Dr. Haydar Dümen Kadınınızı bıktırmayın...
HABERİ PAYLAŞ

Kadınınızı bıktırmayın...

Bazı erkeklerin cinsel isteği çok, ilişkiye doymuyorlar. O kendini mutlu ediyor ama eşi canından beziyor. Beyler, kadınınızın, istek ve beklentilerine kulak verin, fantezileri devreye sokun. Kadınınızı bıktırmayın, her şeyin fazlası zarar, unutmayın.

BÖYLE SORU YOK!

İlk gece ne yapacağım?

26 yaşındayım, cinsel deneyimim yok. İlk gece ne yapacağım? Evlenmeden ilişkiye girsem mi? Geç mi kaldım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk geceye bir gece kala derin bir uyku çekip zinde ve enerjik kalkacaksın ve ilk gecenin ayrıntılarına bakacaksın. O gece kadınına soru sormayacaksın. İkiniz de yapınızı çocuk oyuncağı gibi görüp önce ‘Ne cici’ diye dokunmadan, ardından da dokunarak ilerleyeceksiniz. Bir süre sonra seninkinin ağzı sulanacak ama sanki dayanak isteyecek. “Hadi tosunum, hem can damarı hem de oyuncağım olarak senden atılım bekliyorum” diyerek yakınlaşırsınız. Asla onu azarlayıp kızma, akılsız köledir. İnadı uzun sürmez, yola devam edin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Büyük diye istemiyor

24 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum çünkü acı çekiyor. Yardımcı olun. O

kurum, gökten 3 elma düştüğünü sanmışsın. Biri armut görüntüsünde, öteki ayvaymış. Biri de elma ama hangisi bilmiyorum. Gelelim armuda. İşimize yarayacak odur. Dikkat tam kıvamındadır! Dişlersen dişin kırılabilir. Penisin büyükmüş, geç bunları yavurm. Dert ettiğin şey aslında boş bir gururdur, yararı yoktur. Diyelim ki gömüde bir sandık altın var ama yeri belli değil. Sırası gelince gereken önerileri yazacağım. Hayatın sınavlarına iyi hazırlan.

Sevgilim uyuyakalıyor

30 yaşında kadınım. 3 yıldır bir erkek arkadaşım var. Cinsel ilişkiye girince sıkılıyor ve uyuyakalıyor. Ne yapabilirim?

Sevgili okurum, yaşına bakarsak kadınlığının doruğundasın. Önünde 40 yılın daha var. 3 yılın alacağı da bedenin ve ruhuna borcuna göre bakarsak sözümüz yetersiz kalır. Hesaplar, yıllar, aylar, günler matematiksel değerler. Ne kendine ne de arkadaşına hesap sormadan yola devam edeceksin. İki yıl içinde güvenilir biriyle evlenmenin yolunu bulacaksın. Anlaştık mı?

Haberin Devamı

Kan gelir mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kız arkadaşımdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Acaba bir daha ilişkiye girdiğinde kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğundan geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

Kuşumu görüp korktu

25 yaşındayım. Sevgilim kuşu gördü, çok korktu. İlişkiye girmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, ters takla at. Ne demek ne yapmam lazım? Kız korkuyor ve istemiyor. O yemeği yemiyor. Ağzına zorla mı tıkacaksın? Tabii ki kızın dediği olacak.

Çok yoruluyorum

29 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım da 32 yaşında ve çok geç boşalıyor, bense erken. Çok yoruluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sen kendi açından şanslısın. Nişanlının geç boşalmasını tıbben kolay çözemiyoruz. Ama fantezilerini keşfedersen, dokunacak yerlerini iyi bilirsen sanırım biraz daha hızlanır.

Haberin Devamı

Neden rüya görmüyorum?

18 yaşındayım. Yaşıtlarım her gece rüyalanıp boşalıyor. Bende olmuyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorun yaratmaz.

Penisim neden küçüldü?

19 yaşındayım, kızlara karşı kin doluyum. 17 yaşındayken penisim 17 santimdi, şimdi ise 11 santim. Psikolojik mi, hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis küçülmez. Kuruntudan gözlerin şeşibeş görüyor. Belki de kilo aldın. Penis kasık yağlarına gömüldü. 12 santim zaten yeterli. Küçüklüğünde oluşan karşı cinse kin besleme duygularının izlerini sil. İleride ayrık otu gibi kök salmasın.

Yalan mı söylüyor?

Nişanlımla ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Daha önce başkasıyla nişanlıydı. Bu konuyu ona soramıyorum. Doktor “Esnek” demiş ama ben tereddütte kaldım. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, zar konusuna çok kafayı takıyorsunuz. Sevgi her şeyin önünde gelmeli bu bir. Nişanlanıp ayrılmış birçok insan var. Hepsi hayat kuruyorlar. Tümünün de kızlık zarı yerinde. Ben doktordan yanayın. Kızın kıymetini bil.

Duramıyorum

Bir günde 3 kere mastürbasyon yaptıktan sonra akşam 2 kadınla birlikte oldum. Kendimi durduramıyorum. Artık bu işe bir çare bulmam lazım.

CEVAP

Değerli okurum, önerilerime uyarsan seni rahatlatırım. Ama uymazsan elden bir şey gelmez. Haftada 2-3’e gençlere izin veriyorum. Sizler günde 2-3’le doymuyorsunuz. Öteki dozu aşmış alışkanlıklar gibi bu tutkuya kapılmayın diyorum. Yoluna devam eden zarar görür. İradesine kullanan adam olur.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hala adet görmedim. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin.

Bekleyeyim mi?

27 yaşındayım. Günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. İlişki için geç mi kaldım yoksa beklemek gerekli mi?

CEVAP

Değerli okurum, tren biraz rötarlı kalkıyor. Umarım, raylar sağlam, motor düzenli olur da yitirilen yılları kapatırsın. Çünkü aile mutluluğunda, cinsellikte biraz ustalık gerekir. Bir şeyleri koruyalım derken, daha önemli şeyleri de bozmamalıyız. Mesajı aldığını sanıyorum, seni uygun bir ortamda vicdanınla baş başa bırakıyorum.

Hanım benden bıktı

41 yaşındayım. 22 yaşında evlendikten sonra her gün 4-5 sefer ilişkiye girmeye başladım. 10 yıl böyle devam etti. Sonra hanım sıkıldı. Bu yüzden kavga ediyoruz. İlişkiye girmeyince mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, rolleri ters çevirelim. Senin haftalık performansın 3-4 olsun. Eşinin de günlük isteği 5’e çıksın. Ne yaparsın okurum? Ne yer, ne içersin, kime dert yanarsın, nereye kaçarsın? Evlilik demişler, kutsaldır. Çocuk yetiştireceksiniz. Yaz-boz tahtası değildir ve bu araba ortak yönetilir, direksiyon çifttir. Çek ayağını gazdan, iradeni perçinle, sevgili hanımına saygıyla bu kararını müjdele.

Karım hiç zevk almıyor

26 yaşındayım, birden erken boşalma çıktı. Eşimle 2 yıldır beraberiz ama o hiç zevk almıyor. Sorunuma çözüm bulabilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sorununun çözümü var. İlaç alacağın için bu da bünyeye göre olduğundan uzaktan da şu ilacı al demem tıbba ve etik değerlere uygun değil. Konuyla ilgili bir uzmana başvur.

Hamile mi?

Sevgilimle ön sevişme esnasında kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Sevgilim uzun zamandır adet görmüyor. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum, derhal bir gebelik testi yaptırın. Çok kolay yapılan bir şey. Bunu göze alın ki bir sorun çıkarsa çözümü için geç kalmayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyinlere enjekte edilmiş tabuları yıkmak iş kazalarına benzer. Yıkıntının altında kalabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder