Dr. Haydar Dümen Kadını küstürmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadını küstürmeyin

Cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor ve evliliğin olmazsa olmazı. Eşlerden biri ne kadar istekli olsa da zevk almıyor. Ya da orgazmı yaşayamadığı için cinselliğe küsüyor. Orgazmın yüzde 50’si kadının elinde ama erkek bazı teknikleri kullanarak eşini mutlu etmeyi öğrenebilir.

Yoruluyorum

18 yaşındayım. Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Üst üste 3-4 defa boşalıyorum. Bu beni yoruyor. Başka zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, elbette zararı var. Günde 5 kere yemek yesen de var. 5 kere uykuya yatsan da. Anlaşıldı mı?

Haberin Devamı

Eşimi suçluyorum

36 yaşındayım ve 3 yıllık evli kadınım. Hiç orgazm olmadım. Bu konuda eşimi suçluyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, sen orgazm olamıyorsan eşini niye suçluyorsun? Eşinin erken boşalması varsa tedavi edilir. Ama sen eşini sevmiyor, beğenmiyorsun. Gönlünün adamı değil. Bu evlilik zaten engebeli yola girmiş. Orgazm olma yeteneğinin yüzde 50’si eşinin elinde olsa geri kalan yüzde 50 seninle ilgili. Böyle ciddi konularda bir uzmana danışmanın yararı olacağını düşünüyorum.

İsteğim yok oldu

19 yaşındayım. Geçen gün geneleve gittim. Her şey çok güzeldi ama o günden beri cinsel isteğim kalmadı, şimdi korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, oranın şartlarıyla senin ruhunun aşkları örtüşmüyor. Senin ruhun tomurcuk bir gül istiyor. Genelevde önüne ne olduğu belli olmayan bir yemek getiriliyor. Tabii ki böyle olur. Başka ne bekliyordun? Biraz sabırlı ol. Daha kaç yaşındasın?

Kanamadan bozulur mu?

5 yıldır nişanlıyım. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz, kan gelmedi. Doktora gittik, “Zarın esnek değil, bozulmuş” dedi. Nişanlım kimseyle ilişkiye girmediğini söylüyor. Böyle bir şey mümkün mü? Kanamadan zar bozulur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bazı kızlık zarlarının doğal çentikleri kendiliğinden vajina duvarına kadar inmişse bu hekimleri yanıltıyor. Ben kızdan yanayım. Bu kız 5 yıldır seninle birlikteyse bu işi ne zaman, nerede yaptı? Kendini yorma, nişanlını da üzme.

Mutlu etmiyor muyum?

21 yaşındayım. Pek çok kızla birlikte oluyorum ama çok kısa sürüyor. Beni ikinciye aramıyorlar. Penisim 11 santim, neden?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu iş penis boyuyla ölçülmüyor. Hem bedenen hem ruhen ince, temiz, duygusal ve biraz da usta olmayı becerirsen öteki arkadaşlarına fark atarsın. Bunu böyle bil.

Çok istekliyim

19 yaşında kızım, erkeklere çok istekliyim. Bazen kendimi tutamıyorum, neden?

CEVAP

Sevgili yavrum, bu bir tür ruh hastalığı. Kısaca seksomani. Olur mu yavrum? Başın çok belaya girer. İleride ne çoluk, ne çocuk ne aile hiçbir şey hayal etme. Sonunda sokakta dilenirsin. Üzüldüm ve acıdım sana. Bence mutlaka tedavi ol. Ailene sığın.

Küçüldü mü?

Benimki 18 santimdi. Ölçtüm, 15 santim. Bu mümkün mü? 1.84 boyundayım, 93 kiloyum.

CEVAP

Değerli okurum, zavallı organ kasıklardaki yağa gömüldü. Sen de onun küçüldüğünü sanıyorsun. Penis ne büyür ne küçülür. Biraz kilon fazla. Bu arada15 santimde kalsa bu en ideal boydur. Anatomik kitapları böyle yazıyor. Onun ötesinde ben ne desem boş.

3 dakika yetmiyor

28 yaşında kadınım ve 8 aylık evliyim. Cinsel ilişkide eşimin boşalması 3 dakika sürüyor. Ben orgazm olamıyorum. Eşimin daha önce erken boşalma sorunu yokmuş. Acaba bende mi bir sorun var?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, 3 dakika orgazm için kadına yetmez. Sana gelince erken boşalması duyduğu heyecandan olabilir. İlk gece bu heyecanı herkes yaşar. O aşamada, ‘Neden böyle?’ kuşkuları, ‘Aynısı mı olacak?’ gerilimi erken boşalmayı tetikler. Erken boşalmanın tedavisi var. Tedavi olunca zamanla cinselliğe alışacak ve orgazm olacaksın.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Çok erken boşalıyorum. Bir yıllık evliyim. En fazla 30 saniye sürüyor. İlaç kullansam doğru mu? Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bir uzman bu işi çözer. Tabii ki ilaç kullanacaksın. Tedavisi var. Şimdilik bu kadar.

Kızlar niye kaçıyor?

Kadınlara cinsel açıdan yaklaştığımda benden kaçıyorlar. Onları sakinleştirmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sakin ve sessiz yaklaş. Onlar seninle ilgilensin, senden yana hiçbir kötü niyet sezmesinler. Birkaç şiir öğren. Onlara biraz sosyal ahlaktan ve insan haklarından söz et. Bak gerisini gelecek.

Zararı olur mu?

19 yaşındayım. Haftada 2-3 kere, gecede 8-10 kez orgazm oluyorum. Ben hor kullanıyorum diye ileride sorun yaşar mıyım? 40 yaşından sonra ilişkilerde sıkıntı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kendi kendine bir dünya kurmuşsun. Bataklıkta maden arar gibi gereksiz yorulup elin boş dönüyorsun. Nasıl oluyor gecede 8 orgazmı yaşamak? Bir de 40 yaşını düşünmüşsün. Orgazmdan değil ama uykusuzluktan 40’a ulaşamazsın. Her yarım saatte bir orgazm olsan 4 saatin gitti. Geriye kalan 4 saat yetmez. Uyu oğlum uyu.

Kocamı istemiyorum

37 yaşında kadınım. Eşime sıcak duygular besleyemiyorum. Yanıma yaklaşmasına tahammül edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğun var mı, kaç yıllık evlisin? İşin, kazancın, evin var mı? Bunları bilsem iyi olurdu. Hadi yine yaz bana ki birlikte çözüm üretmeye çalışalım.

BÖYLE SORU YOK!

Sertleşmede başarısızım

23 yaşındayım, haftada 8-9 kez mastürbasyon yapıyorum. 3 kez ilişkiye girdim, sertleşmedi. Üçüncüde partnerim çok güzeldi, başaramadım. Yardımcı olun.

CEVAP

Bir ay perhiz değerli okurum, kimseye bir şeyler söyleyip akıllarını bulandırma. Çoğu genç okurum benzeri sorunlar yaşıyor. Yine çoğu ipi nereden tutması gerektiğini bilmiyor. Organ kimilerinde şımarık olabilir yani nankördür. Bol bol enerji gösterirken, hiç sorun yokken aksiliği tutar, sahibine karanlık gelecek vadeder. Arsızlığına nankörlüğü eklediği olur. Neyse, her şey kararında olmalı, hızlı koşan at çabuk yorulur. Gün gelir, onun da kaçacak deliği olmaz. O sana değil, sen ona tabisin. 6 ay sonra ‘sağlıklıyım’ yazan mailini beklerim.

GÜNÜN SORULARI

Kandırıyorlar mı? Bir internet sitesinden şişme kadın aldım. Gönderdikleri şişme kadın kullanılmıştı. Siteyi arayıp sordum, test amaçlı kullandıklarını söylediler. Dedikleri doğru mu? Yoksa beni kandırıyorlar mı?

RUMUZ: BALONCU

Ah be değerli okurum, amaçlarının ne olduğunu ben nasıl anlayayım? Ben de bilemem. Bu konularda sitelerde ne şeytani olaylar yaşanıyor. Doktorsuz hastalık tedavi edilemez. Rumuzuna baloncu demişsin, bu durum beni kuşkulandırdı. Güvensizlik elbette cinselliğin ateşine su dökmek gibi olur. Biz doktorlar sizlere sağlıklı ve dengeli yollar gösteriyoruz. Aklını başına topla okurum, normalleşmeye çalış.

Artık istemiyorum

21 yaşında kadınım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Yapmak istemiyorum nasıl durdurabilirim?

Sevgili okurum, evli misin, dul musun, bekar mısın? Bunları anlatmalıydın. Okul ne durumda? Yoksa mesleğin var mı? Hayatını cinselliğe odaklama, anneni, babanı düşünmelisin. Mastürbasyon tekniğin zarar verici türden mi? Yoksa dalından badem koparıp yemek gibi mi? Sen en iyisi cebine badem şekeri doldur. Her aklına geldiğinde ağzına at, tatlandır. İradeni kullan, durumu idare et.

GÜNÜN SÖZÜ

Eleştiri bitkilerin güneşi gibidir. Çoğu yakar, kararı canlı tutar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder