Dr. Haydar Dümen Kadının yıkılan hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Kadının yıkılan hayalleri

Haberin Devamı

Erkeklerin gençlik yıllarındaki alışkanlığı mastürbasyon evlilikte sorun yaratıyor. Erkek eşi dururken mastürbasyona yöneliyor. Bu durum kadının kendini kötü hissetmesine neden oluyor. Beyler, burada iş size düşüyor, kimseyi mutsuz etmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

Penisim mastürbasyonla büyüdü

32 yaşındayım, eskiden mastürbasyon yaparken penisim 4 santim büyümüştü. Şimdi yine yapıyorum ama büyümüyor, aynı ölçüde kaldı. Ne yapmalıyım?



CEVAP
Değerli okurum, meğer cetveller de mastürbasyon aksesuarına girmiş de bizim haberimiz yok. Şu senin organa bak organa. Sulak yerde büyüyen salatalıklar gibi bir çırpıda 4 santim büyüyerek rekor kırmış. Sana da bir mesaj vermiş: “Artık büyüdüm, kadın isterim” demiş. Ödülünü alamayınca da sana gücenmiş ve her şeyi veto etmiş! O boy 7 mahalleden bir kız bulduğun zaman müstakbel eşine yeter de artar bile. Yolun açık olsun, güle güle.


Bütün kadınlarla seks yapmak istiyorum


19 yaşındayım, gördüğüm bütün kadınlarla seks yapmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?



CEVAP Ah gönül vah gönül. Neler ister neler, maydanozlu köfteler. Gönül bu, ota da konar bota da konarmış. Gönülle oynamaya gelmez. Başkalarını oynatmak için de para pul geçmez ya da yetmez. Güzel söz tatlıdır, tatlı dil birebir gelir. Görüyorsun ki değerli okurum yollar çok. Yaşına göre de çareler yok. Eğer ailen durumu duyarsa, anan ağlar, kardeşlerin karalar bağlar. Konu komşu “Ne oldu?” diye meraktan çatlar, mahallede huzur kaçar. Sen erkenci ve yelkencisin. Deniz olmadan yelkenleri açıyorsun. Bereket rüzgar yok. Kurtuluşun: Uygun havayı bulmak için 2-3 yıl daha sabırla beklemek.

Leopar desenli kıyafetlerin hastasıyım

Leopar desenli kıyafet giyen kadınları görünce çok etkileniyorum. Hemen sertleşme oluyor ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Ne olacak benim bu halim?



CEVAP
Böyledir bazıları böyledir. Bu organ işte aynen öyledir. ‘Dert ağlatır, dost güldürür’ derler. Organla ilgili öykülerin yüzde 99’una güldüğümüz için insanoğlunun en büyük dostu odur diyebiliriz. ‘At sahibine göre kişnermiş’. Bu yoruma göre o da sahibine göre işler demektir. Örneklemeye gerek yok, görünen köy kılavuz istemez. Leopar desenine gelince; seninle desen arasında bir bağ kurarsak, 936’ncı göbek ataların Afrika’dan gelmiş. Annenle baban bir leopar avındayken hınzır şey akıllarına düşmüş!!! Bereket yapay leopar desenleri var. 2 metrelik duvar halısı gibi olandan al, yatak odana as. 100 yaşına kadar bas oğlum bas!


Eşime mahcup olurum 20 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. İdeal penis boyu nedir? Evlenmek istiyorum ama eşime mahcup olmaktan korkuyorum. Sizce çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii evleneceksin. Eşini de tatmin edeceksin falan filan. Ama gel bir de bunu negatiften düşünelim. Pekala eşini tatmin edecek bir penisin varken hayat boyu bekar mı kalacaksın? Hem de çoluksuz çocuksuz.

Gebe kalır mıyım?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ileri gitmeden bir şeyler yaşadık. Penisi vajinama değer değmez kalktım. Zevk suyunun vajinama akmasından korkuyorum. Hamile kalır mıyım? Bir de akıntım oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, gebe falan değilsin. Kızlık zarın da duruyor. Zaten yerinden fırlamışsın. Yani bir bakıma kendini aslanlar gibi korumuşsun. Şimdi çok merak ediyorum, bana ne soruyorsun? Akıntı, beyaz akıntı dediğimiz iltihapsız bir salgı ise sorun yok. Ama biraz renkli, iz bırakan, koku yapan türde ise bunun içinde kadın doğum uzmanına başvurmalısın.

Hemen sertleşiyor

20 yaşındayım. Ben kız arkadaşlarımla bir araya geldiğimde onlarla ilişkiye girmek istiyorum ve penisim sertleşiyor. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, bunun nedeni güçlü bir erkeklik duygusu. Ve onu bastıramayacak kadar zayıf bir irade. Anladın ve öğrendin mi?

Neden kararıyor?

22 yaşında kızım. Fazla mastürbasyon yapmaktan dolayı cinsel organım karardı. Acaba tedavisi var mı? Yaptığım şey yüzünden oraya bir zarar vermiş olabilir miyim?

CEVAP Sevgili okurum, kadının cinsel organ bölgesi özellikle esmerlerde daha koyu renklidir. Bu normaldir yani mastürbasyonla ilgisi yoktur. ‘Renkler ve zevkler’ tartışılmaz diye bir söz vardır. Senin sevgilin ya da ilerideki erkeğin, ciddi koyu renklerden hoşlanan biri olursa şanslısın. Ortada kaygılanacak hiçbir şey yok.

Nasıl büyütürüm?

19 yaşındayım, penisim 9 santim. Bu boyda kalırsa ilişkiye girmek hayal olur ve kesinlikle evlenemem. Nasıl büyütebilirim?

CEVAP Değerli okurum, şişmansan, kasık yağlarını eritirsen penisin 2 santim daha görünür hale gelir. Çünkü kasık yağları o kadarını yutuyor. Yazdığın ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, ilacı yok. Tek çare ameliyat. Ameliyatla ancak 1-2 iki santim büyütülüyor.

İktidarsız olur muyum?

15 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride iktidarsız olmaktan çok korkuyorum. Beni aydınlatır mısınız?

CEVAP Sevgili çocuğum, hiçbir şey olmayacaksın. Şimdilik sen mastürbasyon yapmayı gün aşırıya indir. Normal uykunu al, beslen, derslerine çalış, spor yap. Flörtlerin olsun ve de gün aşırı mastürbasyon yapmaya devam et.

Karım benden kaçıyor

25 yaşındayım. Karımla hamileyken haftada 2 kez cinsel ilişkiye giriyorduk. Hamileliğin son haftalarına kadar bu böyle devam etti. Eşim normal doğum yaptı. Doğumdan sonra 40 gün eşime yaklaşamadım. Doğum yapalı 2 ay oldu ama dikişlerinin iyileşmediğini söyleyip beni reddediyor. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, bence doğuma 1.5 ay kalana kadar ilişki devam eder. Son 1.5 ayda ara vermen gerekirdi. Belki bu olay kadını olumsuz etkiledi. Kadının duygularına saygı gösterip sabırlı olsan ne kaybedersin? Bu gibi durumlarda öküzün altında buzağı aramak yerine, insan duygularının ne kadar kırılgan ya da ne kadar yüce olduğunu hissetmeniz mutluluğunuzun ana kaynağı olacaktır.

Kocam ilişkiye girmiyor

26 yaşında kadınım. Evleneli 1 yıl oldu. Kocam ilişkiye girmek yerine mastürbasyon yapıyor. Çünkü penisinin küçük olduğunu düşünüyor. Penisi 12 santim ve ben onu normal olduğuna inandıramıyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP Sevgili okurum, düşüncelerine katılıyorum. Ve bir bakıma ideal. Ama sanıyorum ki mastürbasyona alışık olduğundan bunu bir bahane sayıyor ve cinsel birleşmeden kaçıyor. Bu cevabı alıp kocanın önüne koyuyorsun ve eşine şöyle diyorsun: “Bak aslanım, Haydar Hocamız sana penisinin normal hatta ideal olduğunu söylüyor. Aklını başına topla doğanın bize verdiği nimetten yararlanalım. Sen şu mastürbasyondan vazgeçemiyorsan ona bir çare arayalım ve hayata başlayalım.”

İkimizden de sıvı geliyor

2 yıldır kız arkadaşım var. Ne zaman onunla konuşam benden sıvı akıyor. Bu sıvı sevgilimle cinsellikten konuştuğumuzda daha da artıyor. Kızda da böyle oluyormuş. Nedeni nedir?

CEVAP Sevgili okurum, yardıma ihtiyacın yok. Olması gerekenler oluyor. Aynı şeyi kız için de söylüyorum. Bu sıvı kadınlarda daha çok birleşme sırasında gelir. Keyfinize bakın. Birbirinizi incitmeden mutlu olmanın yollarını arayın. Ama hep cinselliği de konuşmayın. Biraz da insanlığın öteki boyutlarından bahsedin. O zaman cinsellik daha anlamlı olur.

GÜNÜN SÖZÜ Korku kuruntuyu, kuruntu korkuyu besler. Birini yok edersen öteki erir gider. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder