Dr. Haydar Dümen Kadını korkutmayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadını korkutmayın

Erkeklerin hayali, kadınların da en belalı kâbusu büyük cinsel organ. Bu kadını cinsellikten korkutup soğutuyor. Beyler, onun küçültülmesi mümkün değil. Onunla yaşamaya alışın. Bu sırada eşinizi düşünün. Kadının canını yakmayan pozisyonlar seçin ve ruhunu okşamaya çalışın.

BÖYLE SORU YOK!

Grip yüzünden mi?

28 yaşındayım. 15 gün önce grip oldum. Artık uyarılmıyorum. Acaba meni üretimi durdu mu?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz öyle şey, nereden çıkıyor bu laflar? Vallahi şaşkınım. Eğer soğuktan meni üretimi dursaydı, düşman başına! Bütün karizmamız söner, nüfus azalmaya dönerdi. Özellikle kışların ağır geçtiği Doğu illerimizi düşün. Ya soğukta, sınırlarda bizleri koruyan ülkenin asker ve emekçilerinin hali ne olurdu? Uyarılmaya gelince; buna bir tür uyku koması derler. Anahtarı olmadan da çıkılmaz. Yaşı yaşına uygun bir çilingir bulunca o da ‘Hanimiş benim koca bebeğim’ deyince hemen uyanır ki, bir daha uykuya dalmaz.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Dermanım kalmadı

3 ay önce görücü usulü evlendim. Karım her gün birlikte olmak istiyor. Dermanım kalmadı. Karıma “Hayır” dersem adım kötüye çıkar diye korkuyorum. Yardım eder misiniz?

Değerli okurum, sen ki görücü usulü bir kız aldın. Düğün, dernek sonra gerdek. Eşin heyecanlı bir kadın. Sen ki yiğitsin, bas gaza. Ama depoda benzin bitmek, hayat gitmek üzere. Oralı değilsin de, korkun karın bir basın toplantısı yapacak, seni mahalleye tanıtacak, öyle mi? Adamım, milletin umurunda mı senin ne yaptığın? Herkes evini geçindirmek derdinde. Hadi oğlum, arada bir karına küsüver, bir de böyle bakalım duruma.

Pil mi bitiyor?

Yaş 43. Benimki 1 aydır sertleşmeden boşalıyor. Pil mi bitiyor? Eskisi gibi olması için nasıl şarj ederim?

Değerli okurum, el fenerin hem şarjlı hem de deposu pille dolu. Peki olan ne? Ruhsal değil, mekanik. Penisin içindeki süngersi dokuya yeterince kan gelmiyor ya da gelen kanın yarısı geriye kaçtığından organ istediğin sertliğe ulaşamıyor. Bu durumda bir de kandaki şeker düzeyine baktırıver. Kısaca önce damar sistemine bakılacak. Bir şeyler varsa tedavi edilecek. Yoksa işi Hocanız ele alacak. Dinamik geçecek önündeki 30 yılın da böylece kurtulacak, mutluluğun dalgaları katil dalgalara dönüşmeyecek.

Haberin Devamı

Kızlık zarım yerinde mi?

26 yaşında kızım. 1 yıl önce sevgilimle kıyafetlerimiz üzerimizdeyken seviştik. Canım çok acıdı. Gece idrarla birlikte epey kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu? Zedelenmiş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili kızım, anlattıklarına bakılırsa kızlık zarı bozulmadı. Kan yukarıdan yani rahimden de geliyor olabilir. Aklına kötü şeyler getirme. Başın dik, alnın ak olsun. Sapasağlam kızsın, hiçbir komplekse girme ve mutluluğunu zedeleme.

Orgazm belirtisi mi?

24 yaşındayım. Kız arkadaşım da 23 yaşında. Uzun süredir birlikteyiz. İlişkiye girdikten 4-5 dakika sonra kız arkadaşımın bacak ve karın bölgesinde aşırı kasılma oluyor. Bu kasılmalar orgazm belirtisi mi?

CEVAP

Değerli okurum, genellikle orgazm belirtisine benziyor. Kas gevşetici haplardan alabilir. Masaj yapabilirsin. Ağrı olduğunu sanmıyorum. Şimdilik merak edilecek bir şey değil.

Haberin Devamı

Nazar mı değdi?

Kız arkadaşımla 5 aydır beraberiz ve 3 günde bir ilişkiye giriyoruz. Ancak ikinci kez ilişkiye girmek istediğim zaman ereksiyon olamıyorum. Eskiden böyle bir sorunum yoktu. Acaba bana nazar mı değdi? Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, nazar falan değmedi. Organ kendi dengelerini ayarladı. Kilo kilo harcayacağına azar azar indirdi, bir düzene koydu. Neredeyse 80-90’lı yaşlarını garantiye aldı.

Karım isteksiz

38 yaşındayım, 10 yıllık evliyim. 2 yıldır eşimdeki isteksizlik yüzünden erken boşalma sorunu yaşıyorum. Eşimi aldatmak ya da ayrılmak istemiyorum. Mastürbasyon yapmaktan da utanıyorum. Bana yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, iki yanlı bir sorun. İnanıyorum ki bu sorunun yüzde 50’si seninle ilgili. Çünkü genel davranışlarından ve ruhsal iletişiminde hanımına göre bazı olumsuzluklar olabilir. Eşinin de doğasında böyle bir altyapı vardır. Orgazm güçlüğü çekerse ilişki onun için eziyet haline dönüşür. Önünüzde uzun yılların olduğu düşünülürse hemen bir uzmana.

Alay ediyorlar

23 yaşındayım, 2 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Ancak kız arkadaşım penisime bakıp alay etti. Bu da beni çok üzdü. Penisimin boyu 6 santim. Normalin altında olduğunu biliyorum. Normal boyutları kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük halinin ölçüsünü veriyorsun. Senden ricam sertleşmişken bir ölçüm yap.

Zarar verir miyim?

26 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Kimse benimle ilişkiye girmiyor. Nişanlıyım, ocakta evleneceğim. İlk ilişkide problem olur mu? Nişanlıma zarar verir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Ancak bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece de “Olacak” diye ısrar etme.

Sperm gelmiyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum ama hiç sperm gelmiyor. Ne yapmalıyım? Doktora gitmeye utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, niye utanıyorsun? Doktor ne eylesin seni? En sonunda 1-2 test belki ultrason yapılacak.

Nasıl uzatırım?

19 yaşındayım, penisim 14 santim. Büyümesini istiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, normal ve ideal bir cinsel organın var. Boşuna kuşku ve korku yaşıyorsun. Bunu komplekse çevirebilirsin. Herkes gibi normal, yoluna devam.

Neden kan gelmedi?

22 yaşında nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk ilişkimdi, kan gelmedi. Nişanlım benden şüphe etti. Neden böyle oldu? Daha önce ilişkiye girmediğimi nasıl kanıtlarım? Bir de ben vajinal orgazm olamıyorum.

CEVAP

Kızım, zar esnekmiş, sevgilin inanmazmış. Sen ona inanıyor musun? Sordun mu kaç kişinin kanına girmiş? Daha şunun şurasında dün 1, bugün 2 kızımız orgazm olamıyormuş. İşte işin zor yanı. Hadi bakalım, biraz bekle. Zaman neyi gösterir ona göre karar verelim.

Penisim küçük mü?

18 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 11 santim. Sizce normal mi yoksa küçük mü?

CEVAP

Değerli okurum, normal yavrum. Genelde erkekler bilmiyorlar. Kadının vajinası 8 santimdir. Bu nedenle olay penisin boyutuyla ilgili değildir. Ancak psikolojik olarak küçük görmeye başladığınızda hem aşağılık kompleksi oluşur hem de mutluluğunuz bozulabilir. Çünkü kadınların aradıkları şey, kişilik, ruh ve anlayıştır. İşte sana 3 sihirli kelime.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım. Ön sevişme sırasında boşalıyorum. Daha sonra sertleşme sorunu yaşıyorum. Doktor ilaç verdi ama bu ilacı ne kadar kullanacağımı bilmiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ben de ilacın ne olduğunu bilmiyorum. Ayrıca bu köşeden bizim ilaç vermemiz doğru değil. Önemli bir durumun da tedavisi bu kadar kolay değil. Gittiğin doktora telefon edip sor. Bir süre kullan. Faydası olmazsa yeniden bir uzmana başvurursun.

GÜNÜN SÖZÜ

Teslimiyet aczin beyaz mendili, zafer ise azmin sancağıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder