Dr. Haydar Dümen Kadın yine tek başına
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yine tek başına

Erkekler cinsellikteki ilk deneyimlerini ya genelevde yaşıyor ya da ergenlikten itibaren mastürbasyon yapmaya başlıyor. Sonra da ona bağımlı hale geliyor, bırakamıyor. Evleniyor ama alışkanlığından vazgeçemiyor, kadını yatakta tek başına bırakıyor.

20 yıldır yapıyorum

40 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Son zamanlarda cinsel isteğim çok arttı, 20 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba bunun bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sen yoluna devam. Fazla azma. Kendini bil ama kadınların kuyusunu fazla kazma. Doğanın oyununu bozma. Bir ihtimal 90 yaşına kadar yaşayacaksın. Eğer elini çabuk tutarsan çocuğa ya da toruna kavuşacaksın. İşte sana en iyi ilaç ve reçete.

Haberin Devamı

Zevk vermiyor

32 yaşında, evli, 3 çocuk babasıyım. Yıllardır mastürbasyon yapıyorum. Eşimle mutlu olamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi çok var. Mastürbasyona takılıyorsunuz. Birçok evli adam güzel, alımlı karısı varken gizli gizli mastürbasyon yapıyor. Çare: Kesinlikle profesyonel yardım al. İradeni kullanarak fantezilerini doğru kanala aktarmalısın.

Yolu var mı?

25 yaşındayım. Tek sorunum penisimin küçük olması. Büyütmenin yolu var mı? Seks shoplarda satılan krem ya da haplarla olacak bir şey mi? Tedavinin yan etkisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatın dışında hiçbir tedavisi yok. Penis boyu 9-10 santimden uzun olanlara ameliyat gerekmez. Çünkü işlevlerini yerine getirir. Sen biraz keyfine baksan diyorum.

Hangisi daha önemli?

Üç aylık ilişkim var, kız arkadaşımı çok seviyorum. Çıkmaya başladığımızda bakire değildi. Bunu bana söyledi. Ama aklımdan çıkaramıyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, egoizmine dur diyeceksin. İnsanlık yolunda dolu dizgin ilerleyeceksin. Bu kızcağız her şeyi seninle yaşasaydı evlenecek miydin? Bana göre yüzde 99 hayır. Ayrıldığında o kızın durumu bugünkünün aynısı olmayacak mıydı? Yani bir bakıma sen kanına girmiş olacaktın. Vicdan azabı da cabası. İnsanca davran ve kızı üzme.

Eşime söyleyemiyorum

26 yaşında kadınım ve 8 aydır evliyim. Eşime söyleyemiyorum ama ilişkiden hiç zevk almıyorum. Sebebi daha önce yaptığım mastürbasyon olabilir mi? Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, tabii olabilir. Çünkü klitoris orgazma şartlanmamışsın. Bunu da eşinle elele vererek çözebilirsin. Teknik bilgi yardımı alabilirsiniz. Daha yolun uzun. Her şey düzene girecek, bundan kuşkunuz olmasın. Ben buradan tek tek bilgi veremiyorum.

Dayanamıyorum

19 yaşındayım, cinsel ilişkiye girmedim. Tüm kadınlara ilgi duyuyorum. Güzel bir kadın görünce ereksiyon oluyorum. Bir kez ilişkiye girmeyi denedik ama kız arkadaşım penisimi tutunca boşaldım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Her şey zaman içindeki şartlanmalarına bağlı. Heyecanın azalacak. Boşalmalar doğru sürelerde olacak. Ama bu hedefe varmanın geçiş yolu kızlarla arkadaşlık ilişkilerini kullanmayı öğrenmen. Onlarla birlikte cinsellik olmadan konuşman, dostluk kurman, flört etmen geleceğin için çok önemli. Önünde uzun yılların var, dert etme.

Sevgilim olmadı

Hiç sevgilim olmadı. Kendimi mastürbasyonla tatmin ediyorum. Bu durum nereye kadar devam edecek, merak ediyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, çaren var. Al kimliğini eline, bak doğum tarihine. Onu bir yere yaz. Üstüne de bugünün tarihini at. Onu ondan çıkar. 18’i geçmişsen ufak ufak kıpırdanışlara geçebilirsin. Acelen ne?

Arkadaş ve sevgili de bulursun. Çünkü kızlar da aynı şeyi düşünüyorlar. Olayın özü insanca ve estetik yaklaşımlarda gizli. Mastürbasyon da kendi kendine çalgısız halay çekmeye benzer. Öyle zıplar durursun.

Eşime saklıyorum

18 yaşındayım. İlk deneyimimi eşimle yaşamak istiyorum. Sevgilim olmadı. Beğendiğim beni beğenmedi, beni beğeneni ben beğenmedim. Yakışıklı değilim, çirkin de sayılmam. Sevgilim olması için elimden geleni yapıyor, sonuç alamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bekleme süreci gerekiyor. Fizik yapından çok davranışlarınla ilgili bir sebep olabilir. Biraz seçicisin sanırım. Doğal ol. Kızların hoşlanacağı sözcükler kullan ve şiir öğren. Yollar açılacak.

Akıntı geliyor

23 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Sevgilimle telefona konuşunca veya buluşunca heyecanlanıyorum ve penisim sertleşiyor. Sıvı şeklinde akıntı oluyor. Ne yapmalıyım? İlişkiye girmediğim için mi?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlısın. Deneyimsizsin. Adrenalin salgın fazla. Alışacaksın. Olumlu ortamda, sevdiğin biriyle duygusal ve tensel temaslarını geliştirir. Zamanla seks aşamasına geldiğinde her şey yoluna girecek.

Adeti gecikti

24 yaşındayım. Sevgilim 20 yaşında ve bakire. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bu sırada birkaç kez üzerine boşaldım. Sevgilimin adeti gecikti. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Ama bu genel kavramdır. Sevgilin gebe kalmıştır demiyorum ama olabilir.

Erken boşalır mıyım?

Çok mastürbasyon yapıyorum. İleride erken boşalırsın diyorlar. Bazıları da hiçbir zararı olmayacağını söylüyor. Hangisi doğru?

CEVAP

Değerli okurum, iki öneriyi topla ve ikiye böl, herhangi birini kullan. Erken boşalma da yapabilir. Kimilerine fazla bir zararı olmayabilir. Ama öyledir diye veryansın mastürbasyon yapmak da doğru değil. Haftada 2-3’e bizden de okey verilir.

BÖYLE SORU YOK!

Tabanca erken ateşliyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde erkenden tabanca ateşleniyor. Şarjörü biraz geç kavraması için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bu kadarını bilemem. Bilmediğim bir duruma ‘Hadi aslanım’ diyemem. Neylersin yalnız senin mekanizma çok erkeğin derdi. Burada istekle irade kılıç kalkan oynuyor. Kılıç keskin, kalkanın cilalı kaşık gibi, lokmalar sanki buzda kayıyor.

Bak aslanım, beni iyi dinle. Her türlü antrenmanda bu böyledir. Mutlaka acemilik çekilir. Sabreden kazanır, acele eden kaybeder. Şimdi ne yapalım? Yollar kapalı ama bir hekime gidersin. Şimdiye kadar hekimlikte hiç yüzümüz kararmadı. Acelesiz yol açılır, yöntemi bilen kazanır.

GÜNÜN SORULARI

3 hafta oldu, bıraktım

21 yaşındayım. İnternette bir trend gördük. Mastürbasyon yapmamaya karar verdik. Üç haftadır yapmadım, arada ağrım oluyor. Sizce yararı veya zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, internette gördüğün neymiş bu trend? Kaç kişi biliyor? Bilen bilmeyen bu konuya ciddi bakıyor zaten, internet ise bu ortamı sağlıyor. Mastürbasyona gelince onu bünyen ayarlar. Kişiye göre değişir. Haftada birkaç kere gereklidir. Sistem mekanize olur. Ancak oldu bittiye getirmemek şarttır ki, erken boşalma döngüsüne kapılmayasın. Dengeyi kaçırma, o sana yeter.

Seksi çok seviyorum

27 yaşında kadınım. Çok istekliyim, nemfoman mıyım? 24 yaşından beri cinselliği yaşıyorum. Sürekli seks yapmak istiyorum. Mastürbasyon beni korkutuyor. Kendimi zor da olsa frenliyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, bekar mısın, evli misin yoksa sevgili misin? Mastürbasyondan niye korkarsın? Tabak önünde, ister kaşıklarsın ister banarsın. Nereden çıktı şu nemfomani? Ağzı olan konuşuyor, kalemi olan yazıyor.

Neyse kaygan bir yol. Ayağına lastik botları giy. Sıcak ve ateşli birisin. Umarım, aynı frekansta biriyle evlenirsin. Ona buna da fazla bakma. Orta çizgiye gel, her şeyi yarıya indir.

GÜNÜN SÖZÜ

Özlem alev gibi yükselebilir. Zamanla küllenebilir de asıl olan ateşin yürekteki izidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder