Dr. Haydar Dümen Kadının fikrini aldın mı?
HABERİ PAYLAŞ

Kadının fikrini aldın mı?

Erkekler büyük cinsel organ hayaliyle yanıp tutuşuyor. Kadın bundan ne kadar memnun olur diye sormuyor. Beyler, istekler büyük, her şeyi denemek istiyorsunuz ama bunlar penisi büyütmez. Kadın acı çekerse, yatak odanız da cinsel hayatınız da kabusa döner.

Doğuştan var mı?

19 yaşında kızım. Bir yıldır ilişkim var. Yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Çok hoşuma gidiyor ama orgazm olamıyorum. Penisini vajinaya doğru ittirince acıyor. Bu sorun ileride düzelir mi? Bir de kızlık zarı doğuştan olan bir şey midir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı doğuştan var olan bir şey. Bunu niye sorduğunu merak ediyorum. Uygun koşullarda hem psikolojik hem yasal hem de töresel birleşmelerinizde deneyim kazanacaksınız. Her şey düzene girecek. Gereken yardımlar bizlerden sizlere yapılır. Acı durumu da ortadan kalkar.

Haberin Devamı

Belim ağrıyor

18 yaşındayım, mastürbasyon yaptıktan 2-3 saat sonra bel ağrısı çekiyorum. Bu ağrı 3 gün boyunca devam ediyor. Bir daha mastürbasyon yapamamaktan korkuyorum. Aklıma kötü şeyler geliyor.

CEVAP

Değerli okurum, aklına kötü bir şey gelmesin, böyle bir şey yok. Belin ağrıyorsa bir ağrı kesici hap alıp dene. Eğer fazlaysa sayıyı haftada 3’e indirirsin. Mastürbasyonu da kendini zorlamadan yaparsın. Bilmem başka ne diyeyim? Gerilme, kasılma, gevşe. Bel ağrın uzarsa doktora gidersin.

Baba olur muyum?

22 yaşındayım. Penisim 8 santim. Baba olamayacağım diye çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, babalıkla penis boyu arasında bir bağ yok. Yumurtalar normal ve yerindeyse yeterli sperm üretiyorlarsa tabii ki baba olacaksın. Bunlar da laboratuvar tetkikinden sonra öğrenilir. Şimdilik babalığı düşünme, daha erken. İçinin rahat etmesi için testislerini yani yumurtalarını bir üroloji uzmanına göster.

Her şeyi yaşamak istiyor

33 yaşında kızım. 50 yaşında bir erkek arkadaşım var. O her buluşmamızda cinsel olarak yakınlaşmak istiyor. Ben ise daha duygusal davranışlar bekliyorum. Sevgilim “Bekaretine dokunmayız, sınırı biliyoruz ikimiz de” diyor. Ne olur öneride bulunun. Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, bu kadar didişmeli, çekişmeli bir ortama girmeyiver be canım. Ama ben bunu dedim diye ikiniz de silahları kuşanıp bana veryansın etmeyin. Çünkü ikiniz de kendi açınızdan haklısınız. Bu dengeyi birinizden yana bozduğumda olabilecek sorumluluğa beni de katarsınız. Üstelik bir genel öneridir bunlar. Özelde belki çok daha ayrıntılı konuşulur ama şimdiki önerimde ısrar ediyorum. Bu ilişkiyi bitiriverin.

Haberin Devamı

Hamile mi?

Bir hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik. Çok kısa sürdü, ben dışarı boşaldım. Sevgilim şimdiye kadar bir gariplik hissetmediğini söyledi. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, yüzde 99.9 hamile değil.

Düğünüm var

25 yaşındayım. Penisimin boyu ereksiyon halinde 10 santim. 2 ay sonra düğünüm var. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik yapılacak bir şey yok. Evleneceksin. Bir süre deneyim kazanacaksın, alışma temposu da geçecek. Bana göre eşini mutlu etmeye ve baba olmaya yeterli bir boyuttur. İleride sorun çıkarsa tekrar konuşalım.

Çok büyük

24 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ileri gittik. Nişanlımın penisi çok büyüktü, canımın yanacağından korktum. Canım yanar mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki büyük penis sıkıntı yaratabilir. Ama doğa sistemi ona göre programlamış. Her kadının doğum yapabileceği kadar vajinasının esnekliğini ona vermiştir. Bu ilişki sırasında ne kadar kendini sıkar, ne kadar korkarsan, eşin ne kadar acele ederse, acın o kadar çok olur. Evlendikten sonra işlerin düzeleceğine inanıyorum.

Prostat mı?

33 yaşındayım. Sık sık ve az olarak idrara çıkıyorum. Prostat olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, bu bir alışkanlık ve şartlanma olayıdır. Ama aklında kuşkularla yaşayacağına bir üroloji uzmanına gidip kesin sonucu öğrensen diyorum. Çünkü biz buradan sözlü bir öneriyle sorumluluk altına girmek istemeyiz. Genel düşüncem bir sorunun olmadığıdır.

Nasıl kurtarayım?

Arkadaşım 28 yaşında ve evli. Ama dışarıdan gözünü alamıyor. Bu aralar internetten sanal seks yapıyor. Onun düzelmesini nasıl sağlayabiliriz? Birlikte çalışıyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, önce kendini koru ve kurtar. Bu bulaşıcı hastalık gibi sana da geçmesin. Sıra arkadaşını korumaya gelsin. O da eline kağıt kalem alsın. Bize bir şeyler yazsın. Çareyi kendisi istesin. O zaman doğru olur. Başkası üzerinden elden cevap göndermiyoruz.

Geç boşalıyorum

30 yaşındayım ve bekarım. İlk ilişkide 1 dakika olmadan boşalıyorum. İkinci kere ilişkiye girmeden önce ise mutlaka 5 dakika ara veriyorum. İkinci ilişkiye girdiğimde de çok geç boşalıyorum. İlişki uzun sürüyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, birinci ilişkini 5 dakikanın üzerine çıkartmak gerekiyor. Onun tedavisi var. Birinci ilişki ile ikinci ilişki arasına koyduğun 5 dakika kısa. O en azından 1 saate yakın olmalı. Meni torbasında sıvı toplansın ki boşalma olsun. Aslında tek sorunun erken boşalma. Bu da heyecandan, ortamın olumsuzluğundan ya da kendi şartlanmandan olabilir. Düzelir, değerli okurum dert edinme. Tedavisi için bir hekime gitmen lazım.

BÖYLE SORU YOK: Sevgilimin ağrısı varmış

Kız arkadaşımla cinsel ilişki yaşadık, epey zorladık. Saatlerce sürdü ve prezervatif kullandım. Aradan 5 gün geçti. Ağrı ve yanma olduğunu söylüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Gerçekten çok korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, gözümü kapadım. Cinsellik ile ilgili tüm kitapları taradım. Kadın için süre uzun geldi. Erkekte ise anlayış mafiş çıktı. Erkek sert davranmış olabilir, zorlamış gibi. Okurum, kaç yaşındasınız? Genç ve deneyimsiz olduğunuz düşünüyorum.

Korkacak bir şey yok. Bir dahaki sefere bu kadar zorlamayın. Uslu durun. Erkeklik onuru diye sınırları aşmayın. Acemi kovboy gibi atın dizginlerini çok sıkı tutma. Dört nala uzun koşturma atı. Tımarını eksik etme. Eczaneden yanma için bir krem almayı unutma.

GÜNÜN SORULARI

Kimi hayal etmeliyim?

30 yaşındayım. Bir ilişkiye başladım. Bir süre ayrı şehirlerde olacağız. Mastürbasyon yaparken o kişiyi mi hayal etmeliyim? Normalde haftada 1 porno izleyerek mastürbasyon yapıyorum. Bu cinsellik yaşarken sorun yaratır mı?

CEVAP

Okurum, mastürbasyon doğru ve orantılı yapıldığında gerekli ve faydalı aktivite haline gelir. Yazdığına göre doğru yoldasın. Gönlünün istediğini yap. Zaten durumunda bir aykırılık yok. Ufak tefek takıntılarını kafana takma. Tek bir şey takılma. Kimi hayal edeceğin kendi insiyatifinde. Gerisi sana kalmış, bana değil kendine sormalısın. Sosyal etik kuralları da unutma, sevgiler.

Zar bozuldu, zevk yok

3 haftadır evliyim. Kızlığım bozulmasına rağmen ilişkide zevk alamıyorum. Eşim buna gerçekten üzülüyor. Araştırdım ama bu sonuç elde edemedim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sorun yok, zamanı da erken. Hele bir ay geçsin. İlişki ve birbirinizin ruhsal yapı ayrıntılarını öğrenin. Ön sevişmeyi daha uzun tutmanızı öneririm. Çaylak modunu atlattığınız zaman zevk aldığınız başka noktaları da öğreneceksiniz. Mutlu haberler verdiğin yeni mektubunu bekliyorum. Birbirinizi kırmayın, çok da iyi bakın.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankör yediği ekmeğe pislemekle kalmaz, sizin iyiliklerinizi üzerine de pisler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder