Dr. Haydar Dümen Kadınlar korkmakta haklı
HABERİ PAYLAŞ

Kadınlar korkmakta haklı

Kadınlar cinsel organın boyuyla ilgilenmiyor. Bu konuda erkekler hayalci. Olandan büyüğünü istiyor, önlerine çıkan her yolu deniyorlar. Beyler, hanımların ilişkiden korktuğunu yazıyorsunuz. Korkmakta haksız değiller, üzerlerine gitmeyin.

Kan gördüm

20 yaşında kızım. Bir yıldır ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün yine penisinin vajinamın girişinde olduğunu hissettim, kan geldi. Zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bence zedelendi. Zaten kızlık zarı vajinanın tam girişinde. Penisin uzun uzun girmesine gerek yok. Baş olayı işi bitiriyor. Bunları bilin. Zedelenme mi oldu, tam kanama mı oldu uzaktan belli olmaz. Ayrıca bir başka ilişkide tekrar kanar mı? Olabilir. Bunlar bünye sorunları.

Haberin Devamı

Nasıl canlanır?

Günde 5 kadınla birlikte oluyorum. İlk zamanlarda benimki yorulmak bilmiyordu. Ama son günlerde çok suskun. Yeniden canlanması için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, aklını başına toplaman gerekir. Ne konuştuğunu, ne yazdığını bilmen gerekir. Saçmalamalarına bir nokta koyman gerekir.

Kısır olur muyum?

27 yaşındayım ve bekarım. Penisim ereksiyon halindeyken 12 santim. Penis büyütücü ilaç kullansam kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

Mutsuzum

27 yaşında kadınım. Nişanlım 30 yaşında. Ama asla benim orgazm olmamı beklemiyor. Çok sıkıldım. Bu iş böyle sürer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendikten sonra her şey düzelecek. Nişanlın bu işleri öğrenecek. Düzelmezse erken boşalması tedavi edilecek. Zaman lehinize işleyecek. Size şimdiden mutluluklar dilerim.

Birkaç santim küçülse

26 yaşındayım. Penisim büyük. Ereksiyon hali 20. Acaba birkaç santim küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmeyecek. Ama sen o birkaç santimi kullanmadan görevini yapacaksın. Sakın eşini korkutma. En azından alışana kadar onun isteklerine, seni yönlendirmesine izin ver. Zamanla daha değişik çareler bulursunuz. Sorun çıkarsa çözümü o zaman ararsınız.

Görünce kaçıyorlar

22 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim. Sizce normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Çok üzülüyorum. Bunu nasıl çözerim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kızlar korkmak, sen ise üzülmek konusunda haklısın. Ameliyatla küçültemiyoruz. İdareli kullanacağına kızları ikna et. Ve de evlendiğin zaman bile idareli kullanman.

Kız arkadaşım ağlıyor

Sevgilimle birlikte oluyoruz. Ama o her ilişki sırasında acıdan ağlıyor. Üzülüyorum, ne yapabilirim?

CEVAP

Okurum, öyle sanıyorum kızcağıza karşı hızlı ve sert bir yöntem kullanıyorsun. Aç insanların lokmaları çiğnemeden yutması gibi. Bu konuda kıza da bir şey sorduğunu sanmıyorum. Organ uyumsuzluğu da var. Vajinada iltiha ya da mantar da olabilir. Gerekirse kızımız bir jinekoloğa başvursun.

Milli olamadım

18 yaşındayım. Hiç milli olmadım, normal mi? Bir de çok mastürbasyon yapıyorum. Günde 4-5 kez yapmama rağmen boşalma olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, elini aşağılardan çek. Kağıdı, kalemi al, dersinin başına geç. Kafanı kullan. İşine, okuluna yollan. Yolun yol değil. Bekle, zaman her şeyi düzeltecek.

Hep ereksiyon halinde

18 yaşındayım. Penisim hep ereksiyon halinde. Kızlardan çok etkileniyorum. Canım ilişkiye girmek istiyor. Bunalıma girdim. Penisim hiç sönmeden 2 kez mastürbasyon yapabiliyorum. Bu enerjimi nasıl kullanabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Yavrum, ergenlikten yeni çıkmış herkes ilişkiye girse dünyanın dengeleri bozulur. İşiniz, gücünüz ve sorumluluklarınız var. İlişkilerden çocuk olma olasılığı var. Tabii ki psikolojik ve aile sorunları da buna eklenince yanarsınız. İç güdülerinizin tutkusuyla yanlışlar yapıyorsunuz, dikkat.

Hastalık kaptım mı?

23 yaşındayım. Birkaç ay önce yabancı uyruklu bir kadınla korunmasız ilişkiye girdim. Acaba hastalık kaptım mı? Kaptıysam nasıl anlarım?

CEVAP

Okurum, kapmışsan o sana haber verir. Akıntı, yanma olursa hemen doktora git. Ama şu yabancı kadın profesyonelse, kendinizi zevke kurban edecek kadar kör cehalete kapılmayın. Yaptığınız cesaret değil, bir tür aptallıktır.

Eşim beni istemiyor

28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Cinsel organım 15 santim ama karım büyümesini istiyor. Piyasada satılan büyütücü ürünler işe yarar mı? Ameliyat şart mı? Eşim artık benimle olmuyor. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, mailine penis boyunun ölçüsünü 15 santim diye yazmışsın. Bu anatomi kitaplarının dünya çapındaki normal ölçüsüdür. Hiçbir şeye gerek yok. Anladığım kadarıyla eşin duygusal yönden mutlu değil. Çünkü kadınların cinsel zevklenmeleri penisle, boyu ile ilgili değil.

Sertleşme olmadı

27 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2-3 ayda bir görüşüyoruz. Buluştuğumuzda tam sertleşme olmadı. Cinsel içerikli filmler izlerken sorun yok. O anki sorun neydi?

CEVAP

Okurum, büyük bir olasılıkla yanıtımı okurken sorun kalmamıştır. Her şey düzelmiştir ya da kısa sürede düzelecektir, eminim. Ama fazla pornoya takılma. Onun tuzağına düşüp yarı yolda kalma.

BÖYLE SORU YOK!

Erkek arkadaşım çok ısrarcı

19 yaşında kızım. Şu anda bir ilişkim var. Erkek arkadaşım birlikte olmamız için çok ısrar ediyor. Daha hazır olmadığımı söylüyorum ama beni anlayışla karşılamıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili, iyi niyetli yavrum, ne yapacaksın? Çok ısrar ediyor diye hazır olmadığın şeye “evet” mi diyeceksin? Eğer durum böyleyse, sana çok kızıyorum, haberin olsun. Tez zamanda seni mektup zarfı gibi açmak isteyen ve kararına saygı duymayan erkek arkadaşını bırakacaksın.

Bugünden itibaren ona kardeş gözüyle baktığını söyleyeceksin. Sen sen ol evladım, ergenlik döneminin enerjisi ve başka birinin baskısıyla oyuna gelme. Kendi seçtiğin zaman, yer ve doğru kişiyle hazır olduğunda hayatının sonuna kadar unutmayacağın bu deneyimi yaşa.

GÜNÜN SORULARI

Kızlar da bana karşı istekli mi?

20 yaşındayım. Kızlarla buluşurken cinsel isteğim çok fazla oluyor. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Onların da bana karşı aynı şeyleri hissedip hissetmediğini merak ediyorum. Vay benim limon kafalım, sen muhabbete limon sıktın. Kızlarımızın arkadaş toplantısı diye buluşmaya gittiği yerlerde, senin gibi şeytanların kol gezdiğini anımsattın. Sen bu cinsel isteklerinin tutsağı iken kızlarımızın özgürce dolaştığını unuttun.

Bu nedenle sakın kendini “onlar da aynı şeyleri hissediyor” martavalına kaptırma. Onlar duygularını ve insanlığın yolunu, arkadaş buluşmasında önüne her gelen erkeğe saptırmıyorlar. Sen bir amaç peşinde, onlar iyi zaman geçirmenin isteğinde. Oğlum, senin söz ettiğin o kızlar bizim canımız, kızımız, bacımız. Sen buluşma işine biraz ara ver, yatağına uzan, uzun uzun düşün, bul doğru yolu.

Karıma çok üzülüyorum

Penisim 11 santim ve yamuk. 27 yaşındayım, evliyim ama hiç ilişkim olmadı. Acaba bir zararı olur mu?

CEVAP

Şaşkın okurum, ‘zaman her şeyin ilacı’ derken cinsel hastalıkları kastetmemişler. Kendi haline bırakılan sorun, iyiye gitmez. Aksine kavileşir, geriye döndürülmesi zor hale gelir. Birçok erkekte görülen erken boşalma seni de vurmuş. Tedavi ederiz be okurum. Karını da seni de mutlu edecek kadar zaman yaratırız. Sen sadece tedavi olmayı aklına koy.

GÜNÜN SÖZÜ

Tutukluk yapmış mavzer gibi takılıp kaldıysanız anılarınıza siz takıntılı aşıksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder