Dr. Haydar Dümen Kadının gözünü korkutmayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadının gözünü korkutmayın

Evlilikte erkek istekli, cinselliği doyasıya yaşamak istiyor. Kadın ise korkuyor, başına ne geleceğini bilmiyor. Kocası doymayan kadın için cinsellik görev haline geliyor, zevk almayı unutuyor. Beyler, her şeyi kararında bırakın, bir şey kaçırmazsanız.

Bozulmuş mu?

23 yaşında kızım. Bir gece mastürbasyon yapıyordum, kan geldi. Acaba kızlık zarım yerinde duruyor mu? Evlenince yine kan gelir mi? Kendimi suçluyorum. Erkek arkadaşıma bu olaydan bahsedeyim mi?

CEVAP

Kızım, önce rahatla. Merak etme, kızlık zarı yerinde duruyor. Ama zedelenmiş olabilir. Ben yeniden kanayacağına inanıyorum. Erkek arkadaşına bir şey anlatmak zorunda değilsin.

Haberin Devamı

Yanma oluyor

24 yaşında kadınım. Sevgilimle her ilişkiye girdiğimde yanma, acı ve sızlama oluyor. Bu durumu sevgilime söyleyemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, doğru bir jinekoloğa. Mantar ya da vajinit dediğimiz sorundan kaynaklanabilir. Bu tedavi olsun, kronikleşirse tedavi zorlaşır. Eğer söylediklerim yoksa 1-2 ay sonra yeniden yaz, çare bulalım.

Orgazm olamıyorum

35 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Evlendiğimden beri hiç olmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorununu yazmışsın. Köşemizi okuyorsan zaten biliyorsun. Burada iş kocanın ustalığına, fantezileri iyi kullanmaya kalmış. Sanırım bazı tekniklerle umarım sorunu aşacaksınız.

Nasıl ikna ederim?

19 yaşındayım. Haftada 6-7 kere mastürbasyon yapıyorum. İki yıldır kız arkadaşım var. Onunla cinsellik yaşamak istiyorum, izin vermiyor. Beni sevmiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, sen bir karar vermişsin ama kız arkadaşının da bir kararı, sorumlulukları, dünya görüşü olduğunu unutuyorsun. Onun zayıf anlarını bularak kullanmaya hakkın yok. Kızın seni sevdiğine ben inanıyorum. Ama evlilik sizin yaşınızda düşünecek bir şey değil. Kızın duygularına saygı duy. Önünüzde uzun yıllar var. Sakın ayağını kaydırma.

Zararı olur mu?

42 yaşındayım, bekarım. Son zamanlarda cinsel isteğim çok arttı. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba bunun bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yoluna devam. Fazla azma. Kendini bilmem ama kadınların kuyusunu fazla kazma. Doğanın oyununu bozma. Elini çabuk tutarsan çocuğa kavuşacaksın. İşte en iyi ilaç ve reçete.

Haberin Devamı

Sevgilim kızıyor

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman çok erken boşalıyorum. Bu da kızı kızdırıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşulları oluşunca bu konuda sana hekimler yardımcı olur. Kız arkadaşının memnun olmaması çok doğal. Her hamlede yarıda kalmış bir zevk, kadında düş kırıklığı yaratır. Yaşın uygun, daha ne bekliyorsunuz anlamadım. Şartlar uygunsa düğün davetiyenizi bekliyorum.

Üzerime atlayacak

22 yaşında kızım. Yeni evliyim, eşimle birlikte olamadım. Çok korkuyorum. Onun kocaman penisini görünce endişelendim. Üzerime atlayacak gibi. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, korkuya kapılmışsın. Sanki kocanın propagandasını yapıyor gibisin. Bana kalırsa birkaç güne kalmaz her şey yoluna girer. İlk gece başarısızlık sürerse çaresinin nerede olduğunu biliyorsunuz.

İlk gece ne yaparım?

27 yaşındayım. Penisim 21 santim. Nişanlım biraz zayıf. Daha önce geneleve gittim. İlk gece ne yapacağım?

CEVAP

Değerli yavrum, idareli ol, heyecanlarına çözüm bul. Kız korkacak. Ne yazık ki at atılmıyor, sat satılmıyor. Tıbben kesilmiyor, rejimlerle incelmiyor. İş kaldı yönteme. Bana göre yarısı normal bile. Eğer bu tekniği başarırsan eşin dizinin dibinden ayrılmaz. Sana da asla toz kondurmaz. İlk geceyi ertele, 10-15 gün bekle. Ne çıkacak görelim. Gerekirse bir daha mailleşelim.

Haberin Devamı

Yırtıldı mı?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırımda bir damla kan gördüm. Zar yırtılmış ya da zedelenmiş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bir miktar zedelenme olasılığı var. Bana göre oranı yüzde 30. Bundan sonrası karanlık nokta.

Benimki çok büyük

25 yaşında kızım, bekarım. Benim vajinam çok büyük. Bu sizce normal mi? İleride evlenince sorun olur mu? İlişkiye girmediğim halde neden büyük?

CEVAP

Yavrum, yapısal özellik. Kötü bir anlamı yoktur. Niye kafana taktın? Kızlar bu konuda titiz ama erkekler buna bakmazlar. Her şeyin doğalı, yolunda akanı iyidir. Sen kendi haline bırak. Komplekse girme.

Kısır olur muyum?

Fazla mastürbasyon yapıyorum. Her gün 4-5 defa oluyor, bazen de 6’ya çıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kısır olur muyum?

CEVAP

Çocuğum, sayının çok olduğunu biliyorsun. Sınırı aşmış her eylem, her olay sorun yaratır. Elini bağlamayacağıma göre sen düşüncelerini ve elini oradan çekeceksin. Aklına gelince olduğun yerden uzaklaşıp düşüncelerini dağıtmaya çalışacaksın.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Geçen gün kız arkadaşımla sevişiyorduk. Ben vajinasının üzerine boşaldım. Acaba kız hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, olmasına olmaz. Olursa da olur. Ama olan olmuş. Hadi bekleyelim, bakalım.

BÖYLE SORU YOK!

Eşim çok yetersiz

33 yaşındayım. Eşim ise 34 yaşında. Altı yıllık evliyiz. Eşimin penisi küçük, zevk almıyorum. Yanlış yollara gitmek istemiyorum. Tek sorun eşimin yetersizliği. İlaçlar yetersiz kalıyor, sertleşmiyor. Yol gösterin.

CEVAP

Altı yıldır cinsellikten yana talihsiz, kocadan yetersiz kızım çare ister de Haydar Hoca yardım etmez mi? Gel otur dizimin dibine, beni dinle. Mektubunda bizlere sorunun hakkındaki ilk bilgileri vermişsin. Her şey anlattığın kadarsa kızımız boşa paniklemiş.

Öyle ya, penis küçük değil, ereksiyon güçlüğü var. Kızım “hani hani” deyip durma. Kocan yanında. Yeterliyi bulmaya sakın kalkma. Her insanın başına böyle şeyler gelebilir. İşin uzmanına başvurursun, doğruyu da yanlışı da gösterir. Sorununuzun çözümünü reçeteler, sizi eczaneye yollandırır.

GÜNÜN SORULARI

Kan sonradan gelir mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. O an kan gelmedi. Bana “Bakireyim” demişti. İlişkiden 1 gün sonra kan geldiğini söyledi. Sizce bakire miydi? İlişkide gelmeyen kan sonra nasıl geliyor?

CEVAP

Yavrum, yarım yamalak cinsellik bilgilerinizle bir haltı yemeye kalkıyorsunuz sonra kendinizi inandırdığınız akıl almaz kurgulardan sorunlar yaratıyorsunuz. Bir de benden tasdikname verir gibi yorum yapmamı bekliyorsunuz. Bana göre, kapı sadece sana açılmış. Bil ki, başkasına kapalı. Kızın zarı esnek yapılı. Ama gel okura nasıl anlatalım bu davayı.

Tüfek paslanmış mıdır?

32 yaşındayım, en son 12 yıl önce bir hayat kadını ile ilişkim oldu. Haftada 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Yakında evleneceğim. Benim tüfek paslanmış olabilir mi?

CEVAP

12 yıl önce ilk deneyimini, yanlış yerde yaşamış ve bunun yarattığı travmadan kurtulamamış okurum, bu konuda yalnız olmadığını halkımızdan gelen sorulardan kolaylıkla anlıyoruz. Sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşamın sürekliliği için ilk deneyim çok önemlidir.

Çünkü aradan kaç yıl geçse de unutulmaz, doğurduğu kompleksler zorlukla aşılır. Bu nedenle doğru insan, doğru zaman, doğru mekan üçlüsü olmazsa olmazdır. Yoksa gün gelir, dervan değişir. Pişmanlık ve korku başlar. Sana bu konularda akıl ya da öğüt veren olmamış. Ancak üzülme, senin tüfek paslanmamış. Ufak bir yağlamayla gıcır gıcır olur.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklını hilede kaybeden çilede toplar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder