Dr. Haydar Dümen Kadının ateşi sönebiliyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadının ateşi sönebiliyor

Kadınlar cinselliğe alışamıyor, yeterince zevk almıyor, eşine soğuk davranıyor. Böyle durumlarda umudu kesip üzülmek yerine harekete geçilmeli. Erkek romantik ortamlar yaratarak kadınını ilişkiye hazırlamalı, ondaki ateşi yakmalı. Ruhu fethedilmiş bir kadın erkeğini mutlu eder.

Evlenirsem sıkılır mıyım?

24 yaşında kızım. Sevgilimle ne zaman buluşsak öpüşmek istiyorum. Bu onun pek hoşuna gitmiyor. Bana “Beni sevmiyorsun, kendi isteklerini karşılıyorsun” diyor. Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? Onun evlenme teklifini kabul etmeli miyim? İleride ondan sıkılır mıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, evliliği düşünmek için erken. İleride bıkacağını seziyorum. Hem evlilik kaçan bir kuş değil ki? Onu kafese hapsedesiniz. Bana göre sen bildiğin yoldan şaşma. Şimdilik evliliğin e’sini de düşünme. Kimlikler ve ilişkiler biraz yerine otursun. Düş kırıklığına uğrama.

Ya sürmezse?

19 yaşındayım. Üç yıldır nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Ama ben son 1 aydır zevk almıyorum. Git gide ondan uzaklaşıyorum. Bir ay sonra düğünüm var. Evliliğin sürmemesinden korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, düğün olacak, kaçınılmaz. Evlilik en az 1 yıl sürecek. Ondan sonra oturup düşüneceksin. Ortaya çıkacak tabloyu sen de, ben de bilmiyoruz. Bu saatten sonra geri dönülmez. Zamanı gelince çare bulunur umudundayım.

Karım hoşlanmıyor

Beş yıldır evliyim. Karımın cinsel sorunları var. Cinsel ilişkiye soğuk bakıyor, “Olmasa da olur” diyor. Ama ben olmazsa olmaz diyenlerdenim. Ben istersem oluyor, istemezsem olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, zor bir konu. Kadınlarda soğukluk kolay giderilmiyor. Senin onunla konuşman sevecen ve romantik bir ortam yaratman gerekiyor. Bazı teknik ve fantezileri de kullanmak zorundasın. İlaçla pek değil ama ruhsal ve psikolojik olarak bir uzmandan yardım alabilirsin.

Çok terledim

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlişkiden sonra bende ağrılar, kızda yanmalar başladı. Bir de ilişki sırasında çok terledim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, çok heyecanlısın. Ter bundan. Alışacaksın. İlişki daha başlarda. Kızdaki yanma bir süre sonra geçebilir. Sendeki ağrı sorun değil diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Eşim beni istemiyor

Piyasada satılan penis büyütücü ürünler kalıcı çözüm sunar mı yoksa çözüm ameliyat mı? Örneğin 15 santim uzunlukta en fazla kaç olur? Eşim artık benimle olmak istemiyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, senin ağzından 15 sözcüğü çıktı. Bu anatomik kitaplarının dünya çapındaki normal ölçüsüdür. Ameliyatla taş çatlasa 2 santim büyür. Kalınlaşma olmaz. O büyütücü ürünler senin cebini boşaltır, karşıdakine süper lüks araba aldırır. Kadınların cinsel zevklenmeleri penisle, boyu ile ilgili değil.

Sertleşme sorunum var

26 yaşındayım, günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girerken sertleşme sorunu yaşıyorum ve geç boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, şu anda doktorluk bir sorunun yok. Mastürbasyonu azaltmazsan haftada 3-4’e indirmezsen ileride sorunlar çıkacak. Ve bu sorunlar büyüyecek. Doktorun işi de zorlaşacak. Senin cinselliğin de kendi yolundan çıkacak. Aman yavrum biraz irade, biraz da karşı cinse yönelme.

Haberin Devamı

Esnek mi?

22 yaşında kızım,3 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. Doktora gitmeye korkuyorum. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur yoksa esnek midir? Erkek arkadaşım ondan önce ilişkiye girdiğimi düşünüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, kızlık zarın esnek. Biraz yürek, biraz cesaret. Bir jinekoloğa git, raporunu al. Adamının önüne koy. Hadi bakalım işinin başına.

Aklım sürekli sekste

26 yaşındayım. Aklım sürekli sekste. Ama bir kadınla sevişirken uyarılmıyorum. Penis boyum 10.5 santim. Bir de üstüne üstlük erken boşalıyorum. 45 saniye sonra her şey bitiyor. Yeniden ereksiyon olmam çok uzun sürüyor. Bir de unutkanlık başıma dert oldu. Ne olur beni bu durumdan kurtarın.

CEVAP

Değerli okurum, korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama hiçbir şeyin de yok diyemiyorum. Hem beden fonksiyonları ve yapılanması hem de psikolojik bakımından bir incelemeden ya da tedaviden geçsen diyorum. Ve bunu ısrarla öneriyorum. Uzmanınız size bu böyledir dediği zaman hangi yola gidileceğinin yolları açılır. Önünde uzun yıllar var. Sen kendine, ailene ve bize lazımsın.

Bağımlılık yapar mı?

27 yaşındayım. Çok kadınla birlikte oldum ama kafama birkaç şey takılıyor. Kadınlarda beni kendi çeken şey nedir? Özellikle birleşme anına kadar çok istekli oluyorum. Vajina bağımlılık yapar mı? Kızlık zarının esnek ve geride olduğu doğru mu? Bir kızın daha önce ilişkiye girip girmediğini nereden anlarız?

CEVAP

Değerli okurum, hem tecrübeli hem acemi maşallah sana. Kızlık zarı girişte. Esnek olanda da, esnek olmayanda da. Gelelim senin bu cinselliğe ya da cinsel birleşme tutkuna; Neden böyle olduğunun adresi ben değilim. Onun adresi de kanındaki hormonlarla, genler. Hadi bakalım, kolay gelsin.

Bozulmuş mudur?

18 yaşındayım. Birkaç yıl mastürbasyon yaparken biraz kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur? Kızlık zarını hangi doktora diktirebilirim?

CEVAP

Çocuğum, kızlık bozulmadı ki diktiresin. Bir parça zorlandı, incindi sana ‘Bana fazla dokunma çok narinim’ dedi. Keyfine bak. Evlendiğinde kanayacaktır.

Böyle soru yok!

Sözümüzü tutamıyoruz

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 19 yaşında. Onu çok seviyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz. Evlenene kadar ilişkiye girmeme kararı aldık ama sözümü tutamadık. Kırılır diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Kızım, ince ruhlu, nazlı ve tez canlı, gözleri hareli, yüreği yareli, duygulu, kuşkulu ama coşkulu yavrum. Kırılmasın derken kırılan kızım. Kırmamak için kırılma, her fırsatta bu bahaneye sarılma. Araya yastık koy ama ona bel bağlama. O yastık mastık dinlemez, beyin coştu mu, uçan kartal misali iplerini koparır.

Oynaksa yastağa mastığa, dudağa mudağa gerek kalmaz. Çünkü tutkular kurşun bile tanımaz. Onun isteklerine bakma, yatağa karnıyarık gibi yatma. O kırılmasın diye kendini ateşe atma, geleceğini iki kuruşluk zevkine satma. Bu yaşlarda evlenilmeyeceği için hayatını karartma.

Günün soruları

Halsizlik hissetmedim

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Ne kan geldi ne de acı hissettim. Sonradan halsizlik veya acı da hissetmedim. Kız mıyım kızlık zarı esnek olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek de olsa kızsın, olmazsa da kızsın. Sorun o değil. Sorun artık ruhun kız değil. Daha doğrusu bakire değilsin. Ne oldu şimdi? Kızlık zarı duruyorsa sen kimlik bakımından çok mu farklı olacaksın? Sana sen lazımsın. Acı duymaman, partnerinle cinselliğe uygun yapısal özelliğinle ve organın kendisiyle ilgili. Daha ne istiyorsun?

Kan görmek istiyorlar

21 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla 7 ay önce birlikte olduk, kan gelmedi. Nişanlımın annesi o meşhur beyaz kumaşını hazırladı, kan görmek istiyor. Parmağımızı ya da avucumuzu kessek olur mu?

CEVAP

Okurum, sana ve senin gibi binlerce genç kızımıza ve nişanlına üzüldüm. Kim, kime, neyi kanıtlayacak? Aşk, sevgi, güven var ve de evleniyorsunuz. Başkalarına ot yemek düşer. Zar esnek olabilir. Birçok kızımızda da kanayabilir. Sizler annelerinin, babaların, ailelerinin, hepimizin ciğerparesi, insan soyunun ve geleceğin garantileri anne adayları, yolunuz açık olsun. Fakat buna karşılık biz neler yapıyoruz? Sevgili okurum, bir biçimde kan bulacaksınız. İki damlası bile yetiyor. Bunun dışında yapılacak bir şey yok. Kanın taze olması belki de biraz sulandırılmış şekli daha iyi.

Günün sözü

Bana bir şey olmaz diyenler haklıdır. Çünkü bir şey olduğunda olanı görmeyecekler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder