Dr. Haydar Dümen Kadın yatakta yalnız
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yatakta yalnız

Erkek ergenlik arkadaşı mastürbasyona bağımlı oluyor. Sonra ne mi yaşanıyor? Yaşı gelen evleniyop yuva kuruyor ama mastürbasyonu bırakamıyor. Kadın ona zevk vermiyor, eşinden gizli banyoya koşuyor. Kadın gözü yaşlı, reddedilmenin sıkıntısıyla yatak odasında yapayalnız kalıyor, üzülüyor.

Mastürbasyon daha cazip

18 yaşındayım. Boyum, kilom yerinde. Düzenli olarak cinsel ilişkiye giriyorum ama mastürbasyon daha cazip geliyor. Sabah mastürbasyon yaptığımda penisimde şişme oldu ve acıyor Penisimi zaptedemiyorum. Neden şişti? Ne olur yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, şişmedi, şişirdin. Zorladıkça kan basıncı fazla geldi, penis şişti. Bu sorun değil. Sorun tercihinde. Kızları nerede buluyorsun? Bir de bunlarla yetinmiyor, mastürbasyonu daha cazip görüyorsun. İşte sorun burada. Evlendiğinde ne yapacaksın? Karından kaçacak gizli köşeler mi arayacaksın? Acıyorsa acıtma çocuğum. Az dokunursan, az acır.

Hemen ateş alıyor

23 yaşındayım. Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu ileride sorun yaratır mı? Bir kız gördüğüm zaman dayanamıyorum, benimki hemen ateş alıyor.

CEVAP

Değerli okurum, senin tabanca ileride paslanıp tutukluk yapınca “Ne ettim be ya” diyeceksin. Güzel ve taze eşin yatağında yatarken onu gözün görmeyecek. Tuvalete koşup mastürbasyon yapacaksın. Gerisi sana kalmış. İster devam, ister geleceğini hesaba katarak iradeni kullan.

Sevgilim kaçıyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşım beni ilişkiye zorladı. Ama penisimi görünce korktu ve vazgeçti. Ayrılacağını söyledi. Penis boyum 20 santim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, sevdiğine “İdareli kullanırız” de. Korkutma, ürkütme. Onun dışında yapacağımız bir şey yok.

Erken boşalıyorum

40 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Doktora gittim ama “Psikolojik” dediler. İlaç tedavisi gördüm, geçmedi. Son zamanlarda sertleşmeden boşalıyorum. Son 1 yıldır ilişkiye karşı çok istekliyim ama penisim yokmuş gibi duruyor. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Birinci aşamayı hallettik. İkinciye gelirsek; düzenli cinsel yaşamın olmadığından sorun yaşıyorsun. Öyle sanıyorum ki erken boşalman tedavi edilirse sistem kendini düzene sokar. Bu arada da gereken ayrıca yapılır. Önünde daha uzun yılların var.

Haberin Devamı

Kilo sertleşmeyi azaltır mı?

19 yaşındayım. 10-15 kilo kadar fazlam var. Kilo sertleşme sürecini azaltır mı? Bir de kilo penisin küçük görünmesine neden olur mu? Zayıflarsam büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, sorularının hepsini unut. Ne yap et, kilo ver. Her türlü çözüm bulunur. Sana 6 ay ila 1 yıl arasında süre veriyorum. Ver kilonu, halledelim diğer sorunlarını.

Enerjim bitmiyor

18 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Hem de her sınavdan önce. Bu durum beni endişelendiriyor. Kendimi frenleyemiyorum. Yapmazsam içimdeki enerji bitmiyor, sınava odaklanamıyorum. Ben sapık mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sapık falan değilsin. Basamak basamak in. Önce yarıya in. Bir gün yap, bir gün yapmayıver. Altı ay sonra 2 gün yapma, 1 gün yap. Bu tempo zaten sana yeterli olacak. Biraz çaba göstermen gerekir. Bir de derslere başlamadan evvel ya çık biraz koş ya da ılık duş al.

Kan gelmeden bozulur mu?

Üç ay önce nişanlımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Doktora gittim. Doktor zarımın bozulduğunu söyledi. Nişanlıma bunu açıklayamadım. Beni yanlış anlar diye korkuyorum. Kan gelmeden kızlık zarı bozulabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı bozulmadı. Doktorun gözü yanılmış olabilir. Çünkü zar bozulunca az ya da çok kan gelir. Bunu da sen zaten bilirsin. Bazı kızlık zarları doktorları bile yanıltıyor. Oradaki çentiğin durumuna bağlı. Sen kendine güveniyorsan, alnın açık, başın dik olsun. Nişanlına her şeyi anlat. Önce sana güvenmeyi öğrensin ki ileride başın derde girmesin. “Seni doktora götüreceğim” derse “Hadi yürü” de. Tabii onurun, psikolojin el veriyorsa.

Uçmayı bilmiyor

18 yaşındayım ama benim küçük uçmayı bilmiyor. Hayat kadınıyla korunmadan ilişkiye girdim. O günden beri uçmayı unuttu ve geceleri yatarken sarı yapışkan sıvı geliyor. Virüs kapmış olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, virüs değil, mikrop kaptın. Hemen idrar ve meni tahlili yaptır. Bunun için de bir üroloji uzmanını ziyaret et ki erken tedavi edilsin, orada yer etmesin.

Eşim neden boşalamıyor?

İki aylık evliyim. Eşim ilişkide boşalamıyor, sürtünerek boşalabiliyor. Neden acaba?

CEVAP

Okurum, buna klitoris orgazmı derler. Pek çok kadında görülür. Zamanla tekniklerle eşin vajinal orgazma alışır. Acele etmeyin. Birkaç ay sonra uzman yardımı gerekebilir.

Uzar mı?

Cinsel organım küçük; 9 santim. 1.57 boyunda ve 60 kiloyum. Sizce cinsel organımın boyu biraz daha uzar mı?

CEVAP

Değerli yavrum, hemen kilo vereceksin ve 55’e ineceksin. Tabii ki penisin büyüyecek. Bu konularda çok telaş dengelerini bozar. Onu kendi haline bırak.

Penisim gelişir mi?

Genelevlerdeki kadınlar beni korkuttu. Penisimin küçük olduğunu söylediler. 18 yaşındayım, cinsel organımın boyu da 11 santim. Acaba gelişme olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, gelişme olmasa da sana yeter. Normal işlevini görür. Kilo almaman gerekiyor. Fazla kilon varsa ve zayıflarsan, penis 1-2 santim öne çıkar. Yağdan kurtulur.

Böyle soru yok!

Zeus gibi hissediyorum

Öğrenciyim, fitness yapıyorum. Günde 4-5 litre su içiyorum. Yarım kilo tavuk, hindi, pirinç yiyip makrolarımı tamamlıyorum. Ne zaman boş vaktim olsa aklım mastürbasyona gidiyor. Bazen günde 2, bazen 2 günde 1 yapıyorum. Kendimi Zeus gibi hissediyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, 1 gün içinde 4-5 litre su, yarım kilo tavuk, hindi, pirinç tüketiyormuşsun. Bunları ölçü almışsın, yol üstüne durmuşsun. Yoldan geçenleri 12’den vurmak için hayaller kurmuşsun. İnsanlıktan yorulmuşsun, kendini Zeus sanmaya başlamışsın. Aman patlama, otur oturduğun yerde. Makroları tamamladın diye kendini dev aynasında görme. Ayıp oluyor, kendini de tanrıların kralıymış gibi övme.

Günün soruları

Hemen ayaklanıyor

26 yaşındayım, bekarım. Her gün yaklaşık 3 kez mastürbasyon yapıyorum ve yaş aralığı fark etmeden, karşı cins birini görünce direkt cinsel organım ayaklanıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Vah vah... Bu genç yaşa günde 3 kere mastürbasyon ha, yazık oluyor senin esire. Başından geçecek binbir türlü badire. Ama yavrum sormazlar mı o fakire, nerede senin iraden diye? Bakışların hayırlı değil, Seninkini ayaklandırmayalım, ancak istemişsin bir çare hayırlara yoralım. Koyulma bu yollara, uy toplumsal kurallara.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yolu ilişkiye girdik. Penisim kızın vajinasına biraz girdi, boşaldım. Kız hamile kalır mı? Yardım edin.

CEVAP

Nasıl bir yardım aklınızdaki? Dokuz ay sonra kucağınızda tutuyor olma ihtimalinizin olduğu çocuğunuzun serüvenini anlatarak başlayabilirim. Kerata, kızın rahmine düştükten 1.5- 2 saat sonra döllenme borularına ulaştı. 50 mikronluk boyuyla, dakikada 3 milimetre yolu başını sallaya sallaya aldı.

Rakipleriyle yumurtaya ulaştığında, onu delmek isteyen bir mermi gibi içeriye girmeye çalışıyordu. Yumurta seninkini seçti ve kapısını açtı. İşte mucizeniz gerçek oldu. Hiç zaman kaybetmeden gebelik testiyle sonucu öğrenmenizi öneririm.

Günün sözü

Aşk kimi zaman davetsiz misafir gibidir, ne zaman geleceği ve ne zaman gideceği bilinmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder