Dr. Haydar Dümen Kadının dünyası yıkılıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadının dünyası yıkılıyor

Orgazm pek çok kadının en büyük sorunu. Hepsi severek evleniyor, eşiyle iyi anlaşıyor ama iş yatağa gelince her şey tepetaklak oluyor. Orgazmı yaşayamayan kadın kendini suçluyor. Hanımlar, zamana bırakın, eşinizin ustalığı da önemli rol oynuyor.

Çare bulamadım

24 yaşındayım. Pek çok kez cinsel ilişkiye girdiğim, mastürbasyon yaptığım halde erken boşalmaya çare bulamadım. Geneleve gittiğimde en uzun 2 veya 3 dakika sürüyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yardımcı olacağım. Senden rica ediyorum, evlen de gel karşıma. O zaman her şey yoluna girecek. Çünkü sürekli bir kadının olacak. Tedavi yerine oturacak. Bu kadar basit.

Haberin Devamı

Yeter mi?

19 yaşındayım. Boyum 1.90, kilomsa 115. Penisim 12-13 santim. Bu boy yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, zayıflarsan normaldir. Kilo verir, inersen 80 kiloya, her şey normalin de normali olur.

Bozulmuş mudur?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Biraz kan geldi. Acaba kızlığı bozulmuş mudur? Babası öğrenirse beni keser. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kimse bilmesin, seni de kesmesin. Kızlık zarı zedelendi ya da yırtıldı. Olan olmuş. İkiniz de bu ülke için gereklisiniz. Bir zara insan feda edilir mi? Ama bunu keşke daha önceden düşünseydiniz. Bu da boş bir temenni. O sırada irade ile birlikte akıl da baştan gidiyor. İradeyi cinsel coşku alıyor. Sonuç da bazen böyle oluyor.

Penisim küçük geliyor

26 yaşındayım. Kız arkadaşım da 24 yaşında. İkimiz de orgazm oluyoruz. Geçenlerde fark ettik ki cinsel organım ona küçük geliyor. Penis boyum 15 santim, normal diye biliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, konu cinsel organın boyuyla ilgili değil. Çünkü senin cinsel organın normal. Bunu sen söylüyorsun. Kadının vajinası 8 santim. Üstelik sadece girişteki ilk 2 santimi duyarlı. Geri kalan bölümde his yok. Kaçıncı kez bunu yazıyorum. Yine de anlatamıyorum. His olmayan yerde cinsel organın boyunun psikolojik etkisi dışında fazla bir rolü olmadığını artık öğrenin. Dünya varmış aya, biz gidiyoruz yaya.

Hemen kan geldi

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

Haberin Devamı

CEVAP

Yavrum, zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü, o da farkında değildi. Tedirgin olma amma ikide bir de acemi acemi kızların orasına burasına doğru uzanma.

Orgazm olamıyorum

27 yaşında, 5 aylık evli kadınım. Bir türlü orgazm olamıyorum. Mastürbasyonla orgazm oluyorum ama cinsel ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. İkimiz de çok istekliyiz ama bu durum bizi rahatsız ediyor. Acaba bu durum ileride büyük sorunlar çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması mutlaka tedavi edilecek. Bu size en azından yüzde 50 avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimle yüz yüze gelerek öğrenebilirsiniz. Ayrıca ikinizin iç güdüleriniz ve yetenekleriniz birçok şeyi halletmenize yeter. Kendinizi yargılamayın. İş o zaman daha çok zora girer. Zaman lehinize işleyecek, en azından ruhunuzu yormayın.

Kocam bıkar mı?

Eşimle 2 aylık evliyiz. Eşim 3 saatte 7 ya da 9 defa boşalıyor. Sizce zararlı mı? Bir de buna doyup benden soğur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, sen ondan soğumadıktan sonra o senden niye soğusun ki? Bu konuda aç gözlü ve doyumsuz. Şunun şurasında daha 2 aylık evlisiniz. Hele bir gelin 12’nci aya. Ortalama saatte 2 ya da 3 ilişki. Yataktan çıkmaya bile zaman yok. Öncelikle senin dizlerinin dermanı kalmaz, kasılır. Uykusuzluk bir yana. Senin kocanın elinde özel bir testere budadıkça buduyor. Ne doyuyor ne kanıyor. Senin dünyadan haberin yok. Kendini adama teslim etmişsin, canın çıkıyor, “Ya benden bıkarsa?” fikrine takılmışsın. Erkeğin durumu vahim. Senin adamının erken boşalması var. Bu durumda sayı artar. Kızım, bu oyunu adam gibi oynayın.

Kuruntu yapıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birkaç defa prezervatifsiz ilişkiye girdim. Aynı gün 2 kere ilişkiye girdik ama boşalmadım. Hamile olmasından çok korkuyorum. Ben mi çok kuruntu yapıyorum?

CEVAP

Değerli okurum, kuruntun çok ama ihtimal çok zayıf da olsa kuruntu yapmakta haklısın. Rahat etmek için prezervatif kullanıver, olsun bitsin.

Gören kaçıyor

22 yaşındayım. Penisimin başı çok büyük, gövdesi ince. Gören kızlar benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Sen de kaçmayanı bul yavrum.

Nişanlım bilmiyor

26 yaşında, nişanlı kadınım. İki yıl önce bekaretimi kaybettim ama bir daha ilişkiye girmedim. Kış başına evleniyorum. Nişanlım 37 yaşında ve bakire olduğumu düşünüyor. Acaba diktirsem mi yoksa ona söylesem mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey söylemene gerek yok. Olayları akışına bırak. İlk gece belki yeniden bir kanama bile olabilir. Olmasa da senin bir itirafta bulunmanı önermiyorum. Belki “Benimki esnektir” falan dersin. O yaşta bir erkeğin olgun ve toleranslı olması gerektiğine inanıyorum. Yani iki milimlik bir et parçasıyla hayatı cehenneme çevirmek pek de haklı bir düşünce değildir. Umarım, senin şansın benim düşündüğüm gibi oluşur.

BÖYLE SORU YOK!

Kız yaklaştıkça korkuyorum

22 yaşındayım, yakışıklı da sayılırım. Kız arkadaşımla birbirimizi arzuluyoruz. Ama o bana yaklaştıkça korkuyorum. Bende bir sorun mu var?

CEVAP

Yavrum, aklı karışmış, çekingenim. Vallahi canımsınız gençler. Bu konu, bu köşeden öylesine konuşulmaz ki. Oturup, düşünüp karşılıklı anlaşılması gerek. Diyelim ki bir kafeye gittiniz, konu döndü dolaştı geldi arzulamaya. Seni bir korku bastı. Kahveler zehir oldu. Sinemaya gittiniz, el ele tutuştunuz. Akıl bu ya, döndü dolaştı konu yine cinselliğe geldi. Seni yine ter bastı, korku sardı. Düşünmek, arzulamak bile seni bu kadar korkutuyorsa olayın ya kendisi, ya kendisi? Mutluluk ile korku arasında priz kadar yakınlık varken, düğmeyi çevirmek senin elinde genç delikanlı. İşe tedavi olmaktan başlamalısın.

GÜNÜN SORULARI

Evlilikten korkuyorum

27 yaşındayım. Sürekli cinsel ilişkiye girmek istiyorum. Kız arkadaş yoksa haftada 3 gün geneleve gidiyorum, yetmiyor. Fantezilerim bitmiyor. Evlenmekten korkuyorum. Ne yapayım?

Değerli okurum, vallahi senin durumda kişi yalancı dolmalarla doyduğunu hayal eder. Ruh yani insanlık aşılıp cinselliğe yönelmek varken doğrudan seksi hedef almak bir çarpıklıktır. Haftada 3 gün geneleve gitmene gelince; eğer evin geneleve yakın değilse, gel-git trafiği bir gününü alır. Senin işin gücün yok mu? Hastasın yavrum. Tedavi ol, yuva kur, başka türlü aşılmaz bu yol.

Evlenmeden olmasın

19 yaşımda kızım. Erkek arkadaşımla buluştuğumda çok heyecanlanıyorum. Bana dokunduğunda kendimden geçiyorum ve sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Ama evlenmeden de girmek istemiyorum. Ne yapmam gerek?

Sevgili, tatlı mı tatlı okurumuz iki arada bir derede kalmış. Yapsam mı, yapmasam mı? Tam bir ikilem. Elleri, kolları sıvadık, tezgahı kurduk. Yardıma hazırım. Cana can katıyoruz. Vay be kızım bu istekle hâlâ bakire. Nesi bakire? Nefesi bakire. Evet parfümlü Nadire. İn aşağılara. Her şey yerli yerinde. Vay canına, ne irade. İyi bir idare. Dayan yavrum biraz daha dayan.

GÜNÜN SÖZÜ

Çok sevgiye alışmış kişiler narin çiçeklere benzer. Bir günlük kesinti bile onları buruşturur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder