Dr. Haydar Dümen Kadın yorgun düşmesin
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yorgun düşmesin

Haberin Devamı

Cinsellik eşlerin birbirine yakınlaşması, çocukların dünyaya gelmesi, evliliğin dengede kalması için çok önemli. Ama erkeğin ilişki için fazla istekli hatta baskıcı oluşu kadını yorar bazen canından bile bezdirir. Siz siz olun, kadınınızın isteklerine kulak verin. Onun da isteğiyle cinselliği yaşayın ki yatak odanızın tadı tuzu kaçmasın, mutluluk sizi bulsun

GÜNÜN SORULARI

Kızlar penisim yüzünden kaçar mı?

20 yaşındayım, penisim biraz büyük. Boyu kızlara büyük gelir mi? Görünce kaçarlar diye çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, kaçarlar hem de nasıl. Kimi ceylan gibi zıplayarak, kimi keklik gibi sekerek, kimi de Mehter marşına uymuş gibi 2 adım ileri, 1 adım geri kaçar. Bu kaçma teknikleri seni ilgilendirmez. Neden kaçarlar ben sana onu anlatayım. Oğlum, torunum, kızlara etine saldıracak bir atmaca gibi ya da fırsat yakalamış akbaba gibi bakarsan kaçarlar. Kuzuyu yakalamış kurdun ağzından sularını akıttığı gibi sen de sözünü, özünü ve davranışlarını sulandırırsan yine kaçarlar. Eğer tatsız gevezelik yaparsan, su almış gemi gibi yavaş yavaş batarsın. Espri ve estetikle cinselliğin sınırı çizemezsen yangından kaçar gibi kaçarlar. Ve daha birçok nedenden kaçarlar da senin durumun başka. Sen arkadaşlarının ihanetine uğradın. Onlar organlarına “Anakonda”, “Kobra”, “Balta”, “Nacak” diye diye kızları korkuttular. Bu nedenle tümü kaçma refleksine yakalandı. Yavrum, iş o noktaya gelene kadar İstanbul’dan Ardahan’a kadar yol var. Onca kızdan biri de kaçmak ne ki “Aradığım tam buydu” da diyebilir. Dert etme, oyunu kuralına göre oyna, davul da dengi dengine çalsın.


Karım hergün ilişkiden bıktı

2 yıllık evli erkeğim, 22 yaşındayım. Çok istekliyim, her gün ilişkiye girmek istiyorum. Karım bundan çok rahatsız oluyor. Evliliğim bitmek üzere. Ne olur yardım edin.

CEVAP Olmaz değerli okurum. Tek yönlü hayat olmaz. Atalarımız demese de yeni dönemlerde gözleri biraz açılan, Atatürk devrimleriyle kendi haklarına ve kadınlık bilincine ulaşanlar günümüzde “Hayata müşterektir” diyorlar. İşte bu doğruyu erkekler keser gibi “Hep bana hep bana” türünde kullanırsa evliliklerin tehlike çanları çalmaya başlar. Atalarımızın bir başka sözü daha vardır, “İstenmeyen yemek yenilmez” derler. Bu da bal gibi laftır yani. Senin de önüne yağı az, makarna ya da bulgur pilavı koysalar isyan edersin. Önce eşinin iştahını açmalısın. O kasanın altın anahtarı ruhunun derinliklerinde saklıdır. Aslanım, 2 yıldır kaç kere yemeğe çıktınız? Eve kaç kere çiçekle geldin? İki yılda doğum günü, kadınlar günü, evlilik yıldönümü gibi zamanlarda ilişki beklemeden ufacık da olsa bir hediye verdin mi? Bunlar ilişki yemeğinin soslarıydı. Benden sana öneri: Önce sosla değerli okurum. Biraz da perhiz. Mutlaka karının da fikrini al. Ve onu ilişkiye hazırla. Hadi bakalım, göster hünerini, al bedelini. Bir yıl böyle geçsin. Sonra bir daha konuşalım ve bu engeli aşalım.

* * * * * * * * * * * *

Nişanlım gebe mi?

22 yaşındayım. Nişanlımla 3 hafta önce ilişkiye girdik, prezervatif kullandık. Prezervatifi çıkartıp yeniden ilişkiye girdik. İki gündür kızın midesi bulanıyor. Hamile mi?

CEVAP Değerli okurum, gebelik ihtimali yok diyemiyorum. Şimdilik beklemede kalacaksınız. Nişanlın gebe ise o tür şikayetlerin başlama süresi çok erken. Yani bana göre gebe değil.

Seviştiken sonra yürüyemiyorum

18 yaşındayım. Sevgilimle her gün sevişiyoruz. Sonra eve dönünce yumurtalıklarım çok ağrıyor. Yürüyemiyorum. Acaba bunun nedeni nedir?

CEVAP Değerli okurum, sanırım boşalmıyorsun. Bunlar istek ağrılarıdır. Spermler torbalarda ve yollarda gerilime neden oluyor. Ayrıca orası kanla dolup gevşeme sağlanmayınca acı hissediyorsun.

Ben hâlâ kız mıyım?


18 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdim ama zarım bozulmadı. Hâlâ kız mıyım?

CEVAP Sevgili okurum, hâlâ kızsın. Hem cinsel yaşamını sürdüren hem de kızlık zarı yerinde duran, anlam olarak kız değil kadın olan ama zara göre kız olan hoş bir varlıksın. İşte o sensin. Güle güle yaşa ve güle güle kullan.

İlk ilişkide canım yandı ama...

19 yaşında kızım. 3 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var. Onunla ilişkiye girdim. Şimdi pişmanım. Sürekli tartışıyoruz. İlk birleşmede canım yandı ama kanama olmadı. Acaba kızlık zarım geride mi? Ancak doktor mu bozabilir?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarın esnek olduğu için kanamadı. Ama sen ruhunu kanatıyorsun. Yakında büyük yaralar açılacak ve onarılmayacak. Bu kadar kıskanç bir erkekle hayat paylaşılmaz. Bence düşün. İşin başındasın, yeniden bir yol çiz kendine. Uyum içinde olmayan evliliklerin herkese zararı var. Bu varlara bir de mutsuzluk ve depresyonu katarsan hayat çekilmez olur.

Aklım hep olgun kadınlarda

17 yaşındayım ve günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon yaparken benden yaşça büyük kadınları hayal ediyorum. Bunun nedeni var mı?

CEVAP Sevgili çocuğum, her genç gibi elbette mastürbasyon yapacaksın. Yap, izin veriyorum. Haftalık sayını 3’e indiriyorum. Ne düşünürsen düşün, doğruları, kendine uygunları düşün. Olgun kadınları düşünüyorsan büyük sorun değil. Zamanı gelince onlardan vazgeçip yaşıtlarını düşüneceksin.

Günde 4-5 kez ilişkiye giriyorum

38 yaşındayım, evliyim. 24 saatte 4-5 sefer ilişkiye giriyorum. Karım dayanamıyor. Nasıl tedavi edilmem gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, erken boşalman yoksa sorun gerçekten yorucu. Burada sen aşırı enerjiden yana haksızsın. Eşini de yorarsın. Artık olgunluk dönemindesin. Biraz irade, biraz başka yöntemlerle bu iş çözülür. Aynı tempo zaten sonuna kadar gitmez.

Kız beni bırakıp gitti

Penisim büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Kız canı yandığı için beni terk etti.. Aynı şey evlenince de başıma gelir mi? Penisimi küçültmek için ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, penisin büyük. Kız kurtulmuş. Hayat boyu cinselliğe karşı soğuk bir kimlik de kazanabilirdi. Evlendiğinde kullanacağın teknikle bu sorunu aşarsın. Hiçbir şekilde küçültülmüyor.

Ya kanarsa?

16 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz. Ben kızlık zarı bozulduktan sonraki kanamadan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, korkmaya devam. Kork yavrum, kork. Şimdilik tek paratonerin ve kurtarıcın korku. 2 yıl daha kork lütfen.

Zararı olur mu?

31 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük, kız korkuyor, ilişkiye giremiyoruz. Haftada 25-30 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, doğrusu senin adına tedirgin oldum. Büyük penis küçülmüyor ama haftalık mastürbasyon sayını küçültebiliriz. Bu kadar büyüklük merakı seni uçuruma götürür. Hayaller de büyük olmamalı. Kendine göre bir eş seçersin ve idareli kullanmayı öğrenirsin.

Acaba cinsel organım büyür mü?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim oluyor. Ben bundan rahatsızım. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim cinsel organa tıp bilimi normal diyor.

GÜNÜN SÖZÜ


Aşk aramakla bulunmaz, ama aramazsan hiç bulunmaz. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder