Dr. Haydar Dümen Kadının yakasını bırakmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadının yakasını bırakmıyor

Haberin Devamı

Kızlık zarı ve orgazm kadının iki derdi. Zarla ilgili sıkıntılar evliliğin ilk günlerinde gündeme geliyor ama orgazm sorunu kadının yakasını bırakmıyor. Kadın eşini sevse, ilişkiden zevk alsa bile orgazm olamıyor. Bu da çiftin arasını açıyor, yatak odasında büyük kavgalar başlıyor

BÖYLE SORU YOK!

Karım çok istekli çıktı

23 yaşındayım, 15 günlük evliyim. Karım çok istekli çıktı, günü yatakta geçirmek istiyorum. Ben bu durumda nasıl çalışacağım, aklım hep karımda.

CEVAP

Olur be değerli okurum, dert etme bugünler de geçer. Bazen 5-10 günlük rapor, bazen başka formüller bulunur. Ama sürgit durumlarda beden ve ruh sağlığınız sizi uyarır. Onu da dikkate almazsanız sonuç Niyazi amcaya uzanır!!! Evlilik yıllarına göre, sermaye de erken biter.

Rota zaten sıkıntılı, benzer durumlara isyan eder. Bu olay çok kişide ve başka alanlarda örneğin; parada, pulda ve de tutkularda görülür. Kaptırırsan, kendini ya denizin dibinde ya da bataklıkta bulursun. Sizdeki böyle olmayacak, önce organ isyan edecek. Ne var ki sizi de iyice çitileyip suyunuzu çıkaracak sonra köşesine çekilecek.

Erken boşaldığımı karımdan saklıyorum

48 yaşındayım, 15 yıl önce bende erken boşalma başladı. Önce ciddiye almadım ama artık iyileşmek istiyorum. Geciktirici sprey kullanıyorum. Eşimden erken boşaldığımı saklıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, nasıl saklıyorsun merak ediyorum. Sen saklasan, kadının dokusu, duyguları, organın hareket temposu bunu ona söyler. 15 yıldır senin kadının daha orgazmla tanışmadı.

Evlilik buymuş diye yazgısına boyun eğdi. Sana gelince; sofraya tuzu eksik bir yemek konulsa, o saat ciddiye alırdın. Yani sen orgazm olmasaydın yeri göğü oynatır, kadını da anasından doğduğuna pişman ederdin.

Neyse diyelim tatlı dilimize dönelim; sprey işlemin duyarlılığını azalttığı için etkisi uzun süreli değildir. Sonraki ilişkiler için ise yaz yağmuru gibidir, yağdı-bitti olur. Olayın müjdeli tarafı bu sorunun tedavisi vardır ve kalıcıdır. Sadece uzmandan öneri ve reçetesini almak gel-git 1 saatini alır.

1 saatte 7 kez orgazm oluyorum

32 yaşında kadınım, sevgilim boşalana kadar yani 1 saat içinde 7 kez orgazm oluyorum. Acaba bu durum normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, normal değil desem, ilişkiyi kesecek, azaltacak ya da sevdiğini bırakacaksın mısın? Olmayacak dua etmem. Size de olmayacak duaya “Amin” dedirtmem. Tutturmuşsunuz bir yol, gidiyorsunuz.

Ne desem dinlemeyeceksiniz. Sadece ‘Atın ölümü arpadan olsun’ diyeceksiniz. Aslında burada bir sorun da yok. Bırak sevgilin uğraşsın, didinsin, sen bu yağmadan torbanı doldur! İleride ne olur bilinmez, ayda 1 orgazm aklınıza bile gelmez.

Ama bu ilişki bu tempoyla da gitmez. Sanırım bekarsın, o zaman birliktelik sona erince ne yapacaksın? Olayı akışına bırak, şimdilik yan gel de yat ve keyfine bak. Çünkü ne desem şu anda sizlere çok uzak.

Zarım hakkında bazı şüphelerim var

Erkek arkadaşımın cinsel organı sadece dokundu. Hamile olmadığımdan eminim. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Bozulmadı sevgili yavrum, bozulmadı.

Çok istekliyim

17 yaşındayım, çok istekliyim. Kendimi tutamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Normaldir sevgili yavrum. Doğa bunun kuralını ve adını böyle konmuş. Yalnız mastürbasyonu azalt. Haftada 2 günle idare et. Beslen, spor yap. Büyümeye çalış. Büyüdüğün zaman kadınların gözünde istenilen ve beğenilen bir tip ol. Yolun aydınlık olsun.

Yırtıldı mı, yırtılmadı mı?

Daha önce iki kez ilişkiye girdim. Ama kanamam olmadı. Acaba kız mıyım yoksa değil miyim? İleride evlendiğim zaman kızlık zarım kanar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Penisin boyutlarıyla ilgili olarak evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50 üzerinde. Kötü bir rüya gördüm der, beklemeye geçersin.

Hiç zevk almıyorum

30 yaşında kadınım. 3 yıllık evliyken boşandım. Cinsel ilişki sırasında hiç zevk almıyor, orgazm olmuyordum. Şimdi bir sevgilim var, onunla da aynı şey oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, bu kadar uzaktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Pusulamı kaybetmiş durumdayım. Freud’un ünlü bir sözü var. ‘Soğuk kadın yoktur ama kadının ateşini yakamayan erkek vardır.’ Belki de bu konuda şanssız birisin. Ama unutma ki bütün dünyadaki kadınlar orgazm zorluğu çekiyor.

15 santimi geçer mi?

17 yaşındayım Mastürbasyon yapmanın yarar ve zararları nelerdir? Penisi büyütür mü? Penisim 10 santim. İleride büyür mü? Büyüme kaç yaşına kadar devam eder?

CEVAP

Değerli okurum, penisin biraz daha büyüyecek. Dua et ki 15 santimi geçmesin. Mastürbasyon penisi büyütmez. Arada bir yapmanın zararı değil, yararı var.

Neden kan gelmedi?

Birçok kez birlikte olduk ama nişanlımdan kan gelmedi. Bu durum nişanlımı üzüyor. Neden kan gelmemiş olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, doktora gitmeye gerek yok. Yüzlerce kere de yazdım. Bu yazımı da nişanlının gözüne sok. 5 santim gözünün yakınına gelicek kadar yazıyı yaklaştır. Bak belki görmez diye büyük harflerle yazdım; ESNEK yavrum. Bazı kızlarda kanama olmaz.

Seviyor ama orgazm olamıyorum

8 yıllık evli kadınım. Şikayetim orgazm olamamak. Eşimle sorunum yok ama orgazm olamıyorum. İkimiz de bu konuya üzülüyoruz. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm dünya kadınlarının başına bela. Çözümü zor. Pek uzmanlık işi değil. Biraz erkekle ilgili oluyor ama klitoris orgazmı yaşıyorsan, en azından gözünde büyütüp sorun yapma. Biraz fantezilere ağırlık ver, sanırım faydası olacaktır.

Sevgilim olmadı

18 yaşındayım. Karşı cinse karşı çok istekliyim. Kız arkadaşım olmadı. Kızları nasıl etkilerim?

CEVAP

Değerli okurum, kaybedilmiş atınız yok. Daha yola devam edeceksin. Ağır ağır, yavaş yavaş hareket et. Birkaç yıl içinde senin efendiliğinden etkilenen kızlar olacaktır. O zaman istediğine kavuşacağını umarım. Sakın şımarma, laubali olma ve asla kızları kendi zevkin için kullanma.

Benimki kısa mı?

16 yaşındayım. Penisim 13 santim. Sizce bu kısa mı? Yoksa ideal mi? İleride uzayacak mı?

CEVAP

İyidir yavrum, ileride biraz daha uzayacak.

Sakıncalı mı?

20 yaşında kızım. Kadınların adet döneminde ilişkiye girmesinin sakıncalı olduğu söylenir. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili yavrum, adet döneminde cinsel birleşme yapılmaması doğru olur.

Gebe kalınır mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zar yırtılmadan hamile kalınır mı?

CEVAP

Kalınır sevgili okurum.

Sevgilim orgazm olamıyor

24 yaşındayım ve kız arkadaşımla yaşıtız. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama sevgilim orgazm olmadı. Penisim normal. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal ve yolunda. Zaman kız arkadaşının lehinde çalışacak. Orgazmı da öğrenecek, kadınlığını da yaşayacak. Biraz sabretsin. Sen de aslan gibi delikanlısın ve hiç merak etme.

GÜNÜN SÖZÜ
Yalan tarlasında her türlü ot biter ama dürüstlüğü her gün sulasanız asla yeşermez. H. D


Sıradaki haber yükleniyor...
holder