Dr. Haydar Dümen Kadının kalbini kazanın
HABERİ PAYLAŞ

Kadının kalbini kazanın

Erkekler cinsellik denince sadece cinsel organın boyunu, kaç kez ilişkiye girdiklerini düşünüyor, kendilerini başkalarıyla kıyaslıyorlar. Beyler, önemli olan penisin boyu değil, yüreğiniz. Eşinizin yüreğini, ruhunu kazanın. Onun zevk alması sizinkinin boyuyla ilgili değil, bu takıntıdan kurtulun.

Merak ediyorum

36 yaşındayım, evliyim. Tam birleşirken boşalıyorum. 4 yıllık evliyiz, eşim canının yandığını söylüyor. Doktorlar “Psikolojik” diyor. Edindiğim bilgilere göre 18 santimlik penisim normal. Bir de büyük, küçük cinsel organ ile seks yapmak arasında fark var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman var. Bu tedavi edilir. Penisin biraz büyük ve kalın. Onu öyle kabulleneceksin. Kullanmasını öğreneceksin. Konuş yavrum, eşinle konuş. Konuşmakla organ aşınmaz. Başkalarının cinsel organından sana ne! Büyük olsa ve küçük olsa ne yapacaksın? Kendine daha akılcı yollar seç.

Kan geldi, korkuyoruz

25 yaşındayım. 5 aydır nişanlıyım. 9 ay sonra evlenmeyi planlıyorum. Kısa bir yakınlaşma yaşadık. Elbiselerimizi çıkarmadık. Nişanlımın adeti yeni bitmesine rağmen kan geldiğini söyledi. 10 dakika sonra yine birkaç damla vardı. Sadece sevişmiştik. Evlendiğimiz de kanlı çarşafı veremezsem diye çok korkuyor. Ne yapmalıyız? Doktora gidelim mi?

CEVAP

Değerli okurum, uzmana gerek yok. O gördüğün kan yüzde 99.9 adet kanının son damlalarıydı. Sevişme sırasında iç organlar kasıldı. Limonun son 1-2 damlası suyu sıkar gibi sıktı ve siz onu gördünüz. Ancak yüzdesi hiç de küçük olmayan esnek zarlar söz konusu. Bilimin gerçeklerini bilin, hayat sizin.

Sevgilim zevk almıyor

Sevgilimle ilişkiye girdiğimde canı yanıyor. Zevk almıyor aksine acı çekiyor. 5-6 kez ilişkiye girdik durum aynı. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, sabredin, alışacak diyorum. Hemen çözümü de var ama bunun için bazı koşulların da uygun olması gerekir. Hem ekonomik hem de sosyal.

Ne kadar içeride?

20 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sizce bu normal mi? Evlendiğimde eşimin zarını yırtabilir, onu hamile bırakabilir miyim? Bir de zarı vajinanın ne kadar içinde olur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Yani vajinanın kapısında. O penisle aklını, yüreğini iyi kullanıyorsan eşini de mutlu edersin hayatını da her yönden rahat ve keyifli yaşarsınız.

Haberin Devamı

Gebe miyim?

24 yaşında kızım, bekarım. Sevgilim askerden geldiğinde evlenmeyi düşünüyoruz. 3 ay önce ilişkiye girmiştik. Meni bacaklarıma sürülmüştü. Üst üste 2 ay adet gördüm ama 3’üncü ayda adet olmadım. Bu ay yeniden ilişkiye girdik, kızlık zarım bozuldu. 2 gün önce doktora gittim, hormon testi istedi. Acaba hamile olma ihtimalim nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle yok. Ama bu ihtimalde sıfır değil. 15-20 gün kadar bekle. Doktora gitmene de gerek yok. Hormon testi değil, gebelik testi yapılır. O test çok kolay yapılıyor. Bir hastanede yaptırırsan kimse evli misin değil misin sormaz.

Çok hızlı seks yapıyorum

39 yaşındayım ve 3 çocuk sahibiyim. Haftada 2 kez seks yapıyoruz. Son zamanlarda ilişki 20 dakika sürüyor, hızlı seks yapmadan boşalamıyorum. Eşim çok rahatsız. Artık seks yapmaktan korkuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, tempoyu düşüreceksin. Hızlı arabalarda bile pistonun o hızı çeliği bile etkiler. Senin de karşında bir can var. Hep kendini düşünmek olmaz. Ama beyninle tahrik noktalarını harekete geçirmek, fantezileri kullanmak gerekirse bir şeyler seyretmek, konuşmak işe yarayabilir. Kadına düşen görevler de onun devreye girmesiyle sanırım biraz çözülür. Ama evlilik bu. Belirli yıllardan sonra akla gelmedik sorunlar çıkıyor. Hüner onlara uyum sağlamak.

Haberin Devamı

Sevgilim hamile mi?

Sürtünme yoluyla kız arkadaşımla ilişkiye girdik, acaba hamile kalır mı? Sevgilim orgazm oldu ama ben boşalmadım.

CEVAP

Değerli okurum, eğer meni bacak arasına akmamışsa risk yok denecek kadar az. Ama sıfır değil. Çünkü yaramaz bir sperm kendine yol bulabiliyor. Şu anlattığına göre sevgili arkadaşın hamile değil. Yine de dikkatli olun.

Uzar mı?

18 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bu bu konuyu çok kafama takıyorum. 1.83 boyundayım, kilom da 78. Acaba penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir. Sana yeter. Kafaya takma. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama. Yağ, cinsel organı bir parça da olsa yutmasın.

Doyumsuzum

28 yaşındayım ve evliyim. Doyumsuzum. Karımla eve gelince 2 kez ilişkiye giriyorum. Akşam eşim uyuduktan sonra dışarı çıkıp başka bir kadınla birlikte oluyorum. Ben bu doyumsuzluktan nasıl kurtulacağım? Yalvarırım bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, niye bana yalvarıyorsun ki? Sana yardım edeyim ama sözümü dinler misin? Teşhisime alınabilirsin ama seksin mani hali yani bir tür seks manyağı durumundasın. Bana güvenirsen tedavi olacaksın. Kendine saygını, sorumluluğunu ve toplum içindeki rolünü de tehlikeye atmış olursun. Bazı yaralar çok zor kapanır ve bedeli pahalı ödenir.

3 yıldır sertleşmiyor

63 yaşındayım, sorunum sertleşme olmaması. Yaklaşık 3 yıldır sertleşmiyor. Doktor gittim, psikolojik olduğunu söyledi. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, 3 yıl bekle bekle, psikolojin düzelsin de bir aksiyon olsun. Bir bakmışsın, yaş 63 olmuş. Bir gün bile bekleme. Bulunduğun şehirdeki bir uzmandan yardım al. Benden söylemesi. Bu konuda işe yarar ilaçlar var.

BÖYLE SORU YOK: Bir saatte boşalıyorum

Penisimin boyu 14 santim, küçük olduğunu düşünüyorum. Küçük olduğundan kızlara yanaşmaya çekiniyorum ve ilişkiye girdiğimde boşalamıyorum, 1 saatten fazla sürüyor. Sonunda mastürbasyon yaparak boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, komik olma lütfen. 14 santim penis boyut açısından küçük bir rakam değildir. Normal ve ideal ölçüdedir. Boşalamaman kafandaki çelişkiler ve önyargılardandır. Sen mastürbasyona saplanıp kalmışsın diye düşünüyorum. Kızlardan uzak dururken kendini mastürbasyona vermişsin. Bu işlerde güven kadar iç huzur da gerekli. Her şey yolunda, bak keyfine. Okula gidiyorsan derslerine iyi çalış. Sayın çoksa mastürbasyona ara ver.

GÜNÜN SORULARI:

Arkadaşım yok

18 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim ama girersem en önemli noktanın ne olduğunu bilmiyorum. İkinci sorum ise 1.80 boyundayım. Kız arkadaş bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, daha çok gensin. Hayatın hatta en başındasın. Merak ettim, ayrıca acelen ne be oğlum? Önünde bitmez tükenmez yılların var. Cinsel ilişkide en önemli nokta; aşık olduğun, beğendiğin kıza karşı beslediğin hislerdir. İkincisi de kızın rızasıdır. Diğer noktalar insandan insana değişir. Selvi boylu bir delikanlıymışsın. Hiç merak etme, kadınlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır. Bu da bir avantajdır. Ama avantaj deyip kızların canını yakma, beni de kızdırma.

Çok mu kısa?

24 yaşındayım, 1.74 boyunda, 68 kiloyum. Penisim 8 santim. Seks hayatında sorun yaşar mıyım? Bir yıl içinde düğümüm var, biraz korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, penis işlevini yaptıktan sonra sorun olmaz. Kafana takıp takıntı yapma. Evlendikten sonra içinden gelirse bir de eşine sorarsın. Kadınlar için sevgi, şevkat, uyumlu eş, güven, sadakat ve paylaşım önemlidir. Bu duygularını evliliğe kadar geliştirirsen çok çok iyi bir eş olabilirsin, merak etme.

GÜNÜN SÖZÜ

Kimi akıl batan bir geminin kaptanıyken bile kendini cennet limanında sanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder