Dr. Haydar Dümen Kadının yardımcısı zaman
HABERİ PAYLAŞ

Kadının yardımcısı zaman

Kızlar aile ve toplum baskısı altında yetişiyor, cinsellik onlar için korkulu rüya haline geliyor. Eşiyle bile cinsel ilişkiye giren kadın kendini suçlu, pişman hissediyor. Bu konuda kadına en büyük yardımı zaman yapar. Taşlar yerine oturdukça, cinsellik kadına zevk verdikçe işler yoluna girer.

Mümkün mü?

30 yaşında, 3 aylık evliyim. Cinsel organım çok kısa. Ameliyatla 2-3 santim uzatmak mümkünmüş. Öğrendiğim kadarıyla penis büyütücü ilaçlar, haplar ve kremler varmış. Böyle bir şey tıbben mümkün mü?

CEVAP

Okurum, uzun uzun yazmışsın. Be yavrum şu santimini yazsaydın ya. Bir şey söyleyeceğiz ama çölde pusulamız yok, nereye gideceğiz? Gelelim piyasada satılanlara; hayal tacirlerinin tuzağına kapılmak istiyorsan, kapılar açık. Kanma, kandırılma, yolunma.

Haberin Devamı

Diktirip evlensem mi?

28 yaşındayım, 7 yıldır erkek arkadaşım var. Dört yıldır ilişkiye giriyoruz. Son bir aydır aramız kötü. Başka bir kız arkadaşı varmış. İnternette tanışmış. Hiç görmediği biri için terk edildim. Kızlık zarımı diktirip 1 yıl sonra evlensem anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, erkek kuş kafesten uçtu. İnternet tanışması cümlene gelmeden, ilk satırlarda yanıt beynimde oluştu. İnternet haberinle teşhisim doğruluğa kavuştu. Arkadaşın bahane uydurdu. Gitti gider. Bu işten senin kazancın var. Kucağına bir çocuk bırakıp “Hoşça kal” demedi. Sıkıntını sineye çek. Kendine doğru yolu seç. Diktirme olayını da evlenmeden 1-2 gün önce düşünürsün. Ne çıkarsa bahtına.

Zamana mı bırakayım?

27 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Sorun ilişkiye girdiğimizde benim hiç zevk almamam. Bu zamana kadar hiç orgazm olmadım. Sizce bende bir sorun mu var? Yoksa olayları zamana mı bırakmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yazık ki orgazm sorunu yaşıyorsun. Zamana bırak ama bunun da şartları var. Örneğin; eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknikler ve fantezilerden yararlanmak gerekir. Her defasında kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen özel görevler olduğunu da unutma.

Haberin Devamı

O kan zardan mı geldi?

22 yaşındayım. Nişanlımla 1.5 yıldır ilişkiye giriyoruz. Kan gelmedi, esnek olduğunu düşündük. Doktora gitmedik. İlişkiye girdik, ardından evden çıktık. Eve dönünce iç çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Böyle kızlık zarı bozulur mu? O kan başka bir şeyin kanı olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sevgili nişanlını üzme, incitme. Büyük bir ihtimalle bu olayı bitirdin yani zarı bozdun. Kızı yarı yolda koymazsan sorun yok. Mutlu olun, hayata olumlu bakın. Gerisi kendiliğinden gelir.

2 dakika sürüyor

Erken boşalıyorum. İlişki sırasında geciktirici prezervatif kullandığım halde ilişkim 2 dakikayı geçmiyor. Bana bu konuda yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Ama doktorla yüz yüze gelmek gerekiyor. İlaçlarını alacaksın. Ve bunun da takibi için uzmanların yöntemleri farklı. İşin sırrı takipte. İlaç al, sorun bitsin olmuyor. Olan da oluyor, olmayan da olmuyor. Tabii ki bu sorun aşılmalı. Aile de mutluluğunu yaşamalı.

Heyecanlanıyorum

19 yaşındayım. Bir kadınla ilişkiye girdim. İlişkiden önce heyecanlandım. Sonradan o heyecan kayboldu. Arkadaşım yeniden ilişkiye girmem için beni çağırdı ama gitmedim. Ben ilişkiye girerken çok heyecanlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, olan olmuş. Buna alışman gerekiyor. Her erkek ilk ilişkilerde heyecanlanır. Bir süre sonra kendine güven kazanacaksın. Heyecanının yatışması için uğraş, ilaçlara gerek yok, alışacaksın.

Eşim vajinismus

Biz 5 aylık evliyiz. Birbirimizi seviyoruz ama birlikte olamıyoruz. Ben sertleşme sorunu yaşıyorum. Eşim vajinismusmuş. Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, vajinusmus teşhisi doğrudur. Çözümü kesindir. Mutluluğunuza karamsarlık katmayın.

Erken boşalıyorum

20 yaşındayım. Her ortamda ilişkiye girebiliyorum ama erken boşalıyorum. Bu durum sevgilimin hoşuna gitmiyor. Sertleşmesi için krem de kullanıyorum ama faydası olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz. Bu iş kremlerle olsaydı doğanın kurallarına ne gerek vardı. Sür kremi, çık yola. Aman ne ala ne ala. İşin özü öyle değil bu bir. Her ortamda cinsel ilişkide nasıl bulunabiliyorsun, bu iki. Erken boşalma kıskacına yakalanmışsın. Bu sende şartlanma yapacak. Bütün bunlar doğal. Herkes gibi dengeli bir düzen içinde kendi yörüngelerine oturur. Yörüngenin ilk aşaması dersler, okul, aile ve iş. Hadi bakalım bas düğmeye, iş başına.

Yırtılmış olabilir mi?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla bir şeyler yaşarken, penisi cinsel organıma 4 santim girdi. Kız olduğum için yarıda bıraktık. Kızlık zarımın bozulup bozulmadığını merak ediyorum. Bozulup kan gelmeme olasılığı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı barajı aşılmış. Ancak esnekliğinden kanama olmamış. Daha sonraki birleşmelerden zayıf da olsa kanama olabilir. Ama büyük oranda kanamayacak. Bunu böylece bilesin.

Sadece 6 santim

Penisim 6 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girerken hiç zevk almadığını söylüyor. Ben de bu konudan rahatsız oluyorum. İstesizleşiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, bu 6 santim sönük haliyse normal. Sertleşme hali ise ufak. Dediğim gibi ufaksa bir üroloji uzmanı ile görüşmeni öneririm. Kızın söylediklerine kulaklarını tıka aldırma.

Böyle soru yok!

Kan yoktu

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlk olduğunu düşünüyordum, kan gelmedi. Ne kadar zorladıysam kan yoktu. Ertesi gün de kan yoktu. Bir sonraki akşam adet gördü diye düşünüyoruz çünkü kahverengi bir şey ve kan geldi. Bu adet mi yoksa başka bir şey mi?

CEVAP

Esnek, köstek, her şey öbek öbek. Hazır yemek, donmuş gıda devreye girdi, insanlarda göbek ki ne göbek. İşler karıştı. Delikanlı Ahmet sevgilisiyle barıştı. Bahçıvanlar bugünlerde çok çalıştı. Havalar soğumadı, iklimler birbirine karıştı. Kimse kışın keyfine varamadı. Kadın, kocasına kızdı. Adam alkolü fazla kaçırmış, gelir gelmez sızmış. Ali, Ayşe’nin planını bozmuş. Volkan, Cem’e mektup yazmış. İşte böyle okurum. Ne anladıysam onu yazdım. Kızlık zarı mı? Geldi mi kan? Adet mi oldu? Esnek mi bu? Hadi oğlum, biraz akıllan.

Günün soruları

İlişkiye giriyoruz pişman oluyoruz

İki arkadaşız. Biz kızlarla ilişkiye giriyoruz ama sonra pişman oluyoruz. Hocam, ne olur bizi bu pişmanlıktan kurtarın.

Oğlum, sizdeki nasıl bir kafa? Elbette yaptığını bilmeyen insanın yakasına pişmanlık yaftası yapışır. Önce siz kafalarınızı genişleteceksiniz. Kafa deyince kafatasını anlamayın. Yazılarıma bakıp bön bön başınızı sallamayın. Gelin, sizin beyninizi genişletelim, ben bu işin uzmanıyım. Size sorular sormalıyım. Hangi okulu bitirdiniz? Hangi kitabı okudunuz? Dün akşam hangi yemeği yediniz? Yemekten sonra ananıza ne dediniz? Bana göre bir teşekkür bile etmediniz. Yolunuza gidin, beni de üzmeyin.

Benim atım şahlanıyor ama

19 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim. Benim at şahlanıyor ama çifte atamıyor. Acaba benim ne yapmam gerekiyor?

At acemisi çocuğum. Vallahi sen aygırla, beygiri birbirine karıştırırsın. Tayı görsen, geyik yavrusu sanırsın. Senin atın çifte attı diyelim. Bu defa da dört nala niye koşmuyor diyeceksin? At, tırıs gitse, bahane bulacaksın. Neden şahlanmıyor diye huysuzlanacaksın? Oğlum, senin yolun sarpa sarmış. Aklını cinsellik sarmalamış. Çocuğum seninkini yola getirmek için bir at terbiyecisine ya da at eğitim okuluna ihtiyaç var.

Günün sözü

Aşkın merkezi beyindir. Ama ona yürek sahip çıkmıştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder