Dr. Haydar Dümen Kadına kulak veriyor musunuz?
HABERİ PAYLAŞ

Kadına kulak veriyor musunuz?

Uzun süren cinsel ilişki kadının zevk almasını sağlamaz, aksine acı çekmesine neden olur. Erkek sadece kendini düşünür, istek ve beklentilerini önde tutar, eşine kulak vermezse kadın yıllar geçtikçe cinsellikten soğur, huzursuz olur. Samimi olun, onun da istekleri olduğunu unutmayın.

Yatakta mutsuzum

20 yaşında ilk kez bir kadınla beraber oldum. Cinsel arzularımı kendimi tatminle giderdim. Yine öyle yapıyorum. Şimdi 36 yaşındayım, param var ama yatakta mutsuzum. Evlenmeyi düşünüyorum ama evleneceğim kişinin beni cinsel yönden aşağılamasından korkuyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kadınlardan bu denli uzak kalmamalısın. Güçlü ve dinlenmiş bünyenin idare edilmesi güç olur. Spor yapmak, açık hava yürüyüşleri cinsel gücünün dışarıya atılmasına yardımcı olabilir. Bu yolları deneyerek mastürbasyonu bırakmalısın.

Her alışkanlık gibi bu da kolay bırakılamaz. Tek çıkar yol, iradeni kullanman. Zevklerin biçim değiştirmesi, mastürbasyonun yerini normal cinsel doyumların alması doğrudur. Beğeneceğin ve seveceğin bir kadınla ilişki kurmalı ya da evlenmelisin.

Meni gelmiyor

18 yaşındayım. Penisimin boyu normalden küçük. Beni tedirgin ediyor. Bu yaşıma rağmen meni gelmiyor. Yoksa kısır mıyım?

CEVAP

Okurum, bir üroloji uzmanına gideceksin. Uzman arkadaşımız bu olayın teşhisini koyacak. Ve gerekiyorsa tedavisi yapılacak.

Nasıl uzun sürer?

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla 4 yıldır ilişkimiz var. İlişkimiz en az 1 saat sürüyor. Bazen ise kendimi zorlasam da 10 dakikayı geçemiyorum. Her zaman uzun sürmesini nasıl sağlayabilirim? Bir de uzun ayrılıklardan sonraki ilişkilerde sevgilimin vajinası şişiyor. Doktora gitsin mi?

CEVAP

Değerli okurum, zavallı kızın hali acınası. Cinsel organı şişmesin de ne yapsın? Daha yeni tanıştığı, yeni yeni yaşadığı ortamda saatleri bulan bir tahriş. Yani birini işe alıyorsun. Bu ham işçinin omzuna ağır çuvalları yüklüyorsun. Bir saat boyunca ona koşar adımlarla çuvalı taşıttırıyorsun. İkincisi 10 dakikayı küçümsüyorsun.

10 dakika sürdürebilmek için servet harcayanları ben sana söylesem şaşarsın. İlişki zamanı için bu 10 dakikanın ideal olduğunu anlatsam, bana soracak sorun kalır mı? Doktora gitmeden önce arkadaşına biraz sıcak davran. Hep kendini düşünme. Bir de bunun tam tersini düşün. Kendini onun yerine koy. Yoksa kız ürker, kaçarsa ikinize de yazık olur. Çünkü cinsellikten soğuyabilir.

Haberin Devamı

Gelişme yok

20 yaşındayım. Penisim sadece 7 santim. Altı yıldır büyüsün diye tedavi görüyorum ama hiçbir gelişme yok. Ne olur bana yardım edin. Acaba büyütücü haplar işe yarar mı? Bana bir tedavi önerir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, büyütücü haplar işe yaramıyor. Olayın derinini, nedenini bilmiyorum. Gittiğin uzman arkadaşım ne dediyse onun sözlerine uymalısın.

Bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. Hiç acı hissetmedim ama yine de kan geldi. Zarım bozulmuş mudur? Birisi duyar doktora gidemiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kafayı yeme. Bir incinme oldu bir yerlerde. Kızlık zarı yerinde duruyor. Zaten zarar görmüşse yapılacak bir şey yok. Ama evlendiğinde kanayacaktır. Bu görüşümün oranı yüzde 90 dolaylarındadır.

Haberin Devamı

Kuş ötmüyor

18 yaşındayım. Kuşum uçmuyor. Uçmaya çalışıyor ama ötmüyor. Ölçtüm; 8.5 santim. Çok utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, kilon varsa mutlaka zayıfla. Bu konuda üroloji uzmanları karar verecek. Sabırlı ol. Bir kere yüz yüze uzman arkadaşla görüş. Ne söylediyse bana da bildir. Seninle ortak karar verelim.

Acı çok mu olacak?

Teyzem, gerdek gecesinde çok acı çekeceğimi söylüyorlar. Gerçekten çok fazla mı acı çekeceğiz? Eğer öyleyse ben evlenmekten vazgeçeceğim.

CEVAP

Kızım, sıradan bir olayı büyütüyorsunuz. Karşılıklı anlayış, ilgi, sevecenlik, sabır ve bilgi olayı çözer. Bu işi oldu bittiye getirmeye kalkmazsanız yaşam boyu mutluluğun da sihrini öğrenir, çözersiniz.

Enerjim bitmiyor

24 yaşındayım, ilişkide enerjim bitmiyor. Çok kızla ilişkim oldu, sorunu çözemedim. Erken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, seksten bıktıysan ara ver. Erken boşalman tedavi olmadan cinselliğin keyfine varamayacaksın. Onun tedavisi evlenince olur. Ölçüleri kaçırma. Açgözlülük zararlıdır. Dengeli git ki ileride belin bükülmesin, ayağın topallamasın.

Sorun olur mu?

28 yaşında, evliyim. Her gün 2-3 defa boşalmak istiyorum. Bu sorun yaratır mı?

CEVAP

Okurum, zaten sorunu yaşıyorsun. Korktuğun deponun suyunun kesilmesi. O olmayacak. Beynin, değer yargıların, zevk kaynakların zarar görecek. Bu sayı çok. Elinde değilse tedavi ol, eşini fazla yorma. Sanırım erken boşalman var. Tedavi olursan hayatın düzene girebilir.

İşkence gibi geliyor

İki yıllık evliyim. Eşimle aram iyi ama erken boşalıyorum. Boşalınca hevesim çabuk geçiyor, nedense 2-3 dakika sonra ilişkiyi devam ettirmek bana işkence gibi geliyor. Sizce geç orgazm olmak için ne yapmalıyım? Ya da eşim nasıl benimle aynı zamanda orgazm olabilir? Veya o daha önce tatmin olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, eşler arasındaki orgazm zorluğu sık görülen sorunlardan biri. Bu arada eşin haklı. Eşini erken orgazm etme yerine sen geç boşalsan bu olay daha pratik çözülse. Çünkü senin geç boşalman için çare var. Ama kadını erken orgazma çekmek çok kolay değil. Bu bir ustalık işi.

BÖYLE SORU YOK!

15-20 dakika beklemek normal mi?

21 yaşındayım. İlişki ve mastürbasyon yaptıktan sonra penisim iniyor ve ereksiyon olamıyorum. İsteksizlik başlıyor. İkinciye devam etmek için 15-20 dakika bekliyorum. Bu normal mi yoksa hastalık belirtisi mi?

CEVAP

Çatlak duvarın çatlak tuğlaları. Aktır mevlam suyu aktır. Ortalıkta dolaşıyor bir hastalık; adı eğitimsizlik. Bizi faka bastırma, kendin de faka basma. Eğitimsizlik bulaştı mı saçları döktürür. Teker teker dibinden söktürür. Sonsuz güç senin içini gıdıklıyor. Sen derin rüyanda, normalle hayali karıştırmışsın.

Kendini boş muhabbete alıştırmışsın. Ama yavrum, biz boşa gelmeyiz. Boşu önce doldurur, kıvamına getirip sonra değerlendiririz. İşte sıra sana geldi; önce bir kerenin hakkını verelim, sonra ölünceye kadar, ömür boyu keyfimize bakalım.

GÜNÜN SORULARI

Sevgilim 5-6 kez ilişkiye girermiş

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım üst üste 5-6 kere ilişkiye girebileceğini söyledi. Onu seviyorum ama ciddi de düşünmüyorum. İlişkiye girsem mi?

CEVAP

Yavrum, sakın ha. Bunun biri de bir, bini de bir. Başladı mı arkası gelir. Arkası gelme konusunda ailen, arkada dayanakların, ayağının sağlam basması, sevgiline güven duygun ve sana sevgisinin, ilgisinin nereye kadar süreceği önemli. Bunlar yerine oturmadan ilişkilerin adı maceradır.

Maceralar sürprizlerle doludur. Arkadaşının “5-6 kere üste üste sevişebilirim” lafı boş. Evliliğinin 10’uncu yılından sonra haftada 1’e razı olan niceleri var. Tümü düzenlerini sürdürüyorlar. Her söze kanma. Kendinden başkasına da fazla inanma.

Her kızı istiyorum

18 yaşındayım. Penisim çok küçük. Her kızla ilişkiye girmek istiyorum. Kız görünce mastürbasyon yapasım geliyor. Yol gösterin.

CEVAP

Okurum, böyle devam edersen bir taraftan kompleks, bir taraftan istekler, ruhunda çatışma yaratır. Yanlış yollara bile düşersin. Her gördüğün kız senin kullanmalık malın mı? Her oyunun kuralı ve sırası var. Arada mastürbasyon yap. Kızları mastürbasyon malzemesi olarak görme. Onlar arkadaşın, ileride ruh eşini bulup evleneceksin. Ruhun gelişsin. İşte o zaman elini uzatırsın, kimse de geri çevirmez.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlüğün yarası o kadar derindir ki acısı ölünceye kadar yaşanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder