Dr. Haydar Dümen Kara bulutlar çökmesin
HABERİ PAYLAŞ

Kara bulutlar çökmesin

Haberin Devamı

Çiftler birbirlerini çok sevse de yatak odasında uyumu yakalamaları bazen zor olabiliyor. Erkek istekli, kadın çok isteksiz ya da tam tersi durumlar görülebiliyor. Bu yüzden istek ve beklentilere kulak verin, uyumlu olun. Yoksa ilişkinizin üzerine kara bulutlar çöker...

BÖYLE SORU YOK!

Hep 2 kilo biftek alıyor

30 yaşında kasabım. Çok güzel bir hanım müşterim var. Hep 2 kilo biftek alıyor, beni tahrik ediyor. Ama benimki sertleşmiyor, neden?

CEVAP

Kasap amca, mailin bir soru ki adeta bulmaca. Kadın geliyor, 2 kilo biftek alıyor, demek ki ailesi kalabalık. Sana göre de o sanki avlanmalık bir balık. Kadının tahrik ettiği falan yok. İki işve, bir naza bakıyorsun alık alık. Kadının bir kaybı yok. Biftekler yağsız yerden. O sırada senin elin, ayağın titrerken bıçaklara, satırlara dikkat et! Ortam kanlı ve bıçaklı olunca organ ne yapsın? Zaten bıçaktan ağzı yanmış, bir parçasını çocukken kaybetmiş!!! Eğer yanlışlık olursa tümünü kaybedersem diye yuvasına sinmiş.

Benimki sertleşmiyor

27 yaşındayım. Haftada 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum. Ama penisim tam sertleşmiyor ve çabuk sönüyor. Kafaya takıp kızlardan uzak duruyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu konu yaşına ve organına sunulan nimetin tatsız tuzsuzluğundan. Olay iç yapı bozukluğuna bağlı değil. Mastürbasyon 1-2 yıl keyifli sürer. Sonra sistem monotonlaşırken ilişkinin anlam ve kalitesi yükselir. Böylece organla ruh çelişkiye düşer. Bir yanda sus payı önüne konulan kuru yiyecekler, öte yanda ballı börek, kaymaklı kadayıflar... Onlara ulaşamıyorsa elbette kuru yemeye razı olmayacak ve veto hakkını kullanacak. Olay bundan ibaret.

1 haftadır evliyim ama...

1 haftalık evliyim ama eşimin kızlık zarını bozamadım. Erken boşalıyorum ve penisim sertleşmiyor. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, acele etme. Eğer strese girmez, heyecana kapılmazsan bir süre sonra her şey kendiliğinden düzelecek. Ola ki birkaç hafta daha sürecek. Bunlarda da sorun yok, kafana takma. Takarsan organ stres altında kalacak, bu nedenle süre daha da uzayacak. Böyle tablolara hep rastlanır. Birkaç haftanın sonunda da devam ediyorsa, belki birkaç ilaç alınabilir. Ayrıca bu konuda partnerinin rolü önemlidir. Örneğin; ön sevişme sonrası hemen ilişkiye geçmezseniz, biraz da fanteziye yer verirseniz sonuç yüzünüzü güldürecektir.

Nasıl büyütürüm?

Penisimin boyu en fazla 6 santim. Bu duruma çok üzüldüğüm için kimseye söyleyemiyorum. Sorunumu halletmenin bir yolu var mı? Cinsel organımı nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sen büyütemezsin. Bu konuyla ilgili önce bir üroloji ve endokrinoloji (hormon bilinci) uzmanına gitmen gerekiyor. Çünkü cinsel organ operasyonla büyür. Bunun için de anne, babanı yani aileni arkanı alman gerekir. Tek başına üstesinden geleceğin olay değil. Vakum, pompa, iğneler veya haplarla büyümez.

Çok yaptığı için mi kan geldi?

17 yaşında bir arkadaşım var. 5 günde 6 defa mastürbasyon yapmış, penisinden kan gelmiş. Acaba kısır olma ihtimali var mı? Çok yaptığı için mi?

CEVAP

Değerli okurum, aynen düşündüğün gibi. İçerideki kılcal damarlar boşalma sırasında gerilimden çatlayıveriyor. O da sahipsiz bağa girmiş gibi ne bulursa yiyip yutmasın. Daha önünde 60 yıl var. Bunu da unutmasın.

Penisim nasıl büyür?

17 yaşındayım. Penisimin boyu 10 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum ama beni tatmin etmiyor. Cinsel ilişkiye girmeye de korkuyorum. Sizce penisim nasıl büyür?

CEVAP

Değerli okurum, bekle. Zaman onu büyütür. Acelen ne? Kızlar kaçmıyor ki?

Sevgilim yorulmak nedir bilmiyor

38 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim de 45 yaşında. Her buluştuğumuzda 3-4 saat birlikte oluyoruz. Yorulmak nedir bilmiyor. Ben daha çabuk yoruluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, benden ne istiyorsun? Maşallah sevgiline alkış. Yani gem takıp onun enerji deposunu ben nasıl frenleyebilirim ki? Mübareğin freni yok ki frene basayım. Dünya böyledir. Kimi çokluktan kimi yokluktan yakınır. Hadi hayırlısı.

Gebe miyim?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum ama kızlık zarım yırtılmadı. Spermler içime aktı, hamile kalmış olmaktan çok korkuyorum. Gebe kaldıysam nasıl yok edebilirim? Hap kullansam geçer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Ama ihtimali çok zayıf. Yine bu konularda dikkatli olmak gerekir. Eğer gebe kalmışsan tek çözümü kürtajdır. Haplarla önlenmiyor.

Penisim uzun mu?

17 yaşındayım. Penisim 17 santim. Uzun mu? İleride bir sorun çıkar mı?

CEVAP

Değerli çocuğum, diyelim ki uzun. Yapacağın bir şey yok. Fazla oynama. Aklını, enerjini beyin gücüne aktar. Beyin ne kadar gelişirse bu tür istekler de bir oran içinde düzene girer. Şimdilik bir parça irade gerisine karışma.

Tehlikeli mi?

Ergenlikte mastürbasyon yapmak tehlikeli mi? Spermlere zarar verir mi?

CEVAP

Değerli okurum, çok yaparsan iyi olmaz. Hiç yapmamak pek olmaz. Ortayı bul ve yürü.

Çok seviyorum ama...

Erkek arkadaşım benimle cinsel ilişkiye girmek istiyor. Bense bu konuda biraz tepkiliyim. O ise benimle olmak konusunda ısrarlı. Bu durumu kabul etmediğim için aramızda hep sorunlar çıkıyor. Birbirimizi çok seviyoruz ama çaresizim. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, bu hayat yolunun uyum merkezi yani komuta kontrol merkezi senin elinde. Bu nedenle yaşam değerlerine ters düşmeyen, ufak, esnek uyumlarının dışında büyük ödünler vermeden kendi çizginde yürü. Evlilik için erken karar vermeyin. Evliliği cinsel birleşme koşuluna bağlamışsa ondan yarar yok. Çeksin gitsin. Kendini de fazla ezdirme.

Sanal dünya daha iyi

Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Ama internette bu siteleri gezmekten büyük zevk alıyorum. Bu yüzden de kendime inanamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, duygularınla, aldığın eğitim ve toplumsal psikolojik değer yargıların çatışıyor. Bu çatışmada sen ortada kal. İki tarafı uzlaştırmaya çalış. Zaman bazı şeyleri daha öne çıkaracak.

Orgazm olamıyorum

26 yaşındayım kadınım. 3 yıldır ilişkiye girdiğim erkek arkadaşımdan zevk almıyorum. Ayrıca ilişki sırasında canım çok yanıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, acıdan kurtulmadan tabii ki orgazm olamazsın. O acıları yok ediyoruz. Bunun için yardım alman gerekir.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk kimi zaman davetsiz misafir gibidir, ne zaman geleceği ve ne zaman gideceği bilinnmmez. HH.DD.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder