Dr. Haydar Dümen Kadının fikrini almak gerek
HABERİ PAYLAŞ

Kadının fikrini almak gerek

Erkeklerden sürekli ‘Küçük mü?’, ‘Büyür mü?’, ‘Hap kullansam işe yarar mı?’, ‘Arkadaşımınki daha büyük’ gibi sorular geliyor. Beyler, oturup nasıl uzatacağını düşüneceğinize bu konuyu kadınınızla konuşun. Hep söylüyorum, büyüğü ancak can yakar, ilişkiden soğutur.

Esnekse nasıl bozulur?

İlk gecede kızlık zarı esnek ya da kalınsa ve bozulmazsa bunu nasıl anlatırız? Bir de bozulması için ne yapabiliriz?

CEVAP

Okurum, kızlık zarı kalınsa onu bozamazsın operasyon ister. Ama bu durumlar pek sık görülmez. Demek istiyorum ki oranı çok düşüktür. Esnekse kanamaz. Neyi, kime nasıl açıklayacaksınız onu bilemem.

Haberin Devamı

Üç yıldır yalnızım

Üç yıldır kimseyle ilişkiye girmedim. Son 4-5 aydır çok ereksiyon oluyorum. Geceleri sık boşalmaya başladım. Çok mastürbasyon yapıyorum, acaba kısır olur muyum?

CEVAP

Yavrum, mastürbasyona böyle saplanma. Gece yatakta uyurken yüzü koyun kaplanma. Ona sen fazla elleşme. O da kendi bildiğini okusun, karışma. Sana iyi haber. Kısır olmazsın.

Korkuyorum

27 yaşındayım, penisim çok büyük, ölçüleri size yazıyorum. Yakında evleneceğim. Beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Ameliyatla küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Tıbbi adı megalopenis olarak anılır. Kadın için zorluk yaratacaktır. İlk birleşmeyi 1 haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz olun. Ancak ameliyatla küçültmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.

Doyamıyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımı seviyorum. Onunla öpüşüyoruz, çırılçıplak sevişiyoruz. Ateşim bir türlü sönmüyor. Sevgilim “Evlenmeden yaparsak pişman olurum” diyor. Ona doymanın yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, doyumsuz oburum, sana buradan öyle bir teşhis koyarım ama olmaz. Öpüşüyorsunuz, çırılçıplak sevişiyorsunuz. Ya siz kimi kandırıyorsunuz? 19 yaşında evlenilmez. Evlenilirse bu yolun sonu bilinmez. Olumsuzlukların izi de ömür boyu silinmez. Evlenmeyecekseniz ki bu yolun sonu genelde böyle biter. Biri size “yeter” der. Burada kanan kim, kandıran kim? Kızımız koklanmış gül ama kız. Şimdi ben soruyorum, siz ne yaparsınız?

Zararı çok mu?

Bir hafta önce nişanlım adet görmüştü. Kendimizi tutamadık ve ilişkiye girdik. Adet zamanı ilişkiye girmenin zararı nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, o dönemde ilişkiye girilmez. Ama siz girdiniz diye felaket bulutları üzerinizde dolaşmıyor. Ama o bulutlar üzerinize karabasan gibi çökmesin. Olmuş bir kere. Dikkat edin.

Sertleşme olmadı

18 yaşındayım. Hep cinsel ilişkiye girmek istiyordum. Önüme bir fırsat çıktı ama penisim sertleşmedi. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Okurum, nedeni heyecan, olumsuz koşullar, acemilik, ön yargı ve o atmosferin istem dışı sinir sistemini alarma sokmasından başka bir şey değil. Belki de bu olay senin açından şanstır. Yani lehine gelişmiş bir durumdur. Çünkü birleşme yapsaydınız ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Nasıl büyütürüm?

Penisim ereksiyon halinde 6 santim oluyor. Bu durum zoruma gittiği için kimseye söyleyemiyorum. Nasıl büyütürüm?

CEVAP

Okurum, sen büyütemezsin. Bu konuyla ilgili önce üroloji ve endokrinoloji uzmanına gitmen gerekiyor. Çünkü cinsel organ operasyonla büyür. Bunun için de aileni arkanı alman gerekir. Tek başına üstesinden geleceğin olay değil.

Haberin Devamı

Kız arkadaşım ne der?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istiyoruz ama penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Ereksiyon hali 11 santim, normal mi?

CEVAP

Okurum, bizce normal. Yani tıp bilimine göre olabilir. Bir de kızın fikrini alıver. Belki “Aradığım boyut budur” der. Bu konularda deneme olmadan bir şey söylemek zordur. Renkler ve zevkler tartışılmazmış. Bilime göre seninkisi de hiç tartışmasız görevini yerine getirir.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ile ilişkiye girmeye çalışıyordum. Penisimden zevk suyu geldi. Sadece vajinasının üstüne sürdüm ama içine girmedim. Sizce hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, hayır. Büyük ihtimalle hayır.

Zevk almıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla boşaldığımda zevk alabiliyorum. Mastürbasyon yapınca alamıyorum. Bunun sebebi nedir? Doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yok bir sorun. İştahın çok, yemeğe oturdun. Her yemeği götürüyorsun. Bir yemeği de sevmiyorsun. Bunun doktorluk yanı var mı? Hep kız arkadaş bulamayacağına göre arada mastürbasyona gerek olabilir.

Hep ilişki istiyorum

26 yaşındayım, 2 yıldır bir kız arkadaşım var. Devamlı ilişkiye girmek istiyorum. O da bunaldı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, azma, kudurma. Kız arkadaşının da canı var. Her canının istediğini yapma. İnsan olmanın yolunda doğrunun dışına çıkılmaz.

Kısırlığın işareti mi?

18 yaşındayım, iki senedir mastürbasyon yapıyorum. Meni kalitesine ulaşmadı. Bu kısırlığın göstergesi mi?

CEVAP

Okurum, nereden biliyorsun? Olayı içindeki spermler belirler. Senin yerinde olsam kafama takmam. Ama kesin çözüm arıyorsan sperm sayımı yaptırıverirsin.

BÖYLE SORU YOK!

Hoşlandığım erkeklere yaklaşamıyorum

18 yaşında kızım. Hoşlandığım erkeklere yaklaşamıyorum. Hoşlandığımı fark edince hemen geri adım atıyorum. Onlara nasıl yaklaşabilirim?

CEVAP

Çekingen kızım, çekingenliğini yendin diyelim. Sen yolları aştın, erkeklerin aguşuna ulaştın. ‘Ismarlama mal alıcısının eline bakar, bekleyenin ise ne çıkarsa bahtına’ derler. Bilim ve insanlık adına bu olay için kalem sallayalım. Çünkü işimiz bu. Kendim için bir şey istiyorsan namerdim.

Güzel kızım, işte sana formül: Birkaç yıl daha bekle. Sadece bakışlarına biraz tebessüm ekle. Bak göreceksin, bereket tanrısı kapılarını açacak, gençler çevrende sel olup akacak. Ama sen iradeli ol. Ne kendini ne de aileni üzecek bir işe kalkışma.

GÜNÜN SORULARI

Tam sertleşmiyor

25 yaşındayım, partnerim yok. Sürekli mastürbasyon yapıyorum ve çok kiloluyum. Penisim sertleşiyor ama cinsel isteksizlik var. Penisim ereksiyon halindeyken baş kısmı yumuşak kalıyor, mastürbasyon yapınca sönüyor. Doktor testler verdi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, penil doppleri yapılabilir. Büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ancak bu mastürbasyon alışkanlığı bir tür şartlanmayla seni kendine tutsak kılar. Ortalama 10 yıla yakındır mastürbasyon yapıyorsun, yazık değil mi sana? Artık kadın, kız arkadaşların ve evlilik koşulları oluşmalı. Tehlike yumuşamada değil, alışkanlığın kendisinde.

Neden uzamıyor?

20 yaşındayım, ilişkiye girmedim. İsteyen oldu ama çekiniyorum. Penisim 10 santim. 85 kiloyum ve 1.74 boyum var. Vücut geliştirmeye gidiyorum, kilo verdim ama penisim uzamadı. Strese girdim. Vücut geliştirme için kullanılan haplardan alsam cinsel hayatımı etkiler mi?

CEVAP

Okurum, hiçbir ilaca gerek yok. Ortalama 10-12 kilo daha vermen gerekiyor. O koşullardan sonra cinsel denemelerin daha doğru olur. Hem senin için zayıflama bu uğurda bir amaç haline dönüşür hem de beden yapınla komplekse girmezsin. Mastürbasyondan uzaklaşmak için zaman kazanırsın. Penisinin boyuna kafanı takma.

GÜNÜN SÖZÜ

Boğanın boynuzu düşmandan korumak içindir ama bazen de kendi öz kardeşinin karnına saplanıverir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder