Dr. Haydar Dümen Kadın yine tek başına
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yine tek başına

Gençlik alışkanlığı mastürbasyon yıllar içinde tutkuya dönüşüyor. Erkek bazen kadınla ilişkiden hoşlanmaz hale geliyor. Beyler, iradenize hakim olun, eşiniz yatakta sizi beklerken gizli gizli mastürbasyonun peşine düşmeyin. Yuvanız dağılmasın, mutsuz olmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Ben 1’de kalıyorum

29 yaşındayım. Arkadaşlar aramızda konuşurken günde 3-5 kere boşaldıklarını söylüyorlar. Ben ise sadece bir kere ilişkiye giriyorum. Bende mi bir sorun var yoksa arkadaşlar mı abartıyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir erkek tüm yapısıyla ötekinin kopyası olamaz. Çok orgazm olan güçlü, tersi cinsel konuda zayıftır yorumu da yapılamaz. Bu bir sistem sorunudur. Bedenin, aklın özellikle de ruhun karışımıyla herkeste farklı kimlik oluşur. Karşı cinsle ilişkilerinde delikanlı ol, onlarla iyi geçin. Sen kendi yolunda yürü, kimseye benzeme ve kendini onlara benzetmeye çalışma.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Sevgilim ağlıyor

27 yaşında kadınım. Erkek arkadaşım her birlikte sonrası ağlıyor. Çok sevdiğim için ayrılık kararı veremiyorum. Ne yapayım?

Neden ayrılıyorsun sevgili okurum? Ağlamak kadınlara özgü olduğu için mi? Gelecekteki eş adayın duyarlı, refleksleri de ona ayarlı bir genç. Ağlamak kadar soylu eylem yoktur. Yapacağın basit: Sevmeye devam edip onun asil titreşimlerine ortak olacaksın. Ağlaman gerekmez ama ağlarsan yanlış yapmamış olursun. Karar arifesindesin. Bence fırsatı değerlendir. Çocuğun doğum günlerinde bana bir teşekkür ayırıverirsiniz.

Karıma buz gibiyim

2 yıllık evliyim ve bir oğlum var. Çok istekliyim ama karımla ilişkiye girmek işkence geliyor. Karım isteksiz. Dışarıdaki kadınlara iştahla bakıyorum. Tek yol ayrılıp kurtulmak mı?

Değerli okurum, kurtulmak ne demek? Yakıştıramadım. Yani kadının bünyesi böyle. İsteyerek ya da sana kötülük olsun diye yapmıyor. Sen azgın tekeyi oynuyor, doymuyorsun. Ama yapacağın başka bir evlilikte işler senin dediğin gibi olmayacak. Alışmışsın dışarıya bakmaya. Bence kadını bırakma. Bir orta nokta bulmanız gerekir. Çocuğuna da kıyma.

Bir türlü sertleşmedi

19 yaşındayım, penisim 15 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedik ama penisim sertleşmedi. Acaba bu durum normal mi? Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, her iki durum da normal. İlk heyecanlar böyle olur. Organına nazar değmesin, ölçüler tamdır. Geriye keyif kaldı. Keyfini bozma.

Tam birleşmedik

23 yaşında kızım. Sözlümle sürtünme yoluyla cinselliği yaşıyoruz. Bir seferinde acı hissettim ama tam birleşme olmadı. Peçeteyle kontrol edince kan geldiğini gördüm. Ertesi gün de adet gördüm. Sözlüm bana inanmıyor. Kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, beklemede kal. Burada mantık yürütelim. Bir ihtimal zar zedelendi. Yani zedelense, yırtılsa hiçbir şey olmasa ne yazar. Önemli olan sevginiz. Umarım evlenirsiniz ve mutlu olursunuz. Zamanı gelince yeniden bir değerlenme yapılır. Bence zar biraz esnekti.

Acaba birlikte olsam mı?

23 yaşındayım. Bu zamana kadar birçok kızla seviştim ama ilişkiye girmedim. Geceleri rüyalarımda kadınlarla birlikte olduğumu görüyorum. Uyandığım zaman boşalmış oluyorum. Bir hayat kadını ile tanıştım, bir gecelik ilişki için anlaştım. Doğru seçim mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, doğru ama aması var. Kadında bir hastalık olmamalı, ikincisi sen mutlaka prezervatif kullanmalısın. Başarısız olma ihtimalini de göz önünde bulundurmalısın. Yani paniğe kapılıp heyecanlanma. Olumlu geçerse, ne âlâ. Eğer bir aksilik çıkarsa, piyasada haplar var, 1 saat önce onu alır, öyle denersin.

Acı çekiyorum

27 yaşında kadınım, 3 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek bana zevk vermiyor. Onu mutlu etmek için zevk alıyormuş gibi yapıyorum ama hiç keyif almıyorum. Bir de sevgilimin boşalması uzun sürüyor, acı çekiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, söz dinleyen uslu bir okurum olsan. Ne mecburiyetin ya da beklentin var ki bu sıkıntıları çekiyorsun? Evlensen de bu sorunlar süreceğinden mutsuzluğa adım atmış olacaksın. Hadi bakalım tavsiye: Yavaş yavaş onu unutmaya bak, hayatın ciddi yollarına sap.

Hamile kalır mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım ile ilişkiye girmeye çalışıyordum. Penisimden zevk suyu geldi. Sadece vajinasının üstüne sürdüm ama içine girmedim. Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, hayır, hamile değil.

Engelleyemiyorum

19 yaşındayım. Şimdiye kadar bir sevgilim oldu. Kızların yanında penisin sertleşmesini engelleyemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, delikanlılık bu. Doğanın lütfunu sen dert ediniyorsun. Ama benim derdim başka, bu yollara çok erken giriyorsun. Oysa ben okurum olarak senden meslek ve diploma bekliyorum. Hadi şu işin ortasını bulalım.

Her gün yapıyorum

19 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum ama yapmak istemiyorum. Buna nasıl engel olabilirim? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli oğlum, iradeni kullana kullana öğreneceksin. Mastürbasyona nasıl alışkanlık kazandıysan, haftada 2-3 kez yapmaya da öyle alışkanlık kazanacaksın: Yani ruhunu ve organı şartlayacaksın. Buna şartlanma derler. Sonra hayat düzene girecek, evlendiğin zaman eşine karşı hem yüzün kara çıkmayacak hem cinsel performansın uzun yıllar sürecek. Menü ortaya konuldu, hangisinden kaşıklayacaksın hangisine banacaksın, sana kalmış.

Öpülmek istemiyor

10 aydır nişanlıyım. Nişanlım cinsellikten korkuyor. Öpülmekten hoşlanmıyor, zorla elini tutabildim. Ben onunla zaten evlenmeden ilişkiye girmek istemiyorum. İkimiz de 26 yaşındayız. Onu korkularından kurtarmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok kadın, kız nişanlın gibi. Aşılacak tüm bunlar. Ne var ki zor aşılacak. Sen sabırlı olacaksın. Ama hep onun dediğine bırakmayacaksın. Bütün bunlar evlilik koşullarında olur. Belki bir süre ilk gece sorunu yaşayacaksın. Kadının vajinismus olduğu ortaya çıkarsa onu biz çözeceğiz. Şimdilik yumuşak ve sabırlı bir geçiş süreci dilerim. Beklemede kalın.

Kızlığı bozuldu mu?

21 yaşındayım. Benim cinsel organım 3 santim kadar kız arkadaşımın vajinasına girdi. Yatakta kan yoktu ama kız arkadaşım 1 saat sonra kan geldiğini söyledi. Acaba Sevgilimin bakireliği bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, galiba yırtıldı. Kızlık zarını bozmak için 3 santim girmesi yeterlidir.

Elime kan geldi

20 yaşında kızım. 2 yıl önce adet dönemimde mastürbasyon yaptım, elime kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığından uyarı geldi. “Bana çok yaklaşma, sonra bozulurum ha” dedi. Gerisini sen düşün, şu anda sağlam.

Eski haline döner mi?

24 yaşındayım. 2-3 yıl önce 85 kiloydum. O zaman penisim 17 santimdi. Şimdi 120 kiloyum. Cinsel organım 12 santim. Benim ufaklık eski günlerine ne zaman döner?

CEVAP

Değerli okurum, kasıktaki yağ dokusu erimedi, onu yok ettiğin zaman eski haline döner. Liposuction’la da aldırabilirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya dönüyorsa bizim için. Peki sen dönüyorsan kimin için? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder