Dr. Haydar Dümen Kendi haline bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Kendi haline bırakın

Haberin Devamı

Cinsellik hassas dengeler üzerine kurulu. Nasıl kadın orgazmda zorlanıyorsa, pek çok erkek de sertleşme sorunu yaşıyor. Ama erkeklerde durum biraz farklı. Çünkü cinsel organ söz dinlemez. Endişelenirseniz işler karışır. En iyisi onu kendi haline bırakın...

BÖYLE SORU YOK

Kimin bozduğu belli olur mu?

Kızlık zarı prezervatif ile bozulunca kimin bozduğu belli olur mu?



CEVAP
Kızlık zarı penisle bozuldu diyelim. Bozanlar arasında da 15 zanlı var. Tümünü topla, diz sıraya... Sonuç: Eyvah eyvah! Zar, prezervatifle bozulmuşsa, eczanelerden tüm modellerini topla, Amerika’da uzay üssü NASA’ya yolla. Hangisi suçlu, onu hemen yakala. Kızlık zarı esnek ve de bozulmayan cinstense 300 kişiyle bile ilişkide kanamaz. Kanayacak olanda ise, bir parmak penisi bile aratmaz. Neyi, kimi arayacağız ve bulunca ne yapacağız sevgili okurum? Bozanı sen biliyorsun, hadi benim kulağıma söyle...

Cinsel organım gitgide küçülüyor

Penisim 18 santimdi, gitgide küçülüyor. Penisim şimdi 15 santim ve inceldi. Acaba bunun açıklaması var mı? Daha önce beraber olduğum kız arkadaşım cinsel organımın küçüldüğünü fark etti. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, bir bilmecedir ki cevabına ne desen ona uyar! Dünyada daha tıpkısının aynısına rastlanmamıştır. Enden, boydan, şekilden hep farklıdırlar. Birinin alçıdan kalıbını çıkarsan ertesi gün o bile aslına uymaz. Huylarına gelince; tek yumurta ikizi bile bulunmaz. Kılı kırk yaranı, her nimete hemen atlayanı vb... Penisteki süngersi doku kanla dolunca bir damla daha asla almaz. 1-2 santim az pompalansa kimse fark etmez, onu sadece sizin gözler okur. Bu karmaşık yapılı organın tek görevi çiftleri mutlu etmektir. Kadın memnunsa gerisi hikaye. Değilse, bilgilenmek için devam bu köşeye.

Eskiden boğa gibiydim

3 farklı kadınla ilişkiye girmeye çalıştım ama sertleşme olmadı. Eskiden boğa gibiydim. Porno film izlerken sertleşirdi, şimdi onu izleyince de sertleşme olmuyor. Çıkmaza düştüm. Ben kalp hastasıyım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, kalp hastalığın için geçmiş olsun diyorum. Bu durumda kalp damarların tıkalı demektir. Penise gelen damarlarda da tıkanıklık varsa, o da kalp gibi ya tekler ya da ayağa kalkamaz olur. Ancak bu durum yaşamın sonu değildir. Dişi olmayanların ağzına nasıl protez takılıyorsa, penise de silikon borular takılır. Yaş 90’da olsa organ söz dinler, tıkır tıkır çalışır. Penise kan gelmeyince organ ne yapsın? Dizinde derman kalmaz. Bu yollar biraz karmaşıktır. Önce yol haritası hazırlanır, sonra hasta hekime gönderilir ve adeta gençlik yıllarına döndürülür.


Hamile mi?

23 yaşındayım. Sözlümle 5 gün önce ikinci defa ilişkiye girdik. Sözlüm benden 2 yaş küçük. Dışarı boşalırken birkaç damla içeri gitti. Hamile kalmaması için ne yapabiliriz?

CEVAP Değerli okurum, kalmışsa kalmıştır. Kalmamışsa kalmamıştır. Bekleyeceksiniz. Sanırım kalmamıştır. En azından bu oran yüzde 95’tir.

Kız arkadaşım kaçıyor

Benim erken boşalma sorunum var. Kız arkadaşım durumdan çok şikayetçi, benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, erken boşalmayı geç boşalmaya transfer edeceksin. Yani şartlanmanı değiştireceksin. Bu da genellikle evlilik koşullarında gerçekleşiyor. Tedavisi o zaman daha sağlam oluyor.

Erken boşalıyorum

11 yıllık evliyim, erken boşalma sorunum var. Artık eşimi daha öperken boşalıyorum. Eşim cinselliğe karşı çok soğuk. Ben ise fazla düşkünüm. Doktora gittim, ilaçları kullandım ama faydası olmadı. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, bu tür sorunlar çaresizlik grubuna girmiyor. Elbette çözümü var. Ve tabii eşinin de cinselliğe soğuk durması doğal. Belirli yol alınmıyor ki yol hazırlığı yapsın kadıncağız.

Mastürbasyon gelişimimi engeller mi?

16 yaşındayım. Haftada 3 ya da 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Boyum 1.65. Bu durum gelişimimi engeller mi?

CEVAP Sevgili okurum, mastürbasyonun boyla ve gelişiminle fazla ilgisi yok. Spor yap, gıdanı al. Beynini de bilgiyle doldur. Yeteneklerini geliştir. Hadi bakalım, yolun açık olsun.

Kızlık zarı yırtıldı mı?

Arkadaşım 7-8 yaşlarındayken tacize uğramış. Vajinasına penisin girip girmediğini hatırlamıyor ve çok korkuyor. Acaba kızlık zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarları iskambil kağıtlarından yapılan kule değil ki? Dokununca yıkılsın. O yerinde duruyor. Yeter ki siz huzurunu kaçırmayın.

İlişkide hüsran oluyor

29 yaşındayım. Sabahları ve güzel bir kadın gördüğümde ereksiyon oluyorum ama ilişkide olmuyor. Penisimin tam sertleşmediği için zevk alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, hayat kadınlarından aldığın sonuç doğal. Ben mastürbasyona ağırlık verdiğini sanıyorum. Haftada 1-2 kere yapabilirsin. Cinsel organa kafanı takma. Çünkü hem gizemli hem de çok nazlıdır. ‘Acaba sertleşecek mi?’ diye düşündüğünde hemen o emre uyar gibi sertleşme potansiyeli zayıflar. Sen kendi bildiğini, o kendi bildiğini okursa bir süre sonra organ kendini toplar. Senin de yüzünü karatmaz.

Hemen sertleşiyor

17 yaşındayım. Sevgilime ne zaman sarılsam ya da onu öpsem cinsel organım sertleşiyor. Cinsel isteğim yok ama neden sertleşiyor?

CEVAP Sevgili okurum, cinsel organın sertleşip sertleşmemesi insanın iradesine bağlı bir şey değil. Bir tür içgüdüsel mekanizma diyebilirsin. Yani yavrum; sertleşmese daha mı iyiydi? Sertleşsin diye eczane eczane dolaşıp paraları döksen daha mı keyifliydi? Şu doğanın işine karışmayın.

Boşanmanın eşiğindeyiz

5 yıllık evliyim, erken boşalıyorum. Cinsel organım sertleşmiyor. Karımla boşanmamın eşiğine geldik. Geciktirici bile kullandım, işe yaramadı. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, tedavi olacaksın. Bir uzmanın karşısında bazı şeylerin ortaya çıkması gerekiyor. Tek bir ilaçla her şey bitsin olmuyor. O zaman kimsede erken boşalma kalmazdı. Bu iş çözülüyor. Niye boşanacaksınız? Bir kere doktora gitmek, reçete almak yarım saatine mal olur. Sonrasını da bize bırakırsın olur biter.

Bozulmuş olabilir mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kızdan kan geldi. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP Değerli okurum, bir ihtimal zedelendi. Yapılacak bir şey yok. Eğer evlenmeyecekseniz bir daha denemeyin. Oldu olacak bu yola devam derseniz ilerisini çok iyi hesaplayın. Kendinize zarar vermeyin.

Kızlar beni terk ediyor

16 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Çok çıktığım kız oldu ama ben ne zaman cinsellik istesem ayrıldılar. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, tabii ki senden ayrılacaklar. 16 yaşındaki kızlarla yat. Bir de gebe kalırlarsa? Ya sen 17 yaşında baba olursan? Ya ailesi duyarsa ya adliyeye adli tıbba düşersen? Ne uğruna bütün bunlar. Hadi bakayım, ben duymamış olayım. Yüce ulusun değerli bir delikanlısı olmaya doğru yol al. Marş marş.

GÜNÜN SÖZÜ:

Hayat dağında su ararsanız bulamayabilirsiniz. Vadilere de inmesini bilin. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder