Dr. Haydar Dümen Kadının ruhu doymalı
HABERİ PAYLAŞ

Kadının ruhu doymalı

Erkeklerin hayali büyük cinsel organ kadına acı veriyor. Beyler, hepinizin elinde cetvel sürekli ölçüm yapıyorsunuz. Mutluluk santime bağlı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Kadınlar santim peşinde koşmaz, onlar ruhlarını doyurmanızı bekler.

Çok ağrı çeker mi?

Evlilikte ilk gece kadın ağrı çeker mi? İlk gece kızlık zarı kanamazsa vajinaya dışarıdan bakıldığında kızlık zarı görülür mü?

CEVAP

Okurum, zarı bakmakla görebilirsin. Ama anlayamazsın. İlk gece ağrı olabilir. İster istemez kızlar kendilerini kasarlar. Tabii korkarlar da. Ayrıca boşluğa bir cisim giriyor. Burada bir şeylerin hissedilmesi doğaldır. O kadar acı da göğüslenebilir. Yeter ki erkek aceleci olmasın, kadının isteklerine uysun. Bu kadarı yeter.

Haberin Devamı

Yırtılmış mıdır?

19 yaşında kızım. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kan geldi. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Büyük olasılıkla yırtılmıştır yavrum. O kan, gökten yağmur gibi oraya damlamadı. Ama ufak bir ihtimal bir zedelenme olabilir. Eğer evlilik için bu soruyu soruyorsan evlendiğinde kanama şansı olabilir. Hadi hayırlısı.

Nasıl orgazm oluyor?

22 yaşında kızım. Kadınlarda orgazm nasıl oluyor bilemiyorum. Nasıl anlarım?

CEVAP

Sevgili okurum, boşalma demek kadından bir şeyin gelmesi demek değildir. Vajina nemlenebilir. İkisi farklıdır. Orgazm bir bardak suyu ya da limonatayı sıcak günde içince “Oh be” demek gibi bir duygudur.

Tatmin olamıyorum

35 yaşında kadınım. Kocam erken boşalıyor. Ben tatmin olamıyorum. Ama onunla iyi anlaşıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinden memnun olduğuna göre ortada fazla bir engel yok. Kocanın erken boşalması tedavi edilir. Bir kadına yetecek süreyi kazansa da sen yine orgazm olmama sorunu yaşayabilirsin. Bu da senin ruhsal, cinsel yapınla ilgili. Burada eşinden işe başlamak gerekiyor. Süre 10-15 dakikaya çıkarsa iyi bir zaman dilimidir. Bu arada senin fanteziler kurman yararlı olur. Öncelikle şu erken boşalmadan işe başlayın. Kalanı duruma göre sonra çözeriz.

Beni terk eder mi?

27 yaşındayım, penisim 11 santim. Evlenmek istiyorum ama penisimden utanıyorum. Eşim beni terk ederse diye korkuyorum. Yardım eder misiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, evlilik, bedenin ve organın santimleriyle ilgili değil. Ruhun milimetreleri ölçülür. Cinsellik de orada gizlidir. Penisin normal sınırlarda. Ama soğuk bir kadına düşersen ne yaparsan yap olmaz. Anlıyorsun beni değil mi?

Kız kaçıyor

19 yaşındayım. Penisim 21 santim. Sevgilim penisimi görünce kaçıyor. Beş aydır ilişkiye giremiyoruz. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum niye kaçmasın? Onun bir dünyası var. Bak ne olurdu? “Hocam evlendim, böyle bir sorunumuz var” deseydin, her ikinizin de durumuna göre çözüm bulurduk. Bu bizim görevimiz. Bizim delikanlı çapkınlık yapacak diye bir kızın ruhunu altüst etmeye benim hakkım yok.

Hemen kan geldi

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken daha penisimin yarısı girmeden kan geldi. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Okurum, diyelim ki zar dayanamadı kanadı. Ne yapabiliriz ki? Belki zedelenme olmuştur. Bununla teselli bulun. Hayatta her şeyin bedeli vardır, bedel ödenir.

Dertliyim

İki yıldır evliyim. Erken boşalmam düzelmedi. Eşim ve ben bu konu yüzünden çok dertliyiz. Acaba bunun tedavisi var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Hekimlikte uzmanlık alanı olan doktorların kimileri herhangi bir konuda daha öne çıkar. Örneğin; mide, prostat, kalp ameliyatları gibi. Bu konularda da uzmanını seçerseniz sorunun çözümlenir.

Cinsel organım yamuk

19 yaşındayım. Cinsel organım aşağı doğru yamuk. Acaba bir zararı olabilir mi?

CEVAP

Okurum, zararı olmaz. Ama ilişkinin kız arkadaşına ne kadar zarar vereceğini bir düşünsen sonra karar versen diyorum.

Penisim küçük

20 yaşındayım. Penisimin boyu 7 santim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali 7 santim ise, şişman değilsen, bir endokrinoloji ve üroloji uzmanına başvurup kesin ve birebir önerilerini almanı öneririm.

Neden meni gelmiyor?

18 yaşındayım. Bu zamana kadar 2 kez ilişkiye girdim. Ama ikisinde de benden meni gelmedi. Mastürbasyon yaparken hiç sorun yaşamıyorum. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Okurum, alışamadın. Şartlanma böyle. Bir de kafana takıyorsun. Kendi haline bırak. Evlendiğinde her şey düzelecek.

Test yaptırayım mı?

26 yaşında kadınım. Nişanlımla adet görmeme 3 gün varken ilişkiye girdik, bir daha adet görmedim. Eczaneden test aldım, negatif çıktı. Grip olmuştum, antibiyotik kullandım. Acaba kadın doğum uzmanına gidip test yaptırmam gerekir mi?

CEVAP

Güzel kızım, 1 hafta, 10 gün daha bekle. İkinci bir testi o zaman düşünelim.

Kan geldi

20 yaşında kızım. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Bozuldu yavrum, bozuldu. O zaten kendi diliyle sana konuşmuş ve anlatmış. Olan olmuş, gerisi de sana kalmış.

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuş neden ötmüyor?

50 yaşındayım, çok istekliyim. Benim kuşum ötmüyor. Ötse de ancak 20-25 günde bir ötüyor. Çok çaresizim, ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu kuş ne kuşu? Yırtıcı mı? Göçmen mi? Muhabbet kuşu mu? Sanki ötüşünden göçmen gibi duruyor. 20 günde bir, kıtalar arası gezdiğinden olsa gerek ötüşünü rolantiye almış. Gel seninle anlaşma yapalım. Başka yaşa ve muhabbet kuşuna dönüş. O zaman ortam bir başka olur. Kadın daha güzel, yatak odası vazgeçilmez, sevgi esirgenmez, şevkat olabildiğince iyi olursa işte aşk doyurucu seks böyle başlamış olur. Çaresi ve yardım budur. Düşersen sevgisizliğe yaz bana, beklerim.

GÜNÜN SORULARI

Evlenince sorun olur mu?

32 yaşındayım, bekarım. Evlenmedim, kız arkadaşım da olmadı. Evlendiğimde ilişkiye girmemiş olmam sorun olur mu? Heyecan ve eşimi mutlu edememe gibi sorunlarım olur mu?

CEVAP

Okurum, evlenince eşinle aranda mutlaka sorun olacak. Üstelik partnerin de senden yardım bekleyecek. Organ ise o erkeksi karakterinin inadıyla söz dinleyip “Emrine amadeyim” demeyecek. Bu durum normal ilişkilerde bile oluyor. Ya gelin ne yapsın? “32 yaşında, tam bana göre birini buldum. Turnayı gözünden vurdum” derken farkında olmadan kurşunu kendi cinselliğine sıkıyor. Sonra kader ağlarını örüyor. Okurum, sana gelince; sofraya otur. Hayat boyu yiyeceğin yemeğin tadına bak.

Penisim hareket etmiyor

23 yaşındayım ama cinsel ilişkiye hiç merakım yok. Deneyimim de yok. Penisim hareket bile etmiyor. Babalık benim için hayal mi? Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, “Cinsel organım hiç hareket etmiyor” diyorsun. Yani gece uyurken bile felç gibi mi? Neyse yavrum, sen şimdilik çoluğu çocuğu düşünmeden kendi durumunu, kadını ve kızı düşün. Beyninin kilitlerini aç, zincirlerini bir an önce kır.

Güzele bak, mastürbasyon yap. Hayal kur, ancak bunlara karşın tren biraz kaçmış gibi görünüyor. Hemen bir üroloji uzmanına gitmen gerekiyor. Onarım yapılsın. İkinci trene bilet kesilsin, bari ona atla. Yıllar boşa geçmeden mutluluğu yakalamaya çalış.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi okyanusta gemi gibidir. Dümen her zaman sizin elinizde değildir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder