Dr. Haydar Dümen Kadını küstürmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadını küstürmeyin

Haberin Devamı

Cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor ve evlilikte mutluluğun sürmesi için çok gerekli. Bazen kadın orgazmı yaşayamadığı için ilişkiye küsüyor. Evet, orgazmın yüzde 50’si kadının elinde ama erkek de bazı tekniklerle kadınını mutlu etmeyi öğrenebilir.

BÖYLE SORU YOK!

Hedefi buluyor mu?

28 yaşındayım, sevgilimin ilişkde sesi çıkmıyor, orgazm olup olmadığını anlamıyorum. Yaptığım atış hedefi buluyor mu?

CEVAP

Sevgilinin teninden, dilinden, gülüşünden, dudaklarının kıvrımlarından, bacaklarının titremesinden, bakışından,
yataktan biraz geç kalkışından, ikide bir seni övüp alkışlamasından, toz kondurmamasından, sorunlarda hep seni haklı çıkarmasından, yiyeceklerine özen göstermesinden, sık sık seninle selfie çektirmesinden, gezmek yerine ev ortamını tercih etmesinden ve özverilerinden anlarsın değerli okurum. Aslında ben bir şey anlayamayacağını biliyorum. Ama sana yine de listeyi yolluyorum.

Sevgilim bana mesaj mı veriyor?

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşım her gece rüyasında seviştiğimizi görüyormuş. Acaba bana mesaj vermeye mi çalışıyor?

CEVAP

Mesajı bırak sevgili okurum, açık açık beynini yıkıyor!!! Bilincini, bu konudaki duyarlılığını kırmaya çalışıyor. Ana mesaj şu: Bak bu gece seninleydim, neyin eksildi? Hiç. Bu işten ben kazançlı çıktım, her olay yaşandıktan sonra anıya dönüşür, bu da bende öyle oldu ve bitti. Maşallah, gerçeğini yaşarız inşallah falan filan... Bunlar kuru, yalan sözlü mastürbasyonlar da olabilir. Ama arkadaşın bu konuda seni aşmış. Bir daha bu işi onunla konuşma, hedefine ulaşmaya az kalmış.

Karımla 6 aydır sevişmiyoruz

40 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Çalışmaktan eşimle birbirimizi görüp birlikte olmuyoruz. En son 6 ay önce cinselliği yaşadık. Artık sinirlerim bozuk. Ama karım hiç istekli durmuyor. Ne yapmak lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kadının yapısı böyledir ya da seni yormamak, üzmemek için durumu ediyordur. Bu süreler uzun ve de evliliğinizde iz bırakacak olumsuzluklar yaratır. Ancak eşinin cinsel konudaki yapısı ve doğası nedir, onu da bilmek gerekir. Kadınlar genellikle cinsel perhizde çok dirençli ve kendilerini frenlemede yeteneklidir. Olayın duygusal yönüne daha çok özen gösterir, aşkını duygusal tatmin yollarında ararsan bunun yararını görecek, ödülünü alacaksın. Çünkü şimdilik merak edecek bir şey yok.

Evlenince sorun olur mu?

21 yaşındayım. Penisim 9 santim. 1.75 boyundayım ve 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanır, yani görüntüye girer. O da sana yeter. Ameliyatla uzatılıyor ama buna gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka kilo ver. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan 1 santim daha yağa gömülecek.

Başaramadım

1 yıl önce kız arkadaşımla ayrıldık. Daha sonra ilişkiye girmeyi başaramadım. Her şey yatağa kadar sürüyor ve ben vazgeçiyorum. Aklıma hep o geliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, zamana bırakacaksın, sorun yok, kafana takma.

Acı beni korkutuyor

23 yaşında kızım, yakında evleniyorum. Gerdek gecesi beni çok ürkütüyor. Canım çok mu yanacak? Nasıl hareket etmem gerekiyor? Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, büyütüyorsun. Karşılıklı anlayış, ilgi, sevecenlik, sabır ve bilgi olayı kendiliğinden çözer. Eğer acele etmez, oldu bittiye getirmezseniz yalnız gerdek gecesinin değil, yaşam boyu mutlululuğun da sihrini öğrenir, çözersiniz.

Hiç orgazm olmadım

3 yıldır evli kadınım. Hiç orgazm olmadım. Zaman geçtikçe eşime daha çok kızıyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, sen orgazm olamıyorsan eşine niye kızıyorsun? Kocanın erken boşalması varsa bu sorun ama tedavi edilir. Ancak sen eşini sevmiyor, beğenmiyorsun. Senin orgazm olma yeteneğinin yüzde 50’si eşinin elinde olsa, geri kalan yüzde 50 seninle ilgili. Böyle ciddi konularda uzmana danışın. En azından vicdanınız rahatlar.

Hemen zevk suyu akıyor

21 yaşındayım, kız arkadaşımla telefonda normal konuları konuştuğumuz zaman bile zevk suyu geliyor. El ele tutuşunca penisim sertleşiyor. Kötü durumdayım. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok ki yardım edeyim. İşin doğası böyle. Sende de bezler fazla çalışıyor. At senin, araba senin. Dizginler de senin elinde ve gücün belinde. Yanlış yapmadan bırakıver gitsin.

Tam yırtılmamış

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, çok az kan geldi. Zar için doktora gittim. Doktor “Tam yırtılma olmamış, ilişkiye girmezsen kapanır” dedi. Acaba evlendiğimde kanama olur mu?

CEVAP

Sevgili kızım, bu konu tümüyle sana ve senin yapına bağlı değil. Biraz da erkeğin boyutlarıyla ilgili. O boyut esneklik sınırını aşmışsa elbette şakır şakır da kanayabilir. Varsayalım ki hiçbir zedelenme olmadı. Penisin çapı da esnekliğin sınırını zorlamadı. Sen de de kanama görülmedi. Ne yapacağız yavrum?

Kızlığı zarar gördü mü?

24 yaşındayım, kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ettik. Sevgilimde pantolon, bende de çamaşır vardı. Kızın adetinin 4’üncü günüydü. Sabah kanaması yoktu. Ama ilişkiden sonra tuvalette kan görmüş. Kızlığına bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. O şartlarda kızlık zarı bozulmaz. Gelen kan adet döneminden arta kalan son damlalar.

Evlendiğimden beri olmadı

34 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Kendi kendime daha fazla tatmin olduğumu hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, vajina böyle. Sinirsel donanım bakımından zayıf. Bir de bunun üzerine yetişme koşullarının ağır baskısını eklersek, orgazm güçlüğü kapıda bekliyor. Buna karşılık elinizin altındaki duyarlı bölge bu eksikliği gideriyor. Ama klitoris orgazma alışmış, vajinal orgazma geçemeyen kadınların da sayısı çok. Burada galiba iş kocanın ustalığına, fantezileri kullanmaya kalıyor. Umarım sorunu aşacaksınız.

Gözüm 40’lı yaşlardaki kadınlarda

18 yaşındayım. Karşı cinse çok ilgi duyuyorum. Olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Olgun kadınlar konusu sorun olsa da büyüdükçe yaşıtlarına ineceksin. Ama 40’lı yaşlara gelince bu defa gözün 18’li, 20’li yaşlara takılıp kalacak.

10 dakikayı buluyorum

Mastürbasyonda hemen boşalıyorum ama ilişkide bu durum 10 dakikayı buluyor. Sizce ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, normal süreyi yakalamışsın. Evlendiğinde daha da bunun tekniğini kavramış bir erkek olacaksın. Böylece kendi göğsünü de kabartan bir yapıyla mutluluğu bulacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayallere inanmak insanoğlunun evrensel zaafıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder