Dr. Haydar Dümen Kadının hakkını yemeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadının hakkını yemeyin

Erken boşalma erkeklerin çok sık dert yandığı problemlerden biri. Bunu yok saymak ya da üzülmek, eşinizden özür dilemek yerine hemen bir uzmandan randevu alın. Kadınınızı düşünün, onun hakkını yemeyin. Mutluluğunuz yarım kalmasın.

Güvensizim

19 yaşındayım. Penisimin boyu bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Bu bende güvensizlik yaratıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, eğer kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür.

Haberin Devamı

Boşalamadım

Birkaç gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik, sabaha kadar seviştik ama ben boşalamadım. Sonunda mastürbasyon yaptım. Acaba neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon alışkanlığını cinsel birleşmeye transfer edemedin. Sakin ol, takma kafana. Mastürbasyona yanaşma. Olayı akışına bırak. Sorun çıkmayacak.

Orgazm olamıyorum

35 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Cinsel ilişkide orgazm olamıyorum. Evlendiğimden beri hiç olmadı. Sevişirken çok çabuk boşalıyorum. Kendi kendime daha çok tatmin olduğumu hissediyorum. Doktora gitmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorununu dile getiriyorsun. Vajina böyle. Sinirsel donanım bakımından biraz zayıf. Bir de bunun üzerine yetişme koşullarının ağır baskısını eklersek, orgazm güçlüğü kapıda bekliyor. Buna karşılık elinizin altındaki duyarlı bölge yani klitoris, bu eksikliği gideriyor. Ama klitoris orgazma alışmış, vajinal orgazma geçemeyen kadınların da sayısı çok. Burada iş kocanın ustalığına, fantezileri iyi kullanmaya bakıyor. Sabırlı ol, sorunu aşacaksınız. İlacı yok bunu da unutma. Belki bir destek alabilirsin.

Sarılınca sertleşiyor

18 yaşındayım. Sevgilime ne zaman sarılsam ya da onu öpsem cinsel organımda sertleşme oluyor. Kız arkadaşıma karşı cinsel isteğim yok ama nedense sertleşme oluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Güldürdün beni okurum, çok yaşa. Oğlum, cinsel organın sertleşip sertleşmemesi insanın iradesine bağlı bir şey değildir. Bir tür içgüdüsel mekanizma diyebilirsin. Yani yavrum, sertleşmese daha mı iyiydi? Sertleşsin diye eczane eczane dolaşıp paraları döksen daha mı keyifliydi? Bari şu doğanın işine karışmayın. Bozmakta ustasınız.

Haberin Devamı

Reddediyorum

20 yaşındayım. Sevgilim 18 yaşında. Benimle ilişkiye girmek istiyor ama ben onu reddediyorum. Çünkü kızlık zarını bozmak istemiyorum. Sevişiyoruz ama tatmin olmuyor. Acaba kızlık zarını bozmadan onunla birlikte olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, bilmem ki. Ayrıca beni de ilgilendirmez ki. Sorduğun soruda ne bilim var ne tıp var. Tatmin olmayıversin sana ne. Sadece kızlık zarını bozmama kararına sevgi ve saygıyla yaklaşıyorum. Elinden geleni yap. Sen sağlam dur. Çok da ısrar ederse arkadaş değiştir. Sanırım kız bunu kafaya koymuş.

Erken boşalıyorum

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, ne yapacaksın? Ben ne dersem onu mu yapacaksın? Erken boşalmanın tedavisi var. Hocan da bu konuda evlilik şartı arar. Anladın mı?

Aklıma getirmezsem

25 yaşındayım. Erken boşalıyorum, sadece 1-2 dakika sürüyor. Cinselliği aklıma getirmezsem biraz daha uzun sürüyor. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik, heyecan, antrenmansızlık. Bu konu bir tedavi sürecine bağlı. Varsayalım ki yemek iştahın yok. Doktor da sana iştah şurubunu verdi. Onu deneyeceksin ama ortada yemek yok, aynı bunun gibi. İdare et, sürekli bir partner bulunca hangi uzmana kafana yatıyorsa ona git.

Boyu çok küçük

32 yaşındayım. Cinsel organım çok küçük. Bekarım, kadınlardan utandığım için kimseyle birlikte olamıyorum. Çünkü görünce sanki alay edeceklermiş gibi geliyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.

Bozulmuş mudur?

27 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Geçenlerde biraz ileri gittik ama kan gelmedi. Eğer kızlık zarı yırtılsaydı peniste kan olmaz mıydı? Sevgilim ilk kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı niye bozulsun? Kaygan bir ortamda girişe uygundu. Biraz da esneyiverdi. Kız doğru söylüyor. Oldu da bitti maşallah. İleride evlenirsiniz inşallah.

Acı çekiyorum

Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Biz haftada 2-3 kez ilişkiye giriyoruz. Ama benim canım yanıyor. Erkek arkadaşımı arzuluyorum da. Kızlık zarım bozuldu. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla alışacaksın. Kendini kasmamayı öğreneceksin.

İstiyorum, olmuyor

28 yaşındayım, ilişkim olmadı. Zamanımı mastürbasyon alıyor. İlişkiye girmeyi istememe rağmen yapamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, beyin tıpkı bilgisayar gibidir. Programa ne girmişsen onu gösterir. Evlendiğinde eşin yatarken sen mastürbasyon için banyoya koşabilirsin. Hem sana hem eşine daha büyük zarar olur mu? İradenin iflas ettiği her yerde bir fatura ödenir. Önemli olan dengelerdir.

BÖYLE SORU YOK!

Evlenince zevk alamazsam

21 yaşında, bekar, kızım. Her hafta mastürbasyon yapıyorum. Evlenince ilişkiden tat alamamaktan korkuyorum. Ama kendimi frenlemekte zorlanıyorum. Evliyken mastürbasyona ihtiyaç duymak istemiyorum. Ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?

CEVAP

Sevgili yavrum, kadın ile erkek anatomisi birbirinden farklı olduğu için mastürbasyonun etkileri de farklı. Kadın, g noktası dediğimiz klitorisin uyarılmasıyla orgazma erişebiliyor. Evlendiğinde vajinal orgazma ulaşabilme olasılığını artırmak için bağımlısı olduğun mastürbasyonu aza indirmen gerekli. Haftada birkaç defa yapmak sağlıklı. Aklını ve enerjini başka yönlere kanalize et. Her aklına geldiğinde alışmış olduğun hareketi yapmamalı ve iradeni devreye sokmalısın. Unutma, sana senden başka yardım edecek kimse yok.

GÜNÜN SORULARI

Erkek arkadaşım çok istekli

Erkek arkadaşım 22 yaşında. Ben 21 yaşındayım. Erkek arkadaşım çok istekli, sevişmeden 1 dakika bile durmuyor. Sürekli ilişkiye giriyoruz. Artık çok yoruldum. Dayanacak gücüm yok artık. Ne olur bana yardım edin.

Kapa kapıları, üzerine de asma kilit tak ki senin erkek arkadaşın içeriye giremesin sevgili yavrum. Anlaşılan seninkine pek güvenilmiyor. Bak o çapkın delikanlının oyununa gelip, kapıları aralamayasın ve adamı keyiften uçurmayasın. Eh ama sonunda ev sahibi kapıyı açıp da içeri buyur ederse, misafir ne yapsın, değil mi? Biraz perhiz öneriyorum size yavrularım. Dengeli olmaya çalışın, sonradan gözyaşına boğulmayın. Çünkü son pişmanlık fayda etmiyor. Her zaman aklınızı kullanmaya bakın, üzülmeyin.

Erken boşalmadan nasıl kurtulurum?

35 yaşındayım ve evliyim. Erken boşalma sorunum var. Acaba nasıl bu sorundan kurtulabilirim?

Değerli okurum, ah siz yok musunuz? Yoksa şu köşeyi hiç okumuyor musun? Erken boşalma sorunu çözümlenebilir problemlerden. Bileğini incittiğinde, çatlattığında ya da miden ağrıdığında ne yapıyorsun? Dur, tahmin edeyim, bir hekimden randevu alıp hemen gidiyorsun. Hadi oğlum, çabuk bir hekim bul, karının da hakkını yeme artık.

GÜNÜN SÖZÜ

Yalan yağ lekesi gibidir. Zamanla yağılır ve büyür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder