Dr. Haydar Dümen Kadını isyan ettirmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadını isyan ettirmeyin

Bazı erkeklerde enerji çok, cinselliğe düşkünler. Her gün ilişkiye girmek istiyorlar. Unuttukları tek şey eşleri. Çünkü kadın bundan rahatsız olabilir. Beyler, bu işte bencilliğe yer yok. Bu pasta iki kişilik. Eşit dilimlerle paylaşırsanız mutluluk gelir. Ama kadını isyan ettirirseniz hayalleriniz suya düşer.

Nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Büyütmek istiyorum. Nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Yeter ki ne yeter. Ama kullanmasını bilirsen yeter.

Haberin Devamı

Ne kadar derindedir?

Kızlık zarı ne kadar derinliktedir? Zarın yırtılması için penisin kalınlığı önemli midir? Kızlığı bozabilmek için cinsel organın boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişindedir. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı hangi tür penis olursa olsun, kanamaz. Kanayacak olan, çapı ince olandan da kanar. Siz işin doktorluk kısmını bize bırakın. Çok ileri gitmeyin. Orta yoldan şaşmayın.

Tam sertleşmiyor

19 yaşındayım. Birkaç kez cinsel ilişkiye girdim, penisim tam sertleşmiyor. Mastürbasyon yaparken tam sertleşme oluyor ama ilişkiye girerken heyecanlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: ACİL YARDIM

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmez. Her heyecanlananda, korkanda aynı şey olur. Erken başlamışsın ama neyse. Sabırlı ol. Tedirgin olma. Alışana kadar böyle aksamalar olur. Mastürbasyona yüklenme.

İstekliyiz ama

26 yaşında kızım ve nişanlanmak üzereyim. Nişanlım 30 yaşında. Bizim cinsel hayatımız çok güzeldi. Son bir aydır, nişanlımla çok istekli başlıyoruz ama onun penisi bir süre sonra sönüyor. Nişanlımın psikolojisi bozuldu. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, yapmanız gereken şeyi nişanlın yapacak. Faksın başına nişanlın geçecek. Şu yazdıklarını onun dilinden okusam. Dolaylı gönderme yerine ona göndermemi yapsam. Hem psikolojik hem fizyolojik hem tıbbi hem de etik bakımından daha doğru olur. Ana sorun korkup eleştirmeden, ön yargıya kapılmadan işi başarmaktır. Bir zahmet nişanlınla doktorunuzu baş başa bırak.

Haberin Devamı

Eşimin isteği bitmiyor

32 yaşında kadınım. Hem bedensel hem de ruhsal olarak artık çok yoruldum. Hiç ilişkiye girmek istemiyorum ama eşim 24 saat boyunca istiyor. Boşanmak çözüm olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan seksomani dediğimiz bir tablo sergiliyor. Bu tür sık ilişkilerde iki şey egemendir. Biri erken boşalma, ikincisi duygudan yoksunluk. Oysa kadınlar duygu içinde birleşme ister. Bunun bir ön hazırlığı vardır, havaya girmek gerekir. O kadar haklısın ki diyecek bir sözüm yok. Bir canlıyı her dakika yemek yemeye zorlarsan isyan eder. Tabii ki ruhun, midenin bir kapasitesi var. Kocanın cinsel duyguları bir bakıma frenlenebilir. Ama onun istemesi gerekir.

Sıvının nedeni nedir?

21 yaşında, evli bir kadınım. Vajinamdan bir sıvı geliyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Okurum, bu birleşme sırasında gelen sıvı ise doğal. Tahrik olduğunda gelebilir. Akıntılı ve kokulu bir sıvı olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse her zaman gelir. Böyleyse bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olmalısın.

Haberin Devamı

İlişki 3 saat sürüyor

20 yaşındayım. Sevgilimle çok uzun süre ilişki kuruyoruz. O 3 kez orgazm olurken ben 1 defa boşalıyorum, 3 saati buluyor. Penisim ereksiyon halini kaybedince boşalabiliyorum.

CEVAP

Okurum, sende geç boşalma var. Kendini ve ruhunu yordun. Her yorgunluk insanı bıkkınlığa götürür. Ama severek yapılan işler yapana gençlik, moral ve mutluluk verir. Öteki sorunda bir risk var. Ama asıl sorun bu ilişkinin dengesini kurmak ve orta noktalara gelmeniz. Eğer hep sevgilini düşünüyorsan bu sana zarar verir. El ele verin, ortayı bulun.

Benimle ilgilenmiyor

Bir sevgilim var. Bir araya geldiğimizde hemen beni öpmek, sarılmak istiyor. İzin vermiyorum. Bir kere izin verdim ama çok utandım. İki gün ne arıyor ne de soruyor bu beni çok üzüyor. Bana “Sorunlarım var, bana zaman ver” dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.

CEVAP

Kızım, bu delikanlı seninle gönül eğlendiriyor. Öpüp elleyecek, yoklayacak gününü gün edecek. Sen de kırmızı çizgilerini çizmişsin. Erkek arkadaşın da “Aman be onunla mı uğraşacağım” deyip kendine yeşil çizgiler aramaya başlamış. Sen ısrarla üzerine düşüyorsun. Çocuk yeni bir yolda yeni bir sevgili bulduysa hanginize koşsun? Hem bir kız olarak bu kadar üzerine düşmek doğru mu? Bitmiş bir rüyayı yeniden görmeye çalışma.

Zevk almıyorum

28 yaşındayım, bekarım. Bugüne kadar karşıma evlenebileceğim bir kız çıkmadı. Cinsel hayatım için yok denebilir. Çünkü ben hayat kadınlarıyla ilişkiye girmekten zevk almıyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, senin kendine önerdiğin şeyleri öneririm. Hayat kadınlarıyla ilişkiye girme. Seni kim zorluyor? Uygun fırsatların olursa bazı denemeler yapabilirsin. Ama artık evlen diyorum, zamanıdır. Önce alışırsın sonra mutlu olursun.

Nişanlım anlar mı?

22 yaşında kızım. 19 yaşındayken bir kere cinsel ilişkiye girdim, benden hiç kan gelmedi ya da görmedim. 4 yıl boyunca bir daha hiç ilişkiye girmedim. Bu gerçeği kendimden bile sakladım. Şu an nişanlanmak istediğim bir sevgilim var ama korkuyorum. Sırrım ortaya çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kimseye bir şey söylemezsen bu gerçek ortaya çıkmaz. Ama yüzde 50’nin üzerinde bir olasılıkla zar kanamayabilir. Yani esnektir. Bu gerçeğe göre hareket et.

BÖYLE SORU YOK!

Boyundan rahatsızım

19 yaşındayım, bekarım. Benimki çok büyük. Gurur duyuyordum ama sorun olmaya başladı. Kızlar benimle ilişkiye girmeye çekiniyor. Küçültmek istiyorum ama ameliyattan korkuyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

CEVAP

Okurum, yazık sana. Ameliyatla da küçülmüyor. Ama büyük penis isteyenlere buradan bir daha haykırıyorum: Her şeyin ortası ve normali iyidir. Büyük penis kadını da rahatsız eder. Ağrı yapar, acı verir. Bir ihtimal buna gerek duyarsan yine ileriki yaşlarda sertleşmeyi sağlayan içerideki süngersi doku atılır. Onun yerine mutluluk çubuğu konulur. Buna ‘penis protezi’ diyoruz. Bugünlerde birkaç kızın karşısına çıkarsan onlara korku duvarı örersin. Dikkatli olmanı öneririm. Ve bir parça vicdan sahibi olmanı istiyorum.

GÜNÜN SORULARI

Zaafım var

28 yaşında kadınım. Kısa bir evlilik sonrası boşandım. Erkeklere zaafım var. Bir sevgilim olsun istiyorum. Mutlu bir beraberlik hayal ediyorum. Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Sevgili okurum, istekler sonsuzdur. O kadar çok şey istedin ki tümünü bir kişide bulmak imkansız. Bir bölümüne razı olsan, geri kalanı için ele el verseniz. Birlikte aynı yolda yürümenin bedelini göze alsan ve sonra da mutluluğu paylaşırken kendini haklı bulsan. İşte sana güzel formül. İsteklerinin tümü normal. Kendini yorma. Gereksiz sorular sorma. Ama her şeyi de karşıdan bekleme. Ve de fazla zaman yitirme.

Açıklama bekliyor

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Başka kimseyle ilişkiye girmedim. Kızlık zarının esnek olduğundan bahsettim ama kafasına takıldı. Bir şeyler ispatlamamı bekliyor. “Doktora gidelim” diyor. Acaba kızlık zarı hiç oluşmamış olabilir mi?

CEVAP

Kızım, kızlık zarı oluşmamışsa doğayla mı kavga edeceksin? Esnekse ne suçun var? Kimliğin, ruhun, duyguların sağlam olsun. Erkeğe bu tür kanıtlarla gidilen evlilikler işin başından iradeyi ona teslim etmektir. Yani “Dediğin olur ağam, paşam” anlamında. Gidersin bir doktora. Önce kendin anlarsın, ona göre de bir tavır belirlersin.

GÜNÜN SÖZÜ

‘Seni seviyorum’ sözünü birlikteliğinizin 10’uncu yılında da içten söyleyebiliyorsanız işte aşk budur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder