Dr. Haydar Dümen Kadın tercihini yaparsa
HABERİ PAYLAŞ

Kadın tercihini yaparsa

Erkeklerin aklından geçen konu tek; cinsel organın boyu. Bu işte kendilerini düşünüyor, kadını hiçe sayıyorlar. Beyler sizin hayallerinizi süsleyen boy belki de kadının kabusu olabilir. Kadınınız sizin uygun bulduğunuza tepki gösterebilir, tercihini yapıp kendi yolunda yürüyebilir.

Karım zevk alamıyor

Eşim 26 yaşında, ben 30. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Erken boşalıyorum diye geciktirici sprey aldım. Sürtünerek ilişkiye girdiğimizde boşalabiliyor. Çok üzülüyoruz. Ne yapalım?

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, evliliğin ilk yılları genellikle böyle geçer. Kadınların çoğu vajinal yoldan zevk almaz. Bir de buna erken boşalma eklenince iş daha zorlaşır. Eşin klitoris yoluyla orgazm olduğuna göre orgazm potansiyeli var demektir. Geriye klitoris orgazmını vajinal orgazma transfer etmek kalıyor. Bu da zamanla senin bazı teknikleri keşfetmenle olur. Şimdilik acele etmeyin, kendinizi çok yargılamayın diyorum.

Hüsranla bitti

19 yaşındayım. Normalde cinsel organım hep sert. Ancak geçenlerde 34 yaşında bir kadınla ilişkiye girdim ve penisim sertleşmedi. İlişki hüsranla bitti. Bu neden kaynaklandı?

CEVAP

Değerli yavrum, yaş farkından gerçekleşmedi. Heyecanlandın, korktun, gerçekleşmedi. Bir de kadın sana göre çok büyük. Atalarımız davul dengi dengine demişler. Ya da ‘Yaşına da başına da uygun olanı seç’ öğüdünü vermişler. Benim öğüdüm ve önerim dert edinme, hiçbir sorun yok. takarsan sorununa zemin hazırlarsın.

Enerjim bitmiyor

18 yaşındayım. Sınavlara çalışmadan önce mastürbasyon yapıyorum. Hem de her sınavdan önce. Kendimi frenleyemiyorum. Yapmazsam içimdeki enerji bitmiyor, sınavlara odaklanamıyorum. Acaba ben sapık mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sapık falan değilsin. Zıpkın gibi bir delikanlısın. Basamak basamak in. Önce yarıya in. Bir gün yap, bir gün yapmayıver. 6 ay sonra iki gün yapma, bir gün yap. Bu tempo zaten sana yeterli olacak. Biraz çaba göstermen gerekir. Bir de derslere başlamadan evvel ya çık biraz koş ya da bir parça soğuk duş al.

Bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Canının acıdığını söylediği için çok ileri gitmedim. Sadece 2-3 damla kan geldi. Akşam birkaç damla daha gelmiş. Acaba kız arkadaşımın kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Galiba değerli okurum.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşım ile sevişirken onun genital bölgesine boşaldım. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalması zayıf bir ihtimal. Ama olabilir de. Dikkat edin.

Boşaldım, gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girdik. Vajinasına boşaldım ama gebe kalmış olabilir mi?

CEVAP

Okurum, yok. Ama yok diye şımarıp gözü kara bodoslama dalmayın. En azından olduğunuz yerde kalın.

Uyuyamıyorum

28 yaşında kadınım. 16 yıldır her gece mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan uyuyamıyorum. Beraberlikten sonra bile bunu yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, uyku hapı alır gibi mastürbasyon yapıyorsun. Evlendiğin zaman vajinal orgazm güçlüğü olursa o zaman düşünülür. Zaten kadınların çoğu vajinal orgazma ulaşamıyor. Ama senin klitoral orgazmın yolları ileride eşinle de açık. Kısacası dert yok.

Kız boyundan şikayetçi

19 yaşındayım. Cinsel anlamda birkaç deneyimim oldu. Fakat karşı cins penisimin büyük olmasından şikayetçi. Cinsel organım 21 santim. Bu boy büyük mü?

Haberin Devamı

CEVAP

Yavrum, çok büyük. Yapacağım bir tavsiye yok. İradeli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde zorlanabilirsin. Operasyonla da küçültülmediğine göre senin onu çok dikkatli kullanman gerekir.

Çok telaşlıyız

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla küçük bir ilişki yaşadım. Vajinayla hiçbir temas olmadı. Bir süre sonra kız arkadaşım biraz kan geldiğini söyledi. İkimiz de çok telaşlıyız. Hiçbir temas olmadan zar yırtılabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik ortada böyle bir sorun yok gibi görünür. O bir tahriş kanaması olmalı. Ayrıca da yapılacak bir şey yok. Ruhunuzu sıkıntıya sokmadan, benim sözlerimi de asıl olarak kabul edip yaşamınızı sürdürün. Ama böyle korkular içerisinde yatıp kalkacaksınız dikkat edin, önlem alın, ileri gitmeyiverin.

Acemiyim

18 yaşındayım. Ben kızları tavlama konusunda çok acemiyim. Kızlara açılamıyorum, biraz da utangacım. Ne zaman birine açılacak olsam sanki biri beni engelliyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arkadaş ol. Onları flört gibi görme. Beğenilen, sevilen, hoşlanılan ama ilişkilerinde sanki erkek arkadaşınmış gibi dostça konuştuğunun, dertleştiğin, espriler yapabildiğin, konuları sulandırmadan, kuracağın diyaloglarla bu engeli aşacaksın.

Ayrılmak istiyor

22 yaşındayım. 2 yıldır kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik ama kız penisimin çok büyük olduğunu söyledi. İlişkiye girmek istemiyor, ayrılmak istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, bu kızın sorunu. Kim olursa olsun, alacağı malı, meyveyi, kumaşı ölçer, biçer, tartar, düşünür, hayaller kurar. Ona göre alır. Kimi küçücük bir arabası olsun ister, kimi büyük araba hayalini kurar. Senin arkadaşın büyük bir araba istemiyorsa, bırak evladım, kendine uygun araba arasın. Sen ne diye zorluyorsun? Bir gün biri çıkar, o da seni tercih eder, mutluluk da böyle yakalanır.

BÖYLE SORU YOK!

Sadece 9 santim

22 yaşındayım, penisim sertleştiğinde 9 santim. Çok araştırma yaptım ama içinden çıkamadım. Ne yapmam lazım, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, cinsellikte en büyük etken ruh yapısı, karşılıklı iletişim, birbirini anlama ve özveridir. Penis boyun sana küçük gelebilir. Önemli olan cinsel organın ereksiyon halidir. Penisi büyütmek hem zordur hem de doğru değildir. Yapabileceğin bir şey yok. Diğer yollar şarlatanlıktan başka bir şey değildir. Ne paranı ne de zamanını harca. Kural, ruhen ve cinsel açıdan mevcudu iyi kullanmaktır. Bu durumlarda da seninki yeterlidir, dert etme.

GÜNÜN SORULARI

Beni kandırıyor mu?

19 yaşındayım, sevgilim benimle yaşıt. İki kere ilişkiye girdik, kan gelmedi. “Esnektir” dedi. Doktora gitsek kızlık zarı delinmişse benden önce ilişkiye girmiş oluyor değil mi? Yırtılmamışsa ilk ilişkisi benimle mi oluyor? Bana ilişkiye girdiğini söyleseydi, kabul ederdim. Beni aptal yerine mi koyuyor?

CEVAP

Değerli okurum, dürüstlük en büyük erdemlerden biridir. Diğeri de güvendir. Kızın dediği gibi esnek zarlar kanamaz. Çünkü zar yırtılmaz. Yapacağın tek şey kıza güvenmek ve kafandan aptal yerine konulduğunu çıkarmak olmalı. İlişkiniz boyunca kız arkadaşının davranışları güvenip güvenemeyeceğin konusunda sana ışık tutar.

Eşim uzak duruyor

İlk ilişkim eşimle oldu. Biraz kasıldım. Eşim vajinadan içeri girse canım çok yanar mı? Kan yoktu, normal mi? Kocam tereddütlü yaklaşıyor. Daha sonra zar patlar mı? Doktora gittik ama devlet hastanesindeki doktorlar bekaret testi yapmıyormuş. Kendimi nasıl ispatlarım?

CEVAP

Kızım, kendine saygısı olan bir kadın olarak, kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Acıma, patlama, safsata, şehir efsaneleridir. Konuyla ilgili eşinle konuş. Bunları kafanıza takıp hayatı ve evliliği kendinize zindan etmekten vazgeçin.

GÜNÜN SÖZÜ

Çıkarlar aptallığın karşılıksız çek karneleridir. Kazanırken kaybettirir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder