Dr. Haydar Dümen Kendine şans tanıyan başarır
HABERİ PAYLAŞ

Kendine şans tanıyan başarır

Orgazm pek çok kadının sorunu. Bu konuda çiftin elindeki tek silah fanteziler ama o da kişiden kişiye farklı etki yapıyor. Orgazmı kafanıza takıp stres yapmayın. Zaman ve sabır en büyük ilaç. Kendinize bu konuda şans tanıyın, mutluluğu bulacaksınız.

Kız ilişkiye girmiyor

Sevdiğim kız benimle ilişkiye girmekten kaçmaya başladı. Hiç zevk almadığını ve artık ilişkiye girmekten hoşlanmadığını söylüyor. Yakında düğünümüz olacak ama ben endişeleniyorum. Onun bu sorununu nasıl çözebiliriz? Onu çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, evlenin bakalım. Sevgilindeki manevi ağırlık ve yükler kalksın. Yani düzlüğe çıksın. Yine sorun yaşanırsa profesyonel yardım alırsınız.

Penis yüzünden mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girdiğimiz zaman çok acı çekiyor. Acaba penisimin büyük olmasında mı kaynaklanıyor? Yoksa başka sebepleri var mı? Penisim 19 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız kaç yaşında? Acı çekmesi doğal. Senin penisin de doğalın üstünde ve ötesinde. Bana soruyorsan kıza daha fazla acı çektirme.

Yırtıldı mı?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım vajinama elle baskı uyguladı. Yaklaşık bir saat sonra kan gelmeye başladı. Acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, tahminlerime göre kızsın. Çünkü kan 1 saat sonra gelmez. Elimiz kesildiği zaman kan, nasıl 1 saat sonra akmazsa orası da öyledir. Bu bilgileri yeterli say. Canını sıkma. Sevgiline de söyle, eli olur olmadık yerlerde dolaşmasın.

Orgazm olamıyorum

10 yıldır evliyim, 2 saat süren ilişkide eşim boşalıyor ama ben orgazm olamıyorum. İlişki bittikten sonra mastürbasyon yapıyor, buna da üzülüyorum. Eşim “Rahat davranmıyorsun” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm sorunu dünyadaki tüm kadınların kolay aşamadıkları bir problem. Sözde önerilerle bu engel aşılmıyor. Ayrıca fanteziler bu konuda tek silahımız olmasına karşın onlar da kişiden kişiye değişik etki yapıyor. Olumlu ya da olumsuz. Bence durumunu kabullenip orgazmını mastürbasyonla bitirmen uygun bir yol. Çünkü orgazma yardımcı olacak ilaç yok. Ama kocanın iki saat ilişkiyi sürdürmesi ikiniz açısından da iyi değil. Unutma, ne kadar kafana az takarsan sonuca o kadar çabuk ulaşırsın.

Haberin Devamı

Aldatıyor mu?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımın 2 yıldan beri doğum kontrol hapı kullandığını öğrendim. Adet düzensizliği için olduğunu söyledi. Ama beni aldattığını düşündüm. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, o garip düşünceleri kafandan at. Kız arkadaşın doğru söylüyor. O ilaçlar adet kanamasını düzenlesin diye de kullanılıyor.

Kimden hoşlanırlar?

18 yaşındayım. Daha önce hiçbir kızla arkadaşlık etmedim. Acaba zamanı geldi mi? Kızlar, duygusal, karizmatik erkeklerden mi hoşlanırlar? Yoksa yakışıklılık şart mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar öncelikle güven duygusu ister. İlgi, sevgi ve özveri ister. Filozofun özlü sözünü buradan gönderiyorum: ‘Yüzümüzün güzelliğini düzeltmek elimizde değil. Ama anlamını düzeltmek elimizdedir.’ Yani bir insan yakışıklı doğabilir. Daha az yakışıklı olabilir. Bunlar o kişinin elinde değildir. Kızlar önce düzgün ruhu, anlamlı yüzü seçer. Dost ol, arkadaş ol. İncitme, kırma sonrası gelir.

Haberin Devamı

Geneleve gitsem mi?

19 yaşındayım, kızlarla hiç yakınlaşmadım. Bir büyüğüm beni geneleve götürmek istiyor. Hazır mıyım, bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bana kalırsa biraz daha bekle. Kendini hazır hisset. Bu denemelerin yasal yolu genelevden geçiyor ama oranın da koşulları uygun değil. Dışarıda da kız, kadın kolay değil. Aklına takma. Bir süre daha geçsin. Örneğin; 1 yıl. Bakalım şans hangi kapıyı açacak?

Acı çekiyormuş

21 yaşındayım. Sorunum penisimin çok büyük olması. Bu yüzden kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Kız arkadaşım çok acı çektiğini söylüyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, acı çeker yavrum. Çekmesin de ne yapsın? Maşallah seninkisi bir kale anahtarı. Kıza da acıyorum. Onun için de elimizden bir şey gelmiyor. Öyle ameliyatla küçültmek olmuyor. Ne yapacağız? Birbirinizden de vazgeçemiyorsanız, idareli kullanarak, alışa alışa, “Şansımız, kaderimiz buymuş” diyerek, boyun bükerek yola devam yavrum.

Sözümü tutamıyorum

18 yaşında kızım. Evde yalnız olduğumda mastürbasyon yapmak istiyorum. İnternette gördüklerimden etkilenip yapıyorum. Sonra da pişman oluyorum. Yapmayacağım diye söz veriyorum ama tutamıyorum. Hocam, ben ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, ilk yapacağın şey internetle oynamayı bırakmak. Bir mahalle düşün, pek çok sokağı var. Kimisinde müzeler, kimisinde de alışveriş merkezleri. Sen onları bırakıyorsun, anladığım kadarıyla o kötü sokaklara dalıyorsun. Ondan sonra duyguların kendine dönüyor. Bu yapılır ama haftada 1-2’yi geçmesin. Yapacağın şey kendine ilgi alanı bulmak. Ardından da iradeni kullanmak, aklına gelince de hemen odayı terk etmek.

Zara bir şey oldu mu?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oldum. Arkadaşımdan biraz kan geldi. Kızlığına bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Evet, okurum bozulmuş olabilir.

BÖYLE SORU YOK!

Sosyal medyadan tanışsam

18 yaşında kızım, cinsel ilişkiye girmedim. Hiç sevgilim olmadı. Evlenirsem cinsel ilişki sırasında zorluk çeker miyim? Evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeli miyim? Hiç tanımadığım, sosyal medyadan bulduğum kişiyle cinsel ilişkiye girmeli miyim?

CEVAP

Sevgili kızım, arkandan atlı mı koşturuyor? Bu ne acele, cinsel ilişkiye girmek için daha önünde kocaman bir hayat var. Hiç tanımadığın, internette tanıştığın insanlarla bırak cinsel ilişkiye girmeyi, yüz yüze bile buluşmamalısın. Hatta bana kalsa, tanımadığın ve niyetlerini bilmediğin garip erkeklerle sosyal medya platformlarından konuşmamalısın. Bir kadın nasıl denemeler yapmadan bir bebeği doğurabiliyorsa, zamanı geldiğinde sen de herkes gibi sorunsuz, zorluk çekmeden sevdiğin adamla cinsel ilişkiye gireceksin.

GÜNÜN SORULARI

Kısır olurum diye korkuyorum

19 yaşındayım. Haftada 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Ama bana yetmiyor. İleride kısır olmaktan çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli genç, eğer böyle kısır kalınsaydı, ülkede doğum oranı sıfıra inerdi. Kısacası ne üzül ne kork ne de böyle şeyleri kafana tak. Ben kısır olmayacaksın derim, ancak böyle mantıksız soruları bir daha tekrarlarsan, sana da dersini veririm. Aşırı mastürbasyona son vermelisin çünkü yıpratıcıdır. Enerjini arkadaşlarına, ailene, eğitimine ve kişisel gelişimine harca. Hayata ak genç, hayata. Dört duvar arasında kendini sevmeye son.

Kız arkadaşımdan 1 bardak kan geldi

Kız arkadaşımla ilk denemede penisim 2 santim vajinaya girdi. Bir bardak kadar kan geldi. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, ne yaptın öyle 1 bardak falan. Amma da abarttın! Aksine bazı kızlık zarları çok az kanar. Hatta bu durumda hayal kırıklığına uğrayan birçok erkek ve kadın vardır. Gelelim soruna; kadının cinsel organına penetrasyon olduğu sürece kızlık zarı bozulabilir. Ancak muayene etmeden kesin bir şey söylemek etik olmaz. Çok merak ediyorsanız bir kadın doğum uzmanının kapısını çalar, öğrenirsiniz.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik ona bakan göze göre değişen çok boyutlu bir tablodur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder