Dr. Haydar Dümen Kadının ruhunu doyurun
HABERİ PAYLAŞ

Kadının ruhunu doyurun

Erkekler penis boyunu takıntı haline getiriyor. Sürekli endişeliler, çevreden duydukları abartı ölçülere inanıyor, kendilerine olan güvenlerini yitiriyorlar. Beyler, her şey boy değil, önemli olan kalitesi diye yazıyorum. Kadınlar bu konuya çok takılmaz, o ruhunun doymasıyla ilgilenir.

Acemiymişim

21 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. Sevgilim tecrübeli. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, çok acı çektim. Her şey bittikten sonra bana acemi olduğumu söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu defteri kapat. Bu acılar sanıyorum ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de biraz hoyrat anlaşılan. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin. Biraz daha düşünün. Orta yoldan da çok ayrılmayın.

Haberin Devamı

Nasıl büyütürüm?

19 yaşındayım. Penisim 12 santim. Arkadaşlarımdan geride kalmak istemiyorum. Penisimi kalıcı olarak büyütebileceğim yollar var mı?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki bir arkadaşının boyu 1.80. Sen de 1.70 boyundasın. Her gün seni askıya alsak da bu boy uzamaz. 1.70 boyun nesi kötü ki? Ve de penis boyunun nesi kötü? Pekala iş görür. Bana göre 1-2 santim daha büyür. Normalsin.

Kan gelir mi?

Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kız arkadaşımdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Acaba bir daha ilişkiye girdiğinde kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğunda geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

Yalan mı söylüyor?

Nişanlımla ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Daha önce başkasıyla nişanlıydı. Bu konuyu ona soramıyorum. Doktora gitti, doktor “Esnek” demiş ama ben kendi kendimi yiyorum. Acaba kekleniyor muyum diye merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, zar konusuna çok kafayı takıyorsunuz. Nişanlanıp ayrılmış birçok insan var. Hepsi hayat kuruyorlar. Tümünün de kızlık zarı yerinde. Ben doktordan yanayım. Kızın kıymetini bil. Sanıyorum o da seni çılgınca seviyor.

Kuşumdan korktu

23 yaşındayım. Sevgilim benim kuşumu gördü ve çok korktu. İlişkiye girmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, ters takla atman lazım. Ne demek ne yapmam lazım! Kız korkuyor ve istemiyor. Zorla mı kabul ettireceksin? Tabii ki kızın dediği olacak.

Çok yoruluyorum

30 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım çok geç boşalıyor. Bu durum bende stres yaratıyor. Bacaklarım titriyor, yoruluyorum.

CEVAP

Okurum, sen şanslısın. Nişanlının geç boşalmasını tıbben kolay çözemiyoruz. Ama fantezilerini keşfedersen, dokunacak yerlerini iyi bilirsen sanırım biraz hızlanır.

Rüya görmüyorum

18 yaşındayım. Yaşıtlarım rüya görüp boşalıyor. Bende olmuyor. Bu sorun mu? CEVAP Değerli okurum, hiçbir sorun yaratmaz. Neden küçüldü? 18 yaşındayım, 17 yaşındayken penisim 17 santimdi, şimdi ise 11 santim. Acaba bunun nedeni psikolojik mi yoksa hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis küçülmez. Kuruntudan herhalde gözlerin şeşibeş görüyor. Belki de kilo aldın. Penis kasık yağlarına gömüldü. 12 santim zaten yeterli.

Duramıyorum

Gün içinde 3 kere mastürbasyon yaptıktan sonra akşam 2 kadınla birlikte oldum. Kendimi durduramıyorum. Artık bu işe bir çare bulmam lazım. Normal günlerde bile 3 kez mastürbasyon yapıyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2-3’e gençlere izin veriyorum. Sizler günde 2-3’le doymuyorsunuz. Ayrıca yakınıyorsunuz. Öteki dozu aşmış alışkanlıklar gibi bu tutkuya kapılmayın diyorum. Sesimi duyuyor musun?

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hâlâ adet görmedim. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşılabilir.

Cinselliği yaşasam

18 yaşında kızım. Sürekli ilişkiye girmek istiyorum. İçimde bir korku var. Acaba bu yaşlarda ilişkiye girmenin zararı olur mu? Ve çocuk için erkeğin penisi kaç santim olmalı?

CEVAP

Güzel yavrum, penisle çocuğun ilgisi yok. Penis, vajinaya girmeden, bacak arasından akan meniden gebe kalınabilir. Yaşın çok küçük. Biraz büyü. Önce bir hanım kız ol. Annenin, babanın yüzü kara çıkartma. İşine bak. Okula gidiyorsan derslerine çalış.

Kız korkar mı?

26 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz. İlişkiye de girmek istiyorum ama penisim büyük olduğu için vazgeçiyorum. Kızı korkar diye endişeliyim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kızın korkusu kadar sen de kork. Çünkü evlilik öncesi bu tür deneyimlerin (evlilik olmazsa) kızda yaratacağı şok ve korkular, onu cinsellikten soğutabilir. Buna hakkın yok. Evet, cinsel organın büyük, bu senin sorunun. Onu tıbben küçültemiyoruz. Büyük penisler, kadında karın ve kasık ağrılarına sebep oluyor, kadınları cinsellikten soğutuyor.

BÖYLE SORU YOK!

Atıyor mu?

Bir arkadaşım var. Yaşı 40, sabaha kadar 8 atarım diyor. Benim yaşım 30, Ben 3 kez yapabiliyorum. Acaba sorun bende mi? Yoksa arkadaşımda hormon bozukluğu mu var?

CEVAP

Değerli okurum, zaten adını koymuş. Ne demiş? “Atarım” demiş. Eee atıyor doğru. Ben attığına inanıyorum. Hangisini attığını sorma bana. Atmaklar çeşit çeşittir. Bak sen de at diyeceğim. Çık 18’e. Birine 18 atarım de. İşte atıyorsun ne güzel! Atın atabildiğiniz kadar. Kimin ne işine yarıyorsa. Bir adam 2 dakikada orgazm oluyorsa sabaha kadar 20 birleşme yapsa ne yazar.

GÜNÜN SORULARI

Ya ilişkiye girdiyse?

Kız arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Kızlık zarı patlamış, kendi eliyle patlatmış. Önceden 10-15 kere öpüşmüş. Sürekli bunu düşünüyorum. Eğer birisiyle ilişkiye girdiyse yapamam. Bana bir yol gösterin.

CEVAP

Okurum, öncelikle kızlık zarı patlamaz, bozulur. Bu gibi sözcükler kullanarak gencecik kızlarımızı korkutmanın ve bu nedenle birçoğunda vajinismusa varan travma yaratmanın alemi yok. Bu sorunun üstesinden hayat deneyimlerini, olgunluğunu, akılcılığını kullanarak geleceksin, bunları dert etme.

Sertliği kayboluyor

Ben 42, eşim ise 40 yaşında. 12 yıllık evliyiz. Son 1 aydır isteksizlik var. Eşimle ilişkide sertlik kayboluyor. Eşim doktora gitmemi söylüyor. Ben geçici olduğunu düşünüyorum. Sizce de doktora gitmeli miyim?

CEVAP

Okurum, haklı olma ihtimalin çok ama çok yüksek. Stres, kaygı ve çökkünlük yaşatan olaylar cinsel isteği azaltabilir. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiriyoruz.. Bizi gelecekte neler bekliyor sorusu herkesi etkiliyor.

Bu gibi sıkıntılarda eşlerin birbirlerine hoşgörüyle ve suçlamadan yaklaşması yararlı olur. Sorunun ilişkiyi zedelemeye başladıysa bir psikoloğa gitmeniz yararlı olur. O sizi yönlendirir.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyinlere enjekte edilmiş tabuları yıkmak iş kazalarına benzer. Yıkıntının altında kalabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder