Dr. Haydar Dümen Kadının gözü korkar
HABERİ PAYLAŞ

Kadının gözü korkar

Erkeklerin hayali büyük cinsel organ. Gördükleri her reklama inanmak istiyorlar. Ama kadınlar için bu adeta işkence. Canı yanıyor, ilişkiden soğuyor. Beyler, kadınınızı kaçırmamak için idareli kullanın, onun ruhunu okşayın, sertlikten kaçının...

BÖYLE SORU YOK!

Cinsel isteğim bitmiyor 22 yaşındayım, kız arkadaşım da 20 yaşında. Cinsel isteğim bitmiyor, günde 4 kez birlikte oluyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi kıza da, sana da yazık. Demedi deme, bir süre sonra organından sağlam bir kazık yersin. İşte o zaman benim kapımı çalma, ne yapacağım diye mailler yollama. Erken boşalman olduğun sanıyorum. Eğer öyleyse ‘Bir yap pir yap’ formülünü uygulayalım. Böylece kalite yükselir, sefer sayılarınız azalır ama arkadaşın da kimliğini kazanır. Onun orgazm olduğunu sanmıyorum, senin şu sayılarının da kalitesine inanmıyorum. İşte sana formül: Hem akıl hem bedeni bütünleştir.

Haberin Devamı

Acaba zararı olur mu?

28 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Her gece seks yapmak istiyorum, ilişkiye giriyorum. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, örneğin; dişlerin çürümeyecek. Gastrit ve ülser olmayacaksın. Çok yemezsen kilo da almayacaksın. Ama sevgili eşini bıkıp usandıracaksın. Eşin yorulacak, belki de seksten soğuyacak. Buna rağmen onun da sana şimdilik bir zararı olmayacak. Ancak iştaha ev yemeği yetmezse dışarıda yemek arayacaksın. O da porsiyonuna göre para. Paran yeterse, karın da “Bana musallat olmasın” derse yine sorun yok. Ya eşin, şöyle ya da böyle “Yetti gari” deyiverirse. Göreceğin zararın boyutlarını ben hesaplayamıyorum, çünkü hesap makinesi çıldırdı.

Sevgilim neden kaçıyor?

24 yaşında kadınım ve cinselliği çok seviyorum. 2 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Ama sevgilim artık benden kaçıyor. Neden acaba?

CEVAP

Sevgili okurum, adam fırsatını bulmuş tabii kaçar. Vallahi iyi sabretmiş. Senin aklın sadece ilişkide, cinsellik tüm ruhunu, bedenini ele geçirmiş. Arkadaşın da bu yolda 2 yıl yürüdü. Sonunda monotonluk göründü, “Git git bitmez, bu hayat böyle çekilmez” diyen arkadaşın kurtuluşu kaçmakta buldu. Adam yorulmuş, aklı başına gelmiş ve seni terk etmiş. Bugünlerde uzatmaları oynuyor, gözleri fıldır fıldır yeni birilerini arıyor, haberin ola.

Haberin Devamı

Kızlar kaçıyor

22 yaşındayım. Penisimin 22 santim olması. Kızlar benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Ameliyatla veya başka bir yol ile boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın ama penisin boyu hiçbir şekilde kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğinde idareli kullanırsın olur biter.

Acaba penisi büyütme şansımız var mı?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim oluyor. Ben bundan rahatsızım. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim penise tıp bilimi normal diyor.

Nişanlım hamile mi kaldı?

21 yaşındayım. Nişanlımla sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Nişanlım adet gördü ama mide bulantısı var. Gebe olabilir mi? Acaba hata mı yaptık?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, umarım yapmadınız. Ama bu konularda sürpriz hep yaşanır. Bir spermin azizliğine de uğramış olursunuz. 10-15 gün daha bekleyin. Kuşkularınızı gidermek için gebelik testi yaptırın.

Kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde olur?

22 yaşındayım. Penisim 11 santim, normal mi? Evlendiğimde eşimin zarını yırtabilir, onu hamile bırakabilir miyim? Bir de kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde olur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Yani vajinanın kapısında. O penisle aklını, yüreğini iyi kullanırsan eşini de mutlu edersin hayatınızı da rahat yaşarsınız.

Sevgilim beni terk etti

Penisim ereksiyon halinde büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bana canının çok acıdığını söyledi ve beni terk etti. Aynı şeyi evlenince eşimle de yaşarım diye korkuyorum. Penisimi küçültmek için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ölçülerini burada vermediğim penisin büyük. Kız kaçmış, kurtulmuş. Hayat boyu cinselliğe karşı soğuk bir kimlik de kazanabilirdi. Evlendiğinde kullanacağın teknikle bu sorunu aşarsın. Hiçbir şekilde küçültülmüyor.

Vazgeçemiyorum

23 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra da bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin. Dediğim gibi yardımcıya ihtiyacın var. İradenle çatışma. Yumuşak davran. Ama savaşından da vazgeçme.

Sevgilimin kızlık zarı yırtık mı, değil mi?

18 yaşındayım, kız arkadaşımla 7 aylık bir birlikteliğimiz var. Sevgilim beni ilişki için zorluyor. Ben sevgilimin zarının yırtık olduğundan şüpheleniyorum. Ne yapayım? Yırtık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, son noktayı koyana kadar zar seni ilgilendirmez. Evlilik kararı eyleme geçince bu konuyu merak ediyorsan kızı incitmeden, onun duygularını yaralamadan genel bilgilerini de artırarak öğrenirsin. Şimdi atacağın her adım yanlıştır.

Evlenince kanar mı?

Daha önce 2 kez ilişkiye girdim. Ama kanamam olmadı. Acaba kız mıyım yoksa değil miyim? İleride evlenirsem kızlık zarım kanar mı? Doktora gidemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Cinsel organın boyutlarıyla ilgili olarak evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50 üzerinde.

Nasıl büyütürüm?

25 yaşındayım. Penisim 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey de tavsiye edemem. Normal bir penis için de hem kendini hem organını zorlamanı istemem.

Sözlümle sürekli kavga ediyoruz

2 yıldır sözlüyüm. Sözlüm daha önce evlenip ayrılmış. Son zamanlarda çok tartışıyoruz. Birlikte olduğumuz için ayrılamıyorum. Sürekli birlikte olmak istiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, dikkatli ol ve acele etme. Bana göre de evlenme. Böyle bir tabloya balıklama atlanılmaz. Sevgilin bana pek güven vermedi. Bütün bunlara karşın evlendiğinizde çok da mutlu olabilirsiniz. Ama bu umut şimdilik Kaf Dağı’nda. Her zaman da Zümrüt-ü Anka kuşu da bulunmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın merkezi beyindir. Ama ona yürek sahip çıkmıştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder