Dr. Haydar Dümen Kadına haksızlık etmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadına haksızlık etmeyin

Kadınlar kolay kolay orgazmla tanışamıyor, üzülüyor. Bir kısmının sorunu eşinden kaynaklanıyor, erken boşalma huzur kaçırıyor. Eşi erken boşalan kadın mutluluğu tadamıyor. Erkeğin ustalığı ve yaklaşımı önemli. Kadına haksızlık etmeyin ki mutluluk ikinizin olsun.

BÖYLE SORU YOK!

Zarım yerinde mi?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yakınlaştık, vajinama dokundu. Adetimin son günüydü. İç çamaşırımda kan gördüm. Biraz ağrım oldu. Zara zarar gelmiş midir?

CEVAP

Kızım uslu uslu duruyor yerinde. Arada uyanıyor, sana hal hatır soruyor. Sen de derin uykudasın, anlamıyorsun. Sonunda kendine bir ulak buluyor. Ulak arkadaşının eli. Sana bir mektup yolluyor, işte okuyorum: “Sahip hem bana çok değer veriyorsun hem de oralı olmuyor benimle ilgilenmiyorsun. Can taşıyorum. Şunun şurasında günleri sayıyorum. Ben sadık bekçin sana selam ve saygılar sunuyorum. Ama beni yok yere incitmeyeceğini umuyorum. Hadi bak yoruldum, uykuya dalıyorum, beni uyandırma.”

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Enerjim düşüyor

Yüksek isteğin ardından enerjim düşüyor. Aşırı cinsel isteğim 3-4 gün devam ediyor. Sonra isteksizleşiyorum. Ne yapayım?

Kaç yaşındasın okurum? Bu yaş ve konularda yaş aklın da ölçüsüdür. Çocukluktan gençliğe geçişte istek artar, gençliğin ilk yıllarında doruğa tırmanır. İstek kabarıp sonuç alamayınca bedende ikinci mekanizma harekete geçerek ruhu ve bedeni dengeler. Az geçer uz geçer istek yine kabarır, lodos gibi eser. Bazen yıkıp geçiverir. Enerji ne düşer ne azalır. Hüner bu çılgın atı iyi kullanmak, mahmuzlamayı bırakıp yemine dikkat etmektir.

Sanki kız bayılacak

24 yaşındayım. Kız arkadaşım da 23 yaşında. 4 aydır ilişkiye girince bayılacak gibi oluyor. Yol gösterin.

Hem yakışıklı, hem iyi ruhlu delikanlı sevdim seni. Kıymetli sevgilin de sana deli divane oluyor. Kolay mı? Zamanla alışacak. Sana da bir yöntem bulalım. Ayılana gazoz, bayılana limon formülünü uygulayalım. İşe başlarken yarım limon, ortalarında göz damlalığıyla 2 damla burun deliklerine. Sonunda buzlu limonata hazır. Bir dikişte bitirsin. İkinci dikişe girmeyin. Ne de olsa kalp bu. Bakarsın sevmeyiverir fazla limonu.

Haberin Devamı

***

Gören kızlar kaçıyor

21 yaşındayım. Penisimin başı çok büyük, gövdesi ince. Gören kızlar benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Görüp kaçmaları sorun değil de gülüp kaçmaları sorun olurdu. Kaçmayanı bul yavrum.

İlişkiden korkar oldum

25 yaşındayım. 6 ay içinde 4-5 kez sertleşme sorunu yaşadım. İlişkiye girmek istediğimde korkuyorum. Yine sertleşme olmazsa ne yaparım?

CEVAP

Değerli okurum, son 6 ayda mı böyle oldun? Hiçbir şey yok. Takma kafana. Çünkü psikolojik kaynaklı. Ek bilgileri yazarsan daha net yanıtımı alırsın.

Kızlık zarı bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Bir süre önce sevgilimle birlikte olmuştuk, tam birleşme yaşanmadı. Ayağa kalkınca vajinamdan 1-2 damla kan geldiğini gördüm. Erkek arkadaşım “Bir şey olmamıştır” dedi. Bir başkasına sordum “Bozulmuş ya da zedelenmiştir” dedi. Acaba hangisine kulak vereyim?

CEVAP

Sevgili okurum, ikinci söyleyene kulak vereceksin. Ne demiş? Ya zedelenmiştir ya bozulmuştur. Ben de aynısını söylüyorum.

Haberin Devamı

Anormallik mi var?

18 yaşındayım. Bazen günde 4 kez, bazen haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce bende bir anormallik mi var?

CEVAP

Değerli okurum, anormallik var. Olmazsa bile olacak. Bu kadar çok sayı cinsellik kaliteni bozacak. Evlendiğinde de eşin saçını başını yolacak. Benden söylemesi.

Ayırt edebilir miyim?

Kız arkadaşım adetinden önce ilişkiye girmek istedi, kabul etmedim. Eve gittiğinde adet gördüğünü söyledi. Acaba adet gördüğünü bilmeden ilişkiye girseydik kanın adet kanı mı yoksa zarın kanı mı olduğunu nasıl anlardım? Kız değilse nasıl anlarım?

CEVAP

Değerli okurum 1) Kızlık zarı ile adet kanını ayıramazsın. 2) Adetten önce seni çok arzulamış olabilir. Senin kafanda dolaşan tilkiler gibi hesap yapmamıştır. Peki yapmışsa ne yapacağız? 3) Evlenecek misin, gününü gün mü edeceksin? 4) Kız mı, değil mi diye elinde büyüteçle dedektif gibi gibi iz mi sürecektin? 5) İz sürdün, olayı çözdün gidip adamı dövecek miydin yoksa kadını mı başından defedeceksin? Delikanlım yiğidim, aslanım, çürük düşünceler burada yatıyor. Sen kızın kalbine bak, kimin için atıyor?

Rüya görüyorum

21 yaşındayım. Rüyamda gün içinde gördüğüm seksi kadınlarla ilişkiye giriyorum. Sizce bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Birçok gençte olur. Kafaya takma. Karşı cinsi de düşünerek mastürbasyonu da haftada 2-3 dolaylarında tutarak yola devam et.

Benimki hastalık mı?

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girince erken boşalıyorum. Bu da kızın hoşuna gitmiyor. Bu bir hastalık mıdır? Yoksa normal bir durum mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu hastalık da değil, normal de değil. Bu bedenin şartlanması. Evlilik koşulları oluşunca bu konuda uzman hekimler sana yardımcı olacaktır. Kız arkadaşının memnun olmaması çok doğaldır. Her hamlede yarıda kalmış bir zevk, kadında hayal kırıklığı yaratır.

2-3 kere boşalıyorum

2 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Günde 2-3 kere boşalıyorum. Bende bazı değişiklikler olmaya başladı. Bu anormal mi?

CEVAP

Değerli okurum, birkaç yönden anormal. Birinci anormallik benden kaynaklanıyor. Bazen kafam duruyor. Hem kız arkadaşın hem de 3-4 kez boşalmak nerede, nasıl, hangi ortamda? Ve bu temponun önü, sonu, geliri, gideri, geleceğiniz, işiniz, aileleriniz ne olacak? Vallahi şaşırdım kaldım. Sendeki değişikliklerin ne olduğu da kafamı karıştırıyor. Sana göre anormalse anormal. Normalse normal. Daha ayrıntılı yazarsan cevabını elbette alırsın.

Yırtıldı mı, esnek mi?

20 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama zevk almadım. Bir de ilişkide kan gelmedi. Tuvalete gittim, o sırada kan geldiğini gördüm. Nişanlım inanmadı. “Yanlış görmüşsündür” dedi. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi? Bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Kızlık zarının zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma demek değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da.

Sevgilim kız değil mi?

1 hafta önce kız arkadaşımla beraber olduk. Fark etmeden vajinaya çok girmişim, buna rağmen kan gelmedi. Acaba sevgilim önceden başkasıyla mı ilişkiye girmiş? Yoksa kız değil mi? Nasıl anlamalıyım?

CEVAP

Bilemem ki yavrum bilemem ki. Peki ama sen niye bu konunun peşine düştün değerli okurum? Bu arkadaşınla evlenecek misin?

Ya beni istemezse?

20 yaşındayım. 1 yıl önce erkek arkadaşımla birlikte oldum ve benden kan gelmedi. Sevgilimden ayrıldım. Şimdi başka birine aşığım ama kız olmadığım için beni istemez. Ona yalan söylemek istemiyorum. Çok acı çekiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir şey yok ki. Kan gelmemiş, zar esnekmiş. Bu sevdiğinle de evlensen ya da birlikte olsan büyük olasılıkla kan gelmeyecek. O zaman da bu arkadaşına “Benimki esnek” diyeceksin. O üzerine düşerse eskisinden söz etmeyeceksin.

GÜNÜN SÖZÜ

Yanlışında özür dilemek en büyük yüceliktir. Anılarda kara bir leke yerine, silinmiş bir iz, her zaman tercih edilir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder