir. Tabii ki karşılık bulamayınca sende de oluşan tablo doğaldır. Yine de bir uzmana başvurup fikrini al.

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 aydır korunmasız sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir defasında vajinasının üstüne çok az sperm geldi. Hamile mi? Midesinin bulandığını ve karının şiştiğini söylüyor. Ne olur yardım edin.



CEVAP


Değerli okurum, giysili birleşmelerdeki ilişkilerden gebe kalınmaz. Bir gebelikte 3 ay içinde karın büyür. Bu karın büyümesi tamamiyle psikolojik niteliktedir.

Gücüm mü bitiyor?

20 yaşındayım, birçok ilişkiye girdim. Uzun zamandır isteğim var ama fiziksel olarak bunu yapamıyorum. Sevgilim benden uzaklaşmaya başladı. Cinsel gücümü kaybetmek için çok genç değil miyim? Ne yapmam gerekiyor?


CEVAP


Sevgili yavrum, hiçbir şeyin yok. O güç neyse odur. Bil ki asla kaybedilmez. Kuşkularla onda erozyon yapma. Üremek doğadan, doğanın amacı marifet sizden.

Eşimin vajinası genişledi

7 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Kızım doğduktan 1 yıl sonra eşimle cinsel yaşamımız kötüye gitmeye başladı. Eşim vajinası genişledi.
Şüpheye düştüm. Normal doğum yapmayan bir kadının cinsel organı niye genişler?



CEVAP


Değerli okurum, sanki doğumdan sonra kadının gitti, onunla bununla cinsel birleşmeler yaptı. Bu kadar acımasız düşüncelerinden dolayı seni kınıyorum. Ayıp yahu. O senin eşin. Doku bu. Vajina, hormonal bakımından doğuma hazırlanır ve gevşer. Olan biten bu. Sen bundan çok rahatsızsan bu işin uzmanına gider, daraltma ameliyatı yaptırırsın.

İlişkiye girmek istemiyorum

24 yaşında kızım. 1 yıldır nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum. Ama onunla cinsel ilişkiye giremiyorum, içimden gelmiyor. Bu durumda ne yapmam gerekir?

CEVAP



Sevgili okurum, sevgiyi bilmiyorsun. Sevgi bütündür. Evlilikte öpüşmek ve sevişmek var. Tabii cinsel birleşme de var. Çünkü çocuk doğacak, soylar sürecek. Yatak sanayi kolu. Neden çift kişilik yataklar yapıyorlar? Sizler o yatakta al takke ver külah sevişirken yatağı, yorganı birbirine karıştırasınız diye değil mi? Sen de “Nişanlını seviyorum ama sevişmek içinden gelmiyor” diyorsun. O zaman hemen evliliğe karar verme. Şu işin önce adı konsun.

Evlenmekten sürekli kaçıyorum

36 yaşındayım, iyi işim var. Penisim 15 santim ve küçük olduğunu düşünüyorum. Daha önce birçok kadınla ilişkim oldu, kimse kötü bir şey söylemedi. Bu nedenle evlenmekten de korkuyorum. Penisim 15 santim. Ne dersiniz?

CEVAP



Değerli okurum, penisin normaldir. Sen kendi kendini sorun olduğuna inandırmışsın. Cinsel yapın normalin üzerinde. Rahatlıkla evlenebilirsin. Kadınların yatakta tatmin olmadığını düşünüyorsan başka eksiklikleri aklına getir. Bunların başında da aşk oyunları gelir. Penise konsantre olduğun için birlikte olacağın kadının hem ruhunu okşamayı hem cinsel isteğini uyandırmayı ihmal ediyorsun. Belki de kadınlar bundan memnun olmuyor.

Kocamın kıskançlığı nereden çıktı?

28 yaşındayım. Kocam da 32 yaşında. Kocam penisinin küçük olduğunu düşündüğü için onu çıplak görmeme izin vermiyor. Bence cinsel yönden sorun yok. Şu sıralar aşırı kıskanç. Bu kıskançlıkla nasıl yaşarım?



CEVAP


Sevgili okurum, ‘Erkekliğimle ilgili bir sorun mu var, karımı yeterince tatmin edemiyor muyum?’ gibi kuşkular bir araya gelince erkekte korkular ortaya çıkıyor. Bu korkuların sonucunda da yerli yersiz tepkiler verilir. Bu tepkilerin başında da kıskançlık gelir. Eşinle birlikte bir uzmana gidin. Ya da onu cinsel açıdan iyi olduğuna ve seni yeterince tatmin ettiğine ikna etmelisin.

Ya karım benimle alay ederse?

20 yaşındayken bir kadınla beraber oldum ama çok kötüydü. 35 yaşındayım. Evlenmek istiyorum ama karımın tecrübesizliğim nedeniyle alay edeceğini düşünüyorum. Üstelik sevdiğim biri de var. Ne yapmam gerekiyor?



CEVAP


Değerli okurum, kadınlardan bu denli uzak kalma. Mastürbasyonu bırakmalısın. Beğeneceğin, seveceğin bir kadınla mümkün olan en kısa zamanda evlen. Üstelik böyle bir kadının varken beklemek niye?

GÜNÜN SÖZÜ
Aşk sözcüklere sığmayan bir duygudur. Onun için tanımlaması yapılmaz.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder